Movenpick Hotel Jumeirah Beach 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
2
Novērtējums 8.710
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Persijas līča, tieši pie modernās ielas The Walk, dažu soļu attālumā no iepirkšanās centra The Beach ar plašu izsmalcinātu veikalu un restorānu izvēli, kā arī pirmo āra kinoteātri AAE. Viesnīca tika atvērta 2010. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Piemērots jebkurai tūristu kategorijai.Vairāk →
аватар ninank29
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Galvenā priekš rocī ba ir lieliskā atraš anā s vieta: JBR publiskā bezmaksas pludmale atrodas pastaigas attā lumā , metro (sarkanā lī nija) ir tikai 2 tramvaja pieturas. Viesnī cas otrā pusē atrodas skaistā kā Dubaijas promenā de, un š eit atrodas arī galvenā promenā de. … Tomēr ▾ Galvenā priekš rocī ba ir lieliskā atraš anā s vieta: JBR publiskā bezmaksas pludmale atrodas pastaigas attā lumā , metro (sarkanā lī nija) ir tikai 2 tramvaja pieturas. Viesnī cas otrā pusē atrodas skaistā kā Dubaijas promenā de, un š eit atrodas arī galvenā promenā de. Un vakarā jū s varat doties jaukā pastaigā uz Bluewaters salu ar milzī go panorā mas ratu.
Lī dz tramvaja pieturai no otrā stā va ē rti nokļ ū t no sē tas durvī m (netā lu no rotaļ u laukuma), ejams tikai pā ris minū tes. Dubaijas tramvajs atstā j ļ oti patī kamu iespaidu. Un ja tā lā k pā rsē ž as metro, tad brauciens ar tramvaju ir bez maksas. Netā lu no tramvaja pieturas ir arī autobusu pietura, no kuras ir ē rti nokļ ū t tieš i uz skaisto La Mer pludmali.
Pati viesnī ca izskatā s diezgan vienkā rš a (it ī paš i blakus Rixos), bet pienā cī ga. Visa nelielā viesnī cas teritorija atrodas otrajā stā vā : pieticī ga izmē ra apsildā ms baseins (t ū dens ļ oti priecē ! ), mini rotaļ u laukums, kafejnī ca/bā rs vakara atpū tai, teltis salidojumiem ar ū denspī pi. Vietas nav daudz, bet diezgan mā jī gs, un var redzē t rosī go vakara promenā di.
Numuri viesnī cā ir tieš i tā di paš i kā viesnī cas fotogrā fijā s. Ir iespē ja uzlā dē t elektroniskā s ierī ces, un vannasistabā ir eiro kontaktligzda skuveklim. Gludeklis un gludinā mais dē lis mums tika atnesti nekavē joties, pat neprasot, un atstā ti mū su istabā uz visu uzturē š anā s laiku. Tē jkanna, tē ja/kafija/krē jums/cukurs, neliels ledusskapis minibā ram (bijā m pilnī gi tukš i). TV ar personī gu sveicienu ieslē dzot (patī kami! ), bet krievu kanā lu neatradā m (bet arī ī paš i neskatī jā mies, jo nevajadzē ja). Mū su balkons 13. stā vā gā ja tieš i uz pretē jo bū vlaukumu, kas ļ oti sabojā ja skatu, bet bū vlaukuma skaņ u mē s vispā r nedzirdē jā m.
Mums bija brokastis + vakariņ as, jebkurā dienā var ieturē t pusdienas vakariņ u vietā , par to iepriekš nav jā brī dina. Pirmajā s mū su ieraš anā s dienā s ē dienkartē bija pusdienas, bet no aptuveni aprī ļ a sā kuma pusdienas sā ka gatavot bufetes formā tā . Ē diens mums patika: ē dienu izvē le nebija pā rā k liela, bet mums viss bija garš ī gi. Priecē tematiskie vakari, ī paš i piektdiena ar jū ras veltē m. Pamatē dienus pasniedza paš i, bet desertus, augļ us un daž as uzkodas pasniedza restorā na darbiniece (dā sni).
Brokastī s bez ierastajā m olā m daž ā dos veidos, smalkmaizī tes, desiņ as, jogurti, dā rzeņ i, vafeles un pankū kas ar š okolā di, bija arī speķ is, garda kū pinā ta makrele, lasis, daž ā di sieri (brie, zilie u. c. ), labi sulas. Manai meitai ļ oti patika brokastī s ē st nū deles ar dā rzeņ iem. No augļ iem vienmē r bija sasmalcinā ti ananā si, kivi, plū mes, apelsī ni, biež i vien arbū zi un melones, var ņ emt veselus ā bolus un citus augļ us.
Vakariņ ā s vienmē r bija pica un makaroni ar daž ā dā m piedevā m, gaļ as ē dienu izvē le, vistas gaļ a, biež i vien zivis, jū ras veltes un suš i. Man patika desertu garš a: atš ķ irī bā no turku/ē ģ iptieš u vidē jiem piecī š iem, kur ir daudz saldumu un vairums garš o vienā di, š eit desertu izvē le ir pieticī gā ka, tač u tie visi ir kvalitatī vi un ar individuā lu. garš a.
Neapmierinoš s pludmales trū kums viesnī cā . Jā , publiskā pludmale ir ļ oti tuvu, viesnī ca nodroš ina pludmales somas, dvieļ us un salokā mus paklā jiņ us, tač u bez ē nas pludmalē ilgi nepaliksi, un sauļ oš anā s krē slu/saulsargu noma ir ļ oti dā rga. Pludmale pie viesnī cas nav ī paš i laba, jo ž ogi bloķ ē bū vdarbus pie pretī bū vē jamā s viesnī cas un Rixos pludmales (acī mredzot arī tur viss nav pabeigts, lai gan viesnī ca jau sen strā dā ). Var pastaigā ties pa pludmali mazliet tā lā k jebkurā virzienā – tā bū s labā k. Lielā kā daļ a cilvē ku atrodas kreisajā pusē , virzienā uz Bluewaters salu. Pludmales kafejnī cu ir daudz, ir ģ ē rbtuves, bet duš a ir tikai par maksu. Pa labi, gar jū ru, ir daudz mazā k cilvē ku, bet nav infrastruktū ras.
Pē c pludmales atgriezties viesnī cā arī nav ē rti: ej pa neizskatī gu smilš ainu eju starp 2 bū vlaukumiem, ejas galā nav kur noskalot kā jas no smiltī m un putekļ iem, un tā dā formā vajag lai dotos caur viesnī cas vestibilu uz liftu. Š is ceļ š uz pludmali nedaudz sabojā iespaidu par viesnī cu, bet es ļ oti ceru, ka tas nav uz ilgu laiku, jo. Dubaija strauji attī stā s.
Starp citu, arī viesnī cā ceļ š no baseina uz istabu kaut kā nav pā rdomā ts. pa ceļ am uz/no baseina vajag mazliet iziet cauri restorā nam, kas nav ī paš i ē rti un patī kami visiem atpū tniekiem.
Uzturoties viesnī cā , satikā m tikai vienu nereģ istratū ru, kas runā ja krieviski. Bet š ī meitene darbu sā k ne agrā k kā.10-11, un bez viņ as neviens cits krieviski nesaprot. Tā tad vismaz minimā lais angļ u frā ž u piedā vā jums ievē rojami vienkā rš os jū su dzī vi.
Viesnī cas nodoklis, kas ir obligā ts visā m Dubaijas viesnī cā m, ir atkarī gs tikai no viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē juma un tiek iekasē ts vai nu reģ istrē joties (kā mū su gadī jumā ), vai izrakstoties no viesnī cas par likmi 20 dirhami. (5* viesnī cai) par numuru dienā . Tā tad, kad mē s reģ istrē jā mies, mums prasī ja 200 dirhamus (par 10 naktī m) skaidrā naudā vai ar karti. Jū s varat maksā t USD, bet valū tas maiņ as kurss viesnī cā nav izdevī gs. Visē rtā k norē ķ inā ties ar dolā ru plastikā ta karti, tač u pā rliecinieties, ka maksā juma summa ir noteikta dirhē mos. Tad, norakstot dolā rus no kartes, konvertē š ana no dirhē miem uz dolā riem notiks pē c Visa kursa (ja jums ir Visa karte), un tas bū s vē l izdevī gā k nekā labā kais skaidras naudas maiņ as kurss, kas arī jums ir nepiecieš ams Meklē t. Tas ir saistī ts ar faktu, ka dirhē ms daudzus gadus ir bijis stingri un nemainī gi saistī ts ar dolā ru. Š ī iemesla dē ļ Dubaijā jū s varat samainī t skaidru naudu lī dz minimumam (varbū t tikai tirgiem, ja plā nojat, vai taksometros, lai gan biež i taksometros var norē ķ inā ties ar plastmasu), un visus izdevumus kafejnī cā s, veikalos, atrakciju parkos, utt karte. Lidostā kurss neizdevī gs + ņ em komisiju.
Mē s pat nestostī jā mies par depozī tu reģ istrē joties, lai gan es zinā ju un biju gatavs. Iespē jams, tas bija saistī ts ar to, ka kopā ar mums atlidojuš ā ģ imene, kas reģ istrē jā s mū su priekš ā , nezinā ja par depozī tu un ilgu laiku bija saš utusi. Rezultā tā viņ iem nekas netika atņ emts, un arī par depozī tu mums neko neteica. Secinā jums: lū dziet noņ emt/samazinā t depozī tu, sakiet, ka jums nav nepiecieš ams mini bā rs (tas ir maksas) - un, iespē jams, jū s sagaidī s.
Rezultā tā bijā m pilnī bā apmierinā ti ar viesnī cas izvē li. Labprā t to darī tu vē lreiz par ī sto cenu!
вид с балкона 13 этаж Номер Санузел евро розетка в ванной комнате вид с балкона на стройку вид с террасы 2-го этажа вид с террасы 2-го этажа
аватар Fly-Bird
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Dieviš ķ s. Es nezinu, kā dus vā rdus vē l izvē lē ties, lai aprakstī tu visu Movenpick pompu. Restorā nā Talk ir neprā tī gi garš ī gi ē dieni. Nez kā pē c man ī paš i patika suš i. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Dieviš ķ s. Es nezinu, kā dus vā rdus vē l izvē lē ties, lai aprakstī tu visu Movenpick pompu.
Restorā nā Talk ir neprā tī gi garš ī gi ē dieni. Nez kā pē c man ī paš i patika suš i. Mā jā s tā dus neē du.
Par ko mē s pateicamies mū su menedž erim. Mē s ļ oti negribē jā m doties uz Dž umeiru, mē s gribē jā m kaut ko vairā k "Emirā ti". Bet jū s nevarat neiemī lē ties š ajā viesnī cā . Paldies, ka ieteicā t man š eit doties. Tagad es ņ emu stafeti un iesaku tiem, kas meklē s labu viesnī cu, palikt Emirā tos.


iemiesojums sm1ndic1
Ja viesnīcai pludmalē nav savu lietussargu un sauļošanās krēslu, tad kuras viesnīcas pludmales inventāru var izmantot un cik tas maksā
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель расположен расположен недалеко от Персидского залива, прямо на модной улице The Walk в нескольких шагах от торгового центра The Beach с большим выбором престижных магазинов и ресторанов, а также первым в ОАЭ открытым кинотеатром. Отель открыт в 2010 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Подойдёт для любой категории туристов.

Atrašanās vieta 33 км от международного аэропорта Дубая. 36 км от аэропорта Аль-Мактум.
Pludmales apraksts Общественный пляж Джумейра Бич Резиденс расположен в 50 м от отеля. Пляж песчаный, общая протяженность 1,7 км.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Лаунж у бассейна Layali. Современная открытая площадка с барбекю, фирменными блюдами, освежающими напитками и кальяном с различными ароматами.

Бар The Back Door в уютном саду отеля. Площадка на свежем воздухе с видом на панораму JBR. Разрешено посещение с домашними животными. Стол для бильярда (пул).

Ресторан и бар Soul расположено на втором этаже отеля и состоит из бара, лаунжа и вечернего ресторана. Ресторан наполнен яркими ароматами блюд из различных этнических районов города, которые можно отведать на ужин как в помещении, так и на свежем воздухе.

Бистро и спорт-лаунж West Beach. Большой экран для спортивных трансляций. Стол для бильярда (пул). Специальные развлекательные мероприятия.

Ресторан The Talk. Специальные тематические ужины. Шведский стол и блюда по меню. Богатый пятничный поздний завтрак. Столики на свежем воздухе с невероятным видом. Беседки, бар и лаунж у бассейна.

Кафе Falls. Современный лаунж Falls с видом на оживленную пешеходную улицу The Walk расположен перед главным входом в отель и окружен пальмами и фонтанами. Кофе Mövenpick. Здоровый завтрак. Мороженое Mövenpick. Широкий выбор вкуснейшей выпечки. Множество видов аппетитных пирожных.

Банкетный зал, 3 конференц-зала, бизнес-центр.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, обслуживание номеров.

Языки, на которых говорят в отеле: арабский, русский, немецкий, английский, французский.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Семейная программа Mövenpick: В номерах: Не менее 3-х детских каналов. Детская кроватка и книжка сказок. Маленькая подушка для маленьких детей. Ночник для малышей. Розетки с заглушками. Детское сиденье на унитаз. Подставка для ног. Переносная детская ванна. В ресторанах: Здоровое детское меню «Power Bites». Любимые детские блюда. Салфетки-раскраски под столовые приборы. Высокие стулья для маленьких детей. Детские столовые приборы и посуда. Услуги общего характера: Клуб Little Birds. Прокат коляски. Детские автомобильные кресла. Столы для пеленания. Возможность купить подгузники прямо в отеле.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Велнес-центр Body Talk. Предлагается множество процедур: от глубокого внутримышечного массажа до процедур для лица и рефлексотерапии. Новинка в спа-салоне – услуги салона красоты, такие как маникюр, педикюр и эпиляция воском.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 297 номеров, расположены в 23-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, сейф, бесплатный Wi-Fi, местные и международные телеканалы, телевизор с плоским экраном, мини-бар, балкон/веранда/терраса, кофеварка/чайник, ванна и душевая кабина, халат, тапочки, фен. Уборка номера и смена белья – ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Jumeirah Beach Residence, Жилой комплекс Джумейра-Бич, Дубай, ОАЭ
Tālruņi: +971 4 449 8888
Tīmekļa vietne: Movenpick Hotel Jumeirah Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.