Visbriesmīgākā un netīrākā viesnīca manā mūžā!

Rakstīts: 3 februāris 2022
Ceļošanas laiks: 21 — 22 janvārī 2022
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta uz 4 dienā m dē ļ tā s tuvuma lidostai un tā pē c, ka tā atrodas pilsē tas vecajā daļ ā , kopš tā laika mums bija kruī zs un atpakaļ ceļ ā vē l viena viesnī ca citā pilsē tas daļ ā . Ja godī gi, es nezinu, kā viesnī cai ir 4 zvaigznes un kas raksta labas atsauksmes par š o viesnī cu, to var tikai iegā dā ties atsauksmes. Viesnī ca nevelk ne tikai uz 4 zvaigznē m, tā pat nevelk uz divā m zvaigznē m. Š ī ir sliktā kā viesnī ca manā dzī vē , un es biež i ceļ oju.
Iesā kumam no lidostas ieradā mies vakarā , noguruš i no garā lidojuma, ceļ š tieš ā m prasī ja daž as minū tes. Zā le maza, zā lē ir nakts diskotē ka, cilvē ki no turienes iet pa viesnī cu, skaļ a mū zika, kad atveras durvis. Bet tā joprojā m ir puse no nepatikš anā m. Samaksā jā m tū risma nodokli un devā mies uz istabu. Grī das ir pilnī gi dū makas, istaba arī , un es dzirdē ju š o smaku visu nakti. Istaba maza, ņ em vē rā , ka nav logu, tie ar kaut ko cieš i aiztaisī ti, tad nevē dinu. Bet vissliktā kais ir vannas istaba. Es nekad neesmu redzē jis tik netī ru postu un pat nevarē ju iedomā ties, ka tas notiek. Mē s devā mies uz reģ istratū ru, un viņ i mums parā dī ja citas telpas, arī tika uzlabotas, tač u viss bija vienlī dz netī rs un nepievilcī gs.
Mē s teicā m, ka vē lamies runā t ar menedž eri un atstā t viesnī cu un savā kt naudu. Viņ i teica, ka vadī tā js bū s pulksten 10.00 no rī ta, bet pulksten 10.00 no rī ta viņ a, protams, nebija. Tā mē s rezervē jā m no Austrijas caur Austrijas vietni, tad sazinā jā mies ar viņ iem, un viņ i, savukā rt, sazinā jā s arī ar viesnī cu no rī ta. Lī dz pulksten 3 naktī meklē ju internetā un atsauksmē s par viesnī cu, kur ir brī vas vietas un kur varē tu pā rvā kties nā kamajā dienā . Atradu viesnī cu un rezervē ju.

No rī ta nolē mā m iet brokastī s. Neko tā du savā mū ž ā nebiju redzē jis, tas ir lē tajā ē dnī cā . Ko vē rta rī ta kafija - liela burciņ a Nescafe un karote iekš ā ! ! ! Dzeru tē ju no maisiņ iem, nebija ko ē st, pē c ceptajā m olā m stā vē ja kilometru rinda. Viņ i paņ ē ma lietas, devā s lejā uz gaiteni, reģ istratū rā jau bija citi cilvē ki, jauna meitene un vecā ka sieviete. Naktī strā dā ja vī rietis, kurš , starp citu, nebija pā rsteigts, kad izteicā m savas pretenzijas. Runā jā m ar kā du vecā ku sievieti, naudu par atlikuš ajā m dienā m vajadzē ja ieskaitī t kartē , maksa tika atgriezta. Mē s nofotografē jā m dokumentu, kas apstiprina rezervā cijas atcelš anu un mū su atteikumu. Gaidot taksi vestibilā , bijā m liecinieki tam, kā jauna meitene izturas rupji pret ciemiņ u.
Tā lā k ir vē l interesantā k – atkal sazinā jā mies ar Austriju, teica, ka jā kontrolē lī dzekļ u plū sma. Viņ i piezvanī ja uz viesnī cu un viesnī ca teica, ka mē s nebraucā m prom, bet palikā m viesnī cā ! Mē s tobrī d bijā m jau vairā kas stundas atraduš ies citā viesnī cā . Man bija jā nosū ta dokuments, ko mē s fotografē jā m, uz Austriju (foto, es domā ju). Ja mums tā s nebū tu, man š ķ iet, ka bū tu problemā tiski atdot naudu, un es domā ju, ka viņ i nav pirmo reizi piekopuš i š ā du viltī bu, jo uz tā lruni atbildē ja tā pati sieviete, kas organizē ja mū su izbraukš anu. Vai nu tā pē c, ka Austrijas pases, vai arī kompā nija no Austrijas draudē ja izslē gt viesnī cu no sava viesnī cu saraksta, bet nauda par atlikuš ajā m dienā m mums pē c tam tika atgriezta uz kartes. Pirmā diena bija sabojā ta, maksā jot nervus un negulē tu nakti.
Nā kamā viesnī ca par tā du paš u cenu bija lieliska, bet vairā k par to citā pā rskatā ) Es neieteiktu š o viesnī cu nevienam. Fotogrā fijas ir pievienotas, lai gan tieš raidē neatspoguļ o visu attē lu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Visbriesmīgākā un netīrākā viesnīca manā mūžā!

SKATĪT ARĪ