Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
7
Novērtējums 9.510
№7 viesnīcas reitingā Dubaija
9.5 Numurs
9.6 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Stella Di Mare Dubai Marina atrodas Dubaijā, Dubaijas jahtu piestātnē. Šī naktsmītne atrodas netālu no tādām apskates vietām kā The Walk at Jumeirah Beach Residence. Viesnīcas atklāšana 2018. gada decembra pirmajā nedēļā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар kalinina.arin
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atlasī ts pē c vē rtē juma. Viesnī cu ir daudz, tā pē c jums ir jā izdara pareizā izvē le. Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz tī mekļ a vietnē sniegto vē rtē jumu. Ierodoties, administratori mū s sirsnī gi sagaidī ja, apvaicā jā s, kā ieradā mies, pastā stī ja par viesnī cu, kurā viss atrodas. … Tomēr ▾ Atlasī ts pē c vē rtē juma. Viesnī cu ir daudz, tā pē c jums ir jā izdara pareizā izvē le. Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz tī mekļ a vietnē sniegto vē rtē jumu. Ierodoties, administratori mū s sirsnī gi sagaidī ja, apvaicā jā s, kā ieradā mies, pastā stī ja par viesnī cu, kurā viss atrodas. Personā ls ir pieklā jī gs un taktisks, pretimnā koš s un draudzī gs. Interjers ir grezns. Esmu redzē jis lī dzī gas bildes. Ļ oti patika objektu izkā rtojums, telpu zonē jums. Man patika numurs. Tī rs. Neatradu nekā dus trū kumus.
Viesnī cā bija garlaicī gi sē dē t, lai gan tā ir lieliska. Protams, viņ i sā ka meklē t kā du izklaidi internetā . Ar vienu no š iem pakalpojumiem - Turistino, tolaik viņ i bija pazī stami. Nejauš i uzdū ros Heroic Odyssey tū rei. Mums tas š ķ ita neparasti un aizraujoš i. Nofotografē jā mies netā lu no visiem Dubaijas apskates objektiem, tikā mies ar gidiem un izbaudī jā m aizraujoš u braucienu ar laivu. Tas bija ļ oti skaisti, neparasti. Daž iem š is mini ceļ ojums š ķ itī s dā rgs, tač u tas ir naudas vē rts! Detalizē ta atrakciju vē sture, paš braucoš ā s hibrī dlaivas. Š ī ir jauna pieredze. Es iesaku to izmē ģ inā t. Viesnī cai un laivu braucienam pieš ķ iru 5 zvaigznes.
аватар ishandjanov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies ap 8 no rī ta. Reģ istrā cijai bija jā bū t pē c pulksten 14.00. Bet reģ istratū rā teica, ka varam atstā t koferus un izmantot baseinus, dž akuzi, saunu, hammam. Un ap pulksten 11 mē s jau bijā m iekā rtojuš ies. Cieņ a. … Tomēr ▾ Ieradā mies ap 8 no rī ta. Reģ istrā cijai bija jā bū t pē c pulksten 14.00. Bet reģ istratū rā teica, ka varam atstā t koferus un izmantot baseinus, dž akuzi, saunu, hammam. Un ap pulksten 11 mē s jau bijā m iekā rtojuš ies. Cieņ a. Autobuss uz pludmali un jahtu piestā tni ik pē c 2 stundā m. Ekskursiju eksperts. Reģ istratū rā krieviski runā još s administrators. Ļ oti labas bufetes tipa brokastis.
аватар anatoliy_tar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ideā la cenas un kvalitā tes kombinā cija. Apmetne-izlikš ana - labi. Internets, kafijas automā ts, tē ja, gludeklis un gludinā mais dē lis, seifs, fē ns - istabā un par to nav jā maksā . Ir pieejams peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem, bā rs, ģ ē rbtuve, kā arī spa. … Tomēr ▾ Ideā la cenas un kvalitā tes kombinā cija.
Apmetne-izlikš ana - labi.
Internets, kafijas automā ts, tē ja, gludeklis un gludinā mais dē lis, seifs, fē ns - istabā un par to nav jā maksā .
Ir pieejams peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem, bā rs, ģ ē rbtuve, kā arī spa.
Ē diens restorā nā ir kvalitatī vs un to ir pietiekami daudz.
Apkalpoš ana viesnī cā visur augstā lī menī .
Jo lielā ks skaitlis, jo klusā ks.
Ļ oti laba atraš anā s vieta - viss ir pastaigas attā lumā - 10 minū tes pludmale, metro-tramvajs 5 minū tes, tirdzniecī bas centrs 10 minū tes, kanā ls 5 minū tes, veikali, kafejnī cas, restorā ni, lielveikali 5 minū tes vai pā ri ceļ am.
Kopumā iesaku.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s cenai un norā dī tajā m zvaigznē m. Ļ oti labs ē diens, daudz veidu sieri, augļ i, daž ā di ē dieni. "Suite" numurs bija nesmē ķ ē tā ju. Istabā bija halā ts, č ī bas, kvalitatī va kosmē tika. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s cenai un norā dī tajā m zvaigznē m. Ļ oti labs ē diens, daudz veidu sieri, augļ i, daž ā di ē dieni. "Suite" numurs bija nesmē ķ ē tā ju. Istabā bija halā ts, č ī bas, kvalitatī va kosmē tika. Atraš anā s vieta laba, var braukt ar taksi, lai nokļ ū tu centrā lajā daļ ā . Ir ļ oti ē rti nokļ ū t pludmalē , viņ i ņ em lī dzi dvieļ us. Pludmale ir ļ oti skaista.
аватар Eleonora7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā sakrita ar mū su izbraukš anas datumiem un š ajā laika posmā viņ iem bija brī vas telpas. Mums bija reģ istrā cija naktī , viņ i nelika mums gaidī t, gluž i pretē ji, visi mums teica bez problē mā m, viņ i palī dzē ja. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā sakrita ar mū su izbraukš anas datumiem un š ajā laika posmā viņ iem bija brī vas telpas. Mums bija reģ istrā cija naktī , viņ i nelika mums gaidī t, gluž i pretē ji, visi mums teica bez problē mā m, viņ i palī dzē ja. Apmetā s augstā stā vā . Netā lu no viesnī cas ir viens tirgus, kopumā atraš anā s vieta laba, blakus citi tirdzniecī bas centri.
Pati viesnī ca ir jauna, tī ra un man ļ oti patika apkalpoš ana numurā . Vienī gais trū kums vē l nav atstā ts telpā s slikti iztī rī tai tē jai. Vienī gais ē diens bija brokastis. Mē s tur atgrieztos. Citiem tū ristiem iesaku, vienkā rš i atpū tieties! ! !
аватар buterfly.vik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma, un mē s esam ļ oti apmierinā ti ar š o izvē li. Viņ š ir jauns. Oficiā lā atklā š ana tika izsludinā ta februā ri, un mē s bijā m ļ oti nobaž ī juš ies, lai viss tajā darbotos. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma, un mē s esam ļ oti apmierinā ti ar š o izvē li. Viņ š ir jauns. Oficiā lā atklā š ana tika izsludinā ta februā ri, un mē s bijā m ļ oti nobaž ī juš ies, lai viss tajā darbotos. Turfmira š o punktu precizē ja visā dā ziņ ā – pat sociā lajos tī klos cilvē kiem tika jautā ts reā llaikā . Tā pē c jau bijā m mierī gi. Un ļ oti laimī gs. Viss ir jauns – pat smarž o pē c novitā tes. Istaba lieliska, plaš a un tī ra. Mums š ķ ita, ka mē s esam pirmie, kas tajā apstā jas, vai arī mē s to vē lamies. Ē diens bija labs, paē dā m brokastis. Un protams atraš anā s vieta - netā lu no pludmales, Marina, vakarā vienmē r ir kur pastaigā ties, skati ir burvī gi.
аватар tourofis
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ OTI LABA VIESNĪ CA, LABA ATRAŠ ANĀ S VIETA, APKALPOŠ ANA Viesnī ca ir jauna, netā lu no Jumeirah Lakes Towers metro stacijas, 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Tirdzniecī bas centrs Dubai Marina — 10 minū š u pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Ļ OTI LABA VIESNĪ CA, LABA ATRAŠ ANĀ S VIETA, APKALPOŠ ANA
Viesnī ca ir jauna, netā lu no Jumeirah Lakes Towers metro stacijas, 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Tirdzniecī bas centrs Dubai Marina — 10 minū š u pastaigas attā lumā . Numurs 15 stā vā . (smē ķ ē tā ju numuriņ i (12-19 stā vi). Depozī ts 300 USD par numuru uz visu uzturē š anā s laiku. Paņ ē mā m HB - brokastis un pusdienas (var mainī t pret vakariņ ā m). Reģ istratū rā palī dzē ja laba, patī kama meitene Elizabete kā rtot pakalpojumus viesnī cā , visu izstā stī ja hororsho. Lī dz pludmalei 800m, gā jā m kā jā m, ir transfē rs (ir pludmales dvieļ i ar somu, izsniedz spa), Trenaž ieru zā le. Ekskursija uz Bursh Khalifa tika rezervē ta plkst. vietne ar bonusu - skatī jā mies strū klaku š ovu uz ū dens uz piepū š amā tilta. Bā jā m ar metro, tramvaju, paņ ē mā m caurlaidi visā diem visai dienai, braucā m ar Monorail lī dz Palmai, gā jā m kā jā m un atpakaļ (turp un atpakaļ biļ ete ir izdevī ga). Atgriezī simies Stella Di Mare Dubai Marina viesnī cā .
Вид из номера Вид из номера


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель Stella Di Mare Dubai Marina расположен в Дубае в районе Дубай-Марина. Отель находится рядом с такими достопримечательностями, как набережная Уок в районе Джумейра-Бич-Резиденс. Открытие отеля в первую неделю декабря 2018 года. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta К услугам гостей гидромассажная ванна и сауна.
Pludmales apraksts Общественный пляж находится в 800 м от отеля. Предоставляется трансфер 4 раза в день.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане подают блюда интернациональной кухни. По утрам для гостей накрывают континентальный завтрак или завтрак «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей гидромассажная ванна и сауна.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 369 номеров. Отель состоит из главного 31-этажного здания, есть 9 лифтов.

Istabās

К услугам гостей номера с бесплатным Wi-Fi. Номера располагают письменным столом, телевизором с плоским экраном и собственной ванной комнатой. Из некоторых номеров открывается вид на озеро. В каждом номере в распоряжении гостей кофемашина, сейф, мини-бар, кондиционер и шкаф.

Adrese Al Mattla'ee Street Dubai Marina, Дубай-Марина, Дубай, ОАЭ
Tālruņi: +971 4 563 5555
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.