Jautājums par viesnīca Ramada Hotel & Suites by Wyndham Dubai JBR 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Par šo viesnīcu ir tikai divas atsauksmes (pirms 2 un 4 gadiem), draugi aicināja aizlidot uz atteiktu vietu, gribētos sīkāk uzzināt, kas tur šobrīd ir, atsauksmes pa rajoniem utt.
Par šo viesnīcu ir tikai divas atsauksmes (pirms 2 un 4 gadiem), draugi aicināja aizlidot uz atteiktu vietu, gribētos sīkāk uzzināt, kas tur šobrīd ir, atsauksmes pa rajoniem utt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-01-134 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар ka_Sandra
Mēs atgriezāmies no šīs dzīvokļu viesnīcas pirms nedēļas. Apmierināts ar visu - atrašanās vieta, ēdiens - lieliski! Netālu no viesnīcas, apejot Starbucks un Mcdonalds, ir pastaigu iela gar lielu pludmali. Reģistratūrā paprasiet dvieļus un lietussargu - izsniedz kopā ar somu. Tur lūdziet informāciju par bezmaksas transporta pakalpojumu grafiku no viesnīcas Sheraton — tā atrodas iepretim kabīnei Starbucks — uz Dubai Mall Emirates. Vai arī dodieties tieši uz Sheratona galveno ieeju, un viņi jums pateiks arī tur. Starp debesskrāpjiem šajā zonā ir gājēju zona, lai tur nokļūtu, izejiet no lifta stāvā P (Plaza) un dodieties pretējā virzienā no restorāna, kur tiek pasniegta rīta bufete. Tur būs tuvākais lielveikals. Padoms: iegādājieties Austrālijas mango - tas ir pārsteidzoši!! Otrs lielveikals atrodas pāri ceļam, uz to var tikt zem tilta, kur notiek būvniecība.
Paskaties kartē – desmit minūšu gājiena attālumā atrodas tramvaja pietura (brauciens 6 dihr.), ar kuru var nokļūt līdz Dubai Marina Mall un metro.
аватар ka_Sandra
Jūs varat pasūtīt Uber taksometru, Wi-Fi darbojas labi viesnīcā.
аватар Senta
ka_Sandra, liels paldies par atbildi! Es vēlreiz pārliecinājos par šīs vietnes priekšrocībām! Noteikti izmantošu tavus padomus!
аватар ka_Sandra
Es gribu piebilst: skatieties laika prognozi saviem datumiem. Mūsu brauciena laikā bija +22 +24 un vējains! ūdens Persijas līcī pēc sajūtām ir auksts +20 - īpaši nepeldēsi))) Baseinā ūdens silts (pieeja tam caur restorānu). Tas ir labākais, lai pastaigātos pa pilsētu!
аватар Natasha59
Ohoo, kā viesnīcu reklamēja!!
Kad poga vietnē būs "Slikta reklāma"
аватар ka_Sandra
Kāds jautājums, tāda atbilde. Šķiet pārāk "rožains"? Tātad jūs varat nedaudz "atšķaidīt" ar informāciju par lidojumu no Dubaijas uz Kijevu: mēs lidojām pēc labi zināmajiem notikumiem, un Irānas gaisa telpa tika slēgta UIA čarterreisiem. Tāpēc viņi lidoja caur Saūda Arābiju un Ēģipti, nolaižoties Kiprā, lai uzpildītu degvielu, un no turienes uz Kijevu. Kopā 8,5 stundas, nevis 5. Tiesa, viņi baroja. Bet tas viss ir ļoti nogurdinoši!
аватар Senta
Nataša59, Vai jūs domājat, ka šī viesnīca ir slikta? Kāpēc? Fakts ir tāds, ka mani draugi man uzdāvina šo ceļojumu vienā pamestā vietā dzimšanas dienā, es gribēju saprast, kam jābūt gatavam! Ceļo 9 cilvēku liela kompānija, un ņemot vērā laikapstākļus, saprotu, ka galvenokārt pastaigāsimies un dosimies ekskursijās, tikai gulēsim istabā un savedīsimies kārtībā, tad pabrokastosim un braucam! Tas, ka atceļā Antālijā būs degvielas uzpildīšana un viss brauciens aizņems 7 stundas - viņi brīdināja! Tas nebiedē! Tikko draugi teica, ka viesnīca ir labā vietā un pati viesnīca nav slikta, gribēju saņemt patiesas atsauksmes
аватар Senta
ka_Sandra, vēlreiz paldies par "svaigo" informāciju!!!
аватар ka_Sandra
Senta, tev visdrīzāk būs lidojums gan turp, gan atpakaļ ar degvielas uzpildi.
аватар Anetka-gan
normāla viesnīca. dzīvokļi. tāpēc cilvēki šeit dzīvo un mīl lielas arābu ģimenes. lieliska atrašanās vieta - pastaigas attālumā no jūras.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ramada Hotel & Suites by Wyndham Dubai JBR 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl