Golden Sands Hotel Apartments 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
4
Novērtējums 8.110
9.1 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.3 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Golden Sands ir liela dzīvokļu viesnīca, kas piedāvā pilnībā aprīkotas studijas un dzīvokļus. Tā atrodas dažu minūšu attālumā no Bur Dubai tirdzniecības centriem. Golden Sands Hotel Apartments ieskauj daudzi restorāni, ātrās ēdināšanas vietas un naktsklubi.Vairāk →
аватар Tatjana_Nosacheva_Sumy
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā no 2021. gada 8. decembra lī dz 15. decembrim. Ieradā mies vē lā pē cpusdienā , ļ oti ā tri iekā rtojā mies, 711. istabiņ ā , š is ir 7. stā vs un mums patika, ka bija tuvu baseinam, kas atrodas uz jumta. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā no 2021. gada 8. decembra lī dz 15. decembrim. Ieradā mies vē lā pē cpusdienā , ļ oti ā tri iekā rtojā mies, 711. istabiņ ā , š is ir 7. stā vs un mums patika, ka bija tuvu baseinam, kas atrodas uz jumta.
Istabā ir viss nepiecieš amais labai atpū tai. Ir virtuvī te, kurā gatavojā m paš i sev, jo. Ekskursija tika veikta bez ē dienreizē m. Vienī gais trū kums ir elektriskā plī ts, mē s nevarē jā m saprast, kā tā tiek regulē ta. Tač u palī dzē ja iepriekš ē jo atpū tnieku padoms paā trinā t gatavoš anu (ū dens sildī š anai izmantot elektrisko tē jkannu).
Pā rē jais viss ir labi. Reģ istratū rā visi bija ļ oti pieklā jī gi un atsaucī gi, visi jautā jumi tika atrisinā ti ļ oti ā tri. Ī paš s paldies Karim!
Viesnī ca piedā vā transporta pakalpojumus uz La Mer pludmali - vienu no labā kajā m Dubaijas pludmalē m. Viesnī cu vē rtē ju ar 8 no 10, pazeminā ju pē c atraš anā s vietas - tā lu no metro stacijā m, ejiet apmē ram 25 minū tes.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba!
аватар Igor553391
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es ceļ oju darba dē ļ . Viesnī ca kopumā ir laba. Viesnī ca atrodas ģ eogrā fiski izdevī gā vietā . Netā lu no metro. Istaba tī ra, viss izmazgā ts. Diezgan piemē rota viesnī ca, var piezvanī t, bija divi apsildā mi baseini. … Tomēr ▾ Es ceļ oju darba dē ļ . Viesnī ca kopumā ir laba. Viesnī ca atrodas ģ eogrā fiski izdevī gā vietā . Netā lu no metro. Istaba tī ra, viss izmazgā ts. Diezgan piemē rota viesnī ca, var piezvanī t, bija divi apsildā mi baseini. Vienī gais, kas jā dodas uz pludmali, ir 40 minū tes ar autobusu.
аватар LarisaNeo
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī bija mū su pirmā vizī te AAE. Mē rķ is bija paņ emt maš ī nu un apbraukt visus emirā tus. Tā pē c viesnī ca meklē ja vairā k nakš ņ oš anai. Bet š ie dzī vokļ i pā rsniedza mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Š ī bija mū su pirmā vizī te AAE. Mē rķ is bija paņ emt maš ī nu un apbraukt visus emirā tus. Tā pē c viesnī ca meklē ja vairā k nakš ņ oš anai.

Bet š ie dzī vokļ i pā rsniedza mū su cerī bas.
Pirmkā rt, pastaigas attā lumā atrodas 2 metro stacijas. Tuvumā atrodas daudzi veikali un kafejnī cas. Jū s varat staigā t lī dz vecpilsē tai. Atraš anā s vieta - 5 zvaigznes!
Otrkā rt, tas ir tī rs un ē rts, lai gan istabu skaits ir tā lu no jauna.
Studijas istabā ir pilnī gi viss nepiecieš amais paš apkalpoš anā s vajadzī bā m.
Brokastis atkā rtojas katru otro dienu – bet vienmē r garš ī gas!
Ir divi peldbaseini ar siltu ū deni - pie restorā na un uz jumta. Liels pluss mums ir tas, ka baseinā var peldē ties vismaz visu nakti, bez laika ierobež ojuma.
Ir laba pirts - bez maksas, tomē r atseviš ķ i vī rieš iem un sievietē m. Ir laba sporta zā le!
Un kas mums bija ļ oti ē rti, reģ istratū rā ir auto noma! Un bezmaksas autostā vvieta.
Ir transfē rs uz pludmali 3 reizes dienā - par brī vu, brauciens aizņ em 40 minū tes, bet skaisti skati pa logu padara braucienu lī dz jū rai interesantu.
Reģ istratū rā ir krievu puisis, kurš vienmē r ir gatavs palī dzē t.
Droš i vien, ka bē rniem nav nekas, bet viesnī ca ir pilsē ta, nevis pludmale, tā pē c par mī nusu to nevar saukt.
Rezultā tā mums viss patika, un mē s vē lamies atgriezties vē lreiz. Noteikti iesaku! ! !
аватар Aleksandr182200
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tā s kritē rijiem. Man vajadzē ja dzī vokļ u viesnī cu. Atraš anā s vieta ir ē rta, netā lu no metro, lai gan pludmale ir tā lu. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu. Galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tai ir sava virtuve - ledusskapis, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tā s kritē rijiem. Man vajadzē ja dzī vokļ u viesnī cu. Atraš anā s vieta ir ē rta, netā lu no metro, lai gan pludmale ir tā lu. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu. Galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tai ir sava virtuve - ledusskapis, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns un daudz kas cits. Š ī viesnī ca principā nav paredzē ta krievvalodī gajiem tū ristiem.


iemiesojums Muinjon-76
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums a1ena_a1
Dzirdēju, ka mūsu krievu tūristi pārsvarā vēlas nokļūt Citymax Bur Dubai viesnīcā un mēs izvēlējāmies GOLDEN SANDS WANTED APARTMENTS.Vai jūs domājat, ka mēs pieņēmām pareizo lēmumu ....?.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Большой апарт-отель Golden Sands предлагает полностью оборудованные студии и апартаменты. Он находится в нескольких минутах от торговых центров Бар-Дубай. Возле апарт-отеля Golden Sands расположено множество ресторанов, фастфудов и ночных клубов.

Atrašanās vieta Отель находится на улице Аль-Манкхул в районе Бур-Дубай. До Всемирного торгового центра – 4,8 км, а торгового центра Burjuman – 15 минут ходьбы. Возле отеля работают различные рестораны, кафе быстрого питания и ночные заведения. Поблизости расположена станция метро Al Fahidi. Поездка до международного аэропорта Дубая занимает 15 минут.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории общая гостиная с ТВ, терраса для загара, бассейн на крыше. У бассейна зонты и шезлонги. Ресторан в каждом из корпусов. Доступна доставка еды и напитков в номер, доставка продуктов (платно), услуга глажки одежды (платно), чистка обуви. Есть кондиционер, пресс для брюк (платно). Курение на всей территории запрещено. Круглосуточно: ресторан.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Izklaide un sports На территории отеля есть корт для ракетбола, библиотека. Рядом поле для гольфа.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • skvošs
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 616 номеров. Состоит из трех корпусов, расположенных рядом.

Istabās

ежедневная уборка, полностью оборудованная мини-кухня, стиральная машина, гостиный уголок, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, бутилированная вода

Adrese Al Mankhool Road, Bur Dubai, Post Box 9168, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: +971­ 4 ­373 5340 /­+971­ 4 ­355 5553.
Tīmekļa vietne: Golden Sands Hotel Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, сквош. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.