Jautājums par viesnīca Citymax Hotel Al Barsha at the Mall 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
27 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai šī viesnīca ir jauna vai veca ēka? Trīs aģenti no dažādiem galvenajiem TO nevarēja atbildēt uz šo jautājumu. Jautājums ekspertiem, kuri ir pārliecināti par atbildi
Vai šī viesnīca ir jauna vai veca ēka? Trīs aģenti no dažādiem galvenajiem TO nevarēja atbildēt uz šo jautājumu. Jautājums ekspertiem, kuri ir pārliecināti par atbildi
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-12-064 gadā atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар alex45
Burtiski divās sekundēs nākamajā sadaļā šeit - "Viesnīcas" atradu atsauksmes par šo viesnīcu, karti, foto. Es nesaku, cik daudz informācijas es atrastu Google tīklā, ja man tā būtu vajadzīga.
Tātad "Turpravda" atgādina zivju tirgu, kur tirgo zivis, vai veikalu, kur var paņemt makšķeri un makšķerēt? Mēģiniet strādāt pats, tas ir daudz noderīgāk!
аватар grebenik_si
Informācija par šo jautājumu ir pretrunīga, dažādi darba aģenti, pielikums, tpg nevarēja atbildēt. varbūt kāds bija nesen. Viņi saka, ka starp veco un jauno ēku ir 100 metri, bet viņi saka tikai to, bet jūs nevēlaties naktī skraidīt ar bagāžu, meklējot viesnīcu (cilvēki raksta, ka viņi skrēja), jo viņi atveda tos nepareizajā vietā. Esmu ļoti neapmierināta ar šīm atbildēm. Turklāt es jau iepriekš jautāju par kaut ko citu, tāpēc viņi man atbildēja, ka jāraksta forumam un izdzēsa manu jautājumu. Atvainojiet, bet tas tiešām satracina, kad viņi jautā par šarmu, dzērienu pēc izrakstīšanās, ūdens temperatūru un citām blēņām. TĀPĒC ŠEIT vienmēr nāk miljons atbilžu (lai gan jautājumi par numuriem un viesnīcu, kuru izvēlēties, neapstrīdami ir vadībā (lai gan jāizvēlas pašam). Ja atbildi atradāt divu sekunžu laikā, kāpēc neierakstījāt: veca ēka (es nerunāju par informāciju vai atsauksmēm Izlasi jautājumu uzmanīgi, pretējā gadījumā tavas šausmīgās vēlmes vairāk atbildēt uz jautājumiem manā (lasi nevis jautājumu, bet palīgā saucienu) nepamanīji būtību.
аватар alex45
Es tevi sapratu! Lieta tāda, ka uz jūsu jautājumu ir atbilde.
Sadaļā "Viesnīcas" ir jūsu viesnīca, tajā ir karte. Atveriet to nospiežot sarkano pilienu un paceliet to pēc iespējas lielāku. Jūs redzēsiet savas jaunās un vecās ēkas, noteiksiet attālumu starp tām.Var ieslēgt gan karti, gan satelītattēlu.Tur pat krūmi ir redzami. Šis ir viens stienis! Otrais - atrodiet Dubaiju Google Maps, tad ir maršrutētājs, pA - jūsu viesnīcas jaunā ēka, pB - vecā ēka un tas noteiks attālumu starp tiem līdz metram un norādīs maršrutu. pats, jūs varat atbildēt uz līdzīgiem jautājumiem.
Neapvainojos, bet man pēdējā laikā liekas, ka cilvēkiem ir slinkums kaut ko meklēt, un datora klaviatūra viņiem ir rakstāmmašīna, pa to tiek uzdoti jautājumi.Dubaijas rajons ar ielām un joslām, nekad nezini ko, būs uzdod jautājumus vēlreiz.
Un uz tavu jautājumu kāpēc es neatbildēju - man ir apnicis atbildēt uz šādiem jautājumiem.
аватар grebenik_si
Esam jau mājās. Ēka ir veca, bet cipari un serviss labāki nekā pirmajā pieciniekā Egi. Attālums starp ēkām nav liels, bet jāiet cauri pagalmiem. Padoms: ja jums ir 3 cilvēki, izvēlieties viesnīcu (nebeidzot Mall un jūs atrodaties jaunā ēkā, kur ir daudz standartu ar pilnām 3 gultām vai 1 divvietīgu un 1 pusotru, bez papildu gultām. numuriņi super, ēdiens diezgan kvalitatīvs.
аватар grebenik_si
un vēl .... Es mīlu un novērtēju skaidru atbildi uz jautājumu. Man ir svarīgi: ir jautājums = ir atbilde. Ceļot, veiksmi visiem!!
аватар mar35734
Citymax hotel al barsha ir jauna ēka, Citymax hotel al barsha pie tirdzniecības centra ir veca ēka
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Citymax Hotel Al Barsha at the Mall 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl