Sabojātas brīvdienas, nepavisam ne 5 *

Rakstīts: 27 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 24 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Pē c ilgstoš as ​ ​ mā jas remonta mē s ar vī ru nolē mā m atpū sties un vienlaikus nosvinē t manu DR.
Viesnī cu viņ i izvē lē jā s ilgi, sā kumā domā ja doties uz Intercontinental, bet, ieraugot tū ristu atsauksmē s izrakto pludmali, pā rdomā ja.
Viņ i uzpirka pludmales fotoattē lu, bet diemž ē l mū su cerī bas neattaisnojā s.

Lidojums bija pulksten 7:00. Pē c mū su aprē ķ iniem viesnī cā vajadzē ja bū t ap pusdienas laiku, bet transfē rs uz viesnī cu aizņ ē ma nevis 2-2.5 stundas, kā teica tū risma aģ entū rā , bet gan 4 !! ! ! Rezultā tā noguruš i un izsalkuš i ieradā mies viesnī cā lī dz pulksten 19. Saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem tumsā peldē ties nedrī kst (un mums vairs nebija spē ka), un beigā s mē s paē dā m vakariņ as un devā mies gulē t. Tā tad viena diena bija pagā jusi. Domā jā m, ka vismaz izgulē simies, bet pa nakti fiksē tie numuri istabā sā ka zvanī t 12 naktī , 2 un 4 no rī ta. Rezultā tā vī rs devā s saprast uzņ emš anu, bet bez rezultā tiem.
Nā kamajā naktī viss atkā rtojā s. Pē c tam mē s paš i tos vienkā rš i izslē dzā m uz visu atvaļ inā juma laiku. No rī ta pamostoties, caur aizvē rtajiem aizkariem redzē ju, ka gaisma lauž as cauri BAURIM aizkarā (un tas ir 5? ). Dvieļ u skaits uz 2 bija 5gab. Gulta milzī ga 2/2 metri, bet č aukstē ja, vī rs ieskatī jā s un ieraudzī ja, ka zem gultas ir 2 koka gabali un centrā gultu atbalstī ja, lai nekrī t cauri. Bet viskaitinoš ā kā ir pludmales neatbilstī ba. Puse no labā s puses pludmales bija slē gta, un tajā norisinā jā s bū vniecī bas darbi. Uzzinā jā m, ka oktobrī bija plū di un puse pludmales bija palikusi ar smiltī m, bet pā rē jā daļ a bija nokaisī ta ar milzī giem akmeņ iem un slē gta peldē š anai. Rezultā tā mums bija pā rpildī ts, lai peldē tos atlikuš ajā "jū ras aitu aplokā ", pā rē jā s pludmales garums ir ap 100 metriem, un 30 metri lī dz bojā m, jo ​ ​ pastā vī gs bē gums. Mē s vispā r neatpazī stam baseinus, mē s mī lam "lielā ū dens" brī vī bu un stundā m ilgi nevaram atstā t ū deni, kā tas bija nissi pludmalē . Smiltis ar gliemež vā ku fragmentiem un bija ā rkā rtī gi nepatī kami pa tā m staigā t. Mans vī rs pludmalē atrada koka gabalu ar naglu un apavu suku, un tas arī viss š ī s 5 * viesnī cas privā tajā pludmalē ((((
Sistē ma ir viss iekļ auts, ne gluž i ALL iekļ auts. Brokastis, pusdienas un vakariņ as tikai restorā nā Breeze, citos bā ros un restorā nos uz vietas, ē dinā š ana ir maksas, dzē rieni bez maksas visos teritorijas bā ros, bet ne visos. Paņ ē ma vī nu, ļ oti skā bu, bet pinokolā de ir pā rā k alkoholiska, man vairā k vai mazā k patika mohito. Ar DR no viesnī cas mani neapsveica ne vā rdos, ne pastkartē . Starp citu, pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru atpū tā mies Kiprā.3 *, viņ am bija dzimš anas diena un vakariņ ā s viņ am tika pasniegta dā vana no viesnī cas kū kas veidā . Tas bija ļ oti ļ oti jauki.
Vakariņ ā s notika neveiksmī gs atgadī jums. Viņ i negribē ja mū s apkalpot, teica, ka mē s bū tu nā kuš i vakariņ ā s otro reizi, bet mē s tajā dienā devā mies uz Fudž eiru un no 15:40 lī dz 20:30 mē s nebijā m viesnī cā . Pē c tam visu izdomā ja un pasniedza, bet nogulsnes palika (((mē s devā mies ekskursijā uz Dubaiju uz visu dienu, neko pā rdabisku tur neredzē jā m. Ved tikai uz tiem veikaliem, kas viņ iem ir izdevī gi un garā m maziem boutique gar ceļ iem. Bet es tik un tā tiku lī dz tā dam tirgum Morashid Fudž eirā , bet tikai ar taksi. Starp citu, emirā tos praktiski nav gā jē ju zonu, pā rvietoties var tikai ar transportu, kas arī bija aizliegts mums, kam patī k staigā t. Pē dē jā dienā izlū dzā mies pusdienas sausā s barī bas veidā .

Rezultā tā no 10 dienā m, ko mē s tur pavadī jā m, mē s saņ ē mā m 8 pilnas dienas par 16.000 r diviem. Domā ju, ka AAE atpū tā mies pirmo un pē dē jo reizi, jo mums nepatī k daž ā da veida ierobež ojumi. Visi patī kami ceļ ojumi un iespaidi. Es ceru, ka š is pā rskats kā dam var palī dzē t izdarī t pareizo izvē li.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu