Jauka viesnīca ar sliktu ēdienu

Rakstīts: 25 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 4 — 10 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir laba. Lieliska atraš anā s vieta netā lu no metro un autobusiem. 10 minū tes lī dz Mall of Emirates. 20 minū š u gā jienā lī dz Lu Lu hipermā rketam.
Istaba ir lieliska, plaš a ar lieliskā m gultā m. Istabā ir tē jkanna, tē ja un kafija, ir arī gludeklis un gludinā mais dē lis, ir arī fē ns.
Telpas trū kumi - piloš s gaisa kondicionieris. Nav arī balkona un logi neveras. Nekas neizž ū st. Mū su peldkostī mi vienmē r bija slapji, zeķ es než uva nedē ļ u.

Personā ls - tā -tā , daž i nobijies un tieš ā m nevar palī dzē t. Ieradā mies 23:00, mū s neē dinā ja, jo restorā ns ir lī dz 22:00 (parasti mani š ajā gadī jumā atstā j istabā ), lai gan maksā jā m par 2 ē dienreizē m dienā . Gids sarunā ja, ka pievienojam vienas pusdienas. Viņ i arī brī dinā ja reģ istratū ru daž as dienas iepriekš par agru izrakstī š anos, lai gan tas ir viņ u pienā kums, viņ i nedeva ē st. Viņ i teica, ka neko par to nezina.
Baseins ir uz jumta, karantī nas laikā tikai pē c pieraksta daž as dienas iepriekš , tā pē c netikā m.
Pludmales dvieļ i - tikai baseinam, pludmalei tie nedod.
Ē diens ir š ī s viesnī cas skumjā kā daļ a. Es nekad neesmu satikusi tā du G. Reģ istratū rā bija nepiecieš ams izvē lē ties ē dienu no 2-3 punktiem. Restorā ns ir slē gts, viss tika ievests istabā . Katra diena ir vienā da. Pulverveida omlete un Ā zijas nū deles ar sojas mē rci. Vienreiz jau ir labi, bet katra diena jau š ķ ebina.
Tikai pusdienas bija normā las: zivs vai vista un tikai frī kartupeļ i ! ! ! Vakariņ ā s - tikai pica (3 veidi). Es neesmu aizspriedumains pret uzturu, bet katru dienu viens un tas pats un ļ oti bezgarš ī gs ē diens ir briesmī gs.
Viesnī ca noteikti ir naudas vē rta, bet ņ emt tikai bez ē dienreizē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар