Jauna un skaista viesnīca ar labu Wi-Fi pludmalē

Rakstīts: 14 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 12 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Februā rī atpū tā mies no 1 lī dz 12. Man ļ oti patika viesnī ca, ir krieviski runā još s personā ls. Iekā rtojā s ā tri un bez problē mā m, visas istabas ar skatu uz jū ru. Viesnī ca ir jauna, celta grā matas formā , otrajā stā vā baseins un pirts ar dž akuzi, ir trenaž ieru zā le. Ē diens 4 lī menī , kā jau man, ē dieni likā s pikanti. Brokastis, pusdienas un vakariņ as ē dā m daž ā dos restorā nos, kuru piekrastē ir daudz. Viesnī cā ir labas kvalitā tes zivju restorā ns ar zemā m cenā m pē c vietē jiem standartiem. Viss atbilst - un apkalpoš ana un telpu uzkopš ana, bez sū dzī bā m.
Vienī gais negatī vais, manuprā t, ir ceļ a š ķ ē rsoš ana, lai nokļ ū tu pludmalē . Pati pludmale ir tī ra, un ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem š ajā periodā problē mu nebija, pietika visiem. Jū ra ir tī ra, bet ne pā rā k silta un mierī ga februā rī .
Un vē l viena lieta. . . ja nevē laties sabojā t savu brī vdienu pieredzi, nesazinieties un pat netuvojieties krā pniekiem, kuri mē ģ ina jū s ievilinā t iepirkš anā s tū rē pē c lē tiem ā das un zelta kaž okiem, Pie reģ istratū ras sē ž Veronika ar piedā vā jumiem iegā dā ties atklā tu ķ ī nieš u mē teli ar Itā lijas rū pnī cas zī molu un pasaules zī molu cenā m ar atlaidi lī dz 150%. Nepakļ aujieties gidu pā rliecinā š anai par paaugstinā tā m cenā m, kuri arī pā rdod ekskursijas viesnī cā par 2-3 reizes dā rgā k.

Izbaudiet savas brī vdienas, Adž manā nebū siet vī luš ies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu