Paliek tikai neaizmirstami iespaidi!

Rakstīts: 3 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 26 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Pā rē jais bija ar bē rniem pē c UAL sistē mas. Lidostā ieradā mies 11:00. Viesnī cā nokļ uvā m tikai č etros (beigā s uzzinā jā m, ka š oferis vienkā rš i apmaldī jies un uzreiz neatrada visas garā mbraucoš ā s viesnī cas), tā pē c reģ istrē š anā s notika acumirklī , bez gaidī š anas. Mū s uzreiz sagaidī ja ar aukstu dzē rienu, kas bija patī kami, pat neskatoties uz ziemas periodu, un detalizē ti izstā stī ja, kas ir iekļ auts ultra all inclusive sistē mā .
Istaba bija liela un plaš a, vizuā li tī ra. Ja paskatā s cieš i, protams, bija trū kumi, tī rī š ana tika veikta virspusē ji, bet tas nav kritiski. Reiz viņ i atstā ja tikai pateicī bu un viss, bet tas neko neietekmē ja.
Ē diens ir vienkā rš i nevainojams, salī dzinot ar Ē ģ ipti un Turciju. Ceturtdien un piektdien visu dienu bija jū ras velš u ē dieni, zivis neņ emu vē rā , vienmē r bija. Dzē rienus restorā nā apkalpo viesmī ļ i un arī pavada jū s lī dz jū su vietai. Galdi vienmē r bija tī ri un klā ti. Vakaros uz ielas vienmē r skanē ja dzī vā mū zika un katru otro dienu vē derdejas.

Mē s nekad negā jā m uz amfiteā tri, bet vienmē r bija kā da veida izrā de. Animatori strā dā ja ar bē rniem gandrī z visu dienu un vakaros. Bē rni bija priecī gi.
Laikapstā kļ i. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Pē c ieraš anā s tas bija tikai nedaudz svaigs divas dienas, un tad viss kļ uva labā k, un mē s izbaudī jā m perfektu temperatū ru atpū tai! Vakaros bija baigi forš i, bez biksē m un jakā m nodrebinā sies, bet kafejnī cā iedeva segas.
Jū ra! Tas mani uzvarē ja! Tī rs, zaigojoš s, dzirkstoš s, it kā uz tā peld mazi dimanti un pievilina))) un nepeld eļ ļ a, un nav arī zivju zvī ņ as ! ! ! Jā , makš ķ ernieki ķ er zivis ar tī kliem, izrā de nav domā ta lī dzjū tī gajiem, vienreiz gā ju skatī ties, domā ju, ka kļ ū š u par veģ etā rieti uz mū ž u))) bet tas neietekmē ja jū ru un pludmali, kur atpū š as tū risti. Un kas tur par smiltī m! Mī ksts, glā stī ja jū su maigas kā jas, lien starp jū su sī kajiem pirkstiem.... Es rakstu š o komentā ru un hochchuuuuu tagad atpakaļ . Patiesī bā es ļ oti negribē ju iet prom! Septiņ as dienas paskrē ja bez aizķ erš anā s.
Vai š ai viesnī cai ir kā di mī nusi? Tur ir. Bet viņ i ir tik mazi. . .
Tā tad mī nusi:
1. Internets ķ er diezgan vā ji, vietā m, vai tī kls var pilnī bā pazust.
2. Man tas vienā dienā izrā dī jā s milzī gs mī nuss, kad pē c ieraš anā s mē s kavē jā m brokastis nā kamajā dienā . Pa dienu nav kur ē st, tikai par naudu, pat ultra all inclusive sistē mā . Tas mani ne tikai sarū gtinā ja, bet arī sarū gtinā ja!

3. Arī svarī gs mī nuss. Pē c pulksten 12 izrakstī š anā s dienā ē dat par maksu. 40 USD/persona Bufete.
4. Viesnī cas tuvumā nekā nav. Tuksnesis un ceļ š un moš eja. Atradā m mazu veikaliņ u, kur viss ir iestrē dzis. Un ķ ī mija, un daž i produkti, un lietas, un magnē ti. Mums nepatika, un cenas nav no tā m lē tā kajā m. Ja brauc ar taksi, tad tur ir tirgus, kā di 5 km, vai varbū t vairā k, un tur ir lielveikals.
Plusi UAL sistē mai (norā dī ju, jo nezinu, vai tas darbojas AL):
1. Bā rs tiek papildinā ts katru dienu un ir iekļ auts maksā par izmitinā š anu (alus, sulas, mirinda).
2. No dzē rieniem var pasū tī t ne tikai tī rus dzē rienus, bet arī kokteiļ us, arī bē rnu (ne visi to zina).
3. Diskotē kā ir iekļ auts arī alkohols!
Vienī gais, ka par ū denspī pi maksā.60 dirhamus (20 dolā rus), bet man pietika ar vienu reizi.
Viesnī cā var norē ķ inā ties jebkurā valū tā (dolā ri, eiro, kartes), bet izmaiņ as dod vietē jie nesaprotamie santī mi)))) Un tomē r viesnī ca noī rē ja automaš ī nu ar š oferi uz 10 stundā m - 200 USD (mē s devā mies uz Dubai), esam ļ oti apmierinā ti, auto ē rts, tī rs un kluss vadī tā js)))
Š is ir pirmais brauciens uz AAE un viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas. Es jau atkal skatos uz š o viesnī cu uz gada beigā m!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu