Riviera Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
7
Novērtējums 8.010
№41 viesnīcas reitingā Dubaija
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no labākajām vietām: atrodas uz Banyas, kas pazīstama kā Creek Road, pilsētas centrā, Deiras rajonā blakus Naser Squire, viegli sasniedzamā attālumā no galvenajiem tūrisma objektiem, biznesa un iepirkšanās centriem, dažu minūšu attālumā no Dubaijas. Starptautiskā lidosta un izstāžu centrs, pastaigas attālumā no metro stacijas. Viesnīca tika atklāta 1963. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2017. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Alkoholiskie dzērieni viesnīcā netiek piedāvāti! Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki.Vairāk →
аватар Evgenija971198
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas biznesa centrā . Istabai ir balkons, kas ir retums, un tas ir liels pluss, tur var uzpī pē t, pa logu paveras skaists skats. Pret š o viesnī cu man vispā r nav pretenziju, mī nusu vienkā rš i nav ne ē dienam, ne personā lam, ne numuriņ am. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas biznesa centrā . Istabai ir balkons, kas ir retums, un tas ir liels pluss, tur var uzpī pē t, pa logu paveras skaists skats. Pret š o viesnī cu man vispā r nav pretenziju, mī nusu vienkā rš i nav ne ē dienam, ne personā lam, ne numuriņ am. Man viņ š patika.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā vienī gais pluss ir atraš anā s vieta, tuvumā ir daudz iepirkš anā s centru. Ē diens pretī gs, un pat plus laipnais personā ls. Veļ a netī ra. Viesnī cu neiesaku. … Tomēr ▾ Viesnī cā vienī gais pluss ir atraš anā s vieta, tuvumā ir daudz iepirkš anā s centru. Ē diens pretī gs, un pat plus laipnais personā ls. Veļ a netī ra. Viesnī cu neiesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Pilsē tas viesnī ca, nav baseina. Istaba laba, viss tī rs. Bet ē diens. . . Ļ oti mazs sortiments, viens gaļ as ē diens, viens zivju ē diens. Bufete man nebija pa prā tam. … Tomēr ▾ Pilsē tas viesnī ca, nav baseina. Istaba laba, viss tī rs. Bet ē diens. . . Ļ oti mazs sortiments, viens gaļ as ē diens, viens zivju ē diens. Bufete man nebija pa prā tam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Kopē jais iespaids ir tā ds, ka viesnī ca ir kļ uvusi sliktā ka nekā tad, kad pē dē jo reizi apmeklē jā m 2008. gadā . Ē dieni atbilst 2 zvaigž ņ u viesnī cai. Viens zivju ē diens, viens gaļ as ē diens. Virtuve ir sabojā jusies. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids ir tā ds, ka viesnī ca ir kļ uvusi sliktā ka nekā tad, kad pē dē jo reizi apmeklē jā m 2008. gadā .
Ē dieni atbilst 2 zvaigž ņ u viesnī cai. Viens zivju ē diens, viens gaļ as ē diens. Virtuve ir sabojā jusies. Ē dienu nosaukumi daž ā di, bet viss gatavots no tā s paš as vecā s cietā s gaļ as, visiem zivju ē dieniem ir viena garš a. tikai ā boli, daž reiz banā ni, notecinā ti arbū zi, zaļ ā s melones. Deserta nav, jo sagriezti gatavie mafini un dī vaini pudiņ i (tikai olas) ir kaut kas nesaprotams.
Salī dzinā jumam agrā k š ajā viesnī cā bija satriecoš i pamatē dieni ar bagā tī gu sortimentu (gan jē ra, gan tī tara), š iki paš i konditorejas izstrā dā jumi, augļ u jū ra (vī nogas, kivi, ananā si). Un cena bija 30% ZEMĀ K. Jā un nekad nebija , ē diens tū ristiem, kas nedzī vo viesnī cā . Viņ i ieved 2-3 divstā vu busiņ us ar Ķ ī nas pilsoņ iem uz viesnī cas restorā nu pusdienā s!!!! ! Tiem dzī vojoš ajiem nav vietas viesnī cā pasē dē t restorā nā , troksnis kā putnu tirdziņ ā . Ē diens par maz. viesnī cas vadī ba noliec muguru priekš ā , ī rnieki par viņ iem vienalga.
Istabas-Plus pē c remonta. Bet ir tā da rū koņ a no kondicionieriem (tie ir uz balkona) un
vispā rē ja rosī ba no kaimiņ mā jā m, kas rada iespaidu, ka dzī vo lidostā . Istabu uzkopš ana ir virspusē ja, tikai ikdienas dvieļ u maiņ a, putekļ us nemaz nenoslauka.
Transfē rs uz Pludmale ir komē dija, ja nebū tu tik skumji. Vakarā reģ istratū rā jā pierakstā s uz autobusu. No rī ta viņ š reģ istratū rā saņ ems iekā pš anas karti, tad pē c saraksta (viesnī cas darbinieks stā v pie autobusa durvī m un ar svarī gu skatienu atzī mē tavu numuru savā dienasgrā matā un tikai tad ielaiž autobuss) autobusā ir gara iekā pš ana, stā v 4.4 rindā s. PIONEER CAMP JĀ UN TIKAI. Solidiem cilvē kiem, dzī vo 4 zvaigž ņ u viesnī cā ir jā iekaro vieta autobusā !!!!!! !
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, bet ķ ī nieš i dod priekš roku.
Laikam mainī jies viesnī cas vadī tā js, saka, ka kā dreiz bijis anglis, tagad indietis, tā tad viesnī ca mainī jusies uz slikto pusi un arī Dubaija.
Dubaija kļ uvusi netī rā ka, cenas trakas, preces pā rsvarā ķ ī nieš u. Metro pompozs, bet ļ oti noslogots, cenas augstas, taksometri lē tā ki un ē rtā ki. 15 gadi - un Dubaija noveco: klimats kļ uvis skarbā ks, ziemā kļ uvis auksts (novembris-decembris-samta sezona), š ogad martā vispā r sals. Dubaijā iedzī votā ju skaits un tū ristu skaits pieaug, bet kvalitā te pasliktinā s. Dziedoš ā s strū klakas, Dubai Mall , akvā rijs , metro_- tas nav domā ts cilvē kiem, galvenokā rt pompozitā tei un stā vumam. DUBAJA JAU NAV TĀ !!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар j.savinova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labs dienas laiks. Patiesī bā manos noteikumos ir rakstī t tikai sliktas atsauksmes, lai brī dinā tu tos, kuri vē las. Bet..., par š o viesnī cu TOUR nav nekā patiesī bas, tā pē c nolē mu uzrakstī t. Tā tad, transfē rs no lidostas - nekā du konfliktu, tikai mē s gaidī jā m savus vā rdus uz zī mē m, un bija norā dī ts tū roperators, tā pē c bijā m nedaudz satraukuš ies. … Tomēr ▾ Labs dienas laiks. Patiesī bā manos noteikumos ir rakstī t tikai sliktas atsauksmes, lai brī dinā tu tos, kuri vē las. Bet..., par š o viesnī cu TOUR nav nekā patiesī bas, tā pē c nolē mu uzrakstī t.
Tā tad, transfē rs no lidostas - nekā du konfliktu, tikai mē s gaidī jā m savus vā rdus uz zī mē m, un bija norā dī ts tū roperators, tā pē c bijā m nedaudz satraukuš ies. Lidostā ir daudz krievvalodī go, kuri ir pozitī vi, nā ca palī gā ; )
Reģ istratū ra - draudzī gs personā ls, daudzi runā nedaudz krieviski. Naudu nedeva - iedeva brī niš ķ ī gu istabiņ u ar skatu uz kanā lu (creek view) (labā k ņ emt, jo souk view ir skats uz kaut kā du tirdzniecī bas un darba kvartā lu un autostā vvietu. Problē mas ar nakš ņ oš anu utt. reģ istratū rā tiek atrisinā tas zibens ā trumā . Durvis vienmē r atver labi apmā cī ts sē tnieks formas tē rpā
Istaba neķ ī tri tī ra, 3 telefoni, labas mē beles, paklā js, viss darbojas pareizi. Vannas istaba - perfekti tī ra, santehnika noberzta lī dz spī dumam, fē ns, telefons, ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns. Tiklī dz kaut kas ir beidzies - viņ i to aizstā j ar jaunu.
Uzkopš anas kvalitā te katru dienu ar dvieļ u maiņ u un katru otro dienu - gultasveļ a. Dzeramnauda - pē c ieskatiem. Pirmā s divas dienas neizgā ju, bet istaba bija tā nolaizī ta arī bez tā m, ka bija kauns nepateikt ar 2-3 dirhamiem. Minibā rs un internets - par maksu.
Pā rtika - 7 dienas, atkā rtojiet 5. vai 6. dienā . Daudzveidī gs, garš ī gs, apmierinoš s. Brokastī s daudz joku no ķ ī nieš u virtuves, un patieš ā m daudz visa kā . Viesmī ļ i č aukst kā bites - nepaguva beigt ē st - viss tiek noņ emts, un ar smaidu, neuzkrī toš i.
Pludmale - ikdienas transfē rs uz pludmali (2 reizes nedē ļ ā - Jumeirah, pā rē jā s - Al Mamzar). Viss notiek pē c grafika, nekā das kavē š anā s. Starp citu, tie, kuri kavē jas vairā k par 5 minū tē m. viņ i negaida, pirmajā dienā mums tik tikko nebija laika, bet taksis arī ir salī dzinoš i lē ts - 23-30 dirhami jebkurā no pludmalē m. Starp citu, pirms doš anā s uz pludmali izdala pludmales dvieļ us (ko pat ne katra 5 zvaigž ņ u viesnī ca dara), kas tiek izī rē ti ierodoties, tikai jā pajautā š veicaram.
Atraš anā s vieta - rudens veiksmī gi lī č a krastā.5-10 minū tē s. ejiet uz garš vielu tirgu un zelta tirgu vienā virzienā un pa to paš u otrā virzienā uz metro staciju, restorā niem, daudziem veikaliem
Viesnī ca tieš ā m ir 5 zvaigznes, bet pludmales nav. . Gids no tū roperatora, man par prieku par viesnī cu teica, ka pē dē jos 15 gadus viesnī ca ieņ em augstas vietas reitingā , un tā s ī paš nieks sakņ ojas viesnī ca no visas sirds, tā pē c tajā viss ir tik labi
Ekskursijas tika veiktas Al Mamzar pludmalē pie ieejas - lē tā k par 15 USD no personas - ekskursijas kvalitā te arī nav nekas. Noteikti dodieties panorā mas ekskursijā pa Dubaiju - 25 USD, bet jū s uzzinā siet par visiem apskates objektiem, kur pē c tam varat doties atseviš ķ i.
Ē dā m, protams, ne ī paš i modī gā filipī nieš u restorā nā Golden Fork. Vakariņ as ar omā riem, forelē m, svaigā m sulā m un zupu - 170 dirhami. Visas jū ras veltes ir svaigas, un ē dieni ir TIK garš ī gi.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja vē l neesi izvē lē jies viesnī cu, izvē lies Reviera, cena mē rena, bet viss vienkā rš i super! balkons ar skatu Creek Bay, guļ uz gultas un visa Dubaija vienā mirklī.... Personā ls ļ oti pieklā jī gs, pat somas vilka uz istabu, lai nepā rpū lē tos. … Tomēr ▾ Ja vē l neesi izvē lē jies viesnī cu, izvē lies Reviera, cena mē rena, bet viss vienkā rš i super! balkons ar skatu Creek Bay, guļ uz gultas un visa Dubaija vienā mirklī.... Personā ls ļ oti pieklā jī gs, pat somas vilka uz istabu, lai nepā rpū lē tos....pabarots kauš anai, ē diens ir garš ī gi un katrai gaumei. . . ē st negribas un arbū zus un zemenes un pat desertā kaudzi kū ku un konditorejas veidu! Suš i rullī š i, ko vien vē lies....Š ajā rajonā (Deira) š ī ir labā kā viesnī ca, tici man, viss pā rē jais ir sū dī gs, tu nā k aiz stū ra un sā kas Turcija, un š ī viesnī ca ir vienkā rš i ļ oti pasakaina! Lī dz burai un iepirkš anā s centram Dubai Mall 20 minū tes! Viņ i brauc pa pilsē tu 120 km. h. tas maksā apmē ram 40 dirhamus lī dz burai, 1 dirhams = 8 rubļ i. Bet tas ir tā vē rts, 8 no rī ta un 9 autobuss ved uz pludmali bez maksas, bet iepriekš jā iet uz reģ istratū ru un jā pierakstā s, citā di bū si lidojumā ! mē s vienmē r braucā m ar taksi. Bet viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! jū s nenož ē losiet. Nā kamreiz brauksim tur. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti laba, protams, ja gribi dzī vot pilsē tā nevis piekrastē . Atrodas Nasser laukumā , milzī gs skaits veikalu: kaž oki, tehnika, drē bes, netā lu no zelta tirgus. Bezmaksas autobuss dodas uz jū ru katru dienu 8. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti laba, protams, ja gribi dzī vot pilsē tā nevis piekrastē . Atrodas Nasser laukumā , milzī gs skaits veikalu: kaž oki, tehnika, drē bes, netā lu no zelta tirgus. Bezmaksas autobuss dodas uz jū ru katru dienu 8.00 turp un 12.00 atpakaļ . Katru reizi vadī tā js jautā , uz kuru pludmali vē laties doties. Kuru pludmali labā k izlemt, par to nav vienprā tī bas, Almamzam parks man patika vairā k, tas ir ļ oti liels un sastā v no vairā kā m pludmalē m, viena ir oļ u, pā rē jā s smilš ainas. Atrodas apmē ram 10-15 minū š u braucienā ja nav sastrē gumu, vē l viens Dž umeiras pludmales parks ir nedaudz tā lā k apmē ram 25 minū š u brauciena attā lumā , tas ir daudz mazā ks un ir daudz vietē jo, netī rā ki un pati pludmale un lī cis - daudz aļ ģ u, ir medū zas. Jo pilsē tas pludmales, tad par ieeju maksā.10 dirhami. No iepirkš anā s centriem Algureira ir vistuvā k (gā jā m kā jā m), uz Centru ir arī bezmaksas autobuss un protams labā kais Dubai Mall manuprā t, ir akvā rijs un dziedoš a strū klaka un firmas veikali. Es novē lu jums labi atpū sties! ))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska viesnī ca, ļ oti laba atraš anā s vieta. Mani iepriecinā ja arī virtuve, viss ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un turpmā k paliksim tikai š ajā viesnī cā . Ļ oti iesaku. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, ļ oti laba atraš anā s vieta. Mani iepriecinā ja arī virtuve, viss ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un turpmā k paliksim tikai š ajā viesnī cā . Ļ oti iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
joprojā m iespaidu pilnas, solī das telpas ar absolū ti jaunā m mē belē m pē c restaurā cijas, neparastā tī rī ba. Kliedziet, paturiet prā tā , ka bū siet ar skaistu skatu, bet bez balkona, jo durvis ir aizslē gtas un jū s nevarat tā s atvē rt, jū s aizbraucu pie draugiem uz 1. … Tomēr ▾ joprojā m iespaidu pilnas, solī das telpas ar absolū ti jaunā m mē belē m pē c restaurā cijas, neparastā tī rī ba. Kliedziet, paturiet prā tā , ka bū siet ar skaistu skatu, bet bez balkona, jo durvis ir aizslē gtas un jū s nevarat tā s atvē rt, jū s aizbraucu pie draugiem uz 1. stā vu tur baigi smird mitrums, un mums ir skaistums. Ē diens viesnī cā ir atseviš ķ i dziesma, un brokastis un vakariņ as brī niš ķ ī gas, cietas, katrai gaumei. Diē ta bez vakariņ ā m izrā dī jā s ļ oti ē rti, bet pē c tā das ē dienreizes pat nekur nevarē ja aiziet, gā ja dzert sulu zelta dakš iņ ā , vairs nederē ja. Droš i dodiet daudz augļ u , brokastī s ir arī sulas, pusdienā s ū dens, tē ja, jebkā da pagatavojuma kafija, abas ē dienreizes ar masu karsto. Kluss restorā ns ar maigu mū ziku, tā ds pats klusums viesnī cā . Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, vienvā rdsakot pasaka!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель имеет одно из наилучших расположений: находится на улице Банияс, известной как Creek road, в центре города, в районе Дейра рядом с Naser Squire , в пределах легкой досягаемости до основных туристических достопримечательностей, деловых и торговых центров, в нескольких минутах от международного аэропорта Дубай и выставочного центра, в нескольких минутах ходьбы от станции метро. Отель был открыт в 1963 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Состоит из одного 6-этажного здания. Алкогольные напитки в отеле не предлагаются! В отеле есть русскоговорящий персонал.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от международного аэропорта Дубая (DXB), в 65 км от аэропорта Дубая (DWC) и в 30 км от аэропорта Шарджи (SJH).
Pludmales apraksts Пляж Al Mamzar Bach Park или Al Mamzar Open Beach в 18,5 км от отеля. Вход на пляж: платно. Автобус до пляжа: бесплатно (1 раз в день). Пляжные полотенца: бесплатно (из отеля).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

room service: платно, 2 конференц-зала (максимальная вместимость 75 человек), магазины, 2 ресторана: Al Dana (международная кухня, 06:00-11:00, 12:30-15:30), Hana (международная кухня, 12:00-15:00, 18:00-22:30), кафе в лобби Majlis Al Khor (11:00-23:00), автобус до торговых центров бесплатно (Deira City Centre).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 109 номеров:

38 Standard Souk View (32 м2, с видом на город, кровать queen/king size/twin, макс. 3 или 2+2 чел.),

24 Standard Creek View (32 м2, с видом на бухту, queen/king size/twin, макс. 3 или 2+2 чел.)

11 Deluxe Souk View (32 м2, с видом на город, кровать queen/king size/twin, макс. 3 или 2+2 чел.),

10 Deluxe Creek View (32 м2, с видом на бухту, кровать queen/king size/twin, макс. 3 или 2+2 чел.),

10 Executive Suite Souk View (38 м2, с видом на город, кровать queen/king size/twin, макс. 3 или 2+2 чел.),

16 Executive Creek View (38 м2, с видом на бухту, кровать queen/king size/twin, макс. 3 или 2+2 чел.).

Istabās

Ванная комната, халаты и тапочки (по запросу, бесплатно), фен (бесплатно), центральный кондиционер, спутниковое телевидение, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (платно), мини-холодильник (платно), бутылка минеральной воды (ежедневное пополнение, бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), электронный сейф (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box: 1388, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4222 21 31 Fax: +971 4221 18 20
Tīmekļa vietne: Riviera Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.