City Stay Hotel 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
8.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
2.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca City Stay Hotel atrodas Dubaijā, 1,2 km attālumā no tirdzniecības centra Mall of the Emirates un 5 km attālumā no Burj Al Arab. Viesiem tiek piedāvāts bezmaksas bezvadu internets. Rajons Al Barsha ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē iepirkšanās, drēbju iegāde un luksusa iepirkšanās. Būvniecības gads: 2014. Renovācijas gads: 2018. gads.Vairāk →
аватар OliverTvist
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nopirku tū ri uz 7 dienā m Dubaijā . No tā m 2 dienas (pirmā un pē dē jā ) bija pilnī gs pretstats atpū tai. Mē s izskaidrojam. 1. dienā mums jau ir sā cies atvaļ inā jums, un vē l gaidā m lidmaš ī nu ap 19-40 no Kijevas, kas ielido Dubaijā , kas ielido nā kamajā dienā. … Tomēr ▾ Nopirku tū ri uz 7 dienā m Dubaijā . No tā m 2 dienas (pirmā un pē dē jā ) bija pilnī gs pretstats atpū tai.

Mē s izskaidrojam. 1. dienā mums jau ir sā cies atvaļ inā jums, un vē l gaidā m lidmaš ī nu ap 19-40 no Kijevas, kas ielido Dubaijā , kas ielido nā kamajā dienā.3 no rī ta (+2 gadi). - 1 diena. Pē dē jā izlikš anas diena ir 12:00, pā rsū tī š ana 00-45. Lai gan lidmaš ī na nā kamajā naktī . Apmē ram 4-00. Tā tad, pē c tū roperatora loģ ikas, jā ziedo vē l viena nakts viesnī cā , lai gan pā rē jā s 7 dienas. Tā pē c paturiet prā tā , ka jū su atvaļ inā jums 7 dienu vietā pā rvē rtī sies par 5 labā m dienā m un 2 miskastes dienā m.

Tas ir lielā kais trū kums, ko tū risma operators var uzdā vinā t. Jo mums teica, ka katrs var darī t labu. Kā pē c samaksā jā m par 7 dienā m, nav zinā ms.

Trū kumi

1. Tū risma operators nebrī dina par nodokli tū ristiem, kuriem jā maksā par katru savas istabas dienu. Atkarī bā no zvaigž ņ u skaita viesnī cā - tas ir 10-25 dirhami dienā . Turklā t š ķ ita, ka š ā dā tū rē ir jā iekļ auj š is.
Jebkurā gadī jumā neviens netiek brī dinā ts.

2. Nav atbalsta TPG tū risma operatoram. Tikš anā s ar gidu nenotika. Par pā rsū tī š anu netika ziņ ots. Visi uz vietas bija spiesti to noskaidrot paš i no darbiniekiem, kuri nerunā ja angliski normā lā lī menī . Tas ir sliktā k nekā ķ ī nieš i runā angliski. Kurš ir tē mā - viņ š sapratī s.

3. Personā ls nav pazī stams ar visu jau iekļ auto pakalpojumu paketi. Jums netiks pastā stī ts par ē dienu, transfē ru uz pludmali, dvieļ i ir bez maksas vai peldmē teļ i, kas arī tiek nodroš inā ti bez maksas. Ja tu pats to neteiksi - tev piedā vā s par to samaksā t.

4. Viesnī ca, kas sevi pozicionē kā solī du viduszemnieku, katru dienu pie numuriņ a nedod bezmaksas ū deni. Tikai pirmā diena. Paskaidrosim – AAE visā m iestā dē m (no restorā niem lī dz viesnī cā m) ir jā nodroš ina bezmaksas ū dens, ko sauc par Vietē jo ū deni, proti, vietē jā s raž oš anas minerā lū deni vai attī rī tu ū deni. Viņ as tur nebija.

5. Brokastis ir vienmuļ as.
Katru dienu tas pats - virtuve nemaz nav garš ī ga. Bet jū s varat dzert tasi tē jas.

6. Istaba tajā paš ā dienā bija netī ra. Uz paklā ja ir sarkani plankumi. Menstruā ciju vai deguna asiņ oš anas sekas. Mē s sī kā k nepē tī jā m. Vannas istaba tradicionā li bija sapelē jusi 0 zvaigž ņ u viesnī cai. Fotogrā fijas neattaisnoja cerī bas.

7. Istabā logi nevē rā s labi. Pareizā k sakot, tā s pilnī bā neatvē rā s. Netī rie logi bija aizvē rti. Laikam tā pē c, lai neriskē tu tā s atvē rt pa nakti, jo tur ir skaļ š.

8. Istabas trokš ņ u izolā cija - 0 no 10. Dzirdē jā m lifta pienā kš anu un aizieš anu, cilvē ku balsis it kā ejot garā m gultai.

9. Cena. Ņ emot vē rā , ka bijā m 5 naktis - tas nav 7 dienas (1 nakts - ieradā s agri no rī ta, 2 stundas pirms brokastī m). Pā rbaudiet visu informā ciju ar tū risma operatoru.

10. Viesnī cas organizē tais transfē rs Jū s nogā dā s pludmalē bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Gaidiet smiltis un jū ru. Briti, kuri bija pietiekami neuzmanī gi, lai kopā ar mums ierastos pludmalē , bija š okē ti. Tū lī t izkā pa no turienes.
Mē s iesakā m Dubai Marina Beach. JRB.

Ieguvumi

1. Draudzī gs personā ls. It ī paš i, ja atstā jat dzeramnaudu 10-20 dirhamu apmē rā . 1-2 dienu laikā . Tad viņ i atvē rs durvis un pē c kā rtas izsauks liftu.

2. Relatī vais tuvums metro. Tirdzniecī bas centrs Emirates atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā no metro.

3. Lielveikals ir ļ oti tuvu.

4. Gids pē c daudzā m ziņ ā m visos kurjeros tomē r atbildē ja. Kaut arī novē loti. Un, kad mē s noskaidrojā m, kura lidosta mū s sagaida, mums teica, ka mums visiem vajadzē tu zinā t sen. Liels paldies.

Vispā r plus tikai viens - Dubaija. Tas ir jā ņ em vē rā . Vismaz vienu reizi mū ž ā . Bet ne ar š o tū risma operatoru.

To raksta cilvē ki, kuri ir apmeklē juš i vairā k nekā.20 valstis. Tā pē c atvainojos, bet tu sabojā ji iespaidu par Dubaiju.

Un dabiski – pirmā negatī vā atbilde dzī vē .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель City Stay с бесплатным Wi-Fi расположен в Дубае, в 1,2 км от торгового центра Mall of the Emirates и в 5 км от башни Бурдж-эль-Араб. Аль-Барша — отличный выбор, если вам интересны шопинг, покупка одежды и люкс-шопинг. Год строительства: 2014. Год реновации: 2018.

Atrašanās vieta Торговый центр Dubai Marina находится в 11 км от отеля City Stay, а Дубайский автодром расположен в 12 км. Расстояние до международного аэропорта Дубай составляет 27 км.
Viesnīcā

К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации и открытый бассейн. В отеле можно посетить гидромассажную ванну и воспользоваться услугами консьержа. В отеле City Stay накрывают завтрак «шведский стол». Ресторан отеля специализируется на блюдах интернациональной кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports К услугам гостей фитнес-центр.
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 42 номера.

Istabās

Номера оснащены телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. В числе удобств гостиная зона и собственная ванная комната с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями, феном и ванной. В некоторых номерах отеля City Stay есть балкон. Номера укомплектованы чайником. В номерах установлен кондиционер, сейф и письменный стол. Бесплатный Wi-Fi.

Adrese Behind Mall of Emirates, Al Barsha street11, Аль-Барша, Дубай, ОАЭ
Tālruņi: +97143549991
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).