Jautājums o Dubaija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
794 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Interesē viss par auto nomu. Vai man ir nepieciešams depozīts kartē? Vai ir iespējams kaut kā bez tā? Cik maksā +/- lētas mašīnas noma? Kur tu īrēji Dubaijā? Caur vietni? Cik maksā benzīns?
AAEDubaija
Interesē viss par auto nomu. Vai man ir nepieciešams depozīts kartē? Vai ir iespējams kaut kā bez tā? Cik maksā +/- lētas mašīnas noma? Kur tu īrēji Dubaijā? Caur vietni? Cik maksā benzīns?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-10-263 gadā atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар ollennka
Starp automašīnu nomu AAE, salīdzinot ar citām valstīm, nav būtisku atšķirību. Ja neveicat pilnu apdrošināšanu, ir jāiemaksā depozīts. Paņēmu pilnu, depozīts netika bloķēts. Maksāja kaut kur ap 30-35 dolāriem dienā, īrēju uz 5 dienām, jo ​​ilgāk īrē, jo lētāk. Es neatceros biroja nosaukumu, es to īrēju caur viesnīcu, viņi vienkārši piebrauca pie manis noteiktajā laikā, un mēs parakstījām dokumentus. Noteikti nepieciešamas starptautiskās autovadītāja apliecības, par to iegūšanu parūpējos jau iepriekš. Benzīns ir lētāks nekā pie mums. Toreizējo cenu neatceros, tagad Google izsniedz pusdolāru par litru.
аватар AlexZimin
Visas nianses ļoti detalizēti aprakstīju šeit: http://www.alexzimin.com/arenda-avto-v-oae.html
Bet šobrīd ir ļoti neprognozējams laiks, pirms izlidošanas jāveic Covid tests, pēc tam vēl viens tests ierodoties Dubaijā. Ja tests ir pozitīvs Dubaijā, tad jums būs jāpaliek viesnīcā 2 nedēļas.
Iesaku izveidot pareizo bankas karti, IDP un rezervēt automašīnu tikai pēc Dubaijas testa rezultātu saņemšanas.
аватар Oleg65524
Mēs lidojām pirms pusotra mēneša. Depozīts OBLIGĀTS! Sākot no 300 USD un vairāk. Nomas cena no 20$, benzīns lēts. Bet!!!! Nedod Dievs dabūt stāvvietas biļeti. Mēs saņēmām 145 $ sodu! Par to, ka automašīna nebija novietota tirdzniecības centrā pēc marķējuma. Un vēl sods par to, ka nav laika samaksāt par stāvvietu. Īsāk sakot, viss ir lēts, bet sodi noēd naudu. Atcerieties arī, ka jums ir nepieciešama STARPTAUTISKA autovadītāja apliecība (buklets)
аватар Oleg65524
Bez depozīta viņi AAE automašīnu NEDOD. Nepavisam
аватар ollennka
Oļegs65524, kaut kāda ķecerība. Ja neveicat pilnu apdrošināšanu, tiks iekasēta depozīta. Paņēmu auto ar pilnu apdrošināšanu, depozīts netika ņemts. AAE šajā ziņā neatšķiras no citām valstīm.
аватар Oleg65524
Ir savādāka! Sodi! Depozīts, lai ir no kā rēķināt naudu rētām. Tie tiks ieturēti no depozīta 2 nedēļu laikā pēc nomas līguma beigām. Nejauciet cilvēkus. Nedodiet auto bez depozīta!
аватар ollennka
Viņi dod bez depozīta. Viņi man iedeva.
аватар Oleg65524
Ak, tie, kas lasīs šo atsauksmi, jūs ienīdīs un uzskatīs, ka depozīta nav. Nu, es novēlu jums veiksmi.
аватар lesyaz
Paldies visiem par atbildēm, bet tēma vairs nav aktuāla jo pirms 2 mēnešiem atgriezāmies no AAE. Mums nebija starptautiskās vadītāja apliecības, un mēs atradām brīnišķīgu biroju, kurā noīrējām automātisko automašīnu tieši no salona (300 km/nobraukums) Nissan Sunny par 40 USD dienā. Jā, tas ir dārgāks nekā lielajos uzņēmumos, taču viņi to mums nodeva bez starptautiskajām tiesībām un ieņēma tikai 200 USD depozītu.
Un mēs apceļojām pusi valsts 3 dienās: 4 emirāti no 7 pieejamajiem un ietaupījām daudz naudas, ņemot vērā, ka lētākā tūre sākas no 50 USD un beidzas ar 135 USD.
Depozīts mums tika atgriezts pēc 10 dienām.
аватар ollennka
Dalī bez starptautiskajām tiesībām ir ļoti liels retums, parasti izplatītāji tam pieiet ļoti godbijīgi.
аватар AlexZimin
lesyaz 1) Kur jūs atradāt šādu biroju? 2) Skaidras naudas iemaksa? 3) kā jūs pārvietojāties pa Emirātiem karantīnā?
аватар lesyaz
Birojs tika atrasts Instagram - @gid_uae. Forši puiši, iesaku. Patiešām, bez starptautiskajām tiesībām bija ļoti grūti atrast cilvēkus, kas piekrita dot. Bet tiem ir arī augstākas nomas cenas nekā lielajos birojos. Viņi ņēma tikai skaidras naudas iemaksas.
Karantīnā bez problēmām visur pārvietojos pa Emirātiem. Neviens naudas sods netika piemērots. @AlexZimin - jūsu padoms no DUBAI ziņas mums ļoti palīdzēja. Izīrē automašīnu Dubaijā no A līdz Z. Viss ir tik skaidrs un saprotams. Vienīgais - man nepavisam nepatika vieta Fudžeirā jūsu smilšu pludmalē. Pludmale ir mežonīga un nekopta, ūdens bija dubļains, netika sastapta neviena zivs vai bruņurupucis. Bērni bija ļoti vīlušies, bet mēs ar vīru joprojām esam apmierināti. Bet mēs redzējām kalnus AAE, kā arī Omānas līci mūsu rezervuāru krājbankā))
аватар lesyaz
Starp citu, es nedaudz krāpjos. Abū Dabī emirāts tika slēgts karantīnas dēļ. Un pārējā viss bija atklāts un atļauts. Nu, jums vienkārši jāvalkā maska, kā arī visur citur.
аватар AlexZimin
Sendibīčā esam bijuši tikai vienu reizi, savā pirmajā ceļojumā uz Emirātiem 2014. gadā. Tad bija zivis, un ūdens ir dzidrs. Pēc tuvējās viesnīcas atsauksmēm lasīju, ka tiek atrastas pat haizivis. Pludmale ir mežonīga. Bet nav savvaļas, aprīkots tur, visticamāk, nav. Fakts ir tāds, ka apkārt ir pludmales viesnīcas ar labām pludmalēm. Viņi, iespējams, neielaidīs viņus viesnīcas teritorijā, un ārpus teritorijas nav jēgas veidot aprīkotas pludmales, jo visi tūristi peldas viesnīcās. Fudžeira ir tikai pludmales brīvdienas, a la Ēģipte. Patiesībā tur nav daudz ko redzēt. Pats fakts, ka apmeklējām šo emirātu un peldējāmies Omānas līcī, Arābijas jūrā, Indijas okeānā, tur ir svarīgs :) Un ūdens temperatūra tur parasti ir augstāka ziemā nekā Dubaijā. Un mēs bijām janvārī, un Dubaijā bija forši peldēties. Otrajā un trešajā braucienā tur vairs nedevāmies.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubaija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl