Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 24 novembris 2010
Ceļošanas laiks: 13 — 23 novembris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiki visiem, kas lasī s apskatu. Burtiski vienu dienu kopš ieradā mies, un, kamē r mani iespaidi ir dzī vi, es vē los dalī ties tajos ar tiem, kas dodas uz AAE. Sā ksim no lidostas:
1. Ja š ī nav pirmā reize, kad ieradies AAE, tad labā k braukt ar taksi, nevis gaidī t, kamē r visi tiks nogā dā ti uz savā m viesnī cā m, tas ir ilgi un nogurdinoš i. No lidostas lī dz viesnī cai 20 minū tes ar taksometru. Pilsē tas taksometri, maksā jums ar skaitī tā ju - ļ oti ē rti nokļ ū t lidostā un tirdzniecī bas centros (tie ir viņ u lielveikali).
2. Viesnī ca Mina un Salam Madinat Jumeirah. Pie ieejas viesnī cā jū s atrodaties "pasaciņ ā.1001 nakts". Ļ oti draudzī gs personā ls. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još i darbinieki. Nekad nav problē ma kaut ko pajautā t. Istabas ļ oti ē rtas, viss nodroš inā ts, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Arī gulta. Minibā rs ir maksas. Ū dens pudelē s istabā bez maksas. Brokastis ir iekļ autas ceļ ojuma cenā .

Jū s varat pasū tī t vakariņ as savā istabā , ir krievu ē dienkarte, pē c 25 minū tē m jums bū s garš ī gs un karsts ē diens jū su istabā . Visur ir kafejnī cas.
3. Pludmales smiltis bez akmeņ iem un putā m (kā piemē ram Jumeirah Beach), daudzi viesmī ļ i, kas atnesī s no bā ra un ledus ū deni un augļ u ledu un gurķ us uz sejas. Tu dzī vo kā pasakā , tev bija laiks padomā t, un viss jau bija atvests. Bē rniem ļ oti laba pludmale, ir rotaļ lietas, lieli sauļ oš anā s krē sli.
4. Izbraucieni pa tirdzniecī bas centriem. Jā iet pē c 17.00, karstums norimst, tirdzniecī bas centros visur ir kondicionieri (patī kami, kad ā rā ir 30 grā di). Piektdiena ir brī vdiena, tā pē c veikalos vienmē r ir daudz cilvē ku. Kaž oki ir tikai vecpilsē tā Nasser laukumā un tad gandrī z viena Grieķ ija. Tikai 2 itā ļ u kaž oki Brasserie un Dolce Fashion. Dubaijas tirdzniecī bas centrā viss luksusa apģ ē rbs tiek savā kts zem š ī jumta. Un cenas patī kami pā rsteidz, par kā rtu mazā kas nekā Maskavā . Netā lu atrodas ļ oti skaista muzikā la strū klaka. Sā k strā dā t no 18:00. Ja negribas nekur doties, var iepirkties paš ā Madinat kompleksā , var iegā dā ties suvenī rus, kā du sporta apģ ē rbu, š alles, tekstilizstrā dā jumus.
Viesnī ca rada ī sta š eiha mieru un relaksā ciju. Atstā j ļ oti patī kamu iespaidu par pā rē jo.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu