Radisson Blu Resort Fujairah 5*– Atsauksmes

81
Novērtējums 7.810
pamatā
81 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Fudžeira
8.2 Numurs
8.1 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Omānas līci un Hadžaras kalniem Dibbas reģionā. Tas tika atvērts 2002. gadā. Pēdējā renovācija notika 2017. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas, trīs 3 stāvu ēkām, kas savienotas viena ar otru, un četrām 4 stāvu villām. Katrā villā ir 8 istabas. Viesnīcas teritorija stiepās gar jūru ar diezgan attīstītu infrastruktūru. Numuri ir dekorēti pasteļtoņos ar daudzām baltām krāsām. Numuriem ir privāts balkons ar panorāmas skatu uz okeānu. Viesi var baudīt ūdenspīpi un starptautiskos dzērienus vestibila bārā un baseina bārā. Ir krieviski runājoši darbinieki. Ierodoties tiek ieturēts depozīts. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар irynakotlyarchuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Visiem patika. Sā kot no transfē ra, iereģ istrē š anā s viesnī cā viss ir ļ oti ā tri. Istaba gaiš a, plaš a, ar skatu uz okeā nu. Visa santehnika darba kā rtī bā . Jū ra ir silta, pludmale un sauļ oš anā s krē sli ir tī ri. … Tomēr ▾ Visiem patika. Sā kot no transfē ra, iereģ istrē š anā s viesnī cā viss ir ļ oti ā tri. Istaba gaiš a, plaš a, ar skatu uz okeā nu. Visa santehnika darba kā rtī bā . Jū ra ir silta, pludmale un sauļ oš anā s krē sli ir tī ri. Pludmales dvieļ i tī ri, lieli, nekā du problē mu ar nomaiņ u. Ē diens ir daudzveidī gs, bagā tī gs un garš ī gs. Personā ls ir uzmanī gs un atsaucī gs. Ī paš i vē los pateikties viesmī lei Aiko, ļ oti uzmanī gai, patī kamai meitenei.
аватар m7381091
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pē c ilgstoš as ​ ​ mā jas remonta mē s ar vī ru nolē mā m atpū sties un vienlaikus nosvinē t manu DR. Viesnī cu viņ i izvē lē jā s ilgi, sā kumā domā ja doties uz Intercontinental, bet, ieraugot tū ristu atsauksmē s izrakto pludmali, pā rdomā ja. … Tomēr ▾ Pē c ilgstoš as ​ ​ mā jas remonta mē s ar vī ru nolē mā m atpū sties un vienlaikus nosvinē t manu DR.
Viesnī cu viņ i izvē lē jā s ilgi, sā kumā domā ja doties uz Intercontinental, bet, ieraugot tū ristu atsauksmē s izrakto pludmali, pā rdomā ja.
Viņ i uzpirka pludmales fotoattē lu, bet diemž ē l mū su cerī bas neattaisnojā s.
Lidojums bija pulksten 7:00. Pē c mū su aprē ķ iniem viesnī cā vajadzē ja bū t ap pusdienas laiku, bet transfē rs uz viesnī cu aizņ ē ma nevis 2-2.5 stundas, kā teica tū risma aģ entū rā , bet gan 4 !! ! ! Rezultā tā noguruš i un izsalkuš i ieradā mies viesnī cā lī dz pulksten 19. Saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem tumsā peldē ties nedrī kst (un mums vairs nebija spē ka), un beigā s mē s paē dā m vakariņ as un devā mies gulē t. Tā tad viena diena bija pagā jusi. Domā jā m, ka vismaz izgulē simies, bet pa nakti fiksē tie numuri istabā sā ka zvanī t 12 naktī , 2 un 4 no rī ta. Rezultā tā vī rs devā s saprast uzņ emš anu, bet bez rezultā tiem.
Nā kamajā naktī viss atkā rtojā s. Pē c tam mē s paš i tos vienkā rš i izslē dzā m uz visu atvaļ inā juma laiku. No rī ta pamostoties, caur aizvē rtajiem aizkariem redzē ju, ka gaisma lauž as cauri BAURIM aizkarā (un tas ir 5? ). Dvieļ u skaits uz 2 bija 5gab. Gulta milzī ga 2/2 metri, bet č aukstē ja, vī rs ieskatī jā s un ieraudzī ja, ka zem gultas ir 2 koka gabali un centrā gultu atbalstī ja, lai nekrī t cauri. Bet viskaitinoš ā kā ir pludmales neatbilstī ba. Puse no labā s puses pludmales bija slē gta, un tajā norisinā jā s bū vniecī bas darbi. Uzzinā jā m, ka oktobrī bija plū di un puse pludmales bija palikusi ar smiltī m, bet pā rē jā daļ a bija nokaisī ta ar milzī giem akmeņ iem un slē gta peldē š anai. Rezultā tā mums bija pā rpildī ts, lai peldē tos atlikuš ajā "jū ras aitu aplokā ", pā rē jā s pludmales garums ir ap 100 metriem, un 30 metri lī dz bojā m, jo ​ ​ pastā vī gs bē gums. Mē s vispā r neatpazī stam baseinus, mē s mī lam "lielā ū dens" brī vī bu un stundā m ilgi nevaram atstā t ū deni, kā tas bija nissi pludmalē . Smiltis ar gliemež vā ku fragmentiem un bija ā rkā rtī gi nepatī kami pa tā m staigā t. Mans vī rs pludmalē atrada koka gabalu ar naglu un apavu suku, un tas arī viss š ī s 5 * viesnī cas privā tajā pludmalē ((((
Sistē ma ir viss iekļ auts, ne gluž i ALL iekļ auts. Brokastis, pusdienas un vakariņ as tikai restorā nā Breeze, citos bā ros un restorā nos uz vietas, ē dinā š ana ir maksas, dzē rieni bez maksas visos teritorijas bā ros, bet ne visos. Paņ ē ma vī nu, ļ oti skā bu, bet pinokolā de ir pā rā k alkoholiska, man vairā k vai mazā k patika mohito. Ar DR no viesnī cas mani neapsveica ne vā rdos, ne pastkartē . Starp citu, pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru atpū tā mies Kiprā.3 *, viņ am bija dzimš anas diena un vakariņ ā s viņ am tika pasniegta dā vana no viesnī cas kū kas veidā . Tas bija ļ oti ļ oti jauki.
Vakariņ ā s notika neveiksmī gs atgadī jums. Viņ i negribē ja mū s apkalpot, teica, ka mē s bū tu nā kuš i vakariņ ā s otro reizi, bet mē s tajā dienā devā mies uz Fudž eiru un no 15:40 lī dz 20:30 mē s nebijā m viesnī cā . Pē c tam visu izdomā ja un pasniedza, bet nogulsnes palika (((mē s devā mies ekskursijā uz Dubaiju uz visu dienu, neko pā rdabisku tur neredzē jā m. Ved tikai uz tiem veikaliem, kas viņ iem ir izdevī gi un garā m maziem boutique gar ceļ iem. Bet es tik un tā tiku lī dz tā dam tirgum Morashid Fudž eirā , bet tikai ar taksi. Starp citu, emirā tos praktiski nav gā jē ju zonu, pā rvietoties var tikai ar transportu, kas arī bija aizliegts mums, kam patī k staigā t. Pē dē jā dienā izlū dzā mies pusdienas sausā s barī bas veidā .
Rezultā tā no 10 dienā m, ko mē s tur pavadī jā m, mē s saņ ē mā m 8 pilnas dienas par 16.000 r diviem. Domā ju, ka AAE atpū tā mies pirmo un pē dē jo reizi, jo mums nepatī k daž ā da veida ierobež ojumi. Visi patī kami ceļ ojumi un iespaidi. Es ceru, ka š is pā rskats kā dam var palī dzē t izdarī t pareizo izvē li.
Кровать в номере на подпорках в виде деревяшек Парапет балкона в номере Дырка в шторе
аватар alisacoin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba diena. Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s daudziem tū ristiem Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Lidojā m ar tū roperatoru Anex. Nav sū dzī bu par viņ iem. Ieraš anā s un izbraukš ana notika laikā . Nu, gandrī z laikā . … Tomēr ▾ Laba diena. Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s daudziem tū ristiem
Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Lidojā m ar tū roperatoru Anex. Nav sū dzī bu par viņ iem. Ieraš anā s un izbraukš ana notika laikā . Nu, gandrī z laikā . 20-30 minū š u kavē š anā s ir muļ ķ ī bas.
Tā nu ierodoties mū s sagaidī ja tū roperatora pā rstā vji. Mums bija transfē rs, bet nosē dē jā m stundu, lī dz izrā dī jā s, ka otrs pā ris vienkā rš i neieradā s. Š oferis pat nedomā ja paņ emt bagā ž u, gā ja pa priekš u un pagrieza atslē gas (laikam daž u tū ristu priekš ā iedomā jā s sevi kā vietē jo). Nu esam ieraduš ies un viss kā rtī bā
Mū s nokā rtoja uzreiz, lai gan laiks pirms reģ istrē š anā s vē l bija 3 stundas. . Arī pusdienas dabū jā m bez problē mā m, bet rokassprā dzes izsniedza (dzē rienam) tikai 3os.
Istaba ir ļ oti nogurusi, un pati viesnī ca arī kopumā . Viss saskrā pē ts un nobruž ā ts. Tiesa, viss darbojā s, tē ja un kafija istabā , wf, krievu kanā li (televizors neieslē dzas pē c 12, skaļ ums ierobež ots), veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu un viss bija jauns un kvalitatī vi. Gulta ir ē rta. Halā ti (5? zvaigznes? ) - nē !
Tagad par uzturu. Diezgan neslikti, daudzveidī gi (izņ emot brokastis) un vairā k vai mazā k kvalitatī vi. Mī ļ otā jiem bija jū ras veltes un zivis. Ļ oti labi pagatavots jē rs un laba liellopa gaļ a. Salā tus bija iespē ja pagatavot paš iem, liela izvē le gan no sastā vdaļ ā m, gan mē rcē m. Mums bija viss iekļ auts un nebija nekā du problē mu ar dzē rieniem, gan alkoholiskajiem, gan bezalkoholiskajiem.
Pludmalē ir divas dzē rienu "toč kas". Alkohols un kokteiļ i tikai ē dienkartē , visnepretenciozā kie. Labs alkohols maksā "labu" naudu. Vienkā rš i neticami augstas cenas. Mā jas vī ns, kas ir ē dienkartē , ir absolū ti neiespē jams dzert. Vē l ļ aunā k, es nekad neesmu mē ģ inā jis. Atkal viss š is "prieks" ir tikai lī dz 18.00. Tad maksā . Bet atpū tas telpā tas viss tiek pasniegts lī dz 23. Man tas bija ļ oti dī vaini. Vienā vietā var, citā nevar. Kā pē c? ! Nav atbildes
Personā ls ir draudzī gs (vietā m). Restorā ni biež i sajauc pasū tī jumus neatkarī gi no valodas, kurā pasū tī jā t. Neticami daudz mazu bē rnu! Tā tad pā ri bez bē rniem, esiet gatavi tam, ka piektajā punktā (labā kajā gadī jumā ) viņ us apkaisī s ar smiltī m, apkaisī s ar ū deni vai “apsē stos” ar bumbu. Ir gandrī z neiespē jami sē dē t pie vakariņ ā m. Vecā ki vē las, lai bankets turpinā tos, bet, dī vainā kā rtā , bē rni, dienas laikā noguruš i, savā vē lmē nepiekrī t. Kliedziens ir nepā rtraukti un visur.
Pludmale un jū ra ir laba, ja to nedaudz iztī ra. Daudz gliemež vā ku un akmeņ u pie ieejas jū rā un pludmalē .
Jebkurā viesnī cā var atrast gan plusus, gan mī nusus. Š ajā viesnī cā ir vairā k mī nusu un tas neatbilst š ai naudai. Max 3+
Mani ļ oti pā rsteidza brī niš ķ ī gā s atsauksmes par š o vietni. Vienkā rš i neticami pā rsteigts. Cilvē ki! Kur jū s iepriekš esat atpū ties, ja š ī ir paradī ze un prieks ? !
PS. Paņ emiet lī dzi pietiekami daudz cigareš u. (lidostā neviens nepā rbauda). Viesnī cas cena par iepakojumu 34h. Tu netiksi izglā bts.
Пляж
аватар muron2004
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā uzturē jā s divi pieauguš ie un 3 gadus vecs bē rns. Ī paš u sū dzī bu par viesnī cu nav. Tī ra, kopta teritorija, Istaba tika iztī rī ta katru dienu, pastā vī gi piegā dā tas 3-4 pudeles ū dens un papildinā ti kafijas, tē jas, kosmē tikas "krā jumi". … Tomēr ▾ Viesnī cā uzturē jā s divi pieauguš ie un 3 gadus vecs bē rns. Ī paš u sū dzī bu par viesnī cu nav. Tī ra, kopta teritorija, Istaba tika iztī rī ta katru dienu, pastā vī gi piegā dā tas 3-4 pudeles ū dens un papildinā ti kafijas, tē jas, kosmē tikas "krā jumi".
Pludmale ir vairā k vai mazā k tī ra, sauļ oš anā s krē slu sezonā patieš ā m ir maz, bet stundu ieraš anā s nekad neguļ uz smiltī m : ).
Personā ls ir draudzī gs un vienmē r smaidī gs.
Ir 5 baseini katrai gaumei.
No viesnī cas tiek nodroš inā ti bezmaksas transporta pakalpojumi uz Fudž eiru, tač u rezervā ciju skaits ir ierobež ots. Ir pieejams arī maksas transfē rs uz Dubaiju 100 dirhamu apmē rā.
Viesnī cā ir daudz atpū tnieku ar bē rniem. Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā pie baseina. Numuri ir lieli, un no visiem paveras skats uz jū ru.
Un tagad par slikto : (
Mums bija 3 ē dienreizes dienā , pirmā s divas dienas nekur nebraucā m, varē jā m kaut ko izvē lē ties, bet tad ar katru dienu kļ uva arvien sliktā k un sliktā k.
Bē rniem nav ko ē st, izņ emot desiņ as, vistu, omleti no rī ta un spageti.
Nu, jū s joprojā m varat zivis, kas katru dienu tika gatavotas un ceptas (ja ne pikanta).
Pirmā s 4 dienas bija saldē jums bē rniem, kas pē c tam kaut kur pazuda.
Pastā vī gi neapstrā dā ti makaroni un kartupeļ i, bez augļ iem, izņ emot arbū zu. Kū ku un konditorejas izstrā dā jumu izvē le katru dienu samazinā jā s. Pē dē jā dienā , kad braucā m, bija 2 veidu kū kas un nedaudz krē juma (un tas ir 5 zvaigznes)! ! ! ! !!
Tieš ā m nav no kā izvē lē ties! ! ! ! !!
Uz zupu rē ķ ina pirmajā dienā bija 4 veidi un pē dē jā.1.
Kopumā viesnī ca ir normā la, bet, ja paskatā s uz ē dinā š anas politiku, tad š ķ iet, ka bū tu turku trijniekā .
аватар Geraskina_TI
Mē s palikā m 2018. gada aprī lī . Viesnī ca nav slikta, bet vē jains bija 3 dienas un vē jainā laikā pludmalē tiek noņ emti lietussargi: tie tiek noņ emti un salocī ti, lai tie nesaplī st un neaizlido ! ! ! Mē s bijā m š okē ti, neko tā du nebijā m redzē juš i. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2018. gada aprī lī . Viesnī ca nav slikta, bet vē jains bija 3 dienas un vē jainā laikā pludmalē tiek noņ emti lietussargi: tie tiek noņ emti un salocī ti, lai tie nesaplī st un neaizlido ! ! ! Mē s bijā m š okē ti, neko tā du nebijā m redzē juš i. Spī dē ja saule, negribē jā s iet prom no pludmales un apsedā mies ar slapjiem dvieļ iem, nā kamajā dienā saaukstē jos! Un š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca! Vai tieš ā m ž ē l naudas, lai nopirktu kvalitatī vus lietussargus un ieraktu smiltī s, kā citā s viesnī cā s?
аватар helga-hr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien, š odien ir mū su pē dē jā uzturē š anā s diena š ajā viesnī cā . Un viņ š bija viskaitinoš ā kais. Par visu kā rtī bā . reģ istrē š anā s noritē ja labi, istabiņ a liela, mē beles nobruž ā tas, bet panesamas, viss darbojas pareizi. … Tomēr ▾ Labdien, š odien ir mū su pē dē jā uzturē š anā s diena š ajā viesnī cā . Un viņ š bija viskaitinoš ā kais.
Par visu kā rtī bā .
reģ istrē š anā s noritē ja labi, istabiņ a liela, mē beles nobruž ā tas, bet panesamas, viss darbojas pareizi. Tī ri.
nopirkā m all inclusive tū ri - Al.
ē diens ir normā ls, daudz daž ā du veidu gaļ as, zivis un jū ras veltes retā k, bet visa ir pā rpā rē m. Bet, pie galdiem vietas nav, traukus ilgi netī ra, jā skraida apkā rt, meklē jot sā li un piparus. Liekas, ka viesmī ļ i valkā blinkerus, steidzas apkā rt, bet neko neredz, pasū tī jumu saņ ē muš i uz ilgu laiku pazudī s. Arbū zu un meloņ u ir pā rpā rē m, ā boli un apelsī ni reti, tikai brokastī s pā ris reizes bija banā ni.
pludmale un ū dens, okeā ns, lieliski.
Pats galvenais, kas lika man dot tik zemus vē rtē jumus. Izbraukš ana no viesnī cas 17:00, mē s paē dā m brokastis un mums lika atdot istabu 12 un jums vairs nav atļ auts pusdienot vai dzert. Š eit ir sava veida viss iekļ auts sistē ma. Turklā t draudzī gais gids Aleksejs tikš anā s reizē precizē ja, ka jā , ja viss ir iekļ aujoš s, tad pirms izbraukš anas izmantojiet visu bez ierobež ojumiem. Un nekā di paskaidrojumi, ka saskaņ ā ar lī gumu esam samaksā juš i septiņ as dienas, bet pagā juš as tikai 6, nepā rliecinā ja. Rokassprā dzes tika nogrieztas, un mē s gulē jā m pludmalē izsalkuš i. Tajā paš ā laikā mums ir ģ imene ar 2.5 gadus vecu mazuli, kuri arī nebija tam gatavi, viņ i arī bū s izsalkuš i lī dz 17 gadiem, tā pat kā ne ceļ ojumu aģ entū ra, ne gide mū s nebrī dinā ja, ka plkst. , jū s pā rvē rtī sities par izsalkuš iem bezpajumtniekiem, neskatoties uz apmaksā tu pilnu lī gumu. Tū roperators Anekstur, "paldies" par pā rē jo sabojā š anu.
аватар laska77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ceļ ojā m ar bē rnu. Man viss ļ oti patika. Ierodoties lidostā mū s sagaidī ja, pē c divā m stundā m jau bijā m viesnī cā . Ieradā s 8 no rī ta, uzreiz iereģ istrē jā s, ierā dī ja istabā . Visi numuri ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m ar bē rnu. Man viss ļ oti patika. Ierodoties lidostā mū s sagaidī ja, pē c divā m stundā m jau bijā m viesnī cā . Ieradā s 8 no rī ta, uzreiz iereģ istrē jā s, ierā dī ja istabā . Visi numuri ar skatu uz jū ru. Istaba ir standarta, lieliski piemē rota diviem, ja dodaties divi pieauguš ie un divi bē rni nedaudz saspiesti papildu gultu dē ļ . Tur ir viss, kas nepiecieš ams ē rtai atpū tai. Interneta nozveja visā viesnī cā , tostarp pludmalē . Tī rī ts katru dienu, palagi un dvieļ i mainī ti katru dienu. Personā ls viss ir draudzī gs, ir krieviski runā još i. Viņ i nepievē rsa uzmanī bu nelielā m nepilnī bā m istabā , jo ieradā s atpū sties pie jū ras un sauļ oties. Visi pieprasī jumi tika izpildī ti nekavē joties. Istaba vienmē r ir vē sa un ē rta. Karsts un mitrs gaiss ir jū tams, tač u tas notiek tikai izejot uz balkona vai no viesnī cas. Liela, tī ra un labi kopta teritorija. Balinā tā ja smaka baseinā nemaz nebija jū tama, bē rni nirst ar atvē rtā m acī m. Daž kā rt gribē jā s vē sā ku ū deni baseinā , bet bē rni ļ oti priecā jas. Sā kotnē ji izvē lē jā mies klusu, relaksē još u atpū tu bez diskotē kā m un animā cijā m. Mē s atradā m to, ko meklē jā m š ajā viesnī cā . . Paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as, ar kurā m mums pietika. Ē diens bija lielisks, liela izvē le. Vakariņ as š ikas, liela gaļ as ē dienu izvē le, mazā k zivju. Augļ u ir daudz, bē rniem pasaka bija ledusskapis ar saldē jumu katru vakaru. Daudz saldumu un konditorejas izstrā dā jumu. Jauka pludmale un lieliska jū ra. Ja neesat garlaicī gi un gatavojaties atpū sties ķ ermeni un dvē seli klusā , mierī gā vietā un nemeklē t visā negatī vismu, jū s nenož ē losiet š eit pavadī to laiku.
аватар Volgaservis
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir nobruž ā ta, bet viss ir tī rs un cienī gs, iesaku ņ emt viss iekļ auts viss ir ļ oti dā rgs alus kauss 05-700 rubļ i. Lē tā kā tomā tu zupa 760 rub. Bet virtuve ļ oti pieklā jī ga, bet izvē le maza, animā cijas nav, bet jū ra, viļ ņ u smiltis, nebija vienkā rš i super. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nobruž ā ta, bet viss ir tī rs un cienī gs, iesaku ņ emt viss iekļ auts viss ir ļ oti dā rgs alus kauss 05-700 rubļ i. Lē tā kā tomā tu zupa 760 rub. Bet virtuve ļ oti pieklā jī ga, bet izvē le maza, animā cijas nav, bet jū ra, viļ ņ u smiltis, nebija vienkā rš i super. Blakus ir veikals tuvē jā viesnī cā , alkohols ir 3x lē tā ks
Dibejā ir lielveikals LULU mango pistā cijas un viss pā rē jais. Viss ļ oti garš ī gi un lē tā k iesaku
аватар tamarakurzova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies ar vī ru un 5 gadī go meitu no 02.08 lī dz 14.08. 2015. Uzreiz jā saka, ka AAE bijā m pirmo reizi, salī dzinot ar Turciju un Ē ģ ipti. Nedaudz par ģ eogrā fiju: Viesnī ca atrodas Dibā (precī zā k Dibba al-Fujairah pilsē tā ), nevis Fudž eirā (kā daudzos aprakstos teikts). … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies ar vī ru un 5 gadī go meitu no 02.08 lī dz 14.08. 2015. Uzreiz jā saka, ka AAE bijā m pirmo reizi, salī dzinot ar Turciju un Ē ģ ipti.
Nedaudz par ģ eogrā fiju: Viesnī ca atrodas Dibā (precī zā k Dibba al-Fujairah pilsē tā ), nevis Fudž eirā (kā daudzos aprakstos teikts). Diba atrodas 60 km attā lumā no Fudž eiras (Fudž eira ir Fudž eiras emirā ta galvaspilsē ta). Fudž eirā noī rē jā m maš ī nu (pat tad, kad bijā m Ukrainā ), un Ukrainā mums kā zinoš iem cilvē kiem teica: "jā , tas ir tur netā lu. " Tā tad tas nemaz nav tuvu. Uz Fudž eiru katru dienu no viesnī cas kursē bezmaksas autobuss, lī dz turienei vajag vairā k kā stundu (jā piesakā s iepriekš ), taksis maksā s ap tū kstoti grivnu vienā virzienā . Ir arī transporta pakalpojumi uz Dubaijas tirdzniecī bas centru (100 dirhami vienai personai) 2 reizes nedē ļ ā . Daudzu viesnī cu aprakstos ir teikts: "Visos numuros ir skats uz okeā nu". Reā li ir Omā nas lī cis, ja paskatā s kartē , tad tai seko Arā bijas jū ra un tikai tad Indijas okeā ns.
Apkalpoš ana: Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Vienkā rš i nā c un jautā , viņ i tev noteikti palī dzē s. Tie ir ī paš i labi ar bē rniem. Maz cilvē ku runā krieviski. Istaba tika uzkopta katru dienu (mainī ta gultas veļ a, dvieļ i, atnests ū dens).
Numurs: No visā m istabā m tieš ā m paveras skats uz jū ru, ir ļ oti patī kami aizmigt un pamosties no sē rfoš anas skaņ as. Skaitlis ir parasts, iespē jams, kā ē ģ iptieš u pieciniekā . Liela gulta, plaš a vannas istaba. Ir č ī bas. Mū su fē ns nedarbojā s labi - tas izslē dzā s ik pē c piecā m minū tē m, tad bija jā gaida, lī dz tas atkal strā dā ja (man ir gari mati, ž uva pusstundu, bet nekad neizž uva). Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams visos numuros un visā viesnī cā . Kā ds sū dzē jā s, ka Skype nestrā dā labi, visu laiku izslē dzas. Bet mana meita vakaros YouTube skatī jā s multenes planš etdatorā , viss darbojā s labi.
Viesnī cas teritorija: Viesnī ca ir apbū vē ta gar ceļ u vienā pusē , bet gar jū ru no otras puses. Ir bezmaksas autostā vvieta (ja nomā jat automaš ī nu).
Pludmale un baseini: Pludmale ir liela, tī ra (t. i. , es nekad neesmu tur redzē jusi atkritumus), bet jū ra daž reiz iznes krastā lielus akmeņ us, tā pē c fotoattē li rada iespaidu, ka tā ir netī ra. Laikā , kad atpū tā mies, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija - t. i. Ē ģ iptē nebija tā das lietas kā agri no rī ta piecelties un uzreiz skriet uz baseinu paņ emt sauļ oš anā s krē slus. Ir baseins bē rniem (60 cm dziļ š ), tas atrodas zem nojumes un ar strū klakā m, lai jū su bē rns tur varē tu plunč ā ties vismaz visas dienas garumā un nesaņ em saules dū rienu.
Ē diens: Mazā k nekā Ē ģ iptē un daudz mazā k nekā Turcijā , jo tur nav ž agaru. Liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vista, zivis (visi gabaliņ i, bez kotletē m). Ar jū ras veltē m es personī gi nekad neesmu saskā ries. Tikai zupa ar jū ras veltē m. Pā ris reizes vakariņ ā s bija kebabs, ļ oti garš ī gs. Mū su brī vdienā s katru nedē ļ as dienu vakaros tika pasniegti ē dieni no daž ā dā m pasaules virtuvē m (itā lieš u, meksikā ņ u, aziā tu u. c. ). Ir bē rnu galds (frī kartupeļ i, makaroni, kaut kas lī dzī gs mcnuggets, pica, hamburgeri). Paņ ē mā m FB ē dinā š anu, maksā ja tikai dzē rienus un tikai pusdienā s un vakariņ ā s. Brokastī s viss ir bez maksas. Brokastī s (tā da pat nebija Turcijā ) svaiga apelsī nu sula, un citas sulas, daž ā di jogurti un citi piena produkti. Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s daudz augļ u (arbū zi, melones, ananā si, papaija, sarkanie greipfrū ti) un dā rzeņ us, gan neapstrā dā tus, gan sautē tus, vā rī tus.
Izklaide: nav. Bet visur viņ i raksta par š o viesnī cu, ka tā ir paredzē ta tiem, kas vē las atpū sties no pilsē tas steigas un burzmas. Tikai manai meitai bija garlaicī gi. Sā kumā plosī jā s uz diskotē ku? . Bet tad es apmierinā jos ar multfilmu skatī š anos istabā . Tiesa, ir bē rnu klubiņ š (ar datoriem, slidkalniņ iem, spē lē m utt. ), kas strā dā no 9 lī dz 18, ar pusdienu pā rtraukumu. Bet, salī dzinot ar Turciju un Ē ģ ipti, nav š ī s bezgalī gā s animatoru, gidu, pā rdevē ju, fotogrā fu propagandas, kas mani personī gi ļ oti iepriecinā ja. Te neviens nevienu nespiež .
Labprā t atbildē š u uz visiem jautā jumiem!
Вывеска отеля
аватар Evgeniya02
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca man patika ar savu tī rī bu un draudzī gumu. Istabas tiek uzkoptas katru dienu un dzeramnauda netiek prasī ta! Ē diens garš ī gs, personā ls draudzī gs un pretimnā koš s. Par ekskursijā m runā jot. Ļ oti ieteicams apmeklē t visas galvenā s apskates vietas. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika ar savu tī rī bu un draudzī gumu. Istabas tiek uzkoptas katru dienu un dzeramnauda netiek prasī ta! Ē diens garš ī gs, personā ls draudzī gs un pretimnā koš s.
Par ekskursijā m runā jot. Ļ oti ieteicams apmeklē t visas galvenā s apskates vietas. Parasti tū roperatori vietē jo eksotiku apraksta diezgan krā saini, tā pē c izvē lies pē c savas gaumes. Vienī gais, ko gribu ieteikt, ir labā k apvienot ekskursijas, izņ emot akvaparku un Ferrari parku. Ceļ ojuma izmaksas ir diezgan augstas, savukā rt, piemē ram, moš eja, piemē ram, jums pietiks ar pusotru stundu. Vē l ir daudz laika pat lī dz Ferrari parkam, ja vien, protams, neizvirziet sev mē rķ i apmeklē t visas atrakcijas
Ļ oti svarī gs faktors ir krievu valodas televī zijas kanā lu klā tbū tne. Okeā ns vē ss ar krabjiem), silts un tī rs. Divu soļ u attā lumā no istabā m.
Novē lu jums patī kamu uzturē š anos š ajā viesnī cā! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikodin
Sveiki. Dodamies atpūsties uz Radisson Blu Fujairah Resort. Tūristiem, kuri ir apmeklējuši šo viesnīcu, lūdzu atbildēt: kāda ir viesnīcas pieprasītā depozīta summa?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums annasay
mēs ceļojam kā ģimene ar bērnu) vai ir vēl kādi? vīzas vēl nav
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums annasay
Vai viņš tiešām eksistē? kā tur reģistrēties? kur viņi ved? paldies par atbildēm
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums annasay
Kādi dzērieni (alkoholiskie un bezalkoholiskie) ir pieejami All sistēmā un kur dienas laikā? brokastis pusdienas vakariņas Interesē pludmale un baseins
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен между Оманским заливом и горами Хаджар в регионе Дибба. Был открыт в 2002 году. Последняя реновация проведена в 2017 году. Отель состоит главного 3-этажного здания, трёх 3-этажных корпусов, соединенных друг с другом и четырёх 4-этажных вилл. В каждой вилле по 8 номеров. Вытянутая вдоль моря территория отеля с достаточно развитой инфраструктурой. В оформлении номеров использованы пастельные тона, много белого цвета, из номеров можно выйти на отдельный балкон с панорамным видом на океан. Гостям предлагают кальян и интернациональные напитки в лобби-баре и баре у бассейна. Есть русскоязычный персонал. При заезде берется депозит. Отель подходит для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен у подножия Хаджарских гор, на живописном восточном побережье Фуджейры, в 45 км от г. Фуджейра, в 151 км от международного аэропорта Дубая (DXB), в 194 км от аэропорта Дубая (DWC), в 130 км от аэропорта Шарджи (SHJ).
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 500 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (по всей территории), интернет кафе (бесплатно), 2 конференц-зала (макс. 100 чел.), лаунж (в лобби), ТВ комната, магазины парковка бесплатно (открытая и крытая), автобус до торговых центров (бесплатный трансфер в торговый центр Fujairah City Centre — 2 раза в день; трансфер торговый центр Dubai Mall — 4 раза в неделю, платно).

Открытый бассейн площадью 349 кв.м., температура воды контролируется;

Открытый бассейн площадью 64 кв.м., температура воды контролируется;

Открытый бассейн площадью 498 кв.м., температура воды не контролируется;

Открытый бассейн площадью 178 кв.м., температура воды не контролируется;

Открытый бассейн площадью 658 кв.м., температура воды не контролируется;

Крытый бассейн с пресной водой площадью 100 кв.м., расположен в дайвинг-центре.

У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Ресторан Breeze — ресторан кухни народов мира с расслабляющей неформальной атмосферой, расположенный на первом этаже, с убаюкивающим видом на океан, предлагает широкий выбор средиземноморских блюд, за процессом приготовления которых Вы сможете наблюдать. Завтрак: 07:00–10:30, обед: 12:30–15:00, ужин: 18:00–23:00 (ежедневно). Безглютеновое и вегетарианское меню — по запросу;

Ресторан Grand Bleu — бар-ресторан на пляже с шикарным видом на океан, предлагает вкусные салаты, стейки, закуски из морепродуктов и освежающие напитки, ресторан Grand Bleu 10:00-18:00 (ежедневно), бар Grand Bleu 09:0-19:30 (ежедневно);

Ресторан a la carte Al Nokhada — арабская и индийская кухня, по предварительной брони, платно, 19:00-23:30, в воскресенье закрыт;

Ресторан Lounge — котельный коктейль-бар, с удобной мягкой мебелью, предлагает большой выбор различных напитков, коктейлей, а также широкий выбор чая, кофе и легких закусок, 08:00–01:00 (ежедневно);

Heatwave bar — отличное место, где можно расслабиться в приятной атмосфере. Насладитесь широким ассортиментом напитков и закусок. В нашем баре диджей, который играет фантастическую живую музыку, спортивные каналы на LCD экранах;

Кофейня Coffee Planet (11:00-22:00);

Бар у бассейна (09:00-22:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (1 открытый, 1 закрытый, температура воды контролируется), детский клуб 4-12 лет бесплатно (часы работы 09:00 – 17:30), детская площадка (открытая).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, аквапарк платно (надувной), волейбол на пляже (бесплатно), футбол на пляже (бесплатно), водные виды спорта (платно), дайвинг-центр (платно), массаж (платно), сауна (бесплатно), парная (бесплатно), хамам (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 257 номеров с прекрасным видом на океан:

142 Superior Sea View Room with Private Balcony (36-41 м2, кровать king-size / twin beds, макс. 3+1 чел.);

70 Deluxe Sea View Room with Balcony (45 м2, спальня с гостиной зоной, терраса, king-size / twin beds, макс. 3+1 чел.);

18 One Bedroom Suite with Sea View & Balcony (71-112 м2, спальня и гостиная с дверью, с видом на море, king-size или twin beds, макс. 3+1 чел.);

15 Two Bedroom Suite with Sea View & Balcony (93-131 м2, 2 спальни и гостиная с дверью, кровати king-size и twin beds, макс. 5+1 чел.).

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор с диагональю 32 дюйма, спутниковое телевидение, сейф бесплатно (электронный), Wi-Fi (бесплатно), телефон, будильник с функцией радио, мини-бар (пустой, по запросу может быть предоставлен безалкогольный/алкогольный пакет за доплату), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), бутилированная вода (0.5 л на чел. в день), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), ванна и душ, фен (бесплатно), тапочки и халат (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 12590, Dibba, Fujairah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 9 244 9700 Fax: +971 9 244 9777
Tīmekļa vietne: Radisson Blu Resort Fujairah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.