Kopumā viss ir kārtībā, bet ne bez aplokiem

Rakstīts: 11 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 5 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu gan izmaksu, gan atraš anā s vietas dē ļ Mall of The Emirates. Mū su vajadzī bā m vispiemē rotā kā izrā dī jā s Citymax Hotel Al Barsha pie Mall. Ar apmetni nekā du problē mu nebija, ja neskaita to, ka Al Barsha rajonā ir divas viesnī cas ar nosaukumu Citymax. Par laimi viņ i ir tuvumā . Pirmajā reizē transfē ra autobuss atbrauca uz nepareizo, bet darbinieks ā tri paskaidroja š oferim, kur jā iet, jo GPS darbojas labi un var pieslē gt navigatoru. Tā reiz notika arī ar taksometru.
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, palī dzē ja reģ istrē ties nedaudz agrā k, no 7 no rī ta, nevis 14, lai gan par 50 $. Bet kopš atbrauca ar bē rnu, bija jā piekrī t. Viņ i arī palī dzē ja iestatī t Wi-Fi, tk. viss ir saistī ts ar istabas numuru un uzvā rdu.
Turklā t viņ š ieteica naudu ar tiem nemainī t, jo. kurss ir ļ oti plē sonī gs. Viņ š arī sacī ja, ka tirdzniecī bas centra apmaiņ as iekā rtas tiek atvē rtas no pulksten 9.

Pirmajā stā vā ir kafejnī ca, bet mē s negā jā m, jo. dā rgi.
Ē damistaba atrodas otrajā stā vā , pē c to numerā cijas ir 1. Brokastis bija iekļ autas, ē dienkarte ir pieklā jī ga. Pirms ieieš anas ē damistabā ieslē dz kaut kā du pē c kanē ļ a smarž ojoš u smidzinā tā ju, iespē jams, lai rosinā tu apetī ti. Patī kami, jā saka.
Gan putras, gan olu ē dieni. Un jū s varat personī gi lū gt pagatavot ceptas olas. Katru rī tu bija indieš u virtuve, kokosrieksts un vē l kā ds č atnijs. Bija arī arā bu – humuss un mutabals. Pankū kas, smalkmaizī tes, kļ avu sī rups atseviš ķ i, saldie un bezpiedevu jogurti. No dzē rieniem melnā tē ja Lipton, daž i nepazī stami zaļ ie. Ir arī kafijas automā ts. Skaidrs, ka ir pieejama arī desa un sagrieztais siers. Sviestu neatceros. Jā , noliktavā bija arī tomā ti ar gurķ iem, kā arī arbū zi un melones ar ā boliem. Ceptas maizes cienī tā jiem ir tosteris.
Istaba no ā rpuses š ķ ita normā la, tač u pē c pilnas dzī ves dienas atklā jā s daž i trū kumi.
Apgaismojums. Pie katras gultas malas ir slē dž i, no vienas puses š ķ iet ē rti, bet no otras, kad mē ģ ini izslē gt gaismu pirms izieš anas ā rā , daž reiz tas nedarbojā s, bija jā iet uz gultu un mainiet slē dž u stā vokli.
Arī televizors pē c ieslē gš anas negribē ja rā dī t nevienu kanā lu, nā cā s lū gt palī dzī bu reģ istratū rā .

Istabā bija 2 puslitra ū dens pudeles un pā ris tē jas un kafijas maisiņ i. Bija klā t arī krē jums/piens. No galda piederumiem bija tikai tē jkarotes, kas ir ļ oti neē rti. Par laimi, no lidmaš ī nas bija palikuš as plastmasas, kas daļ ē ji palī dzē ja.
Vannas istabā trū ka vienreizē jā s lietoš anas č ī bas, kas tika piedā vā tas par 5AED, mē teļ u ā ķ i, zobu birstes un vienreizē jā s lietoš anas š ampū ni. Varbū t viņ iem nevajadzē tu atrasties 3 * viesnī cā , bet tas bija neē rti. Š ķ idrā s ziepes atradā s vannas istabā un pie izlietnes.
Neparasti nebija arī tualetes birstes.
Lieliski iztī rī ja istabu, par to nebija sū dzī bu. Pē c pirmā lū guma atkritumu grozi tika iztukš oti.
Neparasta gaisa kondicionē š anas vadī ba. Sienas panelis vai nu darbojā s savā di, vai arī mē s to ī sti nesapratā m. Bet jebkurā gadī jumā viņ š strā dā ja, bez viņ a, protams, tas bū tu neizturami.
Vairā kas reizes telpā atskanē ja neiespē jami skaļ a augstfrekvences č ī kstē š ana, mē s nesapratā m, kā pē c, iespē jams, no daudziem sī krī kiem ar ieslē gtu Wi-Fi. Tas notiek, ja zvanā t, piemē ram, pa radio un tā lruni atrodoties tuvu uztvē rē jam. Es ceru, ka tas ir skaidrs)
Mall of the Emirates atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā , tikai ilga gaidī š ana uz zaļ o luksoforu rada nelielu diskomfortu.
Netā lu ir arī pā rtikas veikals, tur nopirkā m ū deni, lai nevilktu no Carrefour.

Jumta baseinam ir atseviš ķ s lifts, lai nokļ ū tu tajā , tas noteikti ir parakstī ts pirmajā stā vā un, iespē jams, arī katrā stā vā . Starp citu, par lifta iezī mē m. Tas darbojas tikai tad, ja pievienojat istabas atslē gu. Bez viņ a viņ š nekur netiks. No vienas puses, lifti ir "gudri", pienā k tuvā kais, bet no otras puses, ja vajag iekā pt baseinā , var gaidī t bezgalī gi)) Vienreiz pat nā cā s braukt uz pirmo stā vu un pā rsē sties uz labo. Bet lifti ir ļ oti ā tri.
Kopumā viedoklis izrā dī jā s divē jā ds, lī dz esmu gatavs atbildē t, vai vē los palikt š ajā viesnī cā vai nē .
Informā cijai. Ja kā ds gatavojas doties uz Dubai Mall, tad taksometrs, kuru mē s saņ ē mā m, bija 42 AED. Tā ds pats attā lums, bet metro trī s cilvē kiem maksā ja 24 AED.
Mans rezultā ts ir 7 punkti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu