Šagrazadi pasaku pilis — Burj Khalifa — pasakainas strūklakas — un mazais Dubaijas tirdzniecības centrs

01 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 04 Novembris 2017 ieslēgts 07 Novembris 2017
Reputācija: +8133
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Patieš ā m, Dubaija ir pasaku valsts, viens no interesantā kajiem pasaules apceļ oš anas galamē rķ iem, ceļ otā js no Emirā tiem mā jā s neatgriezī sies, vilš anā s. No modernā s arhitektū ras lī dz nebeidzamam tuksnesim; no pasaules lī meņ a iepirkš anā s centriem lī dz skaistā m mā kslī gā m salā m.

/>

Burj Khalifa tika uzcelta 2009.  gadā un plaš ā kai sabiedrī bai tika atvē rta 2010.  gadā . Š is neticami debesskrā pis lepojas ar visiem pasaules debesskrā pjiem! Tā neticamais dizains patieš ā m padara to par skatienu. Tomē r ceļ ojums uz Burj Khalifa virsotni sniegs jums absolū ti neticamu skatu uz Dubaiju no visā m pusē m. Tā tad š ī patieš ā m ir pasaule no putna lidojuma.

/>

Tač u es to stingri neiesaku cilvē kiem, kuri cieš no bailē m no augstuma un reiboņ iem, tā pē c tas ir diezgan galvu reibinoš s piedzī vojums pat parastam cilvē kam!


Ja vē laties apskatī t Burj Khalifa par zemu budž etu, Burj Khalifa / Dubai Mall atrodas aptuveni desmit minū š u gā jiena attā lumā no ē kas. Daž as viesnī cas nodroš ina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dubaijas tirdzniecī bas centru. Mē s izbaudī jā m bezmaksas transportu no viesnī cas uz Dubai Mall. Kas attiecas uz biļ eš u cenā m, iesaku iepriekš rezervē t biļ etes Burj Khalifa debesskrā pja mā jaslapā , cenas ir daž ā das, lē tā kā izvē le ir 124-125 stā vi, izmaksas neizdevī gā s stundā s 350 dirhami jeb 95-96 USD, labā kajā s stundā s 124.125-148 stā vi 500 dirhami - 136.137 USD. Informā cija par Burj Khalifa cenā m un apmeklē juma laikiem ir pieejama Burj Khalifa tī mekļ a vietnē . <<>> Vē lreiz tie, kas baidā s no augstuma, padomā jiet divreiz pirms pē rkat debesskrā pja biļ etes, jo man tas ir nedaudz biedē još i.

/>

Jū s dosieties ar liftu uz 124. vai 125. vai 148. stā vu atkarī bā no tā , kuru biļ eti iegā dā jā ties.

Turiet elpu liftā , un jū su ceļ ojums uz Burj Khalifa kalnu prasī s daž as sekundes.

/>

Debesskrā pja kalnā.452 metri 124 stā vi - absolū ti neticama un nedaudz š ausmī ga sajū ta un bezsvara sajū ta, kas ir gandrī z kā lidoš ana pilsē tā .

/>

Mē s uzkā pā m vē l augstā k, 555 metrus lī dz 148. stā vam. Tā ir ekstrē ma pieredze, kuru jū s nekad neaizmirsī sit. Pat liftā jau jū ties ekstrē mi, liftā kur ī paš i veidoti izvirzī jumi rada mā koņ a augstuma sajū tu. Kad mē s uzkā pā m uz skatu laukuma augstu virs mā koņ iem pā r Emirā tu pasauli, visi pieauguš ie un bē rni bija pā rsteigti par to, cik maza un rotaļ ī ga š ķ iet Dubaijas pilsē ta uz zemes un cik mē s visi esam trausli salī dzinā jumā ar apkā rtē jo pasauli. mums.

/>

Bet, kad š ausmas no augstuma atkā pties, jū s saprotat, ka burvju pasaku pieredze, jo ī paš i uz burvju saulrieta fona. Tiem, kas vē lē jā s lidot mā koņ os kā pasakainajam Aladinam no paklā ja - lidmaš ī na

/>

Strū klakas it kā dejojot š auj ū dens straumes lī dz 153 metriem, un tas viss ir apvienots ar arā bu, klasisko un citu mū ziku. Atmosfē ra š eit ir diezgan ī paš a, jo cilvē ki, kas pulcē jas uz tilta, kas š ķ ē rso strū klaku ezeru un strū klakā m pieguloš o teritoriju, skatā s strū klaku priekš nesumus, ka labas izrā des notiek katru stundu un vē l 30 minū tē s ir izrā des.

/>

Labā kā s strū klakas vakariņ ā m pē c saulrieta. Tas ir lielisks veids, kā pavadī t vakaru, un strū klakas ir bez maksas , pē dē jā ir ļ oti svarī ga tā dā valstī kā AAE

Dodieties uz metro un dodieties uz Dubai Mall staciju.


turpravda. ua/newimg/3/800x600/00/01/96/56/1965697.jpg "style =" augstums: 599px; platums: 800 pikseļ i />

Viena no akvā rija caurspī dī gajā m sienā m ir bez maksas, un visi tirdzniecī bas centra apmeklē tā ji var redzē t haizivis un citas interesantas jū ras zivis.

/>

Biļ etes uz akvā rija tuneļ iem un daž ā dā m izklaides un skatu laukumiem, sā kot no 100 dirhamiem, 27–28 USD. Š ī unikā lā akvā rija dā rgā ko biļ eš u apmeklē tā ji var piedalī ties pat zivju baroš anā un, ja vē laties doties nirš anā ar haizivī m!

/>

Ja dodaties cauri lielā kajam zemū dens tunelim un izpē tā t Dubaijas akvā rija un zemū dens zoodā rza daudzveidī go krā saino jū ras dzī vi. Dodieties uz caurspī dī go skatu paneli, kur jū s atradī siet ļ oti tuvu 3.000 jū ras iedzī votā ju.

Dubaijas tirdzniecī bas centrā ir slidotava, iespē ja iemā cī ties slidot kopā ar Penguin Pals.

Un tā pē c Dubai Mall veikalos galvenais ir kā pasakaina juvelierizstrā dā jumu, ziedu un augu, apģ ē rbu, apavu, elektronikas, saldumu un citu preč u ķ ē de un daž ā das runas.

 />

Turklā t Dubai Mall atrodas Gold Souk - viens no pasaules lielā kajiem zelta tirgiem. Jū s varat apmaldī ties Dubaijas tirdzniecī bas centrā un nekad neiet pasaulē , ja tikai uz daž ā m minū tē m ienirt visos veikalos.

No Dubaijas tirdzniecī bas centra Uz laipas varat doties uz vecpilsē tas salu Burj Khalifa uz stilizē tu tradicionā lo arā bu tirgus kompleksu Souk Al Bahar, kurā ir vairā k nekā.100 veikalu, 22 restorā ni katrai gaumei. Vakarā gandrī z visas vietas ir aizņ emtas, jo š o iestā ž u viesi var baudī t grandiozo Dubaijas strū klaku skatu.

/>

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (30) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums