Visi plusi sabojā netīro okeānu

Rakstīts: 24 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 30 augusts — 12 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s paš i izvē lē jā mies tū ri uz AAE un konkrē ti uz š o viesnī cu (mani interesē ja cena), tū risma aģ entū ras piedā vā ja pā rsvarā Turciju un Ē ģ ipti par krietni augstā ku cenu. Lasī jā m daudz atsauksmes par Miramar un vispā r par ceļ oš anu uz š o valsti. atradu. Ko var paņ emt lī dzi uz š o valsti-bū s jā meklē detalizē ta un pilnī ga informā cija! Un vseravno bū s neatrisinā ti jautā jumi, kas tik ļ oti interesē mū su tū ristus pirms ceļ ojuma uz š o valsti. Uz š iem jautā jumiem esmu gatava atbildē t komentā ros, kurš vē las vē l rakstiet jautā jumus komentā ros!
Un tā par mū su atvaļ inā jumu. Izbraukš ana 21:00 no UIA Boryspil ar 15 minū š u kavē š anos. Ā tri izgā jā m pasu kontroli, pirms izbraukš anas nopirkā m duty free, paņ ē mā m alkoholu un ū deni (droš ī bā var ņ emt jebkuru). Ierodoties ļ oti ā tri izgā jā m cauri pasu kontrolei un ilgā k gaidī jā m savu bagā ž u. Pirkts Dutikā un ā rā . Satiku ceļ ojumu aģ entu, iedevu mums aploksni un nodevu ē ģ iptieš u š oferim, kurš nerunā ja ne krieviski, ne angliski. Maš ī nā bijā m seš i, atbraucā m pē c divā m stundā m. . 5 no rī ta jau bijā m pie viesnī cas. Uzņ emš ana pā rsteidza ar savu skaistumu. Mums lī dzi ieradā s vē l viens pā ris. Reģ istratū rā satiku ļ oti ļ oti draudzī gu Ā zijas izskata cilvē ku, kurš nezina krievu valodu (visdraudzī gā kā no visiem reģ istratū rā strā dā još ajiem) Welcome granā tā bolu sula no konsjerž a. Treš ajā mē ģ inā jumā mums izdevā s iedot ieteikuma vē stuli no Tophotels, kas nekavē joties tika notī rī ta un atgriezta mums. Mums rokassprā dzes nenē sā ja, jo ē dā m tikai brokastis. Iereģ istrē š anā s aizņ ē ma apmē ram 5 minū tes un mū s uzreiz ar mantā m aizveda uz 3. stā va 2308. istabu. Istaba ir tī ra, liela ar ļ oti augstiem griestiem 4 metri, ar lielu gultu, balkonu.
Vannas istabā : liels dzerealo, 2 glā zes, 2 sniegbalti lieli dvieļ i, 2 mazi dvieļ i, 2 mazi dvieļ i, 1 kā ju dvielis zem vannas un viens paklā js spoguļ a priekš ā , fē ns, viena ziepju gabals diviem visas 14 dienas, viena matu cepure , ausu nū jiņ as. Š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja un ķ ermeņ a krē ms tiek papildinā ti katru dienu. Dvieļ i un palagi tiek mainī ti katru dienu. Nav mazgā š anas lupatiņ as, zobu birstes vai zobu pastas.

Gaitenī.2 lieli spoguļ i, skapī bezmaksas seifs, gludinā mais dē lis un gludeklis, 2 vafeļ u halā ti un č ī bas (tā s nemainā s).
Istabā liela gulta ar segu un č etriem spilveniem + č etri spilveni divos naktsskapī š os, galds un divi krē sli, uz naktsgaldiņ iem 2 lampas (viena no tā m var izslē gt visu istabā gaismu, ļ oti ē rti) vē l viens liels spogulis un stā vlampa, liels galda skapis ar ledusskapi un divi nodalī jumi mantā m, elektriskā tē jkanna, 2 krū zes, cukura iepakojums, Nescafe kafija, melnā un zaļ ā alazai tē ja (papildina katru dienu), 2 vī na glā zes, 2 glā zes, divas pudeles ū dens 0.5 l (ū dens tiek likts katru dienu uzkopjot istabu), 2 mazas š okolā des (pē c nedē ļ as bija vē l divas), pā rē jie dzē rieni par naudu (cenu plā ksnī te ir uz galda! Iesakā m izlasī t). Liels plazmas televizors ar septiņ iem krievu kanā liem. Ir divas ligzdas, kas der mū su kontaktdakš ā m (viena vannas istabā , otra telpā zem spoguļ a ar stā vlampu).
Kondicionieris strā dā perfekti, regulē jams uz jebkuru temperatū ru, lī dz 16 grā diem precī zi. Izejot no istabas var atstā t vienu atslē gas karti slē dzenē un visu laiku strā dā s kondicionieris. balkonā ir galds un divi krē sli. Skats uz baseinu un vidē ji skaista zaļ ā zona. (gaisa mitrums ir augsts, tā pē c dabū jot istabu pie jū ras lietas neizž ū s! Iesakā m paņ emt lī dzi virpuļ plaš u pakaramos un pē c tam izž ā vē t peldkostī mus vai nu pludmalē pa dienu vai pie baseina zem lietussargiem, tas ir tū risti ar pieredzi to dara)
No baseina nav trokš ņ a - š ī nav jums Turcija! Man patika sienu skaņ as izolā cija, mē s nedzirdē jā m nekā du troksni no kaimiņ iem vai viņ u vienkā rš i nebija! Viesnī ca bija aizņ emta par 10 procentiem. Lī dz mū su uzturē š anā s beigā m viesnī ca bija aizņ emta aptuveni 30%.

Izpakojā m mantas, pā rģ ē rbā mies un devā mies iepazī ties ar teritoriju. Viss ļ oti tī rs, kā rtī gs, kopts un zaļ š . Baseins ar vē su ū deni, tī ra smilš u pludmale, ar daudzā m sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Okeā ns pirmā s divas dienas bija mierī gs bez viļ ņ iem, pē c tam gandrī z vienmē r bija viļ ņ i. Tiekoties ar okeā nu, uzreiz pamanī jā m, ka jū tama dī zeļ degvielas smaka un uz ū dens peldē ja smiltis, kas negrimst, jo bija eļ ļ ains no naftas. Sauļ oš anā s krē sli visi bija brī vi, arī no rī ta neviens tos neaizņ ē ma. pludmalē vai pie baseina.
Pludmales dvieļ us izsniedz uz kartē m, pē c to iegū š anas tos vienā di izpirka okeā nā . Pē c vannoš anā s uz plaukstā m palika eļ ļ a un pie kā jā m pielipa smiltis, kas ilgi nedrū pē ja. Salvetes un lupatas, kas samē rcē tas mazgā š anas š ķ idrumā , nebija. . Lai gan kaimiņ u viesnī cā Miranda tas viss ir pastā vī gi, neatkarī gi no tā , vai ū dens ir tī rs vai nē .
Uz visā m 13 mū su uzturē š anā s dienā m naftas emisijas bija 6 reizes. Pē dē jā s divas ļ oti spē cī gas - eļ ļ a vienkā rš i noklā ja visu ū dens virsmu un ejot pa smiltī m arī kā jas bija stipri izsmē rē tas. Tikai tad liek vienā vietā eļ ļ ā samē rcē tas lupatas, lai nomazgā tu mazutu.
Teritorijā nav viesnī cas kartes, tač u ir norā des. Nav termometra, lai pā rbaudī tu temperatū ru. Pulkstenis ir tikai reģ istratū rā .

Tad devā mies meklē t galveno restorā nu, sekojā m zī mē m, bet kaut kā neatradā m uzreiz. Piegā jā m pie reģ istratū ras, tur jau bija cits krieviski runā još s filipī nietis, kurš lauzī tā valodā rā dī ja ceļ u. Uz tā lā ko stū ri. Kaut kā nesapratā m uzreiz un atkal neatradā m ē dnī cu. Atgriezies pie letes tur jau bija krievu meitene. Uz jautā jumu, kur atrodas restorā ns, viņ a ļ oti rupji atbildē ja: "Tu tikko parā dī ji! " Un viņ a man parā dī ja, kur ir ieeja. Ja bū tu zī me un rā dī tā js un viesnī cas karte, tad viss bū tu skaidrs. Nā kamajā s dienā s viņ i vairā kas reizes vē rsā s pie š ī s meitenes un viņ a vienmē r nebija nemaz draudzī ga un uzmanī ga un nesmaidī ja, viņ a nesmaidī ja. vienmē r pat atbild uz jautā jumiem, viņ a vienkā rš i sastinga! Viņ a nav ī paš i patī kama un nav draudzī ga, viņ a ir vienī gā visā viesnī cā !!! !
Pie ieejas restorā nā mums prasī ja istabas numuru, tad mū s sagaidī ja draudzī gi viesmī ļ i seniori (ir meitene, kas zina ukraiņ u un krievu valodu, ļ oti draudzī ga! ). Viņ i parā da viesus pie galda un piedā vā kafiju. Š eit ir ā ķ is! It ī paš i, ja pirmo reizi devies uz restorā nu, un tas ir uzreiz redzams. Ja saki, ka gribi kafiju, tev to atnesī s kafijas kannā . Tas nemaz nav garš ī gs. Bet, ja prasī siet espresso, amercanno, kapuč ī no vai latte, tas bū s tas, kas jums nepiecieš ams ! ! ! Ļ oti garš ī gi un spē cī gi! ! Galdi jau servē ti. Ir liels mī nuss - nav papī ra salveš u. Ja smē rē rokas, tad tā s noslaucī t ar cieti cietu drā nu vienkā rš i nav reā li !! ! ! Uz galda stā v krū ze ī sta piena, te ir visgarš ī gā kais un ī stā kais. Bufetē esoš ā ir sojas un 0% tauku, pat bē rnu ē dienkartē nav garš ī ga !! ! ! Un pat ne krā sa! Š ī ir piezī me visiem. Nutela (stā v pie kruasā niem) notiek tikai piektdienā s, kad nā k vietē jie arā bi. Pā rē jā ē dienkarte katru rī tu vienmē r ir vienā da:
Divu veidu cietais siers, trī s veidu mī kstais siers, olī vas, (daž i citi marinē tu dā rzeņ u izcirtņ i nav garš ī gi), divu veidu sasmalcinā tas salā tu lapas, negatavs brū ns tomā ts, labs gurķ is, greipfrū ts, garš ī gi kruasā ni, sausie mafini, divu veidu vā rī ta desa lē tā kā (cenu redzē jā m lielveikalā ), desiņ as vienā das, mazā s kotletes nav garš ī gas, omlete un ceptas olas, vā rī tas olas, kartupeļ u š ķ ē les, sē nes, pupiņ as, vafeles un pankū kas un no tā paš a mī kla, turku bekons, jogurti, sagriezts arbū zs ne vienmē r ir gatavs, sagriezts banā ns, ā bols un augļ u salā ti ar ā bolu, meloni, ananā su ne vienmē r ir papaija. sojas piens. No dzē rieniem reizi nedē ļ ā salds raudzē ts cepts piens , vienmē r apelsī ns svaigs, reiz mango dzē riens. Tā lā k ar dzē rieniem nav garš ī gas tinktū ras ar ū deni un augļ iem un garš augiem.
Un viss! ! ! Izvē le nav liela!

Pusdienā s un vakariņ ā s es neko neteikš u, jo mums bija tikai brokastis.
Ā rpus viesnī cas nav ko redzē t. Gandrī z pretī viesnī cai ir moš eja, no kuras vairā kas reizes dienā skan lū gš anas. Mazliet pa kreisi no moš ejas, apmē ram 5min gā jienā no viesnī cas atrodas sauss apkopē ja, svaigu veikaliņ š un neliels tirgus, kur var iegā dā ties mums pazī stamas lietas un produktus: š okolā des, riekstus, saldē jumu, ū deni, dzē rienus un sulas. Tā lā k pa ceļ u nav nekā . Ja ej pa labi no viesnī ca, pa labi bū s vē l 3 5* viesnī cas un pē c 20 minū š u gā jiena pa tī ru ietvi ir krustojums kur ir degvielas uzpildes stacija ar standarta preč u komplektu. Var iet vē l 20 minū tes uz priekš u un tā lā k pa kreisi bū s pirmā kafejnī ca ē stuve un pa labi sā ksies mazie veikaliņ i. Un tur jau ir lielā ks labs lielveikals kur var nopirkt sulas, dzē rienus, piena produktus, ū deni, austrumu saldumus-halvu un vī ģ es, tur arī nabaga kvalitatī vi augļ i un dā rzeņ i, gaļ a. Tad tikai ar auto, neko citu kā jā m neatradī siet. 11 km no viesnī cas tajā paš ā virzienā ir augļ u tirgus, kas darbojas visu diennakti, tur atradī siet visus saldumus mā jai, tai skaitā . garš ī gs mango. Viņ i to izmē ģ ina. Ē ģ iptes pā rdevē ji nezina valodas. Noteikti kaulē jieties!
Tā lā k aiz tirgus atrodas viesnī ca Royal. Tā s teritorijā ir dzē rienu veikals, cenas kā dutique un izvē le š ika. . Mē s personī gi š eit un augļ u tirgū pirkā m 2 naktī , atgriež oties no Dubaijas no ekskursijas ar privā to gidu Raminu.
Viesnī ca piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dubaiju 2 reizes nedē ļ ā . Jū s turp aizvedī s un vakarā sagaidī s. Katru dienu divas reizes dienā ir bezmaksas transfē rs uz lielveikalu Fudž eirā (ieraksts stingri 1 stundu pirms izbraukš anas) Kaut kā nav izdomā ts un iedod apli pretē jā virzienā.30 km un zaudē.45 minū tes no sava laika. Varē ji vismaz piestā t (kā kompensā ciju) vai vienkā rš i uz augļ u tirgus lidojumu. Un nometiet pie Miramaras cilvē kus, kuri vē las tikai augļ us, un vediet uz Fudž eiru citus, kuri vē las iepirkties.

Viss ceļ ojums ar uzturē š anos Fudž eirā aizņ em 6 stundas. Tas ir daudz, 45 minū tes jū s zaudē jat tikai, braucot ap savu viesnī cu.
Veikalā ir laba š okolā des izvē le, austrumu saldumi, ē dieni, daudz augļ u, vairā ku veidu mango (visgarš ī gā kais ir lē tā kais no 7 lī dz 9 dirhamiem) zivis. Ir kafejnī cas, picas un makdonalds. No lietā m nav nekā interesanta, tikai ķ ī nieš u patē riņ a preces.
Pati viesnī ca nemaz nav liela, var apbraukt 5 minū tē s. Š ī ir viena ietve starp baseinu un dzī vojamo ē ku. Uz pludmali var doties gan pa ietvi palmu paē nā , gan vē sajā dzī vojamā s mā jas gaitenī . Pludmale ir plata un taciņ a beidzas agri un tad ir jā iet pa smiltī m starp sauļ oš anā s krē sliem ja gribas tikt uz pirmo solā riju rindu vai vienkā rš i paskatī ties uz okeā nu tuvplā nā . Viļ ņ i ir diezgan spē cī gi, pat pieauguš ie ir nojaukti. Ir bī stami ļ aut bē rnus vienam doties ū denī . Bija gadī jumi, kad pazaudē jā m cepures, brilles, zelta Sergi un gredzenu, zemū dens kameru, kuru saimniekam palaimē jies atrast. Pludmales volejbola laukums ir paslē pts no viesiem nomaļ ā pludmales nostū rī (kā pē c lai to nevarē tu darī t visu acu priekš ā , paskaties un bū s vairā k spē lē t gribē tā ju un bū s par ko uzmundrinā t)
Bē rniem netā lu no bē rnu kluba ir neliels slidkalniņ š , uz kura nekad nav neviena. Blakus esoš ajā viesnī cā Miranda bē rniem bū s paradī ze. Ir ļ oti liela teritorija un daudz visā du slidkalniņ u, š ū poles, ū denskritumi, futbola laukums utt.

Animatori nemaz nav uzmā cī gi, tu nevē lies piedalī ties un neviens tevi nelū gs. Mū zika pie baseina skaļ i skan tikai spē lē s ar animā ciju, tas ir apmē ram 30 minū tes no rī ta un arī vakarā . Pā rē jā laikā nā ves klusums. . Viesmī ļ i gan pludmalē , gan pie baseina paš i nekad neko nepiedā vā s, tikai tad, ja paš i piezvanī siet un pasū tī siet.
Kas ir ļ oti jauki un uzreiz ir ļ oti pamanā ms, ka visam personā lam no dā rzniekiem, apkopē jā m un beidzot ar senioriem - viesim vienmē r taisnī ba! Vienmē r smaidiet, pasveiciniet, viņ i noteikti piekā psies. Vienkā rš i lieliski! Citā s viesnī cā s, kas atrodas netā lu, š ā das personā la uzmanī bas nav! Ī paš s paldies jaunā kajai un mazā kajai, visdraudzī gā kajai meitenei, viesmī lei no galvenā restorā na no Indonē zijas Fedra. Viņ a atceras tavus vā rdus un to, no kurienes tu esi un kā da veida kafiju tev garš o, un vienmē r atnes to ar smaidī gu seju. Vienkā rš i labi darī ts!
Piekļ uve blakus esoš ajā m viesnī cā m ir bez maksas. Jū s varat staigā t pa pludmali jebkurā no tiem. Ko darī jā m un katrā sarī kojā m fotosesiju. Zaļ ā kais no tiem ir jaunā kais Radison. Ļ oti zaļ a zona, kur var uzņ emt daudz skaistu bilž u.
Dzeramo ū deni var iegū t no gaiteņ a tī rī tā jiem jebkurā stā vā , nevis obligā ti no savē jiem. Lobby bā rā no dzesē tā ja lī dz jū su pudelē m vai arī no dzesē tā ja Spa ir vanna, sauna bez maksas un ū dens ir auksts jebkurā daudzumā jū su priekam.

No izklaides viesnī cā š eit nav nekā ī paš a, valda klusums un miers. Tā pē c viss ir jū su rokā s. Vakarā staigā jot pa viesnī cu ir karsts un smacī gs - un forš ā kā vieta ir vestibils. Katru vakaru vestibila bā rā krievu meitene saksofonam un sintezatoram dzied garlaicī gas lē nas dziesmas angļ u valodā . Divas reizes nedē ļ ā vē derdejas uz 30 minū tē m ir arī no krievu meitenes (un kur tad austrumnieciskā s daiļ avas? ) Vismaz cilvē ki š eit pulcē jas, vismaz kaut kā , bet jau jautrā k. Disko klubā ir arī karaoke un tad diskotē ka. Akustika un mū zika ir laba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu