Royal Mirage Jumeira Beach 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Kopumā ir 246 numuri. Visi numuri ar skatu uz jūru. "Gold Club" un "Suites": 53 standarta numuri, 9 - Suite, 2 Royal Suite ar divām un trīs guļamistabām. "Gold Club" numuriņiem ir īpaši pakalpojumi: personīgais reģistrēšanās un izrakstīšanās laiks, visu diennakti - tēja, kafija, bezalkoholiskie dzērieni īpašā restorānā - bez maksas, kokteiļi un uzkodas no 17:30 līdz 19: 30 bez maksas.Vairāk →
аватар Karolina29
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam lieli ceļ ojumu cienī tā ji, nevarē jā m atteikties no prieka sildī t kaulus Indijas okeā na krastā , kad š eit ir lietains un slapjš , jo ī paš i tā pē c, ka mū su tū roperators piedā vā ja, manuprā t, š iku cenu mū su ģ imenei. … Tomēr ▾ Esam lieli ceļ ojumu cienī tā ji, nevarē jā m atteikties no prieka sildī t kaulus Indijas okeā na krastā , kad š eit ir lietains un slapjš , jo ī paš i tā pē c, ka mū su tū roperators piedā vā ja, manuprā t, š iku cenu mū su ģ imenei.
Un tagad aiz muguras, vairā k nekā seš as lidojuma stundas, š eit tā ir viesnī ca.
Nu, diezgan jauki, viesnī cas interjers veidots arā bu stilā , sastā v no 3 sektoriem: pils, arā bu pagalma un rezidences/spa.
Pati viesnī ca atrodas iepretim Palmas salas lī cim, un tai ir pludmale un lekni dā rzi. Vē lreiz atzī mē ju, ka pludmale ir sava smilš aina, tā pē c ir nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kas ir svarī gi, kopumā pludmale mū s iepriecinā ja.
Teritorija mā jī ga, 16 un 7 gadus veciem bē rniem nebija garlaicī gi, viņ i vienmē r bija aizņ emti. Es arī gribu rezervē t, par š o viesnī cu dzirdē jā m agrā k, no draugiem, kas š eit palika, pa ceļ am uz Maurī ciju, viņ iem patika, bet vienalga, samaksā jot par ekskursijā m, dvē selē bija nemierī gi, cilvē kiem ir daž ā das gaumes. . Ē diens arī ir lī menī , neuzskaitī š u, ē diena pietiek.
Tas, ko tagad atceros, ir skats no terases, uz jū ru. . .
Secinā jums: viesnī ca var bū t dā rga, bet tas attaisno tā s izmaksas. Apkalpoš ana apmierinā ta. Negribu jū s garlaikot ar daudz detalizē tiem stā stiem, kopiespaids patī kams.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Всего 246 номеров. Все номера с видом на море. "Gold Club" и "Suites": 53 стандартных номера, 9 - Suites, 2 Royal Suite с двумя и тремя спальнями. Для номеров "Gold Club" имеются специальные услуги: персональное время заселения в отель и выезда из отеля, круглосуточно - чай, кофе, безалкогольные напитки в специальном ресторане - бесплатно, коктейли и снэки с 17:30 до 19:30 бесплатно.

Atrašanās vieta Расположен в 12 минутах езды от Дубайского международного аэропорта, напротив престижных гольф- и яхт- клубов.
Pludmales apraksts Собственный оборудованный пляж.
FAQ