Diezgan pieklājīgi priekš nepretenciozajiem

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 25 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Dubaija jau ir pā rsteidzoš a. Arī viesnī ca ir pacieš ama. Izstrā dā savas trī s zvaigznes. Viņ i prasa depozī tu, bet jū s varat to aizstā t ar pasi. Mā jas uzkopš ana. . . ne vienmē r lieliska. Viņ i ne vienmē r mainī ja gultu, ne vienmē r pievienoja papī ru. Brokastis ir pienā cī gas. Jū s nepaliksit izsalkuš i, un darbinieki ir izpalī dzī gi. Bet augstā kā vē rtē juma vietā lieku piecus, jo:
Pirmkā rt, nav pā rsē š anā s uz jū ru. Baseins - nē . Protams, viņ i atrada izeju no tā . Bet uz Al Mamzar (pludmale ir KRĀ Š Ī GA) apmē ram 30 dirhami. Ja 4 cilvē ki, tad š ķ iet, ka maz. Bet, ja jū s ejat viens, kopā , tas ir dā rgi. Metro stacija Al Riga (krieviski kaut kas izklausā s š ā di) 6 minū tes gā jienā . Darbinieki nezina krievu valodu, lejupielā dē jiet tulku un ļ oti labi sazinā s ar viņ iem. Vakariņ as (mē s paņ ē mā m) ir ļ oti forš as. Brokastis - bufete, un vakariņ as individuā li. Bet ļ oti cienī gi.
Istabā s logi neveras. . . kaut kas tā ds. Un vispā r telpas ir "veselas". Piemē rots ir arī Deiras rajons, jo ī paš i tā pē c, ka cena š eit ir daudz zemā ka.

Vispā r, manuprā t, par mazu naudu normā la viesnī ca, un vē l jo vairā k tā pē c, ka š ī nav kaut kā da Turcija vai Ē ģ ipte, bet š ī ir Dubaija. Es viņ ā iemī lē jos un sapņ oju par savu nā kamo ceļ ojumu. Un pats galvenais - atvaļ inā jumā ņ emiet lī dzi labu garastā vokli.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu