Dubai Palm Hotel 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
12
Novērtējums 5.610
№77 viesnīcas reitingā Dubaija
7.7 Numurs
7.2 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Ideālā vietā pilsētas centrā, pastaigas attālumā no iepirkšanās centriem un centra, 10 minūšu brauciena attālumā no Dubaijas Starptautiskās lidostas. Šī greznā viesnīca nodrošina ideālu vidi biznesam un atpūtai ar plašiem numuriem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, jauna, lieliska un ā tri iekā rtojusies. Ne viss bija ideā lā kā rtī bā , bija, protams, nelielas nianses. Ē diens ir lielisks, pludmale ir jauka, tī ra. Mums patika viss, izņ emot cenu … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, jauna, lieliska un ā tri iekā rtojusies. Ne viss bija ideā lā kā rtī bā , bija, protams, nelielas nianses. Ē diens ir lielisks, pludmale ir jauka, tī ra. Mums patika viss, izņ emot cenu
аватар pyatov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Draugi, kuri Dubaijā dzī vo vairā k nekā gadu, par š o viesnī cu teica tā : Dubaijas Palma ir ļ oti slavena vieta imigrantu vidū no Dienvidaustrumā zijas, visi vī rieš i no š ī m valstī m par nelielu naudu var atrast savu tautieš … Tomēr ▾ Draugi, kuri Dubaijā dzī vo vairā k nekā gadu, par š o viesnī cu teica tā : Dubaijas Palma ir ļ oti slavena vieta imigrantu vidū no Dienvidaustrumā zijas, visi vī rieš i no š ī m valstī m par nelielu naudu var atrast savu tautieš u kompanjonu uz vienu nakti š ajā viesnī cā , diennakts bā ri ir paredzē ti š iem mē rķ iem, varas iestā des to labi zina, bet viņ i neko nedara, patiesī bā legalizē ts bordelis
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar vī ru no 14.02-28.02 Un uzreiz par viesnī cu: treknā kais mī nuss ir ne tik daudz prusaku klā tbū tne istabā , cik blakš u klā tbū tne....atvaļ inā jumā ā rzemē s neviens negribē tu dzert vietē jā s blaktis ar savā m asinī m - Ļ OTI nav patī kama sajū ta!! ! Arī izgulē ties nebija iespē jams, jo istabas logi pavē rā s uz galveno ceļ u, no kurienes nepā rtraukti skanē ja automaš ī nu skaņ as signā li dzirdē ts, vietē jo aborigē nu runas un smiekli, skaņ as lidmaš ī nas pacelš anā s un plus viss, kaut kur 6. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 14.02-28.02 Un uzreiz par viesnī cu: treknā kais mī nuss ir ne tik daudz prusaku klā tbū tne istabā , cik blakš u klā tbū tne....atvaļ inā jumā ā rzemē s neviens negribē tu dzert vietē jā s blaktis ar savā m asinī m - Ļ OTI nav patī kama sajū ta!! ! Arī izgulē ties nebija iespē jams, jo istabas logi pavē rā s uz galveno ceļ u, no kurienes nepā rtraukti skanē ja automaš ī nu skaņ as signā li dzirdē ts, vietē jo aborigē nu runas un smiekli, skaņ as lidmaš ī nas pacelš anā s un plus viss, kaut kur 6. sā kumā , vietē jā s moš ejas gaudoš ana. Transfē rs uz pludmali ir atseviš ķ s jautā jums. . . nav punktualitā tes un atsauces uz laiku, kad gribē s, tad paveiksies! – Mē s bijā m ļ oti nokaitinā ti. Attiecī bā uz pā rtiku: kafija vai tē ja, tikai brokastī s, ē diens biež i tiek piedā vā ts jau auksts. Viesmī ļ i ir kā miegainas muš as, galdi ļ oti biež i stā v ar netī riem traukiem, viss nesakopts. un viens no mū su tū ristiem no Krievijas bija liecinieks tam, kā mī klā esoš o zivi, kuru tū risti neē da, pavadoņ i atkal ielika kopē jā traukā . Un prusaki ē damistabā jau ir lietu kā rtī bā , viesmī ļ i tos viegli sasmalcina ar salvetē m. Salī dzinot ar Taizemi, mobilā saziņ a ir dā rga. Vispā rī gai informā cijai: lai zvanī tu uz Krieviju no mobilā tā lruņ a, vispirms sastā diet 007 un pē c tam mobilā tā lruņ a numuru bez 8, un, ja mā jā s, tad 007, apgabala kodu un tā lruņ a numuru. Burj Khalifa apmeklē jums, mū suprā t, nav naudas vē rts. Mē s neiesakā m ņ emt teleskopu uz torņ a - kā rtē jā naudas izš ķ ieš ana. Arī brauciens ar metro š ķ iet diezgan normā ls. Neskatoties uz visu iepriekš minē to, mē s iesakā m doties uz š o valsti, jo jū s varat baudī t Persijas lī č a ū deņ us, redzē t dziedoš o strū klaku krā š ņ umu, jū s varat apbrī not un apbrī not debesskrā pju un ē ku skaistumu. P. S. viesnī cā NAV baseina, punkts !!! ! ! PAT NESKATIES. P. S. Iesakā m iepirkties Outlet Moll (kurā kursē bezmaksas autobuss no daž ā dā m viesnī cā m. Braucā m no Claridge Hotel
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natazab373
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m viesnī cā Dubai Palm Hotel 3* no 15.02. 11. lī dz 22.02. 11. Tū risma operators "Krievijas ekspresis". Braucā m piesardzī gi, izlasot atsauksmes par š o viesnī cu. . . Sagadī jā s, ka atsauksmes lasī jā m pē c apstiprinā juma un daļ ē jas apmaksas atnā kš anas, gribē jā s pat atteikt, bet lī dz atvaļ inā jumam bija maz laika un nolē ma riskē t un aiziet. … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā Dubai Palm Hotel 3* no 15.02. 11. lī dz 22.02. 11. Tū risma operators "Krievijas ekspresis".
Braucā m piesardzī gi, izlasot atsauksmes par š o viesnī cu. . . Sagadī jā s, ka atsauksmes lasī jā m pē c apstiprinā juma un daļ ē jas apmaksas atnā kš anas, gribē jā s pat atteikt, bet lī dz atvaļ inā jumam bija maz laika un nolē ma riskē t un aiziet.
Visticamā k, mums paveicā s ar numuru, par laimi mē s nepā rdzī vojā m nekā dus briesmī gus mirkļ us ar tarakā niem un mū ziku no klubiem. Viss strā dā ja labā kā rtī bā , ē rti, istabiņ a liela, ir balkons. Bet daž i teica, ka ir daudz prusaku, nebija ne balkona, ne loga, un naktī s skanē ja mū zika, tā pē c daudzi mainī jā s uz citu, starp citu, bez problē mā m.
Pati viesnī ca maza, daudz krievu, ar visiem iepazinā mies, kad devā mies uz Al Mamzar pludmali (piektdien uz Jumeirah pludmali) ar viesnī cas autobusu tur 9.00, atpakaļ.12. 30. Ieejas maksa ir 5 dirhami. Pirmajā dienā ilgi nevarē ja atrast valū tas maiņ as punktu, jo no rī ta bija jā iet uz pludmali ar 10 dirhamiem, citu valū tu neņ em, rezultā tā jau devā s uz lielveikalu, nopirka pudeli ū dens, iedeva 5 dolā rus un saņ ē ma sī knaudu dirhē mā s. Vē lā k atradā m vairā kus apmainī tā jus ceļ ā uz Nasser laukumu. Valū tas kurss ir 1 dolā rs = 3.66 dirhami.
Restorā ns izsniedz kuponus reģ istratū rā (viesnī cā brokastis un pusdienas). Protams, mani pā rsteidza zviedru galda trū kums pē c Turcijas, Ē ģ iptes, Spā nijas, Tunisijas. Izvē les tikpat kā nav, bet principā labi gatavoja, ļ oti garš oja zupas, lieliski pagatavoja gaļ u un zivis. Augļ i - ā boli, banā ni, apelsī ni, kā dreiz bija arbū zi. Un daž reiz brokastī s omlete nez kā pē c bija salda, es to nevarē ju ē st. Gardas pankū kas ar ievā rī jumu. Kā postu salā ti ir vienlaikus gan saldi, gan pikanti. Man ļ oti patika dzeltenā saldskā bā mē rce rī siem, brī ž iem tomē r bija sarkanī ga, arī garš ī ga.
Desert Adventures tikš anā s puse tika atvesta uz viesnī cu ar dž ipu, ar to bija arī neparasti atgriezties lidostā , tas bija neparasti...Viesnī cas ceļ vedi visu ceļ ojumu neredzē jā m, tikš anā s pā rstā vis plkst. lidostā iedeva kuplu aploksni ar daž ā du informā ciju un grā matu par ekskursijā m, tika teikts, lai zvana, ja tā ds ir telefona numurs. Informā cija par lidojumu tika nosū tī ta pa faksu. Acī mredzot tā tas ir Emirā tos, bet kopumā tas mū s netraucē ja, jo mē s jau iepriekš lasī jā m atsauksmē s, ka labā k ir doties ekskursijā s pa pludmali pie Aladdin vai Arabian Knight (labā k ar Arabian Knight).
Neprā tī gi pirmo tū ri paņ ē mā m no Aladdina - apskates tū re Abū Dabī , tad ļ oti nož ē lojā m, ka nav no Arabian Knight. Tad atlikuš ie divi jau bija paņ emti no Arabian Knight un mums ļ oti ļ oti patika, it ī paš i ar Vladimiru Al Ain, viņ š joprojā m pavada Indijas okeā nā un safari, ž ē l, ka nebija laika, mē s devā mies uz Al Ain priekš pē dē jā dienā , tas ir no rī ta lī dz 21:00, un nā kamā s dienas rī tā.8. 00 mums bija jā dodas uz lidostu, tā pē c mē s nevarē jā m pasū tī t disku ar š o ekskursiju, tā pē c atvainojiet...Vladimirs ir tā ds labs biedrs, dzimis gids, ar lielisku humora izjū tu, ļ oti pacilā još s ar saviem jokiem , varu iedomā ties cik interesants disks sanā ca, ļ oti gribas atgriezties AAE, ja nu vienī gi doties visā s ekskursijā s ar viņ u un pasū tiet diskus! Bijā m ar Valentī nu uz aptauju Dubaijā , pasū tī jā m CD, arī ļ oti patika, CD noskatī jā mies mā jā s, viss ir tik forš i! ! ! Brī niš ķ ī ga ekskursija! Vispā r Arabian Knight ir lieliski un profesionā ļ i!! !
Man nebija ne jausmas, ka man tik ļ oti patiks Emirā ti! Mani vienkā rš i pā rsteidza Dubaija ar savu neparasto arhitektū ru! Tas viss pateicoties ekskursijā m. Nesaprotu cilvē kus, kuri nebrauc ekskursijā s, saka, ka visu ir izlasī juš i un visu zina, vai nav interesanti visu redzē t savā m acī m?
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š odien atbraucu no Dubaijas. Atpū ta Dubai Palm 3 *, viss ir kā rtī bā . Dubaija ir super iepirkš anā s vieta, tur nav ko darī t pludmales brī vdienā m. Ceļ ojumu aģ entū ra Dubaijā tū rē ceļ labi. … Tomēr ▾ Š odien atbraucu no Dubaijas. Atpū ta Dubai Palm 3 *, viss ir kā rtī bā . Dubaija ir super iepirkš anā s vieta, tur nav ko darī t pludmales brī vdienā m. Ceļ ojumu aģ entū ra Dubaijā tū rē ceļ labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар gundogan
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Naudas nebija daudz, tā pē c izvē lē jā s no lē tā kajiem 1170$ diviem, nebija lē tā k + dā vanā akcijas vī za. (Vasara nav sezona, jū lijā +50 pē cpusdienā ē nā ) Tuksneš a piedzī vojumi tikā s ļ oti labi! Viņ i, starp citu, iedeva limuzī nu, un arī to paņ ē ma personī gi. … Tomēr ▾ Naudas nebija daudz, tā pē c izvē lē jā s no lē tā kajiem 1170$ diviem, nebija lē tā k + dā vanā akcijas vī za. (Vasara nav sezona, jū lijā +50 pē cpusdienā ē nā ) Tuksneš a piedzī vojumi tikā s ļ oti labi! Viņ i, starp citu, iedeva limuzī nu, un arī to paņ ē ma personī gi. Ierodoties - viesnī ca bija nedaudz apmulsusi, vakarā bija vā jš apgaismojums. Maza nobruž ā ta zā le, bariņ š irā ņ u, arā bu. Mē s nolē mā m, ja numurs ir slikts, mē s pā rcelsimies. Bet tad viss izrā dī jā s labā k - 419. istabiņ a nav jauna, bet tī ra, plaš a, uz grī dā m viss darbojā s, viss arī diezgan ē rti. No rī ta paskaties apkā rt. Viesnī ca atrodas Deiras rajona centrā , blakus skaistai palmu alejai, daudziem veikaliem. 8:30 autobuss uz pludmali, 12:30 uzņ emš ana. 16:30 autobuss uz lielveikaliem. Saņ em 20:30. Mums bija brokastis vakariņ ā s, bet viesnī cā ir tikai brokastis un pusdienas, kas ir vē l labā k. Apakš ā ir divi klubi: Irā nas un Indijas. Mū zika dā rd, bet 4. stā vā to nevar dzirdē t, viņ i sū dzē jā s zemā k. 5:00 mū lis pamodā s ar lū gš anu. Katrā rajonā ir daudz moš eju, visi dzird 3 * un 5 *. Pā rtika mums ir normā la. 1-2 gaļ as veidi, 2-3 piedevas, 3-4 salā ti, augļ i, tē ja, dzē riens. Kopumā ciets 3 *. Lielais mī nuss ir baseina trū kums! un + depozī tu neprasa, citā s viesnī cā s tā bija.
ja kā dam ir kā di jautā jumi, droš i atbildiet)
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir SHIT!! ! Neskaties uz foto. Baseina tur nav. Un ja paskatā s pa viesnī cu (foto š eit nav), tad pipetes visas ir miskastē un apkā rt ir tikai indieš i un pakas. Vispā r darba kvartā lu grausti. Lī dz centram, kur ir normā las kafejnī cas, vē l jā iet 2 kvartā lus. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir SHIT!! ! Neskaties uz foto. Baseina tur nav. Un ja paskatā s pa viesnī cu (foto š eit nav), tad pipetes visas ir miskastē un apkā rt ir tikai indieš i un pakas. Vispā r darba kvartā lu grausti. Lī dz centram, kur ir normā las kafejnī cas, vē l jā iet 2 kvartā lus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bogdanova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Manuprā t, viesnī ca velk savas 3 zvaigznes, bet ne vairā k. Prasī gi tū risti neiesaka. Mī nusi: - diskotē ka atvē rta visu nakti, ļ oti skaļ a mū zika, -Lidostas tuvums arī apgrū tina miegu, visu nakti pā r viesnī cu lido lidmaš ī nas - daudz indieš u un irā ņ u viesu, maz mū sē jo - peldbaseins nedarbojas - monotons ē diens, mazs, ļ oti auksts restorā ns, viesnī ca darbojas pē c sistē mas brokastis-pusdienas, savukā rt citas viesnī cas piedā vā tū ristiem izvē li - nebija laika pusdienā m, nā c vakariņ ā s -rajons nav tas prestiž ā kais, bet tuvu jū rai Plusi: - cena -plaš as istabas, mums ir balkons - ikdienas uzkopš ana, veļ as maiņ a - apkalpojoš ais personā ls nav uzbā zī gs, kā Ē ģ iptē , bet krieviski nerunā Kopumā ekonomisks variants, bet diezgan pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Manuprā t, viesnī ca velk savas 3 zvaigznes, bet ne vairā k. Prasī gi tū risti neiesaka.
Mī nusi:
- diskotē ka atvē rta visu nakti, ļ oti skaļ a mū zika,
-Lidostas tuvums arī apgrū tina miegu, visu nakti pā r viesnī cu lido lidmaš ī nas
- daudz indieš u un irā ņ u viesu, maz mū sē jo
- peldbaseins nedarbojas
- monotons ē diens, mazs, ļ oti auksts restorā ns, viesnī ca darbojas pē c sistē mas brokastis-pusdienas, savukā rt citas viesnī cas piedā vā tū ristiem izvē li - nebija laika pusdienā m, nā c vakariņ ā s
-rajons nav tas prestiž ā kais, bet tuvu jū rai
Plusi:
- cena
-plaš as istabas, mums ir balkons
- ikdienas uzkopš ana, veļ as maiņ a
- apkalpojoš ais personā ls nav uzbā zī gs, kā Ē ģ iptē , bet krieviski nerunā
Kopumā ekonomisks variants, bet diezgan pieklā jī gs. Mani iepriecinā ja bezmaksas transfē rs katru dienu, no rī ta uz jū ru, vakarā uz tirdzniecī bas centriem (taksometrs ir dā rgs).
Iesaku nepirkt ekskursijas viesnī cā , konkurenti piedā vā interesantā kus marš rutus, lai gan ne daudz lē tā k (un daž i par tā dā m paš ā m cenā m), tač u atš ķ irī ba programmā ir milzī ga. Viņ i pā rdod ekskursijas pludmalē , ceļ ojumu aģ entū ras uz ielas, kā Ē ģ iptē vai Turcijā , neskatieties, nā ciet uz pludmali, viņ i jū s atradī s. Ekskursiju izmaksas ir 30-100 dolā ri.
Valsts ir ļ oti interesanta, nemaz nelī dzinā s Ē ģ iptei un Tunisijai (citā s arā bu valstī s neesmu bijis).
аватар Lora41
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Briesmī ga viesnī ca! ! ! Reģ istrē jā s š ajā viesnī cā.27. decembrī . Operators "Soral travel". Galvenie viesnī cas trū kumi ir š ā di: -nav baseina, lai gan viesnī cas un operatora mā jaslapā norā dī ts, ka baseins ir; - restorā ns, kas atrodas viesnī cā , ir ī sta padomju ē damistaba, kurā brokastī s tiek pasniegts vienmuļ š bezgarš ī gs ē diens, vakarā pusapē stas aukstā s desiņ as; - manas uzturē š anā s laikā viesnī cā remonts ritē ja pilnā sparā , bija spē cī ga krā sas smaka; - istabā staigā ja tarakā ni, gultas veļ a bija mitra, viss bija kaut kā dā s netī rā s vietā s; - Viesnī cā NAV bā ru, 1 geju restorā ns. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca! ! ! Reģ istrē jā s š ajā viesnī cā.27. decembrī . Operators "Soral travel". Galvenie viesnī cas trū kumi ir š ā di:
-nav baseina, lai gan viesnī cas un operatora mā jaslapā norā dī ts, ka baseins ir;
- restorā ns, kas atrodas viesnī cā , ir ī sta padomju ē damistaba, kurā brokastī s tiek pasniegts vienmuļ š bezgarš ī gs ē diens, vakarā pusapē stas aukstā s desiņ as;
- manas uzturē š anā s laikā viesnī cā remonts ritē ja pilnā sparā , bija spē cī ga krā sas smaka;
- istabā staigā ja tarakā ni, gultas veļ a bija mitra, viss bija kaut kā dā s netī rā s vietā s;
- Viesnī cā NAV bā ru, 1 geju restorā ns.
Uzņ ē mē ja uzņ ē muma Planeta Travels un ekskursiju gide Gerasimova Olga, kura parā dī jā s 1 reizi 10 dienā s, pamā ja tū ristiem ar roku un droš i pazuda. Ekskursijas tika pirktas uz ielas, biju ļ oti apmierinā ta ar tā m.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies, valsts ir brī niš ķ ī ga, ļ oti gribas tur atgriezties vē lreiz. . . tikai PROTAMS uz citu viesnī cu.
аватар shark
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska atpū ta - jū s ienirt pilnī gi neaprakstā mā atmosfē rā : Kosmosa osta no filmas "Viesis no nā kotnes (Alice Melofon)" tika pastā vī gi atgā dinā ts. Vismaz tā Dubaijas daļ a, kur ir debesskrā pji: Burj Dubai, milzī gi tirdzniecī bas centri un, protams, metro. … Tomēr ▾ Lieliska atpū ta - jū s ienirt pilnī gi neaprakstā mā atmosfē rā : Kosmosa osta no filmas "Viesis no nā kotnes (Alice Melofon)" tika pastā vī gi atgā dinā ts. Vismaz tā Dubaijas daļ a, kur ir debesskrā pji: Burj Dubai, milzī gi tirdzniecī bas centri un, protams, metro. Metro ir jā redz, pilnī bā automatizē ts, bez vagonu š oferiem un š oferiem, izpalī dzī gs personā ls palī dzē s iegā dā ties biļ etes un norā dī s pareizajā virzienā . Turklā t ir tikai divas filiā les. Mē ģ iniet iekā pt pirmajā automaš ī nā (lū dzu, ņ emiet vē rā , ka nav VIP, zelta kartes), jū s redzē siet lielisku skatu.

Kas attiecas uz DUBAI PALM HOTEL al Muteena ielā - pilsē tas viesnī ca, NAV sliktā kajā vietā : netā lu no metro un Nasser Square un Creek Bay. Ielas vidū ir palmu aleja. 3 diskotē kas pirmajā stā vā no 12:00: Indijas, Pakistā nas un Irā nas, tas ir kaut kas : ). Bijā m iekā rtojuš ies 4 stā vā , dzirdē jā m tikai basus, BET nosū cē js trokš ņ oja!
Vispā r ir liels troksnis un daž ā ds, bet vai nu no laika joslas maiņ as, vai no skā bekļ a trū kuma, kā teica gide, lai gan visticamā k no tā , ka skraidī jā m pa pilsē tu kā traki, gulē jā m bez pakaļ kā jā m. HB ir brokastis un pusdienas, ļ oti ē rti.

Mū suprā t, ko darī t Dubaijā : )
1) pierakstī ties uz ekskursijā m, vismaz Dubaijas, Abū Dabī un okeā na apskates tū ri. Ļ oti forš a gide Oksana, Aladdin kompā nija. Aizbrauca uz Abū Dabī . Super pro. Apskatī t visas apskates vietas;
2) braukt ar metro;
3) apmeklē t milzī gus tirdzniecī bas centrus, uzkrā ties un pasē dē t kafejnī cā s, lai paskatī tos uz vietē jiem dieviem (mē s tā saucā m vietē jos arā bus baltā s drē bē s : ));
4)pē rciet suvenī ru Dubaijas piemiņ ai : )
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Идеально расположен в центре города, откуда пешком за несколько минут можно добраться до торговых центров и до деловой части города, в 10 минутах езды от Дубайского международного аэропорта. Этот роскошный отель с просторными номерами обеспечивает идеальные условия для работы и развлечений.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Дубая находится в 10 минутах езды на автомобиле.
Pludmales apraksts Al Mamzar Beach, вход и аренда пляжного оборудования — платно. По пятницам — Jumeirah Beach Park. Трансфер на городской пляж.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории 2 ресторана, бар. Доступны услуги секретаря, парковщика, доставка еды и напитков в номер. Круглосуточно: стойка регистрации, обслуживание номеров. Есть кондиционер, камера хранения багажа, факс/ксерокс.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть 5 ночных клубов (платно).
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 81 номер.

Istabās

кондиционер, балкон, телевизор со спутниковыми каналами, услуга звонок-будильник, утюг и гладильная доска, мини-холодильник, IDD телефон, кондиционер, сейф, мини-бар, бесплатный Wi-fi, фен, сейф, принадлежности для приготовления чая или кофе, ванная комната, бесплатные туалетные принадлежности

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese P.O.Box 21969, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: 00971 4 2710021 00971 4 2721698
Tīmekļa vietne: Dubai Palm Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).