Jautājums o Abu dabī

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
88 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Manu draugu aizturēja Dubaijas lidostā, viņš lidoja no Kairas uz Kazahstānu, tranzītā caur Dubaiju, tagad viņš ir cietumā, kas viņu sagaida?
Pirms gada viņš dzīvoja Dubaijā, tur acīmredzot bija pārkāpums saistīts ar īres nemaksāšanu, milzīgs sods, lūdzu palīdziet
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-02-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар AllOverTheWorld
Un kā ceļojumu forums var jums palīdzēt?
Juridiskās konsultācijas, neesmu dzirdējis(-as)
аватар Anetka-gan
oo, neapmaksāti čeki! viņiem šeit nepatīk. nu - sēdēs) viņa ieslodzījuma laiks ir atkarīgs no summas
аватар kolyan_cat
Kā es varu Jums palīdzēt? Iemest sodu?
Nē, ļaujiet viņam sēdēt.
аватар kolyan_cat
Cilvēki, man nonāca prātā - dāma nodarbojas ar krāpnieku, tipiska shēma - ārzemju princis grasījās ierasties un precēties, un tad viņam radās sarežģītas problēmas, un viss beidzas ar to, ka meitene saņem aizdevumu, lai palīdzētu savam mīļotajam: ) Pēc tam viņš uz visiem laikiem pazudīs no viņas dzīves.
аватар Anetka-gan
Starp citu, tā ir iespēja. it īpaši, ja esat ēģiptietis. prasīs sodu
BET, Dubaijā tevi tiešām iesēdināja cietumā par atlēkušo čeku. un tas ir ļoti nopietni. cits jautājums - ja cilvēks ir tranzītā, vai policijai ir pieeja šiem datiem? Jo nav pasu kontroles.
vēl viena nianse - ja cilvēks nez kāpēc nolēma pamest AAE un viņam ir īres līgums - viņš lauž līgumu un slēdz visus parādus. ja cilvēks bēg, nenoslēdzot visas saistības - kāpēc pie velna sazināties ar tādu cilvēku?
аватар Elenka08
Tā ka jā, visticamāk, katram ir jāčipo, lai tiktu no cietuma. Tā kā * acīmredzot bija saistīts pārkāpums *, un, ja tas nedarbojas, tad tas būs * acīmredzot nedziedināmi slims * vai * aplaupīts un izmests uz ielas *
аватар Alex714
Piekrītu kolyan_cat, viņš nepārprotami ir krāpnieks, un grib no jaunai dāmai nogriezt naudu, TS ir tiešs ceļš pie jurista iesākumam un tad izlemt vai ir vērts tērēt laiku un naudu šādam pasākumam .
аватар kolyan_cat
Advokāts nav vajadzīgs, kā Kazahstānas jurists var palīdzēt ar personu, kura it kā “atrodas cietumā Emirātos”?
Viņai atliek tikai gaidīt. Tiklīdz rodas lūgums pēc finansiālas palīdzības, aizmirstiet viņa vārdu un izdzēsiet visus kontaktus.
аватар Anetka-gan
juristi nav vajadzīgi) visas lietas, kas saistītas ar tādiem parādiem, tiks atrisinātas vienā un tajā pašā vietā tiesā))) no viņa tiks ieturētas visas tiesas izmaksas)) plus otsdika. labi, ja tā ir taisnība)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Abu dabī
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl