Briesmīga viesnīca!

Rakstīts: 24 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 31 decembris 2017 — 11 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Atpū tas ar sievu no 31.12. 17 lī dz 11.01. 18, p/n, Vecgada vakariņ as ir iekļ autas cenā . Ierodoties 31.12. 1.10-30 viesnī cā , ar krieviski runā još u administratoru, 23-00 rezervē jā m Vecgada vakariņ as. Ierodoties norā dī tajā laikā restorā nā , mū s sagaidī ja menedž eris, kurš piedā vā ja alkoholisko un bezalkoholisko ē dienkarti attiecī gi 1200 dirhamu un 650 dirhamu apmē rā . Paskaidroju, ka galdiņ š rezervē ts, vakariņ as iekļ autas ekskursijas cenā . Pienā ca krieviski runā još s menedž eris, noklausī jā s mani, un starp viesnī cas darbiniekiem sā kā s “kabals”.
Mums radā s iespaids, ka mē s kaut ko no viņ iem lū dzam un stā vam ar izstieptā m rokā m. Neizturē dami devā mies uz reģ istratū ru, kur aprakstī jā m situā ciju un tad uz istabu.
Viņ i zvanī ja, atvainojā s, piedā vā ja vakariņ as istabā . Atbildē ju, ka izdales materiā li nav vajadzī gi un atvainoš anos nepieņ emu, ī paš i tā pē c, ka viesnī cas darbinieku ir divreiz vairā k nekā atpū tnieku, un atvainoš anos un smaidus dež ū rdaļ ā atstā ju kā piemiņ u.

Pludmale. Ja var saukt par pludmali, beztaras slikti sasmalcinā tu gliemež vā ku joslu ar garumu ~ 60-70 metri, kas atrodas starp diviem akmens moliem, no kuriem viens tika uzbū vē ts helikopteru nolaiš anā s laukums. Pā rē jā laikā pa molu visu diennakti braukā ja ar akmeņ iem piekrauti paš izgā zē ji un strā dā ja iekrā vē js, kas š os akmeņ us iestū ma ū denī . Teikt, ka ū dens bija duļ ķ ains, ir nepietiekams apgalvojums. Stā vot lī dz ceļ iem, pē das nebija redzamas.
Sapnis nakš ņ ot ar atvē rtu balkonu un klausī ties jū ras š alkojumā palika sapnis, jo. 24 stundas klausī jā mies iekrā vē ja skaņ as signā lu braucot atpakaļ gaitā un akmeņ u š alkoņ u, debī lu mū ziku, kas nā ca no daž ā dā m vietā m lī dz 2-3 naktī , tad kompresora dū koņ u, veicot zā lienu un augu dezinfekciju, un jau no 6-00. glā ž u, naž u un dakš iņ u skaņ as restorā na atvē rtajā s daļ ā s, klā jot galdus.
Atpū tnieki (krievu vienī bas) visas dienas gaiš ā s stundas spiedā s ap baseiniem (2 gab. ) un stundā m ilgi baudī ja ē dienu restorā nā , kas, manuprā t, bija tā lu no ideā la. Radā s iespaids, ka atbraukuš ajiem mā jā s nepā rprotami bija nepietiekams uzturs, un viņ i pirmo reizi redzē ja baseinus ar siltu hlorē tu ū deni.
Es atzī mē ju arī ļ oti daudz muš u, it ī paš i pludmalē . Gulē t sauļ oš anā s krē slā ar grā matu vai vienkā rš i ar aizvē rtā m acī m kļ ū st nepanesami. Bet apkā rt smaida, smaida, smaida. . . Mū s izglā ba viesnī cai blakus esoš ā mež onī gā pludmale. Neviena dvē sele. Kalni, š aura smilš u josla, akmeņ i, iespē ja snorkelē t, apbrī not zemū dens pasaules pieticī gos iemī tniekus.
Galvenais, lai visas dienas bija brī niš ķ ī gs laiks, un tas ir galvenais. Es rakstu pē c principa: "pretē jā gadī jumā skaistā marķ ī ze..."

Š o atsauksmi par viesnī cu rakstī ju nevis atriebjoties par izlutinā to Jauno gadu, bet gan tā dē ļ , lai brī dinā tu tautieš us, kuriem ir svarī ga katra nodzī votā diena un santī mi, ko nopelna, dodoties uz turieni.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu