Ļoti mantkārīga un neviesmīlīga viesnīca!

Rakstīts: 25 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 12 — 23 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 2.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2020.  gada janvā rī . Nebija sajū ta, ka esat mī ļ š viesis, un viņ i jū s š eit gaidī ja.
Mū su lidmaš ī na nolaidā s agri, pulksten 6:00. Kad mē s saņ ē mā m savu bagā ž u, tad, kad ieradā mies, pulkstenis bija 10:00. Bija ļ oti auksts, lija lietus. Viesnī ca centrā lajā ē kā vairā kā s vietā s pilē ja no griestiem, tostarp uz dī vā niem ar gaidoš ajiem tū ristiem. Centrā lā s ē kas tualete ir netī ra, nav tī rī ta, ir sen izbalē juš i ziedi.
Kad mums, nosaluš iem, krū zē s atnesa kaut ko sarkanu, es biju sajū smā , domā ju, ka tā ir karsta tē ja, kas bū tu loģ iski. Tač u tas izrā dī jā s ledains dzē riens, kas saasinā ja negatī vo uztveri. Š ī viesnī ca nav pieradusi bū t elastī ga un uzmanī ga pret viesiem.

Jautā jā m, vai nevaram iet brokastī s (brokastis beidzas 10:30) vai varbū t mums atstā ja vē lā s brokastis, kā tas tiek piekopts daudzā s viesnī cā s, bet š eit tas nav pieņ emts - tu nebiji gaidī ts, tu esi izsalcis, tev ir pagaidiet auksti 14:00, lī dz bū siet iekā rtojies, un tikai tad varē siet izmantot ē damistabu. Es domā ju, ka tā ir necieņ a pret tū ristiem, un par cilvē kiem, kas pie jums lidoja, varē tu parū pē ties vismaz uz 6 stundā m.

Kas attiecas uz sū coš ajiem griestiem - viesnī ca celta ne tik sen - vai tad nevarē ja uzcelt uzreiz tā , lai nekas nepilē tu uz galvas ?!
Ē kā s visas sienas nosmē rē tas, nolobī ts apmetums. Uz bruģ ē tā m celiņ iem (ietvē m) netī rumi netiek noņ emti pē c lietus vairā kas dienas.

Kopumā vai nu personā la, vai viesnī cas ī paš nieka alkatī ba bija jū tama visur:
- Istabā jums ir atstā ts viens 0.5 l ū dens uz cilvē ku, ir vē l 1.5 l Evian ū dens, bet tas ir samaksā ts.
Ja jums ir nepiecieš ams vairā k ū dens, jums jā zvana uz reģ istratū ru, un viņ i jums atnesī s vairā k ū dens. Kā pē c mums visu laiku jā lū dz ū dens istabā ? Kā pē c piespiest viesi veikt nevajadzī gas kustī bas?
- Tiem, kam nav viss iekļ auts, bet ir brokastis un vakariņ as - tē ja vakariņ ā s ir tikai par naudu! Bezmaksas tikai auksts ū dens, kas jā palū dz lī dzi (ielej glā zē ). Tē ja, protams, ir lē ta maisiņ os. Brokastu laikā tē ja izskatī jā s š ā di: tē jkannā peldē ja 2 ar verdoš u ū deni pildī ti maisiņ i, no kuriem var ieliet sevi krū zē.
- Ē damistabā nav papī ra salveš u! Ja tas ir saistī ts ar kaut kā du vides programmu, tad kā pē c istabā s bija salvetes un tualetes papī rs?

- Saldē jums ir bez maksas tikai bē rniem lī dz 12 gadu vecumam tiem, kam ir ultra viss iekļ auts. Tas ir, pieauguš ajiem, kuri ir samaksā juš i maksimā lo cenu, saldē jums jā iegā dā jas sev! - Izrakstī š anā s ir pulksten 12:00 un transfē rs pulksten 13:30. Un pusdienas 13:00 vairs nedrī kst! Tikai par naudu!
Pat ja vakarā bū s transfē rs, ē damistabā neielaidī s, jo tiek uzskatī ts, ka 12:00 esi jau "aizbraucis".
- Vakara programmas nav! Daž kā rt ā rā skan dzī vā mū zika, bet ā rā janvā ra vakarā ir auksts!
- Pludmalē smiltis netiek iztaisnotas, ja tiek savā kti atkritumi, un paldies par to!
Teritorijā dzī vo kaķ i, kurus baro tū risti. Kaķ i iet uz tualeti tieš i pludmalē.
Viesnī cā ir ž urkas, nobildē jā m kaķ i, kurš zobos nes ž urku.

Katru reizi, ieejot restorā nā (ē dnī cā ), pie ieejas tiks prasī ts istabas numurs, biež i vien bez smaida, skarbi: "istabas numurs"! , un atzī mē jiet tos, kas ienā k. Mans jautā jums ir, vai viesnī ca ir tik nedroš a, ka katru reizi skaita tū ristus? Vai š eit ir sveš inieki? Vai kā ds ir pazudis?

Ja vakariņ ā s viesmī lim prasī ji atnest ū deni, tē ju, vī nu un vienalga ko, tad tev noteikti atnesī s parakstī š anai č eku (tukš u vai ne), kurā jā norā da telpas numurs un jā parakstā s.
Kas tas par muļ ķ ī bā m? Tik mantkā rī ga viesnī ca, ka ū deni un tē jas maisiņ us pasniedz pret parakstu un istabas numuru!?

Viesnī cas teritorijā atrodas SPA komplekss, tur nav slikti, ir baseins, sauna, hammam, dž akuzi. Bet pē c viņ a apmeklē juma pelē juma smarž a jū s nepamet (acī mredzot, viņ i netī ra / neapstrā dā ne dž akuzi, ne hamam).

Vispā r mē s ar vī ru nekad vairs nenā ksim uz š o viesnī cu! Esam daudz dzirdē juš i par superservisu Emirā tos - š eit nav nekā da superservisa!

Mē s gandrī z neko nezinā jā m par viesnī cā rī kotajiem pasā kumiem – varbū t tie vienkā rš i neeksistē ? Teritorijā ir kaut kā ds "klubs" un "kultū ras nams", par kuriem nav zinā ms, strā dā vai ne.
Animā cija ir ļ oti vā ja, vienu reizi redzē jā m tikai jogu netā lu no pludmales uz zā liena (3 cilvē ki to izdarī ja, ieskaitot animā ciju). Reiz meitene, kas staigā ja pa pludmali, teica "š autriņ as" - acī mredzot, tas bija aicinā jums atpū tniekiem spē lē t.
Pat naktī var pamosties no ratu rī boņ as, ko strā dnieki ripina pa teritoriju, no kā ju kratī š anas un dī vainā m skaņ ā m. Es pamodos no trokš ņ a 2 naktī un 4 naktī vairā kas naktis. Un reiz no 6 no rī ta kaut kas kaut kur viesnī cā tika ā murē ts, un gulē t jau nebija iespē jams.
Kopumā , ja viesnī cas personā ls un vadī ba nezina - viesi nā k pie jums atpū sties! Pilnvē rtī gs mierī gs miegs ir arī atpū tas sastā vdaļ a!

Š ī s viesnī cas skaistums ir pludmale, jū ras un piekrastes izpratnē !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu