DoubleTree by Hilton Hotel and Residences Dubai Al Barsha apskats

Rakstīts: 2 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 29 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mums vienkā rš i patika š ī viesnī ca. Iekā rtojā mies bez problē mā m. Ē rts numurs ir diezgan plaš s un ļ oti tī rs. Vienī gais, ka vannas atraš anā s vieta nebija ī paš i ē rta, bet tas ir, ja atrodat vainu. Numurā bija tē jkanna, seifs, gludeklis un gludinā mais dē lis. Viss ir labi un brī niš ķ ī gi, gaisa kondicionē š anas sistē ma darbojas. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, atrodas klusā rajonā , pastaigas attā lumā no tirdzniecī bas centra, 7 minū š u gā jienā . Liels tirdzniecī bas centrs, kurā ir pilnī gi viss. Laba transporta apmaiņ a: taksi, autobusu tū res, metro, vienkā rš i ļ oti ē rta atraš anā s vieta.
Internets - wi-fi, bezmaksas ar spē cī gu signā lu un bez pā rtraukumiem, par to vispā r neradā s jautā jumi. Runā jot par ē dienu, man ļ oti patika viss. Bija pat svaigas sulas, turklā t 4 veidu. Brokastis lieliskas, vakariņ as arī . Ē diens mums ļ oti patika.
Izrakstī š anā s š eit ir standarta, pulksten 12, un mums bija vē ls lidojums, tad meitenes no aģ entū ras piedā vā ja vienkā rš i pagarinā t istabu. Bet mums tas nebija jē gas. Viesnī ca mū s laipni nodroš inā ja ar noliktavas telpu un devā mies ekskursijā s tā lā k pa pilsē tu. Un vakarā atbraucā m, gaidī jā m uzgaidā majā zonā un transfē rs mū s aizveda. Ļ oti ē rta viesnī ca brī niš ķ ī gai atpū tai, visi š eit laipni un draudzī gi, mums viss patika. Iesaku atpū sties vismaz nedē ļ u, bet tā pat kā mums, 4 dienas ir ļ oti maz, nav laika visu izbaudī t un visu redzē t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар