Grand Excelsior Hotel Al Barsha apskats

Rakstīts: 26 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 2 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Nopirka savu ceļ ojumu Nā c ar mums. Mums bija menedž ere Ludmila Savč enko, apkalpoja, visu izstā stī ja. Mē s ņ ē mā m vē rā visas mū su vē lmes. Viņ a ar mums sazinā jā s. Bija lidojums aizkavē jies, bet mums lī dzi brauca tikai kompā nija, sagā dā ja pusdienas lidmaš ī nā . Arī pē c atpū tas viņ i zvanī ja un uzzinā ja par mū su iespaidiem.

Un tagad par viesnī cu. Tas ir pastaigas attā lumā no 3 metro stacijā m, par to bija laba interesanta cena. Pieņ emsim, ka mē s respektē jā m atsauksmes, kā arī mū su paziņ as ceļ oja, tā pē c mē s tur apstā jā mies. Arī cenas un kvalitā tes attiecī ba un tā kā neesam piesaistī ti gidam, tad paš i plā nojā m atvaļ inā jumu un ceļ ojumus. Var teikt, ka apmetne pagā jusi ā tri. Saprotu, ka kaut kur var bū t vecas mē beles, bet tas, ka putekļ u kā rta 3 trī s pirkstos, tas noteikti ir par daudz. It kā.3 mē neš us tur neviens nedzī votu. Un tā bija ne tikai manā gadī jumā , bet arī visiem, kas bija izmitinā ti piektajā stā vā.

Mē s ē dā m tikai brokastis, bet nebijā m tik izsalkuš i kā meitenes, kuras mums vajadzē ja. Brokastis bija niecī gas – lidmaš ī nā runā jot ar citiem tū ristiem sapratā m, ka viņ iem bija vairā k augļ u un piena. Mums nekā tā da nebija. Arī lielā kajai daļ ai viesnī cu ar depozī tu nav nekā du problē mu, š ai viesnī cai nebija depozī ta, mums piedā vā ja 500 dirhamus godī gi sakot, tas kaut kā ir par daudz par depozī tu. Ī sā k sakot, paldies Dievam, tarakā ni uz grī das nelē ca, tad nav tā das kritiskas. Pati viesnī ca pa vidu ļ oti jauka, pat mā jī ga. No mī nusiem netī rī ba un niecī gas brokastis.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu