Trīs Emirāti

14 Novembris 2018 Ceļošanas laiks: no 06 Novembris 2018 ieslēgts 12 Novembris 2018
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien!

Un lū k, ilgi gaidī tā Etihad Airways izlidoš ana 6. novembrī no Domodedovas plkst. 12:35. Pirmo reizi lidojot uz AAE, pirmo reizi ar š o uzņ ē mumu, viss ir ļ oti labi organizē ts! Lidojums nekavē jā s, noteiktajā laikā nolaidā mies Abū Dabī lidostā .

Lidostā mū s sagaidī ja mū su gids Beks ar Marsa ceļ ojuma zī mi. Un, kad visi tū risti sapulcē jā s, mē s devā mies uz savu pirmo viesnī cu Abū Dabī City Seasons. Pa ceļ am no lidostas Beks stā stī ja par valsti, par ekskursijā m, viss bija ļ oti interesanti un izzinoš i!

Mē s paņ ē mā m mini paku, tajā ir iekļ autas ekskursijas "Abū Dabī " un "Fantastiskā Dubaija".


Nā kamajā dienā notika mū su pirmā ekskursija pa Abū Dabī . Tas ir kaut kas maģ isks, uzreiz devā mies uz Š eiha Zajeda moš eju. Autobusā gide Alla mums iedeva drē bes, kurā s jā iet uz turieni, un š alles. Ierodoties moš ejā un nelielā , bet ļ oti izzinoš ā ekskursijā , tika atvē lē ts brī vais laiks, bija iespē ja izstaigā t plaš o teritoriju un nofotografē ties. Pē c moš ejas devā mies uz Heritage Village - tas ir viss emirā ta dzī ves stā sts! Pē c visā m ekskursijā m mū s atveda uz pludmali, kur bija atvē lē tas 3 stundas atpū tai peldē š anai un sauļ oš anai!

Transfē rs uz Š ardž u, Golden Tulip Hotel

Pa ceļ am pietura pasaules modernā kajā rajonā Dubai Marina un iepirkš anā s, kur varē ja iegā dā ties kaž oku, aitā das mē teli vai jaku.

Fantastiskā Dubaijas tū res diena

Burj Khalifa ir kaut kas ī paš s. Lifts mū s 77 sekundē s nogā dā ja 124. stā vā , kur no visā m pusē m pavē rā s satriecoš s skats uz Dubaiju!

Pastaiga pa Dubaijas tirdzniecī bas centru — milzī gu akvā riju ar zivī m, raizē m un haizivī m. Pē c tam, kad tikā m aizvesti uz unikā lo cilvē ces radī jumu – mā kslī go Palmu Dž umeiras salu, apskatī jā m viļ ņ lauž us, kas pasargā salu no viļ ņ iem, viesnī cā Atlantis the Palm. Atrodoties tur, tu pat nejū ti, ka atrodies uz mā kslī gas salas. Pē c tam tika nodroš inā ts brī vais laiks Dž umeiras pludmalē , blakus viesnī cai Burj Al Arab – slavenā buru laivu viesnī ca. Nopirka, piedzē rā s! Dienas beigā s mū s gaidī ja pastaiga gar lī ci Dubaijas jahtu piestā tnē uz Arab Dow.

Transfē rs uz Dubaijas treš o emirā tu, GoldState viesnī cu. Pa ceļ am apskatī jā m Dubaijas muzeju, milzī gu juvelierizstrā dā jumu centru, apmeklē jā m garš vielu tirgu uz Abra laivas.

Trī s Emirā tu tū re pā rsniedza visas mū su cerī bas. Noteikti ieteiksim saviem draugiem un paziņ ā m. Viss ir ļ oti informatī vs, nedē ļ as laikā atklā jā m daudz jauna. Gids Beks vienmē r palī dzē ja it visā , ja radā s kā di jautā jumi, pā rcelš anā s no emirā ta uz emirā tu bija ļ oti ā tra, par saviem stā stiem par valsti. Mums ļ oti paveicā s ar viesnī cas numuriņ iem. Tikai Dubaijā viesnī ca atradā s apbū ves teritorijā , diennakts celtniecī ba, bet š eit bija plusi, netā lu bija Al Jadaf metro, viņ i nesē dē ja viesnī cā !

Mums bija ļ oti ž ē l, ka nedevā mies Jeep Safari tū rē , visi to ļ oti uzslavē ja. Bet tas ir vē l viens iemesls atgriezties š ajā apbrī nojamajā valstī !

Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, nav rindu, nav diskomforta.

Izsakā m dziļ u pateicī bu Mars Travel un mū su neaizstā jamajam ceļ vedim Bekam!! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Мечеть Шейха Зайда
Мечеть Шейха Зайда
Мечеть Шейха Зайда
Дубай Марина
Шарджа
Дубай Молл
Burn Khalifa
Burj Khalifa????
Atlantis the Palm
Волнорезы на острове Пальма Джумейра
Burj Al Arab
Пляж La Mer
Пляж La Mer
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums