Lieliska viesnīca! Esam ļoti apmierināti.

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 25 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Ceļ ojis 2018. gada augustā . Viesnī ca mums ļ oti patika!

Atraš anā s vieta laba: netā lu no metro, lī dz pludmalei (apmē ram 10-15 minū š u gā jienā ), lī dz lielveikalam Marina Mall (15-20 minū š u gā jienā ).

Pē c mū su lū guma mū s iekā rtoja nesmē ķ ē tā ju stā vā ar krā š ņ u skatu uz jahtklubu.

Istaba tika tī rī ta katru dienu. Katru dienu atstā jā m istabā ū deni 2 pudeles pa 0.5 - sī kums, bet jauki. Ļ oti forš i bija arī nosvē rt savu bagā ž u uz svariem, kas atradā s istabā pirms izbraukš anas : )
Vē l atzī mē ju, ka istabā ir elektriskā tē jkanna un daž ā di tē jas maisiņ i, kafijas standziņ as un krē jums.


Š eit daudzi rakstī ja par troksni no bū vlaukuma aiz loga - mē s nedzirdē jā m pilnī gi neko. Nekā du troksni ne aiz durvī m, ne kaimiņ iem nedzirdē ju. Viss bija lieliski.

Wi-FI – piereģ istrē joties mums iedeva pieteikumvā rdu un paroli bezmaksas internetam visur viesnī cā . Vienī gais, ka uz jumta baseina prasī jā m paroli blakus kafejnī cai.
Numurā bija lielisks internets.
Lai sazinā tos, izmantojot video vai audio VIBER un WhatsApp, jā instalē VPN : ).

Ē DIENS:
- brokastis ir parastas, tač u tā s ir viegli daž ā dot, ja katru dienu paņ em kaut ko jaunu: olu kulteni, desiņ as, auzu pā rslas, musli, jogurtus, pienu, sulas, augļ us utt. Lī dzi ņ em kafiju un tē ju.

- pusdienas vai vakariņ as. Mē s paņ ē mā m brokastis un pusdienas vai vakariņ as. Principā ar vienā m pusdienā m labi paē dā m, mums pietika, un vakarā vietē jā veikalā nopirkā m maizi un desu un istabā uzkodas ar tē ju))
Vakariņ as mums ļ oti patika. Katrai gaumei bija pirmā un daudzveidī gā otrā . Tā di bija arī mū su ē dieni: kaž oks, mimoza, krabju salā ti : )

Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s notika ā tri un bez problē mā m.
Saziņ a bija tikai angļ u valodā , lai gan apskatos rakstī ja, ka ir krieviski runā još ie, bet acī mredzot mū s nesaņ ē ma.

Baseinam un pludmalei dvieļ i tika izsniegti reģ istratū rā , stā vs R.

Atpū tas laikā man bija dzimš anas diena un viesnī ca mū s ļ oti jauki apsveica, atstā jot uz mū su galda kū ku. Tas bija ļ oti jauki.
Reģ istrā cijas laikā tiek iekasē ts depozī ts 143 USD, teicā m, ka maksā sim rī t, jo mums tā nav un visi kopā aizmirsa par š o depozī tu un mē s neko nesamaksā jā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu