Jautājums o Dubaija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
794 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kur un kā vislabāk iegādāties biļetes uz akvaparku un torni Dubaijā? Iepriekš internetā vai tas ir iespējams uz vietas un cena mainās no šī?
AAEDubaija
Kur un kā vislabāk iegādāties biļetes uz akvaparku un torni Dubaijā? Iepriekš internetā vai tas ir iespējams uz vietas un cena mainās no šī?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2017-09-147 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар Tetiana_Z
Labdien!
Es nopirku biļetes uz Burj Khalifa tiešsaistē.
Šeit ir vietne https://tickets.atthetop.ae/atthetop/Step0_BookingInfo.aspx
Viņi saka, ka, pērkot tiešsaistē, cena ir zemāka. Iesaku apmeklēt vakarā. Visa pilsēta deg, no apakšas ir redzamas un dzirdamas dziedošas strūklakas. Ļoti skaisti un aizraujoši!!! Es arī pa dienu apmeklēju torni, bet tomēr, ja uzkāpsi pirmo reizi, tad vakarā būs interesantāk. Jūs varat palikt uz novērošanas klāja tik ilgi, cik nepieciešams. Nav laika ierobežojumu. Ieejot liftā, sagatavojieties video no ekrāna, kurā redzami skaitļi ar stāviem. Lifts paceļas neticamā ātrumā)))) Sajūta kā kosmosā)))
Kas attiecas uz Wild Wadi Park akvaparku, es jums neteikšu. :)
Lai laba atpūta! Un neaizmirstamākās emocijas!
аватар galyna.kos
Paldies, bet vai varat pateikt, cikos sākas strūklakas?
аватар Tetiana_Z
Vakarā no 18-00 ik pēc pusstundas. Izrādes laiks ir apmēram piecas minūtes. Vienā vakarā varat noskatīties vairākas izrādes ar dažādām melodijām)))
аватар ollennka
Uz torni labāk doties caur internetu iepriekš. Klauvēju ausis, nācās pirkt uz vietas par kādiem 90 dolāriem. Un iesaku arī vakarā, fona apgaismojums slēpj visus būvlaukumus un tuksnešus.
аватар Gelenka_1
Labi, cena, un arī ļoti ilgi stāvēt rindā, vispirms, lai nopirktu biļeti, un tad vēl vienu, lai dotos uz liftu.
аватар Tetiana_Z
Starp citu, kavējāmies laicīgi, jo pirmo reizi uzreiz neizdomājām, kur braukt un kādi attālumi jāpārvar no metro))))) Un bažījāmies, ka mūs neielaidīs . Bet... viss kārtībā. Viss kārtībā, mums iedeva biļetes un mēs devāmies rindā uz liftu)
аватар ollennka
Starp citu, rindu nebija. Kopā 4 cilvēki pie kases stāvēja mūsu priekšā.
аватар pionermag
Es to paņēmu iepriekš, izmantojot viņu vietni. Nedēļu pirms brauciena biļešu labam laikam vairs nebija.Voučers tika apmaksāts caur automātu. Viss ir ātri un skaidri.Viņi palīdz. Rinda uz liftu bija minūtes 30. Paspējām apēst saldējumu. Mani ļoti iespaidoja kāpšana un nolaišanās. Nepieķerieties fotogrāfijās par 300 dirhamiem. Ierodoties mājās, sapratu, ka viņi nav tā vērti. Pats apskats vakarā nebija īpaši iespaidīgs.Rinda uz nobraucienu bija 40 minūtes.Tas ir 31.decembris.
аватар Greta211
Par torni. Dzīvoju Dubaijā, ļoti bieži ir smilšu vētras, viss ir tumsā. Pērkot biļeti, izmantojot internetu, jūs varat nokļūt sliktā dienā, un visa panorāma būs izplūdusi. Tas nav tā vērts. Es nevaru precīzi pateikt, bet ceļā uz torni no metro es redzēju daudzas privātas aģentūras, kas pārdeva lifta biļetes par interneta cenu.
аватар Anetka-gan
a eshe mojno polzovtsa prilojeniem Izklaidētājs esli planiruete mnogo gulyat i pitatsa po raznim mestam
tam est 1+1 safari un Wild Wadi un Ferrari worl. man ir daudz narkotiku
takoe prilojenie stoit za god 450 AED. za pol goda (245 AED).
mojno i knigu kupit esli u vas ne budet interneta na telefone.
https://www.theentertainerme.com/Dubai-N-Emirates/products/mobile/entertainer-dubai-mobile-2017?gclid=EA IaIQobChMIqPD9u76s1gIV0cqyCh31EAy_EAAYASAAEgLeVPD_BwE
аватар galyna.kos
Liels paldies visiem!!! Vēl jautājums par Ferrari parku, domājam īrēt auto un paši braukt, vai ir jēga? Un vai labāk ir pirkt biļetes internetā?
аватар pionermag
Par Ferrari. Mēs trīs (ar mazmeitu) gājām paši.No rīta pabrokastojām un ar metro braucām uz tirdzniecības centru, kur Abū Dabī autoosta (neatceros staciju un tirdzniecības centru nosaukumus, visas maršruti ir pieejami internetā). Mēs uzreiz iekāpām autobusā. Viss transports tika apmaksāts ar sudraba kartiņu. Lūdza šoferi apturēt Ferrari parku-ok. Izmeta mūs kaut kur gandrīz laukā. Uzreiz noķerts privāts tirgotājs par 30drh aizbrauca uz parku. Ieradāmies ap 11-00. Lūdzām krieviski runājošu menedžeri. Puisis no Ukrainas visu izstāstīja un sakošļāja. Biļetes nopirkām uz vietas + skapītis (mugursomai). No rīta uz slidkalniņiem rindu tikpat kā nebija. Šeit parks atstāja iespaidu. Tas bija prieks. Bija tur līdz 16:00. Viesnīcā nobremzējām + nopirkām bērnu ēdienkarti, un ar to mums pietika. Pēc slidkalniņiem devāmies uz Šeiha Zajeda Balto mošeju. Mēs paņēmām taksi no parka un vienojāmies ar viņu, ka viņš mūs gaidīs divas stundas un aizvedīs uz Dubaiju uz Metro.Samaksāju 250 dramus. Rezultātā viņi ietaupīja 550 AED par trim (ja braucat ekskursijā par trim). Bet viņi paši bija atbildīgi par savu laiku. Un vakarā izgaismota mošeja ir pasaka
аватар ollennka
Nomas mašīnā pat ir punkts, AAE diemžēl nav gājēju valsts.
аватар Anetka-gan
arenda mashini nachinaetsa no 65 AED v sutki. + benzīns. + saliks + depozīts (vozvratnii)
glavnoe na shtrafi ne popast.
vot i schitaite esli vas 2-3 cheloveka to avtobus v AbuDhabi 20 AED s cheloveka/ +taxi/
v tom je Entertainer est skidka on Ferrari World / nopirkt 1 +1 bez maksas (ekonomiya 250 AED priblizitelno)
realno luchshe samomu i na mashine. vi bolshe uvidite/
est offline karti kotorie vmesto navigatora budut
аватар ollennka
Un arī ļoti lēts benzīns - 1,4 aed litrā (arī pēc rubļa krituma Krievijā benzīns ir dārgāks nekā Emirātos). Un galvenajās atrakcijās ir bezmaksas autostāvvieta, vismaz es nekad neizmantoju maksas vienu nedēļā.
аватар pionermag
Braucu 30 gadus, bet neuzdrošinājos īrēt auto. Tur ir tik liela satiksme. 4-5 joslas katrā virzienā un gandrīz vienmēr sastrēgumi. Mūsu viesnīcas puiši paņēma mašīnu, nopirka SIM karti ar interneta pieslēgumu un devās uz okeānu apskatīties. Pārsvarā braucām ar taksi – nekādu problēmu. Maksāt var ar karti, visi skaitītāji, taksometra vadītāja foto ar datiem.
аватар ollennka
Nu, sastrēgumi - tie ir sastrēgumi taksometrā))).
Nekādu trakulīgu satiksmi nemanīju, Šārdžā tikai sitiens, skaidri marķējumi un luksofori visur. Vairākas elegantas ātrgaitas trases, kurās varat apbraukt satiksmi. Jā, apmaiņa dažkārt ir sarežģīta, taču navigators palīdz šajās problēmās.
аватар Anetka-gan
seichas na osnovnih magistralyah snizili maksimālais ātruma ierobežojums līdz 110 km/h
probki v chas pik oni vezde est)
v vihodnoi den vecherom take je - vse gulyat edut
ya voju v Emiratah i toje inogda boyus =) no u menya opita malo
esli ehat ne spesha po krainei levoi to i shtrafif ne poluchit )))))))
аватар galyna.kos
Dubai 2017 nepieciešams veikt?
аватар Vitya_Izotov
Biļetes uz torni iegādājāmies šeit: https://must2go.com/en/products
Pasūtījām pie viņiem Burj, kad viņi samaksāja, iznāca kāds lauks ar ceļojumiem vai monētām - īsi sakot, kādu no viņu valūtas, viņi iedeva atlaidi par 10 dolāriem.)
аватар MuratHot
Pēc ierašanās no AAE viss ir kaut kā savādāk, skati mazliet savādāki)) Apmeklēju vairākas ekskursijas Dubaijā: apskates ekskursija pa pilsētu, protams Khalifa un Wild Wadi akvaparks. Viss ir ļoti forši! Biļetes ņēmu nevis uz vietas, bet caur Must2go mājaslapu, jo stāvēt rindā 40 grādu karstumā nemaz nav jautri! Cenas bija lētākas nekā pērkot papīra biļeti uz vietas. Jā, un es uztvēru tieši tādu pašu skaņu kā cilvēki, kas stāvēja šajā rindā.
аватар vorolesya55
Brīnišķīgs akvaparks Aquaventure, kurā katrs atradīs sev tīkamu izklaidi!
Vislabāk ir ierasties darba dienā. Draugi bija piektdien un visu dienu stāvēja rindās uz slaidiem.
Pie ieejas somas tiek skatītas cauri, tāpēc neņemiet līdzi pārtiku un ūdeni, tie liks izmest (vienīgais, kas mums ne visai patika, bet tas ir sīkums, salīdzinot ar emocijām, ko mēs saņemts).
Visu dienu paspējām izbraukt pa visiem slidkalniņiem, pa tiem, kas īpaši patika, pat divas reizes. Forša laiska upe tiem, kam patīk klusāka atpūta. Un super adrenalīna amerikāņu kalniņi Sharks Attack ar haizivīm. Labāk ierasties agri, lai paspētu paņemt sauļošanās krēslus. Biļetes arī labāk ņemt iepriekšpārdošanā – ērtāk. Mēs iegādājāmies tiešsaistē Turistino vietnē. Par maksu tiek nodrošināts skapītis (seifs) un dvieļi, tāpēc, ja vēlaties ietaupīt, ņemiet līdzi savu dvieli. Un krējumu, pats galvenais, neaizmirstiet.
аватар SignoreTravel
Biļetes un ekskursijas ir daudz izdevīgāk iegādāties iepriekš un tiešsaistē. Gandrīz visur ir atlaides agrīnai rezervēšanai (early bird). Dubaijā jau ir vairāki šādi pakalpojumi ar atbalstu krievu valodā.
https://touristino.com/en/info/tours
https://www.getyourguide.ru/dubai-l173/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubaija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl