Briesmīgi

Rakstīts: 9 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2021 — 5 janvārī 2022
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Tī rī š ana ir murgs, dvieļ us atņ em un uz dienu prom, atkritumu maisus nedod, atstā ja miskasti uz pusi istabas izjaukta bez atkritumu maisa uz visu dienu, tē ju neziņ o, paņ ē ma tualetes papī rs reiz un bija jā prasa! ! Lai gan pirms tī rī š anas tā bija. Grī das ir netī ras, paklā js un vannas istaba vispā r nav tī rī ta. Griesti vannas istabā , paskaties uz tevi, nokritī s, poda poga periodiski izjuka un dzī voja savu dzī vi.

Fē ns ir vā jš , ar minimā lo ā trumu ļ oti ilgi ž ā vē garus matus un grū ti tos ilgstoš i noturē t. Pie maksimā lā ā truma tas izslē dzas pē c 1-2 minū tē m


Viņ i solī ja apmainī t reģ istratū rā , kā rezultā tā viņ i gandrī z nemainī ja USD 30 un viņ iem vairā k neteica

Par tū risma nodokli neviens nebrī dinā ja, tie paš i 30$ aiziet un neatgriež as. Reģ istratū ra diez vai atrada maiņ as punktu, lai gan kā mē s ar to valū tu jau varē jā m braukt 3 stundas no lidostas, ja tos netirgo Krievijā.

Skats ir galī gi š ausmī gs.
Prasī ja skatu uz Buš u Al Arabu, iedeva istabu 2. stā vā , no logiem paveras skats uz slē gto pagalmu! ! No rī ta pamosties tur galvas vainagā , pa dienu var redzē t neglī tu zaļ u sienu, laikam nevar saprast vispā r.

Gaisa kondicionieris ieslē dzas pats tikai tā dā temperatū rā , kā du tas nosaka. Nav iespē jams to iestatī t. Istaba ir auksta un mitra, pat guļ ot gultā var nosalt. Acī mredzot arī gultas veļ a nav mainī ta, gulta nav apsegta.

Pakaramo ir maz, diviem cilvē kiem istabā ir 6 pakaramie! ! Ķ ermenim ir tikai 2 lielie dvieļ i, viens kā jā m un otrs rokā m = 4. Lai vienlaicī gi mazgā tu matus un ietu duš ā , dvieļ us acī mredzot nedrī kst kombinē t.

Zobu birstes un pastas nedeva vispā r, lai gan apkopē jai tā s acī mredzot ir uz ratiem. Acī mredzot viņ š redzē ja savas otas pie mums un pat ne reizi neiedeva!

Mē beles ir vecas un brū k, kā ds jau ir nodedzinā jis krē slu. Peldmē telis vai č ī bas netika nodroš inā tas.

Gids “Tuksneš a piedzī vojumu” š ausmas, atteicā s palī dzē t, nepē rkot ekskursijas, par vakariņ ā m 31. decembrī teica, ka tas viņ u neskar. Es negribē ju ne ar ko palī dzē t, cenas bija uzpū stas, pat jautā jums par metro tika samazinā ts lī dz ekskursiju iegā dei. Ļ oti spī tī gi pā rdotas ekskursijas. Nekas nav ieteikts vai ieteikts.

Ne gids, ne reģ istratū ra neteica par piegā di uz pludmali, kurā pludmalē transfē rs arī nav zinā ms.

Reģ istratū ra arī neteica, ka viņ iem š eit Dubaijā ir dī vainas grī das. 1. stā vs ir 1. dzī vojamais stā vs, un brokastis sā kas ar burtu G liftā , tur arī ir parakstī ts vestibils un reģ istratū ra...kā pē c neviens to neteica?

Grū ti izveidot savienojumu ar internetu, man bija jā dodas uz reģ istratū ru, viņ i mums iedeva pieteikumvā rdu un paroli, bet viesis mums rakstī ja, ka nav atrasts! Jā , un tad tas pastā vī gi lido.

Pati viesnī cas atraš anā s vieta ir š ausmī ga, tuvu metro un daž i veikali, bet apkā rt nav neviena koka, tikai celtniecī ba un metro. Es gribu ar metro aizbraukt uz labā ku rajonu...
Apmetā s ar blakus istabu (slē gta), bet, kaimiņ iem ierodoties blakus istabā , durvju troksnis un saruna bija ļ oti skaļ a.

Brokastis tā s paš as, katru dienu nekas nemainī jā s, izvē le ir par neko. Karstā s desiņ as, ceptu kartupeļ u trī sstū ris, gurķ i, tomā ti, salā ti. Konditorejas izstrā dā jumu daudz, bet visu laiku ir smalkmaizī tes, kuras apnī k. Olas daž reiz vā rī tas mī kstā s, daž reiz vā rī tas. Vispā r ē st var, bet ja neesi viņ a un katru dienu ņ em vienu un to paš u, tad paliek garlaicī gi. No dzē rieniem tē ja, ū dens, kafija un ā bolu un apelsī nu sula. Augļ u salā ti un arbū zs.


Neviens nepaskaidroja, ka brokastī s nav biļ eš u un vispā r nekā , vajag tikai nosaukt savas istabas numuru (angļ u valodā! ). Gā jā m ar papī rī ti no pabeigtas kartiņ as, tur rakstī ts istabas numurs.

Televizors ķ er krievu kanā lus, bet tie nemitī gi pazū d, lai gan citi kanā li strā dā bez pā rtraukuma. Arī televizora ieslē gš ana ir problē ma, ilgi jā gaida un nav skaidrs, vai tas ieslē dzā s vai nē.
Viesnī cas gaitenī mū zika skan no pulksten 6 lī dz 23. Jū s to varat dzirdē t telpā un, kad kā ds runā , jū s varat arī dzirdē t.

Duš a ir sarū sē jusi un ū dens tek pa 4 caurumiem no visā m.

Istabā ir tikai viena rozete un tā nav pie gultas! ! Un pie krē sla citu nav pieejami, vē l viens pie ieejas pie durvī m.

Vienī gais pluss, ka ierodoties paņ ē ma koferus un nogā dā ja istabā.

Es nekad vairs neatgriezī š os š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu