Jautājums o Dubaija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
794 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Pastāstiet mums par cenām restorānos, lētu viesnīcu kafejnīcās. Kā lēti paēst Emirātos? Ko labāk ņemt: vienas brokastis vai vakariņas un brokastis? Ko jūs varat ēst no lielveikala?
AAEDubaija
Pastāstiet mums par cenām restorānos, lētu viesnīcu kafejnīcās. Kā lēti paēst Emirātos? Ko labāk ņemt: vienas brokastis vai vakariņas un brokastis? Ko jūs varat ēst no lielveikala?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-09-045 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар titova74-41
Paņēmām brokastis un vakariņas. Ēdiens bija garšīgs, vakariņas tika izvēlētas no trim variantiem un varēja paņemt tikai salātus vai zupu, desertu un otro bez papildus samaksas, bija jāgaida 20-25 minūtes.
Dubai Marinas rajonā ir lētas kafejnīcas, dažreiz viņi tur ēda, un dažreiz viņi iegādājās gatavu pārtiku mazos lielveikalos, tie ir lētāki nekā lielajos veikalos.
аватар Galina50
Mums patika ēst Golden Fork kafejnīcā. Katrā no emirātiem ir brīnišķīgi restorāni.
Ēdiens tur ir ļoti garšīgs un nav dārgs, piemēram, Bouillabaisse zupa maksā 17 dirhamus. Pirms un pēc vakariņām tiek pasniegtas karstas salvetes, kas labi smaržo. Mēs ar vīru atpūtāmies trīs Emirātos – Šārdžā, Dubaijā un Abū Dabī, un visur mēs braucām ar taksometru un apmeklējām šo brīnišķīgo restorānu.
аватар ollennka
Ja mērķis ir tieši lēts, tad labāk ir ņemt pilnu pansiju vai sliktākajā gadījumā brokastis + vakariņas.
Emirātos var lēti paēst ātrās ēdināšanas vietās, indiešu/pakistānas ēstuvēs, mazās kafejnīcās ar libāniešu virtuvi. Libānas kafejnīcas ir nekaitīgākā iespēja no minētajām.
Jāsaprot, ka AAE nav Eiropa un nav Turcija, šeit nav nekā garšīga un lēta. Tajā pašā "Zelta dakšiņā" ēdiens nebūs tikko pagatavots, bet uzsildīts pēc dažām stundām, zivju un jūras velšu garša, kā jūs saprotat, no tā nekļūst labāka. Un lētajās kafejnīcās nebūs alkohola, kas arī samazina ēšanas prieku.
аватар Pachok
Piekrītu ollenka - ja mērķis ir ietaupījums, tad jāņem HB.
Mēs devāmies uz dažādām iestādēm, izņemot visvairāk noslepkavoto, un nekur nebija tik ļoti lēti.
аватар grebenik_si
Un mēs lidojām uz Dubaiju brokastīs. Ēdām, lai ietaupītu naudu no lielveikala, viņiem nepatika viņu lētās kafejnīcas, Indijas un Libānas nav mūsu. Zelta dakša ir ok, bet mums tā katru dienu ir nedaudz dārga. Ir arī magones un sprūda (uzkodai derēs). Ja tiešām ekonomiski, paķer pāris kociņus sausās desas un siera.Var brūvēt zupas no iepakojuma (istabā ir tējkanna). BET GALVENAIS, ja gribi normāli paēst, tad vēl 600-1000 budžetā jāpieliek pārtikai, vai arī var ietaupīt uz pārtiku (pašaudzēto pārtiku neviens nav atcēlis) un tērēt naudu ekskursijām, Apmeklējiet Global, ziedu parku, karkasu, strūklakas, paši uzkāpiet tornī, pastaigājieties pa jahtu piestātni, .... ferari, pārpeldieties ar laivu un apmeklējiet vēstures muzeju, tur ir zelta tirgus. Redzējām visu, ko plānojām, BET, ja svarīga ir ēšana, istabiņa un atpūta, tad jāskatās citas cenu kategorijas viesnīcas, jo katram ir savādāks atvaļinājums.
аватар Pachok
Un, manuprāt, ir diezgan skumji doties uz vienu no bagātākajām valstīm, lai savā istabā pagatavotu zupu. Nav ne dabas skaistumu, ne vēstures pieminekļu, kuru dēļ var ciest neērtības un kuri jāapmeklē "kaut vai ar līķi, pat ar piebāztu" ...
аватар kolyan_cat
Jāsaprot, ka Dubaija ir dārgu dižošanās valsts, un ēdiens restorānos ir dārgāks par pārtiku Eiropā, un uzcenojums nav par kvalitāti, bet gan par to, ka tā ir Dubaijā.
Es ieteiktu paņemt brokastis + vakariņas, un pusdienot ar to, ko pērkat lielveikalos.
аватар ollennka
Vispār jau uz vietas viesnīcā var nopirkt pilnu pansiju, vismaz tām dienām, kad neplāno doties ekskursijās. Tad nevajadzēs aizrīties ar sauso barību no lielveikaliem.
Starp citu, man ļoti garšo Libānas virtuve, pāris reizes ēdām kārtīgās Libānas kafejnīcās, dievīgi kebabi, grilēta jēra gaļa, svaigi dārzeņi, plātsmaize! Viens mīnuss - visam šim apkaunojumam nav vīna, lai gan vīns ir daļa no Libānas virtuves.
аватар AndreyL
Vari izmantot Izklaidētāju - būs 50% atlaide ēdienam, izklaidei
аватар shmoel
Atbildot uz jautājumu, ko var ēst no lielveikala, teikšu, ka vietējie lielveikali īpaši neatšķiras no tiem, kas atrodas citās pasaules valstīs, tur ir arī liels daudzums globālu preču zīmju, marķējums uz produktiem arābu un angļu valodā, nu ko sauc pēc garšas un krāsas... Un, kā jau minēts, valsts nav lēta, gandrīz viss ir imports, tāpēc negaidiet tur mūsu cenas.
аватар ollennka
Datumi ir AAE))).
аватар Anetka-gan
salīdzinot pašreizējās cenas Ukrainā un Emirātos, varu teikt, ka esam sasnieguši dibenu) Emirātos daudz pārtikas ir kļuvis lētāks! drīzāk Ukrainā ir dārgāk ... nu šis attālinās no tēmas.
un ja par restorāniem un ēst - ērtāk ir ņemt brokastis + vakariņas protams. lai gan, kā rāda mana pieredze, ar brokastu cenu 80-90 aed dienā bufetē, man par to pašu naudu būs patīkamas a la carte brokastis normālā iestādē. amatierim.
vēl viena iespēja ir ņemt viesnīcas apartamentus, kad var ātri kaut ko pagatavot mājās. ja bērni ceļo.
nu, cenas visām iestādēm var atrast šeit https://www.zomato.com
аватар Anetka-gan
lielveikalos no gatavā ēdiena visādi suši (Carrefour svaigākie un garšīgākie), sviestmaizes, ēdiens sasildīšanai. bet cena +/- kā ēstuvē.
аватар Greta211
Man ir neērti teikt, bet blakus manai mājai (netālu no Palmas Džumeiras) atradās lielveikals, kur vakarā bieži notika gatavās produkcijas degustācijas. Nevis kā mūsējais, uz mikroskopiska gabala, bet kebabs, piemēram, vesels uz iesma. Pāris pieejas, un pilna. Paskaties vakarā. Aizbraucu arī uz Deiras rajonu (tur ir lēts tirgus un cenas), tur paēdu un pasūtīju kaut ko ietīt līdzi, takā. diena.
аватар Galina50
Vislabāk ir ņemt brokastis + vakariņas
аватар Martin.Sviridov
Pastāsti man, lūdzu. Mēs ar sievu februārī vēlamies lidot uz AAE. kāda ir gaisa un ūdens temperatūra tur šomēnes, februārī? Tāpat kā zemūdens pasaulei, vai ir jēga ņemt līdzi masku un snorkelēt?
аватар Anetka-gan
aukstākais mēnesis. Nav jēgas ņemt masku, tā nav Ēģipte))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubaija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl