Laba viesnīca

Rakstīts: 29 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 9 — 17 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s palikā m viesnī cā.2022. gada janvā rī . Viņ i paņ ē ma 2 istabu komplektu 3 pieauguš ajiem, kas izrā dī jā s ar 2 vannas istabā m. Palmas salā ir daudz piecu zvaigž ņ u pludmales viesnī cu, tač u š ī tika izvē lē ta tikai atraš anā s vietas un infrastruktū ras dē ļ . Viesnī ca atrodas kilometra attā lumā no cietzemes un ieejas salā , un ne reizi vien pā rliecinā jos par izvē les pareizī bu, it ī paš i, kad vakarā bijā m noguruš i atgriež oties no daž ā dā m atrakcijā m, kas atrodas galvenokā rt 25-30 km attā lumā no sala daž ā dos virzienos un man vē l nebija jā dodas, piemē ram, 11 km pā ri salai lī dz pē dē jā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m. Tirdzniecī bas centrs Nakheel atrodas 400 m attā lumā no viesnī cas, kur var iepirkties vidē ji lielveikalā .
Netā lu atrodas 52 stā vu debesskrā pis, uz kura jumta ir lielisks skatu laukums Palmas salā un Dubaijā . Netā lu no viesnī cas atrodas promenā de ar vairā kiem restorā niem. Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, peldvieta ir norobež ota ar tī klu no medū zu iespieš anā s. Ir 2 peldbaseini, no kuriem viens ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem. Istabā s un pludmales dvieļ u izsniegš anas vietā ū dens visu laiku ir bez maksas. No balkona paveras skaists skats uz lī ci, Dubaijas jahtu piestā tnes rajonu un salu ar milzī go panorā mas ratu.


Maltī tes bija brokastis un vakariņ as. Brokastis ir bufete ar plaš u klā stu, un vakariņ as ir tikai vienā no tematiskajiem restorā niem, kur no ē dienkartes var pasū tī t ne vairā k kā.3 ē dienus. Restorā ni ir jā rezervē iepriekš . Dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti. Bijā m nepatī kami pā rsteigti, ka aptuveni 30% no ē dienkartē iekļ autajiem ē dieniem (un labā kajiem) izrā dī jā s ar papildu maksu no 8 lī dz 30 USD. Rezultā tā par katrā m vakariņ ā m maksā jā m 3.80-100$ ar "piemaksā m" un dzē rieniem (alus un bezalkoholiskie dzē rieni).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu