Tamani Marina Hotel & Hotel Apartments 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
8
Novērtējums 5.110
№87 viesnīcas reitingā Dubaija
8.3 Numurs
7.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.3 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2008. gada 18. februārī, renovēta 2013. gadā. Sastāv no 55 stāvu galvenās ēkas. Sievietēm ir atsevišķs stāvs, ko apkalpo sievietes sulainis. Viesnīca lieliski apvieno nevainojamu komfortu, jaunākās tehnoloģijas, tradicionālo arābu viesmīlību un iespaidīgus panorāmas skatus. Piemērots ģimenes brīvdienām un biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар mira.vera
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies Tamani Marina Hotel un personī gi vadī tā jam Sherif. Viesnī cā s neatpū tā mies, tagad tur ir mā sa un viņ ai š odien dzimš anas diena. Mē s paš i esam Kazahstā nā . Es gribē ju kaut kā apsveikt savu mā su, pateicoties Sherif, mums tas izdevā s. … Tomēr ▾ Liels paldies Tamani Marina Hotel un personī gi vadī tā jam Sherif.
Viesnī cā s neatpū tā mies, tagad tur ir mā sa un viņ ai š odien dzimš anas diena. Mē s paš i esam Kazahstā nā .
Es gribē ju kaut kā apsveikt savu mā su, pateicoties Sherif, mums tas izdevā s.
Viņ š piedā vā ja uzdā vinā t kū ku un uztaisī t no mums uzrakstu! Par ko viņ am liels paldies.
Mana mā sa ir ļ oti priecī ga, viņ a ir vieglā š okā , jo kū ka ir ļ oti liela un mega garš ī ga!! !
Viņ a bija ļ oti priecī ga saņ emt ziņ as no mā jā m kū kas veidā !
Paldies par atsaucī bu, laicī gumu, rū pē m par klientiem)) Mē s esam 3500 km attā lumā no jums, un ļ oti forš i, ka mums izdevā s!! !
Jū s š ai lietai piegā jā t ļ oti atbildī gi, es nenogurš u jums pateikties.
Mē s iesakā m Tamani Marina Hotel ikvienam.
аватар degtyareva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tuš ies 3 pieauguš ie+bē rns no 6 gadiem. Viesnī cas numuriņ i lieli 135m, 2 istabas+viesistaba+virtuve. 4(! ) Tualetes ar duš ā m. Plusi: Istaba mums ļ oti patika, lai gan sā kotnē ji nā cā s pā rģ ē rbties no 10. uz 20. stā vu. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies 3 pieauguš ie+bē rns no 6 gadiem. Viesnī cas numuriņ i lieli 135m, 2 istabas+viesistaba+virtuve. 4(! ) Tualetes ar duš ā m.
Plusi: Istaba mums ļ oti patika, lai gan sā kotnē ji nā cā s pā rģ ē rbties no 10. uz 20. stā vu. Skats bija uz nepā rtrauktu bū vlaukumu. Mainī jā s bez naudas vienas dienas laikā . Lielisks skats uz Parusu, Persijas lī ci. Patika ekskursija uz Abū Dabī š eiha Zajeda moš eju. Skaistums iespaidī gs!
Mī nusi: Brokastis riebjas uz 5 * nevelk. 3* kā maksimums. Slikts, nav garš ī gs, nav izvē les un visas 10 dienas vienā das. Labi, ka dabū jā m tikai brokastis. Paš i gatavojā m. Rajonā nav kur ē st, bet blakus ē kā ir labs lielveikals. Rajonā viss ir izrakts. Lai brauktu uz otru ceļ a pusi vajag apbraukt kvartā lu. Uz pludmali bijā m 1 reizi. Piegā de bez maksas 2p dienā , bet paš ā karstumā.11 un 15h. Sakarā ar to, ka viss bija izrakts, pat pasū tot ekskursiju (autobuss nevar piebraukt), bija jā brauc uz citu viesnī cu ar taksi un arī atpakaļ . Ar kā jā m nav iespē jams iet karstuma dē ļ , tā pē c visi pā rvadā jumi ir tikai ar taksometru. Sā kumā viņ i bija sarū gtinā ti par visu, bet beigā s viņ i nospļ ā va uz visiem trū kumiem un izbaudī ja AAE. Secinā jums: AAE ir apskates vē rtas Daž as "dejojoš as" strū klakas netā lu no Dubaijas tirdzniecī bas centra ir ko vē rtas. Biļ etes uz Burj Khalifa nopirkā m iepriekš caur oficiā lo mā jaslapu. Pacelieties uz 124 stā vu. Interesanti. Iesaku. Ja liela ģ imene, tad iesaku dzī voš anai viesnī cu, bet ē st nevajadzē tu ņ emt. Mē s paņ ē mā m š o viesnī cu, jo. Teica, ka vakaros ir kur pastaigā ties ar bē rnu. Nekas tamlī dzī gs: viss ir izrakts, ā rprā tī gs karstums un smacī ba. Un naktī vieglā k nepaliek. Visu laiku ir kā pirtī . Elpot var tikai ē kā zem gaisa kondicioniera. Bē rniem ļ oti patiks KidZania, Rainforest kafejnī ca, akvā rijs, viss Dubai Mall. Akvā rijā ņ em dā rgā ko biļ eti-110dh no pieauguš ā , tas ir tā vē rts. summas 20dh tiks atgrieztas par suvenī ru, kas var izvē lē ties viņ u suvenī rā . Ir redzama laiva ar stikla dibenu un lejā pa visiem 3 okeanā rija stā viem. Interesanti. Paš i sapratā m, ka vajag ņ emt viesnī cu tuvā k centram. Toties visi vakarā izklaidē jas Dubaijas Mall. Kopumā ar braucienu bija apmierinā ti. Arā bu pasauli ir vē rts redzē t!
аватар cool.pusinka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apmeklē juš i pietiekami daudz viesnī cu Dubaijā salī dzinā jumam, nolē mā m palikt Tamanā . Pirmais iespaids nebija slikts: liela istaba, 4 (! ) tualetes, 2 guļ amistabas. Š ķ ita, ka viss ir labvē lī gs atpū tai! Bet, kad 2. dienā pulksten 23. … Tomēr ▾ Apmeklē juš i pietiekami daudz viesnī cu Dubaijā salī dzinā jumam, nolē mā m palikt Tamanā . Pirmais iespaids nebija slikts: liela istaba, 4 (! ) tualetes, 2 guļ amistabas. Š ķ ita, ka viss ir labvē lī gs atpū tai! Bet, kad 2. dienā pulksten 23.30 viņ i sā ka vairā kas minū tes ā murē ties istabā ar saucieniem "Kungs! ", man bija jā ceļ as, lai to izdarī tu. . . uzmanī bu!! ! dabū jiet tī rus dvieļ us!!! ! š is stā sts atkā rtojā s vairā kas dienas, bet trakā kais ir tas, ka reģ istratū rā satiku vī rieti, kuru noņ ē ma un ja noņ ē ma segas pā rvalku! ! ! Un ir pulksten 12! ! Un mē s satikā mies kopī gas problē mas dē ļ - tobrī d mū su istabā nebija neviena dvieļ a! Vispā r ne vienu!! ! Uzturs ir atseviš ķ a opusa tē ma. Iespē jams, ka vienī gā viesnī ca, kur 10 dienas ē dieni tika atkā rtoti kā uzzī mē ti, tur nebija vairā k par duci! tū risti, ikdienas smalkmaizī tes no tuvē jā lielveikala un siltas kā rtainā s mī klas maizī tes no tā paš a. No pā rē jā - pupiņ as, lē cas, olas visā s formā s, bē dī gi slavenā s desiņ as, turku bekons, fritē ti kartupeļ i. . . Un tas arī viss! ! ! Jā , pat gurķ i, kukurū za, tomā ti, 2 veidu sojas pē c garš as un desas veida. 4 veidu sula no lielveikala pudelē m, piens, kafija kā "Pele" atceries, no 80. gadiem izsalcis? ! Jū s neatradī siet zupas un auzu pā rslas! Restorā ns netī rs, papī ra (! ) salvetes, viesmī ļ iem nav laika neko darī t, bet par parakstu viņ i auļ os pē c jums! Jā , datorizā cija š o restorā nu apieta, katru reizi pē c ē š anas jā paraksta č eki! ! ! Vē l par istabā m, uzkopš ana pretī ga, veļ a veca, dvieļ i aizvesti, izmazgā ti, un - kā atceries, atnes pa nakti, kad izž ū st. Sava veida maiņ as fonds. Pē dē jā dienā bijā m uz baseinu! Hlora smarž a tevi gā ž no kā jā m! Mū su tautieš i no Ā zijas peld ar prieku, turklā t biksē s un kleitā s! Atkā pā mies bez sekā m uz veselī bu! Varu rakstī t gari un detalizē ti! Bet galvenais - nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu - nekad neapmetieties tamani!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Zemā k un par to paš u autoru droš i vien ne viss aprakstī ja viņ a mī ļ ā ko vietu - baseins ar balinā tā ja spaini un tadž iku un uzbeku vannoš anā s kreklbiksē s utt. kā arī š ausmī gi netī rā s istabas un brokastis, par kurā m ir visvairā k uzslavu, cū kas kū tī ir labā k pabarotas, un visu pā rē jo pamē ģ ini paš i rezervē jot numuriņ u vai pē rkot ekskursiju š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Zemā k un par to paš u autoru droš i vien ne viss aprakstī ja viņ a mī ļ ā ko vietu - baseins ar balinā tā ja spaini un tadž iku un uzbeku vannoš anā s kreklbiksē s utt.
kā arī š ausmī gi netī rā s istabas un brokastis, par kurā m ir visvairā k uzslavu, cū kas kū tī ir labā k pabarotas, un visu pā rē jo pamē ģ ini paš i rezervē jot numuriņ u vai pē rkot ekskursiju š ajā viesnī cā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies Jaungada brī vdienā s, š ausmas visiem, kam patī k kazarmas, tieš s ceļ š uz š o Muhosranskas personā ls savervē ts no debī liem robotiem istabas ir netī ras vietnē s starp istabā m virtuvē s smarž o pē c grubuļ a vā rī š anas, viens kartupelis kartupelis, cits ir sū di utt. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Jaungada brī vdienā s, š ausmas visiem, kam patī k kazarmas, tieš s ceļ š uz š o Muhosranskas personā ls savervē ts no debī liem robotiem istabas ir netī ras vietnē s starp istabā m virtuvē s smarž o pē c grubuļ a vā rī š anas, viens kartupelis kartupelis, cits ir sū di utt.
Atnā kot uz savu istabu, tu vari neatradī si gultas veļ u un vē l jo vairā k dvieļ us, un stulbs durvju sargs pulksten 12 naktī ar savu stulbo galvu iesitī s tavas durvis, lai pasniegtu tev brokastis, bet par brokastī m ir grū ti nosaukt visu. no veikala aiz sienas sasilst un koš ļ ā t augļ us sū dī gi, bet laupī jumu viņ i ņ em kā par 5 zvaigznē m visiem ekstrē mu brī vdienu cienī tā jiem, lū dzu neaizmirstiet tabletes no vē dera, lai gan istabā bija 4 tualetes, ir kur glaudī t
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
krasivo no ne komfortno nizkiy uroven servisa minimum na 3 balla ne posovetovala bi visokiye tceni na internet … Tomēr ▾ krasivo no ne komfortno nizkiy uroven servisa minimum na 3 balla ne posovetovala bi visokiye tceni na internet
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар hoshinomiragu
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es atpū tos 2010. gada janvā rī . Man patika viesnī ca kopumā . Viņ i mū s izmitinā ja dzī vokļ os. Istaba ir plaš a - 2 izolē tas guļ amistabas, viesistaba, virtuve, ž ā vē tava, veļ asmaš ī na atseviš ķ ā slē gtā niš ā , 2 vannas istabas ar apvienotā m tualetē m, un viena atseviš ķ a tualete. … Tomēr ▾ Es atpū tos 2010. gada janvā rī . Man patika viesnī ca kopumā . Viņ i mū s izmitinā ja dzī vokļ os. Istaba ir plaš a - 2 izolē tas guļ amistabas, viesistaba, virtuve, ž ā vē tava, veļ asmaš ī na atseviš ķ ā slē gtā niš ā , 2 vannas istabas ar apvienotā m tualetē m, un viena atseviš ķ a tualete. Skats pa logu ir skaists – var redzē t Palmas salu. Viesnī cā.4. stā vā ir bezmaksas sporta komplekss, daudz trenaž ieru, divi peldbaseini - viens ā ra (tas ir 4. stā vā ! ) ar vē su ū deni, bet otrs ar siltu ū deni. Ir arī dž akuzi. Ir arī.2 veidu pirtis - sausā un slapjā (ar lielu tvaiku). Neatceros, kas vē l bija viesnī cā , jo mē s biež ā k devā mies ekskursijā s nekā sē dē jā m istabā . Starp citu, pabaroja viesnī cā - izcili! Sulas - svaigi spiestas, nevis yuppie kā Turcijā . Daudz gaļ as, zivju, piena produktu, konditorejas izstrā dā jumu, jogurtu (super - nav pat ar ko salī dzinā t). Augļ i - tā tad vispā r pasaka! Tie ir daž ā di, un to ir daudz! Mū su galdi visu laiku bija piepildī ti ar ē dieniem, un tomē r mē s ē dā m visu. Jo tas ir ļ oti garš ī gi! Starp citu, viesmī lis tev atnesī s atseviš ķ i tē ju vai kafiju, pā rlej, ja nepiecieš ams, pievienos pienu. Tas tā pē c, lai neskraidī tu pa restorā nu ar krū zi. Netā lu no viesnī cas atrodas pā rtikas veikals, banka un parks (netā lu no Mediju centra, kas atrodas pretī viesnī cai). No viesnī cas vairā kas reizes dienā kursē ja bezmaksas autobuss - brauca uz daž ā diem iepirkš anā s centriem. Tā pat ar kā jā m varē ja aiziet lī dz vienai no galvenajā m ielā m jū ras krastā , pa kuru cilvē ki staigā vakarā . Ir arī daudzi veikali un restorā ni. . . Istabā mums bija pilnī bā aprī kota virtuve, katru dienu mums atnesa bezmaksas avī zes (angļ u valodā ). Ja bija kā di jautā jumi, viņ i zvanī ja uz reģ istratū ru un mū su lū gums tika apmierinā ts ļ oti ā tri. No atpū tniekiem - pā rsvarā ā rzemnieki (eiropieš i un bagā ti arā bi), daudzi uzņ ē mē ji. Krievu gandrī z nav. Tā pē c viss ir pieklā jī gs, ciets un mierī gs. Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi savas 5 zvaigznes. ES iesaku.
стиральная машинка в номере (!) открытый бассейн на 4-я этаже внешний вид отеля (со стороны парка) наш номер - гостинная кухня вторая спальня открытый бассейн парк возле отеля
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar ģ imene divas nedē ļ as atpū tā s Apvienotajos Arā bu Emirā tos. Mums ļ oti patika! Bijā m Tamini Marina viesnī cā . Tas ir 5 zvaigznes, bet tas tieš ā m atbilst savam statusam: dzī voklis ir pilnī bā aprī kots dzī voklis (mums bija divas istabas, š ķ iet, ir 3 un 4 cilvē ki), viss ir kā labā kajos dzī vokļ os dā rga metropole. … Tomēr ▾ Š ovasar ģ imene divas nedē ļ as atpū tā s Apvienotajos Arā bu Emirā tos. Mums ļ oti patika! Bijā m Tamini Marina viesnī cā . Tas ir 5 zvaigznes, bet tas tieš ā m atbilst savam statusam: dzī voklis ir pilnī bā aprī kots dzī voklis (mums bija divas istabas, š ķ iet, ir 3 un 4 cilvē ki), viss ir kā labā kajos dzī vokļ os dā rga metropole. Ir bā rs, pilnī bā aprī kota virtuve un bezvadu internets, un remonts ir lielisks.
Kū rortam bija bezmaksas transports uz paš valdī bas pludmali. Mums bija bezmaksas ieeja. Mū su tū risma operators Alfa Travel to ir iekļ ā vis savos pakalpojumos. Pludmale ir laba, bija vē l viena labā ka, bet mē s par to visu samaksā jā m, tā pē c izmantojā m viņ a pakalpojumus.
Patika kū rorta pakalpojumi. Tā , piemē ram, ir svaigas preses piegā de katru dienu, man patika modernais veselī bas klubs, tur stils tā ds augsto tehnoloģ iju tips. Labs un izklaide. Man ļ oti patika blakus esoš ais bā rs, tur nemitī gi naš ķ ojā mies starp ē dienreizē m, tikko ē dā m puspansiju, bet, godī gi sakot, ne vienmē r bijā m pilni. Tur mē s arī sē dē jā m, tur ir ļ oti labas uzkodas no daž ā dā m pasaules virtuvē m un tā da patī kama atmosfē ra.
Un visvairā k man patika aukļ u serviss. Mū su bē rns nav mazs, viņ ai ir 10 gadi, bet mē s viņ u tomē r pametā m, kad, piemē ram, gā jā m uz vakara pasā kumiem, restorā niem, vai pa dienu viņ a kā du dienu negribē ja ar mums doties ekskursijā (š ī ekskursija bē rnu tieš ā m nogurdinā tu), atstā jā m viņ u pie aukles. Viņ a bija laimī ga, un mē s esam mierī gi.
Kopumā AAE ir lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m. Mē s iesakā m visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums MARI-KA
Vēlējos uzzināt, vai viesnīcā ir krieviski runājošie vai krievu tūroperatoru pārstāvji? Un vai viesnīcā ir jāmaksā depozīts un kas tas ir?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель открыт 18 февраля 2008 года, обновлен в 2013 году. Состоит из 55-этажного главного здания. Есть отдельный этаж для женщин, обслуживаемый женщинами дворецкими. Отель прекрасно сочетает в себе безупречный комфорт, новейшие технологии, традиционное арабское гостеприимство и впечатляющие панорамные виды. Подходит для семейного отдыха и бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в центральной части делового района Дубай Марина, в 28 км от аэропорта города Дубай, в 47 км от аэропорта Шарджи, в 7 минутах езды расположена Jebel Ali Free Zone, также в непосредственной близости от отеля находятся банки, парки развлечений, кинотеатры, пристань для яхт (в 200 м), торговые центры. Рядом остановка трамвая. Супермаркет в 3 минутах ходьбы.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, room service (платно), услуги по глажке одежды, магазины, 2 конференц зала Al Abra и Al Khor (72 и 39.3 кв.м-рассчитан на 45 и 25 человек), интернет-кафе в бизнес центре (платно), Cafe Society (международная кухня 6:30-23:30), ресторан Nar and Hail — открытая кухня, собственная пекарня, арабская и интернациональная кухня, блюда на гриле, открытый бассейн без подогрева (100 кв.м), крытый бассейн с подогревом (52 кв.м). Трансфер до торгового центра Emirates (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem Крытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауны и парные раздельные для мужчин и женщин, солярий.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 245 номеров:

36 Single Room — площадь: 18-20 кв.м., максимальное размещение один взрослый, одна комната, кровать Single, ванная комната, вид на город.

120 Two Bedroom Suites — площадь: 135м2, макс.размещение 4+2. Гостиная с обеденным столом на 6 персон, спальня с кроватью king-size, спальни с кроватями twin, ванная комната. Кухня с применением новейших технологий. Комната для прислуги с отдельной душевой. Все номера выполнены в арабском стиле. Вид на Dubi Marina, The Palm Jumeirah и город.

80 Three bedroom Suites — площадь: 225м2, макс.размещение 6+2. Гостиная с обеденным столом на 8 персон, 3 спальни (kingsize, queen size, twin-bed). Гостевая комната с отдельным душем. Кухня с применением новейших технологий. Комната для прислуги с отдельной душевой. Все номера выполнены в арабском стиле. Вид на Dubai Marina, The Palm Jumeirah и город.

9 Penthouse Suite/Four Bedroom Suites — площадь: 295 м2, макс.размещение 8+2. Просторная гостиная с обеденным столом на 10 персон, 4 роскошные президентские спальни (одна с кроватью king-size и отдельной ванной с джакузи, другие спальни с раздельными кроватями и отдельными ванными). Кухня с применением новейших технологий. Комната для прислуги с отдельной душевой. Все номера выполнены в арабском стиле. Вид на Dubai Marina, The Palm Jumeirah и город.

Istabās

Ванная комната с душем, халаты (по запросу, бесплатно), тапочки (бесплатно), фен, центральный кондиционер, спутниковое телевидение, CD и DVD плеер (бесплатно), мини-бар (минеральная вода-бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно)

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
Adrese Dubai, P.O Box: 215855, United Arab Emirates,
Tālruņi: Tel: +971 4 318 3888 Fax: +971 4 318 3889
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.