Bahi Ajman Palace Hotel 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 4.310
№9 viesnīcas reitingā Adžmana
4.3 Numurs
4.4 apkalpošana
4.7 Tīrība
5.3 Uzturs
4.4 Infrastruktūra
Viesnīca Bahi Ajman Palace Beach atrodas Adžmanā, gleznainā dabas aizsardzības zonā, 2 km attālumā no pilsētas centra. Vairāk →
аватар Ket.v
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bijā m š ajā viesnī cā.2023. gada augustā , viesnī ca veca, ē diens vienmuļ i pikants, istabas š ausmī gā stā voklī , blaktis, ieejas durvis neaizveras, viss salauzts, netī rs, baseins mazs, jū ra ir netī ra, pludmale nav tī rī ta, pludmalē nav pietiekami daudz lietussargu, nav animā cijas nevienam ne bē rniem un pusaudž iem, attieksme reģ istratū rā ir niķ ī ga, galdi un trauki ir netī ri, neiesaku š o viesnī cu , atvaļ inā jums tika sabojā ts, iesakā m izvē lē ties citu viesnī cu. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā.2023. gada augustā , viesnī ca veca, ē diens vienmuļ i pikants, istabas š ausmī gā stā voklī , blaktis, ieejas durvis neaizveras, viss salauzts, netī rs, baseins mazs, jū ra ir netī ra, pludmale nav tī rī ta, pludmalē nav pietiekami daudz lietussargu, nav animā cijas nevienam ne bē rniem un pusaudž iem, attieksme reģ istratū rā ir niķ ī ga, galdi un trauki ir netī ri, neiesaku š o viesnī cu , atvaļ inā jums tika sabojā ts, iesakā m izvē lē ties citu viesnī cu.
аватар ZlatkinAL
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, bet patiesī bā tā diez vai pavilks č etrinieku. Paš ai ē kai var pieš ķ irt 5 zvaigznes - š iki laukumi un halles, kā jau pienā kas emirā tos "dā rgi bagā ti". Istabā (742, septī tais stā vs ar skatu gan uz ielu, gan daļ ē ji uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, bet patiesī bā tā diez vai pavilks č etrinieku.
Paš ai ē kai var pieš ķ irt 5 zvaigznes - š iki laukumi un halles, kā jau pienā kas emirā tos "dā rgi bagā ti".
Istabā (742, septī tais stā vs ar skatu gan uz ielu, gan daļ ē ji uz jū ru. Starp citu, skats mums diezgan labi piestā vē ja) sā kā s jautā jumi: bī dā mā s garderobes durvis ir ļ oti cieš as, arī balkona durvis ir bī dā mas - labā s vē rtnes nevarē ja pakustinā t, pie gultas (jā atzī st - ļ oti ē rti) nav visā m viesnī cā m ierasts solis kā jā s. Uz balkona ir 2 krē sli, bet nav galda. Bet tas nav tik noziedzī gi, tas tikai rada zinā mas nogulsnes.
Otrie nogulumi no visa palī gmateriā lu komplekta. Vai nu neziņ os par daž iem dvieļ iem, vai tieš i otrā di, iedos papildus, vai arī neliks ne otas, ne gē la š ampū nus, vai arī atņ ems halā tus vai č ī bas un neaizstā s. Ja gaitenī pieķ er sē tnieku - nekā du jautā jumu neuzdod, visu iedos pat dubultā daudzumā . Bet piekritī siet, ka piecā s zvaigznē s personā lam jā pilda standarts bez viesu lī dzdalī bas.
Starp citu: š ampū nu ž elejas ir labas kvalitā tes, bet ņ emiet savu zobu birsti, ja ļ oti vē laties tī rī t zobus : )
Ē diens. Diapazons nav slikts, bet ne par 5 zvaigznē m. Ī paš i brokastī m. Labi sagatavots. Gaļ a - liellopu gaļ a, vista, jē rs. Zivis un kalmā ri ar garnelē m ne vienmē r ir. Slikti ar augļ iem - apelsī nu, arbū zu, meloni, papaiju un reizē m ananā siem - sagrieztus. Salā ti - reti, viens, maksimums divi. Dā rzeņ i - kā posti, bietes, tomā ti, gurķ i. Marinē tas olī vas, zaļ ais č ili (tā nav pupiņ a! ) un vē l kaut kas (nemē ģ inā ju). Zupas manai sievai garš oja. Labi konditorejas izstrā dā jumi un deserti. Laba kafija no kafijas automā ta.
No vietē jā s modes palikā m bezcerī gi pā rkā rtot aparatū ru - š odien glā zes ir klā t, rī t citā vietā , otrs brokastu kafijas automā ts vienmē r stā vē ja pie ieejas, un pē kš ņ i tas tiek atrasts galē jā galā . zā le.
Personā ls zā lē nav ī paš i efektī vs. Lī dz atvē rš anai visi galdi nav apkalpoti, var nepietikt galda piederumu vai salveš u. Netā lu no kafijas automā ta var beigties kartona glā zes, plastmasas karotes, cukurs vai tē jas maisiņ i — viņ i neskatā s. Ja izvē lē jā ties ā ra galdu, š ķ ī vji un glā zes jā iznes pa stumjamajā m durvī m un jā atver ar savu dupsi - reti kurš no darbiniekiem atver vai pat tur durvis.
Pludmale. Pirms pusdienā m – viesnī cas ē kas ē na. Karstumā - tas ir pluss, decembrī - mī nuss.
Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, brī vus var atrast jebkurā laikā . Bet tabulu ir ļ oti maz, tikai daž i gabali - tas ir jā labo!
Tī rī š ana pludmalē (matrač i, sauļ oš anā s krē sli, teritorija) notiek regulā ri un nekā das pretenzijas neizraisa.
Reģ istratū rā personā ls ir draudzī gs, mē rķ tiecī gs, tač u, reģ istrē joties, meitene aizgā ja par tā lu ar vakariņ u aizstā š anu ar pusdienā m - kā tas nav iespē jams un "tikai š odien, izņ ē muma kā rtā ". Lai gan ar to nav nekā du problē mu.
Marija noteikti izceļ as. Un ne tikai tā pē c, ka viņ š labi runā krieviski. Meitenei ir atsaucī gs raksturs un ļ oti augsta atbildī bas sajū ta.
Par veikaliem nerakstī š u, muezins pusseptiņ os zem loga (man tas ī sti netraucē ja), pastaigā m pa pilsē tu, paš u pilsē tu - viss jau uzrakstī ts.
Jū ra tī ra, ū dens dzidrs, smiltis smalkas.
Pludmales brī vdienā m decembrī joprojā m ir auksts. Bet te nav runa par viesnī cas novē rtē jumu : )
аватар Alfina_G
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta no 08.04. 2021. lī dz 08.11. 2021. Apvienotie Arā bu Emirā ti, Adž mā nas emirā ts. Viesnī ca Bahi Ajman Palace 5 *. Barī bas veids - HB. Pā rskatā aprakstī š u daž us punktus, jo. Citā s atsauksmē s jau ir daudz informā cijas, tā pē c nevē los atkā rtoties. … Tomēr ▾ Atpū ta no 08.04. 2021. lī dz 08.11. 2021. Apvienotie Arā bu Emirā ti, Adž mā nas emirā ts. Viesnī ca Bahi Ajman Palace 5 *. Barī bas veids - HB. Pā rskatā aprakstī š u daž us punktus, jo. Citā s atsauksmē s jau ir daudz informā cijas, tā pē c nevē los atkā rtoties.
Lidojums Kijeva-Dubaja. SkyUp Airlines. Es apstiprinu visas negatī vā s atsauksmes par gaisa pā rvadā tā ju. Reģ istrā cijas rindu Borispiļ as lidostā veic viens pā rstā vis, viņ i stā vē ja vairā k nekā pusotru stundu. Tad viņ i izskrē ja cauri pasu kontrolei, kur bija traka rinda, un skrē ja uz vā rtiem. Kā ds attā lums!
Lidojums kavē jas par 30 minū tē m. Mē s izdarī jā m. Atgrieš anā s reiss kavē jas par 40 minū tē m. Informā cija lidostas tablo un aviokompā nijas mā jaslapā ir atš ķ irī ga. Noteikti izejiet tieš saistes reģ istrā ciju vietnē , tā tiek slē gta divas stundas pirms izlidoš anas un tiek atvē rta 48 stundas, pretē jā gadī jumā kasē bū s jā maksā.18 eiro. Vietnē nav informā cijas par maksas reģ istrā ciju, tikai cilnē “mana biļ ete”. Tā pē c daudzi pasaž ieri par to nezinā ja un reģ istrē joties skandalē ja. Ir arī ierobež ots rokas bagā ž as svars, lī dz 9 kg.
Ieraš anā s Dubaijas lidostā.19. 10. Visur ir stingrs masku rež ī ms. Viss ir ā tri – pasu kontrole un Covid analī ze. Visur jū su Covid sertifikā ts tiek pā rbaudī ts ilgu laiku, izgatavots vismaz 72 stundas pirms izlidoš anas un tikai sertificē tā s laboratorijā s, kas apstiprinā tas AAE. Analī zes laikā tā lrunī tiek lejupielā dē ta speciā la aplikā cija, pasē tiek ielī mē ta etiķ ete ar datiem un QR kods, kā arī paņ emts mobilā tā lruņ a numurs. Lī dz analī zes rezultā tiem iziet no viesnī cas ir aizliegts. Rezultā tu saņ ē mā m ar SMS divpadsmitos naktī , t. i. č etrā s stundā s.
Al Khalidiah Tourism tikš anā s ballī te. Viņ i gaida aiz lidostas durvī m. Transfē rs č etriem. Deviņ os bijā m viesnī cā . Mē s pat paē dā m vakariņ as. Nā kamajā dienā bija gids Adlans, viņ i nebrauca ekskursijā s, jo. ne pirmo reizi valstī un viesojies visur.
Ekskursijā s: koronavī rusa un neliela tū ristu pieplū duma dē ļ grupas vienkā rš i netiek savervē tas, piemē ram, uz Indijas okeā nu, un emirā ts un Abū Dabī pilsē ta parasti ir slē gti, Ferrari parks un š eiha Zajeda moš eja, kas neesmu redzē jis, nevar apmeklē t. Lī dz rudenim slē gts arī Ziedu dā rzs. Gids ieteica La Perla š ovu Dubaijā . Bet, kad jū s piestā jieties, vispirms apskatiet rotaslietas tirgū , un tad jū s tiekat nosū tī ts uz izstā di, jū s pats nokļ ū stat viesnī cā . Nā kamgad plā nojam bū t Dubaijā , tā pē c nolē mā m doties vē lā k, trī s stundas neejot iepirkties.
Viesnī cā : jauks dizains, draudzī gs personā ls reģ istratū rā . Pa dienu ir krieviski runā još a meitene. Mums bija istaba ar skatu uz pilsē tu. Viņ i jautā ja no moš ejas aizmugures un lejas stā va. Ja jums ir istaba ar skatu uz jū ru, lū dziet nedot telpas sestajā un septī tajā stā vā zem gaisa kondicionē š anas iekā rtas, tas ir ļ oti skaļ š . Pie mums ģ imene mainī ja numuru, jo. vienkā rš i nav iespē jams tajā noturē ties trokš ņ a dē ļ . Mums iedeva 217. istabu ar izeju uz iekš ē jā kupola terasi ar skaistu skatu uz pilsē tu. Izbraukš ana pulksten 12.00. Mums bija izbraukš ana 18.45, transfē rs ieradā s viesnī cā.15. 00. Pagarinā jā m istabu par maksu uz trim stundā m.
Istaba maza, ir divas gultas, atzveltnes krē sls, galds, tē jkanna, krū zes, glā zes, tē jas/kafijas komplekti, divas 0.5 litru ū dens pudeles, ledusskapis, fē ns, gludeklis. Viņ i izsniedz peldmē teļ us, č ī bas un visu kosmē tiku, kas regulā ri tiek papildinā ta. Adapteris pē c pieprasī juma. TV plazma ar 130 kanā liem, t. sk. 10 krievvalodī gie. Kondicionieris labi atdzesē telpu, nerada troksni, katru rī tu tī rī š ana ir kvalitatī va. Balkona durvis iziet uz terasi, kur atrodas sols un atpū tas krē sls.
Internets katrā istabā , izcila kvalitā te.
Viesnī cā ir daudz arā bu, krievu, kazahu, vā cieš u, serbu, itā ļ u. Daudz bē rnu, arā bi ir ī paš i trokš ņ aini. Daudz bē rnu, kas jaunā ki par 2 gadiem.
Ē dinā š ana: mums bija puspansija, vakariņ as var mainī t pret pusdienā m. Brokastis 6.30-11.00, vakariņ as 18.30-22.00. Ieeja restorā nā maskā un cimdos, kurus izsniedz pie ieejas. Par ē dienkarti nerakstī š u, te daudzi par to ir runā juš i. Vienī gais, kas pā rsteidz, jo viesnī ca atrodas divus kilometrus no slavenā Zivju tirgus, vakariņ ā s pasniedz tikai viena veida zivis – mī klā vai mē rcē . Č etras dienas jū ras veltes vispā r nebija, bet musulmaņ u Jaunā gada priekš vakarā parā dī jā s salā ti ar kalmā riem un garnelē m, kā arī rī si ar garnelē m. Konditorejas izstrā dā jumi ir bezgarš ī gi, daudz rakstī ja par dieviš ķ ajiem kruasā niem, kas ir labā ki nekā Parī zē , bet ak, es to nevarē ju ē st, tas bija bez garš as. Nepatika arī kafija kafijas automā tā , labi, ka tē jkannā bija kā rtī gs olu krē ms. Vakariņ ā s konditore darī ja brī numus - apstiprinu, ka ļ oti garš ī ga un oriģ inā la kū ku pasniegš ana, kā arī deserti burciņ ā s. Tieš ais sitiens - Tiramisu, jā , tas ir forš i! Arī ar puspansiju vakariņ ā s tiek pasniegts tikai ū dens, pā rē jie dzē rieni ir par papildus samaksu.
Pludmale: atrodas G stā vā , jū ra bija super. Ū dens tī rs, bez eļ ļ as piemaisī jumiem, mī ksts ieeja, sekls, ļ oti piemē rots bē rniem. Visur tī rī ts, ļ oti tī rs. Ir arī peldbaseins, bet tas ir mazs š ā dai viesnī cai, lai gan fotoattē lā izskatā s liels. Ir arī bē rnu klubs, kurā varat atstā t mazuli uz pā ris stundā m uzraudzī bā . Ir galda teniss, pludmales volejbola tī kls, pā ris bā ri ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Pie ieejas pludmalē otrajā stā vā atrodas trenaž ieru zā le un sauna. Pludmale ir ciets piecinieks.
Viesnī cas apkā rtne: nekas ievē rī bas cienī gs. Pa kreisi - viesnī ca Fairmont, Oskara alkohola tirgus, laukums ar strū klakā m. Pa labi ir moš eja un netī ra apkā rtne. Ir vietē jā s ē stuves, negā ja, ļ oti stulbi. Bija krievu restorā ns, bet izkā rtnes bija apliktas ar dē ļ iem. Visur atkritumi. Tur bija daudz slē gtu telpu, varē ja redzē t tirgus vai veikalus, kas neizturē ja pandē miju. Palika tikai suvenī rs Balons, iesaku, suvenī riem cenas pieņ emamas. Ir arī neliels Sī rijas pā rtikas preč u tirgus un aptieka. Tā lā k aiz laivas pieminekļ a, civilizē tā k, atrodas McDonald's, Subway, zivju restorā ns Wyndhem Garden viesnī cā .
Mē s devā mies uz Š ardž u, bijā m Mega Mall, Š ā rdž as pilsē tas centrā . Ar taksometru no viesnī cas 30 dirhami vienā virzienā . Automaš ī nā viņ i sē ž tikai aizmugurē jā sē deklī , vadī tā ja tuvumā tas ir aizliegts. No viesnī cas kursē bezmaksas transports uz Adž manas pilsē tas centru (nekas interesants) trī s reizes nedē ļ ā un uz Sahara Mall Š ardž ā (arī nekas ievē rī bas cienī gs) reizi nedē ļ ā , tikš anā s pie ieejas viesnī cā . Koronavī rusa dē ļ nav pieejami marš ruta autobusi no viesnī cas uz Dubaiju, viss ir atcelts.
Secinā jumi:
1. Viesnī ca sevi pozicionē kā ģ imenei draudzī gu un uz Eiropu orientē tu viesnī cu. Piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Viss iekļ auts ir lieliska iespē ja. Bet nav bē rnu ē dienkartes. Domā ju, ka administrā cijai pie tā jā piestrā dā un jā izveido vismaz stū rī tis ar pā rtiku bē rniem.
2. Baseins. Tā dam atpū tnieku skaitam ar 70 cm dziļ umu ir ļ oti mazs un tikai tā lā kā stū rī dziļ ums ir 1.40. Tiesa, zem nojumes atrodas bē rnu bradā jamais baseins, tač u tur nemitī gi sē dē ja un pļ ā pā ja tenkas melnā krā sā . Tā pat viesnī cas teritorija ir maza, nav kur iet un pastaigā ties ar ratiem.
3. Iespē ja ir lieliska klusā m brī vdienā m. Klusums, miers un jū ra. Ja plā nojat aiziet no darba, vienkā rš i atgulieties un izbaudiet, š ī iespē ja ir lieliska. Iesaku tad ņ emt tikai sistē mu "viss iekļ auts".
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Пляж Рецепшен Ресторан Delux City View Ванная Пляж Бассейн
аватар mariiarrr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 2020. gada novembrī , ļ oti forš a mā jī ga viesnī ca ar privā tu pludmali, kur visiem pietiek sauļ oš anā s krē slu, tī ra pludmale, ū dens lieliska temperatū ra. Uztura ziņ ā - paņ ē ma brokastis/vakariņ as, visur bufete, ē diens garš ī gs, esmu veģ etā riete, bija laba izvē le: bija pietiekami daudz gaļ as ē dienu, ļ oti garš oja deserti, ē diens diezgan daudzveidī gs - svaigs augļ i un dā rzeņ i, silti salā ti, austrumu ē dieni, kā dreiz bija suš i, viens nacionā lā s virtuves vakars bija. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2020. gada novembrī , ļ oti forš a mā jī ga viesnī ca ar privā tu pludmali, kur visiem pietiek sauļ oš anā s krē slu, tī ra pludmale, ū dens lieliska temperatū ra.
Uztura ziņ ā - paņ ē ma brokastis/vakariņ as, visur bufete, ē diens garš ī gs, esmu veģ etā riete, bija laba izvē le: bija pietiekami daudz gaļ as ē dienu, ļ oti garš oja deserti, ē diens diezgan daudzveidī gs - svaigs augļ i un dā rzeņ i, silti salā ti, austrumu ē dieni, kā dreiz bija suš i, viens nacionā lā s virtuves vakars bija.
Mums bija istaba ar skatu uz jū ru sā nos ar milzī gu balkonu, tad pā rvā cā mies uz istabu 5 stā vā ar skatu uz baseinu un jū ru (ļ oti jauki)
Ī paš s paldies visam personā lam un viesnī cas vadī bai (vadī tā js Ahmeds un Osamas kungs (viesu apkalpoš anas direktors) - mums bija viena ā rkā rtī gi nepatī kama situā cija (nekā dā veidā nav saistī ta ar viesnī cu), un saņ emtā s palī dzī bas un atbalsta lī menis ir tā ds vienkā rš i pā rsteidzoš s. Es tur, kur esmu bijis, bet tas bija vislabā kais klientu apkalpoš anas lī menis. Vē lreiz liels paldies!
аватар Grafinya-s
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Agrā ieraš anā s, attiecī gi, agri ieradā s viesnī cā.08:30. Jauka meitene reģ istratū rā paskaidroja, ka reģ istrē š anā s 15:00 vai tagad par 200 dirhamiem ~ 3400 tr. Lai gan ne pirmo reizi Emirā tos un, ja ir brī vas istabas, viņ i vienmē r apmetas agrā k)) Samaksā ja, uzlika rokassprā dzes pē c All-soft sistē mas, bet 6 gadus vecs bē rns nedrī kstē ja apmeklē t brokastis un atgā dinā ja, ka produktus no restorā na un veikaliem nevar ienest istabā ))) Un tad. … Tomēr ▾ Agrā ieraš anā s, attiecī gi, agri ieradā s viesnī cā.08:30. Jauka meitene reģ istratū rā paskaidroja, ka reģ istrē š anā s 15:00 vai tagad par 200 dirhamiem ~ 3400 tr.
Lai gan ne pirmo reizi Emirā tos un, ja ir brī vas istabas, viņ i vienmē r apmetas agrā k))
Samaksā ja, uzlika rokassprā dzes pē c All-soft sistē mas, bet 6 gadus vecs bē rns nedrī kstē ja apmeklē t brokastis un atgā dinā ja, ka produktus no restorā na un veikaliem nevar ienest istabā )))
Un tad...Wi-fi darbojas burtiski katru otro reizi! Paziņ oja par bē rnu kluba klā tbū tni. Viņ š nav. Bē rniem: peldbaseins un bē rnu slidkalniņ š pa smiltī m.
Istaba ir ļ oti maza, godī gi sakot, nav kur nolikt koferi, neuzskatu, ka Delux istabai jā atbilst tā diem izmē riem.
Uzturam. Iegā dā joties Visu, viesnī ca mainī tu š o koncepciju uz FB – pilna pansija: brokastis, pusdienas, vakariņ as. Ū dens telpā tilpums 0.5 l 25 dirhami ~ 422 rubļ i.
Nav saldē juma bē rniem, nav augļ u, izņ emot meloni, arbū zu. Bufete: vistas ē dieni! man patī k garš a. Un jā ) Kapuč ī no ir par brī vu tikai brokastī s. . . tad pa dienu par naudu, kā arī virkne citu (neatceros visu).
Jū ra – jā , pirmā piekraste, baltas smiltis.
Tas viss nav samaksā tā s mazā s naudas vē rts. Š eit AAE ir daudz citu cienī gu vietu.
аватар volkova325
Viesnī ca atbilst izcilā m atsauksmē m, un tā s 5 *. Ē diens kvalitatī vs, apkalpoš ana izcila, personā ls draudzī gs, teritorija ne pā rā k liela, bet sakopta, ar zā li un palmā m, uz zā les sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst izcilā m atsauksmē m, un tā s 5 *.
Ē diens kvalitatī vs, apkalpoš ana izcila, personā ls draudzī gs, teritorija ne pā rā k liela, bet sakopta, ar zā li un palmā m, uz zā les sauļ oš anā s krē sli. No vienas puses, Persijas lī cis ir 25-50 m attā lumā , no otras puses, Ajman iela. Internets darbojas LIELI.
Viesnī cas vestibilā ir boutique ar virsdrē bē m (kreisajā pusē pie ieejas). Tur strā dā Tatjana, Elija un Galja. Viņ i var doties uz saviem veikaliem un atbildē t arī uz citiem jautā jumiem. Un tajā paš ā vietā , pa kreisi, ir noliktavas telpa. Viens no darbiniekiem, Kaparbeks, runā krieviski, ir ļ oti uzmanī gs un var arī daudz pastā stī t.
Saule decembrī lec 7-30, bet pludmalē parā dā s 9-00, pateicoties viesnī cas atraš anā s vietai. Viesnī ca ir ē rta, klusa, piemē rota pā riem.
Tagad par mī nusiem. Viņ iem nav nekā da sakara ar viesnī cu.
- pastā vī gi sastrē gumi (kā du pirms 10 gadiem nebija), un tagad ceļ š uz Dubaiju ilgst nevis 20-30 minū tes, bet 1.5-2 stundas;
- š ī iemesla dē ļ tiek samazinā ta ekskursiju programma, un izbraukš ana no viesnī cas ir nevis pulksten 10-11, bet gan pulksten 13-30;
- Galvenais trū kums, kas mums bija, bija viesnī cas gids no Aneksas, Ostaps no Zaporož jes. Tikš anā s ar atbraucē jiem sā kā s 20 min. vē lu. Viņ š stā stī ja tikai mutiski, cenas neizdalot, neredzē jā m, kas ir iekļ auts ekskursijā s. Sā ka piedā vā t tikai visdā rgā kā s iespē jas. Dubaija – tikai ar Burj Khalifa apmeklē jumu vai ar vakariņ ā m uz laivas. Es teicu, ka citiem operatoriem un internetā ir iespē ja, tikai ekskursija pa Dubaiju, mē s jau braucā m ar laivu Dubaijas jahtu piestā tnē un vakariņ ojā m. Atteicā s. Pē c tam nolē mā m iegā dā ties ekskursijas no citiem. Viņ š ieteica doties ekskursijā ar laivu bez vakariņ ā m un pa Dubaiju. Piekritu. Cena bija vidē ja. Rezultā tā viņ i mū s neuzņ ē ma laivā . Pievilts.
Arī ekskursija uz Abū Dabī lika vilties. Izbraucā m 13:00.35 km lī dz Dabajai + 130 km lī dz Abū Dabī . Tur apmeklē jā m brī vdabas muzeju, kas 10 gadu laikā nav mainī jies, ir ļ oti mazs. Drī zā k viņ i apmeklē ja tualeti muzeja teritorijā , neko citu nepaguva izdarī t. Vē l divas reizes apstā jā mies uz 3-5 minū š u bildē m, paē dā m pusdienas un lī dz 18-40, kad zemē iestā jā s nakts, ieradā mies skaistā kajā moš ejā pasaulē . Vienā tempā izskrē jā m cauri istabā m, kuras bija ielaistas, uztaisī jā m vakara bildes un devā mies atpakaļ . Ekskursijas cena ir 70 USD.
Iztē rē ts laiks un iztē rē ta nauda. Viņ i gribē ja nā kamajā dienā pē c pirmā s tū res atdot biļ etes uz 2. tū ri (pā rtraukums bija 3 dienas), es saaukstē jos. Viņ i atbildē ja, ka biļ etes aizmugurē rakstī ts, ka atmaksa ir tikai 50%, un tad ā rsta izsaukš anas gadī jumā saskaņ ā ar apdroš inā š anu un gultas rež ī ma apstiprinā jumu. Biļ ete, izmē rs 7x12cm, otrā pusē , uzdrukā ta ar 1 mm augstiem burtiem. Viņ š par to mutiski nerunā ja. Un mē s nenodevā m biļ eti un par to nezinā jā m, kad maksā jā m. Citā di viņ i bū tu atteikuš ies.
Iespaids par braucienu 55% grī da. un 45% neg. Vē l viens punkts: lidojums ilgst 5-6 stundas. Viņ i lidoja uz turieni - lidmaš ī nā sē dekļ i nebija atgā zuš ies. Anex saglabā ts, lai vairā k cilvē ku ietilptu. Var lidot 2-3 stundas, bet 5-6 ir grū ti.
Pirmais ceļ ojums pirms 10 gadiem izraisī ja pilnī gu sajū smu.
аватар cfifeee
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dzī vokļ u viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, tai ir sava pludmale, ir marš ruta autobuss uz jū ru. Liela ē dienu izvē le bufetē , gardas brokastis. Kompleksa teritorija ir plaš a, š eit ir diezgan kluss un ē rts, ir divi peldbaseini un spa komplekss, darbojas animā cija. … Tomēr ▾ Dzī vokļ u viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, tai ir sava pludmale, ir marš ruta autobuss uz jū ru. Liela ē dienu izvē le bufetē , gardas brokastis. Kompleksa teritorija ir plaš a, š eit ir diezgan kluss un ē rts, ir divi peldbaseini un spa komplekss, darbojas animā cija. Liels pluss ir tas, ka ieeju/izeju teritorijā var veikt neatkarī gi no reģ istratū ras un visu diennakti. Grezni, tī ri dzī vokļ i, ir tē jkanna, atpū tas zona. Lielisks skats no balkona! Pieklā jī ga un draudzī ga personā la attieksme, operatī va raduš os jautā jumu risinā š ana.
аватар Denis205041
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija ieteikumi par š o viesnī cu, un tā atbilst mū su kritē rijiem. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , teritorija diezgan kopta. Internets viesnī cā labs. Ē dā m brokastis un vakariņ as, ļ oti lielisks ē diens. Istabas arī lieliskas, tī ras katru dienu. … Tomēr ▾ Mums bija ieteikumi par š o viesnī cu, un tā atbilst mū su kritē rijiem. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , teritorija diezgan kopta. Internets viesnī cā labs. Ē dā m brokastis un vakariņ as, ļ oti lielisks ē diens. Istabas arī lieliskas, tī ras katru dienu. Mums ir tikai pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu.
аватар selyven
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgi sapņ ojā m par ceļ ojumu uz AAE un nopirkā m biļ eti no Shanturs. Ekskursijas tika paņ emtas un izpirktas turpat, lai vē lā k nebū tu nepatikš anas. Kopumā es gribu teikt, ja esat noguruš i no rū pē m un vē laties iegū t pilnī gu atpū tu, tad jū s esat š eit. … Tomēr ▾ Ilgi sapņ ojā m par ceļ ojumu uz AAE un nopirkā m biļ eti no Shanturs. Ekskursijas tika paņ emtas un izpirktas turpat, lai vē lā k nebū tu nepatikš anas. Kopumā es gribu teikt, ja esat noguruš i no rū pē m un vē laties iegū t pilnī gu atpū tu, tad jū s esat š eit. Nekā das ballī tes, trokš ņ oš ana, diskotē kas. . . Nekā! ! ! Tikai kluss miers, laba atpū ta. Garš ī gs ē diens, lieliska pludmale ar debeszilu ū deni un baltā m smiltī m. Zivis izlec no ū dens baros, piemē ram, delfī ni. Ū dens ir caurspī dī gs. Lieliskas gultas ar mī kstiem matrač iem. Guli kā uz mā koņ a. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti automā tiski, nevienam nav jā jautā , š ampū ni, kondicionieri un citas labas kvalitā tes. Istabā ir tē jkanna, divas krū zes, divas karotes un divas pudeles ū dens, daž ā da veida tē ja un kafija. Papildinā ts katru dienu.
Uzkopš ana istabā s ir ļ oti kvalitatī va, sniegbalti dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Numurā ir ledusskapis, kafijas automā ts, platekrā na TV, krievu kanā li 7-8. Skapī ir seifs, gludeklis un gludinā mais dē lis. Divi halā ti. Viņ i lū dza, lai mē s izņ emtu no ledusskapja maksas dzē rienus, lai atdzesē tu savē jos. Reģ istratū rā katru dienu krieviski runā još s darbinieks. Brokastis garš ī gas, personā ls uzmanī gs. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , pā ri ceļ am pā rtikas veikali, krastmalā ir daudz jū ras velš u kafejnī cu, man patika restorā ns ar turku virtuvi. Viesnī ca par nelielu piemaksu mainī ja skatu pa logu, pilsē tai tas nav ī paš i izdevī gi. Par personā lu nerakstī š u (lasi iepriekš ē jā s tū ristu atsauksmes). Visi tū risti ir atš ķ irī gi, un katram ir savas personī gā s attiecī bas ar viesnī cas personā lu. Galvenais bū t kulturā lam un paš am nebū t augstprā tī gam un viss bū s labi : -)
Mī nusu NAV. Bet katram gadī jumam paņ emiet lī dzi ū deņ raž a peroksī du, jodu un briljantzaļ o. Es iegriezu kā ju uz nolauztā s solā rija malas. Smagi sagriezts. Asinis tecē ja straumē . Neviens ī sti nevarē ja palī dzē t. Glā bē ja aptieciņ ā bija tikai dezinficē još ais š ķ idrums, pā rsē js un plā ksteris rullī : -) Un vispā r viņ am paš am gandrī z palika slikti, ieraugot asinis. : -) No pirmā AAE apmeklē juma man tagad ir atmiņ u rē ta : -) Ļ oti patī kami, ka dzimš anas dienā (kamē r gā jā m) istabā tika atnesta torte ar sveci. Blakus tika nolikti sē rkociņ i, galda piederumi, š ķ ī vji un salvetes. PALDIES!! !
Life hacks: vī za uz emirā tiem Krievijas Federā cijas pilsoņ iem nav nepiecieš ama, to izsniedz bez maksas, ierodoties lidostā . Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā no Š ā rdž as lidostas. tas ir vistuvā kais un taksometrs ir lē tā ks un atvedī s ā trā k nekā no Dubaijas lidostas. Atpū ta š ajā ķ ermenī ir iztē rē tā s naudas un attā luma no Dubaijas vē rta! ! ! Labā k ir maksā t par izmitinā š anu vai nu ar karti, vai mainī t diharmus siltummainī (lidostā vai netā lu no viesnī cas). reģ istratū rā dolā ru maiņ as kurss diharm nav izdevī gs, tač u par to jū s tiksit brī dinā ts reģ istratū rā .
Ū dens viesnī cā ir 20 diharmi, savukā rt veikalā pā ri ceļ am 3 diharmi, bezmaksas ū dens tiek likts tikai reizi dienā numurā un brokastu/vakariņ u laikā . Lai visiem lieliskas brī vdienas! Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā ! Gribu atgriezties š ajā viesnī cā vē l un vē l! ! ! (ko mē s darī sim) Mē s iemī lē jā mies AAE! ! ! Lieliska valsts un brī niš ķ ī gi cilvē ki!
аватар littlemaribakery
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad palikā m š ajā viesnī cā , viss bija lieliski. Klusa, mierī ga viesnī ca arā bu stilā , pirmā krasta lī nija, pludmale, starp citu, tiek tī rī ta katru dienu - liels pluss. Jū ra ir tī ra. Netā lu no viesnī cas atrodas zā liens ar sauļ oš anā s krē sliem, kur var atpū sties bez maksas. … Tomēr ▾ Š ogad palikā m š ajā viesnī cā , viss bija lieliski.
Klusa, mierī ga viesnī ca arā bu stilā , pirmā krasta lī nija, pludmale, starp citu, tiek tī rī ta katru dienu - liels pluss. Jū ra ir tī ra.
Netā lu no viesnī cas atrodas zā liens ar sauļ oš anā s krē sliem, kur var atpū sties bez maksas. Visu uzturē š anā s laiku viesnī cā nebija neviena brī ž a, kad kā dam nebū tu pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Es daudz neteikš u par baseiniem, jo. gandrī z viss brī vais laiks tika pavadī ts jū rā ) Bet ir gan dziļ i, gan ļ oti maziem bē rniem.
Par paš u viesnī cu: visi smaidī gi, jauks personā ls! Krievu valodā runā maz, bet angliski pā rvalda, visbiež ā k sazinā jā mies ar ž estiem un lieliski sapratā m) Katru dienu kvalitatī va uzkopš ana, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, visus vannas piederumus nodroš ina viesnī ca.
Istabas: mums bija skats uz jū ru - tikai sapnis! Numurā ir seifs, kondicionieris, TV, fē ns, tē jkanna (tē ja, kafija, cukurs bez maksas, komplekts tiek papildinā ts katru dienu). Mini bā rs ir maksas.
Ē dinā š ana: mums bija brokastis un vakariņ as - bija daudz pā rtikas, daudz dā rzeņ u un augļ u, deserti, jū ras veltes arī bija daž ā das. Viesnī cā nav alkohola, ko es domā ju, paldies Dievam)) Mī ļ otā jiem netā lu no viesnī cas ir veikals, kur var nopirkt visu.
Ir bezmaksas transfē rs uz Dubaiju (tikai jums iepriekš jā reģ istrē jas reģ istratū rā ).
Kopumā es ļ oti iesaku š o viesnī cu! Ceru kā dreiz tur atgriezties!
Parādīt vairāk »


iemiesojums annabasova44
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Adžmanas staļļi
Novērtējums 9.0
AAE, Adžmana
Atpūta, Daba
Al Nuami mošeja
AAE, Adžmana
Arhitektūra, Reliģija
Adžmanas muzejs
AAE, Adžmana
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Пляжный отель Bahi Ajman Palace располагается в г. Аджман в живописном заповедном районе, в 2 км от центра города.

Atrašanās vieta Расстояние от курортного отеля в живописном заповедном районе до международного аэропорта Шарджа составляет 11 км, а до международного аэропорта Дубай — 22 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 200 м. Пляжные полотенца: бесплатно. Есть душ. Бар на пляже платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле работает множество ресторанов и лаунджей, где подают блюда разнообразных кухонь всего мира. Доставка еды и напитков в номер осуществляется круглосуточно. По утрам для гостей сервируют завтрак «шведский стол». Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem Детский открытый бассейн (с навесом от солнца), детская зона развлечений.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, водные виды спорта платно, массаж платно, баскетбол (бесплатно), волейбол на пляже (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 254 номера.

Istabās

В номере есть зеркало для макияжа, центральный кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, CD/DVD-проигрыватель (по запросу), радио, мини-бар платно (вода, 2 бутылки в день — бесплатно), электрический чайник, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), мини-кухня (барная стойка, шкафы, столовые приборы, посуда, микроволновая печь, холодильник, чайник, кофемашина (One Bedroom Residence, Two Bedroom Residence), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Предоставляются тапочки и халат.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Sheikh Humaid Bin Rashid Al Nuaimi Street, PO Box 7176, Ajman, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 701 88 88
Tīmekļa vietne: Bahi Ajman Palace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.