Miramar Al Aqah pludmales kūrorts

Rakstīts: 2 decembris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 19 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu kā dzimš anas dienas dā vanu savai sievai. Fantastiska smilš aina pludmale, otrpus kalnam, okeā ns tī rs un kluss kā baseinā . Marokas stila viesnī ca ar strū klakā m un arā bu interjeru. Teritorija liela, gara un zaļ a. Pludmalē , sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, viss nav nepiecieš ams aizņ emt bez problē mā m, kā Š armā .
Numurs ar skatu uz okeā nu, ar terasi ar galdiņ iem un netā lu no pludmales un okeā na, vannas istaba liela, mini bā rā bija alus.
Es arī izvē lē jos š o viesnī cu, jo tajā ir nirš anas centrs.

Nirš anai labā k piemē rota Snū pi salas sala, kas atrodas iepretim blakus esoš ajai Sandy Beach viesnī cai, ar bagā tu zemū dens pasauli, daudzā m koš as krā sas zivī m, haizivī m, bruņ urupuč iem.
Personā ls ir draudzī gs, ir ļ oti aktī va sporta animā cija, ir bē rnu animā cija.
Paņ ē mā m visu, ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, daudz. Pasū tī ju romantiskas vakariņ as vē lā vakarā , lā pu apgaismotu galdu okeā nā , gardas vakariņ as, sveces.
Mē s devā mies uz Dubaijas tirdzniecī bas centru un slidotavu Dubaijas tirdzniecī bas centrā un apskatī jā m strū klakas, pateicoties bezmaksas transfē riem no viesnī cas. Mē s devā mies safari tū rē s no viesnī cas. Ir trenaž ieru zā le, daž ā di š ovi vakaros, sievai patika Adam Eva SPA. Viesnī ca bija labā kā izvē le.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu