Mans ne pārāk maģiskais atvaļinājums

16 Marta 2011 Ceļošanas laiks: no 05 Marta 2011 ieslēgts 12 Marta 2011
Reputācija: +37
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien visiem vietnes apmeklē tā jiem! Mē s atgriezā mies 13. martā no Jal Fujairah Resort & SPA. Pirmo reizi bijā m Emirā tos. Mē s vairs nebrauksim. Mē s ilgi sekojā m atsauksmē m, izvē lē jā mies š o konkrē to viesnī cu, tik daudz labu lietu uzrakstī ja - acī mredzot, cilvē ki, kuri iepriekš bija atpū tuš ies ne tā lā k par Jaltu / Soč iem.

Vispā r pā rē jais bija kā.4* vidē jā Turcijas viesnī cā . Bet, attiecī gi, daudz dā rgā k.

Aiz viesnī cas ir ceļ š un kalni, varē ja dzirdē t regulā ri garā m braucoš as kravas, t. sk. naktī .


Mū su istaba nebija slikta, standarta, diezgan ē rta, pē dē jā - 3 stā vā . Vannas istabā ir gan duš a, gan vanna. Tiem, kam patī k katru dienu saņ emt svaigus dvieļ us (bet neprot lasī t angliski), informē ju, ka viesnī ca, tā pat kā lielā kā daļ a citur pasaulē , atbalsta vides aizsardzī bas programmu, un dvieļ us maina tikai tad, ja tos ievieto vannas istabā vai uz grī das. Mē beles ir lietotas. Labi iztī rī ts. Kū rorta priekš rocī ba ir tā da, ka no Kijevas ziemas / agra pavasara nokļ ū stat vasarā , mē reni siltā klimatā (bija apmē ram 24-25 grā di pē c Celsija), ū dens lī cī ir silts, ir ē rti peldē ties. Plus viesnī ca - visi numuri ar skatu uz jū ru.

Ē diens parasts, zviedru galds, brokastis klasiskas, bez liekvā rdī bas, vakariņ as bagā tī gā kas (paņ ē mā m puspansiju, vakariņ ā s nebija iekļ auti dzē rieni, ieskaitot ū deni, piemē ram - ū dens pudele - 6$, glā ze vī na / alus - no 8 $, istabā.1 litrs ū dens dienā tika noteikts bez maksas), bija gardumi jū ras velš u kokteiļ u veidā , piektdien - patī kams ā ra grils (gaļ a, zivis, garneles), saldumi vakari - estē tiski veidoti, ar viesnī cas š okolā des logotipiem, bija maz dā rzeņ u un augļ u. Personā la attieksme ir draudzī ga (runā jam labi angliski, smaidā m un uzvedamies pieklā jī gi : ))).

Neviens neskatā s rokā un neprasa dzeramnaudu, kā Turcijā un Ē ģ iptē no zila gaisa. . Milzī gs viesnī cas mī nuss ir troksnis tī rī š anas laikā un katastrofā las durvju dauzī š anā s, acī mredzot pa perimetru pielī mē tas skaņ u necaurlaidī gas auklas. durvis ir nolietojuš ā s (un viesnī ca nav veca). No 6.30 rī tā sā kā s tū ristu un apkalpojoš ā personā la kustī ba. Pa dienu nevarē ja 10-15 minū tes mierī gi nogulē t istabā , jo rē ciens bija neizturams. Kopumā skaņ as izolā cija ir ļ oti slikta, tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu. Naktī s arī vē lu atgriezuš ies viesnī cas iemī tnieki nekavē jā s un bez apmulsuma papildinā ja durvju radī tos skaņ as efektus : )) Vakarā kanalizā cijas smaka aktī vi izplatī jā s pa visu viesnī cu, acī mredzot problē mas ar uzkopš anu. vai kaut kas tamlī dzī gs. "paveicies. " Man bija jā aizver balkons.

Ejiet, principā , nekur, tikai pludmali vai taciņ u gar viesnī cu.

Pludmale - labi lietussargi (aizsardzī bas ziņ ā no saules), ē rti sauļ oš anā s krē sli, dvieļ us izsniedza cik vajadzē ja, cilvē ki ņ ē ma 2-3 dvieļ us uz cilvē ku. Smiltī s ir izsmē ķ i, kas netika izņ emti (sveicinā ti tū risti, kuri to visu atstā ja! ).


Viesnī cā nav animā cijas un diskotē kas, ko ī stenī bā vajadzē ja, gribē jā m mieru, bet nosacī to klusumu vairā kas reizes nedē ļ ā pā rtrauca zemā s frekvences no tuvē jā Holiday Beach Motel (vai tā tuvumā ), vienu reizi 8. martā (! : ))) - no 18:00 lī dz vē lai naktij, vairā kas reizes nā kamajā s dienā s - paldies, ne uz ilgu laiku. . Ne pā rā k ē rti, maigi izsakoties, un viesnī cas sauklis Nepā rtraukta atpū ta nemaz nederē ja.

Jū ra, pareizā k sakot, Indijas okeā ns. Maskas nebija vajadzī gas, zivis neredzē ja, no eksotikas - uzlē ca aiz bojā m, netā lu no krasta, dzeloņ rajas periodiski, akmeņ os tika atrasti krabji. Neskatoties uz to, izbraukš anas dienā š o rindu autora kā jas tika aktī vi tvertas kā das vielas rokā s tieš i krasta tuvumā (daž i saka, arī vietē jie pludmales glā bē ji, kas mani "izglā ba" no apdegumiem ar etiķ i, ka tas ir medū za, citi - astoņ kā jis ), ļ oti stipri iedzē la (vairā kas stundas tulznas no apdegumiem nepā rgā ja gandrī z pa visu kā ju virsmu), kas bija ļ oti nepatī kami, maigi izsakoties un negaidī ti. vienkā rš i paklupu uz "tā ", "tas" man uzbruka pats. Paldies Dievam, visi izdzī voja! : )

Ū denī nekas nebija redzams.

Atpū tnieki - milzī gs skaits krievu, 70 procenti. Nav komentā ru...

Daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem.

Braucā m ar bezmaksas busiņ u uz Dubaiju, mazs busiņ š , ar kondicionieri, braucā m kā das 2h. Dubaijā viss ir ļ oti dā rgi, nosacī ti vidē jo ienā kumu ī paš niekiem tur nav ko darī t - iepirkš anā s ziņ ā . Ir autobusu tū re Dubaijā , biļ etes - uz 24 un 48 stundā m, izmaksas - no 70 USD. vienai personai.

Kopumā valsts ir diezgan dā rga. Uz katra soļ a ar nostalģ iju atcerē jā mies, cik lieliski pagā juš ajā pavasarī atpū tā mies Ē ģ iptē , Tabā , viesnī cā Hyatt. Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums