Rixos Premium Saadiyat Island 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.610
№5 viesnīcas reitingā Abu dabī
6.0 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Saadiyat salā, 3,7 km attālumā no Luvras Abū Dabī. Viesiem tiek piedāvāta privāta pludmales zona. Tā atrodas blakus privātai pludmalei, 20 minūšu pastaigas attālumā no Abū Dabī centra, 20 minūšu brauciena attālumā no tirdzniecības centra Yas un 7 km attālumā no tirdzniecības centra Abū Dabī. Uzcelta 2018. gadā. Viesnīca piedāvā daudz izklaides pieaugušajiem un bērniem.Vairāk →
аватар 66000aa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is ir mans pirmais ceļ ojums uz AAE. Ne valsts, ne viesnī ca mū s nepievī la. Viss augstā kajā lī menī . Nokā rtojā s 30 minū tē s. pē c ieraš anā s neviens neievē roja noteikto normu par norē ķ inā š anā s laiku. … Tomēr ▾ Š is ir mans pirmais ceļ ojums uz AAE. Ne valsts, ne viesnī ca mū s nepievī la. Viss augstā kajā lī menī . Nokā rtojā s 30 minū tē s. pē c ieraš anā s neviens neievē roja noteikto normu par norē ķ inā š anā s laiku. Sanā ca ar smaidu, visu izstā stī ja, rā dī ja, paskaidroja. Tī rī š ana katru dienu, ē dinā š ana lī dz kauš anai (visi, kas ievē ro diē tu, š ī viesnī ca nav domā ta jums), darbinieki - no augstā kā lī meņ a vadī tā jiem lī dz dā rzniekam - visi draudzī gi un smaidī gi. Vienmē r gatavs dialogam. Iesaku viesnī cu. Piemē rots tiem, kas vē las bū t sā tī gi, mierī gi, atpū tuš ies. Liels paldies visam viesnī cas personā lam!
аватар JAna737900
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s notika laicī gi. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir diezgan jauna, nolē mā m mē ģ inā t atpū sties š ajā vietā . Ē diens labs, apkalpoš ana kopumā arī . Bē rnu animā cija ir ideā la. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika laicī gi. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir diezgan jauna, nolē mā m mē ģ inā t atpū sties š ajā vietā . Ē diens labs, apkalpoš ana kopumā arī . Bē rnu animā cija ir ideā la. Pirms istabas apkalpoš anas bija jautā jumi, bet tie tika ļ oti ā tri atrisinā ti reģ istratū rā . Pludmalē ir smiltis, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i tiek mainī ti bez ierobež ojumiem. Saulriets ir ē rts. Ir liels peldbaseins, bā ri. Tuvumā nav veikalu un aptieku, bet ir organizē ts transfē rs no viesnī cas uz tiem.
аватар Lvi05
29. oktobrī mē s ar meitu lidojā m uz Sadiatas salu uz jaunu viesnī cu..... ! Viss priecē ja pati viesnī ca un pludmale ar skaidru jū ru. Bet tas ir no pirmā acu uzmetiena..... Mū s ievietoja istabā ar publiskā s tualetes smarž u......Pareizā k sakot, kā sabiedriskā tualete uz ielas. … Tomēr ▾ 29. oktobrī mē s ar meitu lidojā m uz Sadiatas salu uz jaunu viesnī cu..... ! Viss priecē ja pati viesnī ca un pludmale ar skaidru jū ru. Bet tas ir no pirmā acu uzmetiena..... Mū s ievietoja istabā ar publiskā s tualetes smarž u......Pareizā k sakot, kā sabiedriskā tualete uz ielas. Pilnī gs santehnikas standartu pā rkā pums-viesnī ca acī mredzot uztaisī ta itkā ! viesnī cas saimnieki pat neiedomā jā s, ka saindē š anā s ar fokusa gā zē m izraisa nopietnas veselī bas problē mas, lī dz pat nā vei, ī paš i bī stami bē rniem , jo tie ir bī stams tā du gā zu maisī jums kā amonjaks, sē rū deņ radis un oglekļ a dioksī ds. Mans aicinā jums reģ istratū rā klausieties ne vienu reizi, bet daudzus, beidzā s ar to, ka tagad mē s visu izlemsim un beigā s neko !!! ! ! Naktī negulē jā m, no rī ta skrē jā m uz pludmali. Vē jš pacē lā s un lietussargi zem kuriem visi gulē ja nokrita viens lietussargs uzkrita bē rnam virsū . Mammai izdevā s viņ u noķ ert un otrs lietussargs uzlidoja manai meitai un iesita pa galvu ar smagu dzelzs pamatni! Dabisks smadzeņ u satricinā jums..... 1.2 kakla skriemeļ a nobī de! Par laimi es pati esmu daktere un uzreiz rī kojos, viņ i nonā ca smirdī gā istabā , meita apgū lā s atpū sties un tad auroja ugunsdzē sī bas signalizā cija! Es atkal skrienu uz reģ istratū ru, viņ i man sola mainī t istabu, veikt daž us pasā kumus 10 minū š u laikā , bet diemž ē l tas viss ir tikai mā nī š ana ! ! ! Atkal dodos uz reģ istratū ru, viņ i sola mainī t istabu..... gaidā m lī dz 16.00, liekas, ka nolē mā m aizgā ju apskatī ties istabu, viss nokā rtojā s, paskaidroju jaunietim, ka iesim vakariņ ā s un pā rcelsimies......Bet ir par agru priecā ties, pē c vakariņ ā m viņ i man saka, ka jū s atteicā ties no istabas, un viņ i to nokā rtoja, un istabu nav! Negribu aprakstī t visus dialogus, bet viesnī cā s visi melo, viens otram grū st virsū , viņ iem absolū ti vienalga par viesnī cas godu nevis paš iem atpū tniekiem!!!! ! ! Rī t viņ i solī ja atkal rī koties........ Un nav iespē jams sazvanī t reģ istratū ru vai atnā kt, visi trokš ņ o, lamā jas, kā rto attiecī bas un daudziem ir problē mas!!! ! . Tā tad, ja vē laties iegū t stresu un problē mas, nevis atpū sties un relaksē ties par savu ne mazo naudu, esat laipni gaidī ti š eit!! ! !
аватар Kudr-leb
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca absolū ti nav gatava darbam. Viesnī ca ir netī ra, ne viesmī ļ i, ne viesnī cas darbinieki nevar atrisinā t nevienu jautā jumu. Telpas smird pē c kanalizā cijas. Telpas nav uzkoptas. Viesnī cu vadī tā ji visu saprot, bet neko nedara. … Tomēr ▾ Viesnī ca absolū ti nav gatava darbam. Viesnī ca ir netī ra, ne viesmī ļ i, ne viesnī cas darbinieki nevar atrisinā t nevienu jautā jumu. Telpas smird pē c kanalizā cijas. Telpas nav uzkoptas. Viesnī cu vadī tā ji visu saprot, bet neko nedara. Viesnī cā tika iedzī ti darbinieki no Turcijas Rixos, viņ i mē ģ ina kaut ko darī t individuā li, tač u jau tagad ir skaidrs, ka vē las atgriezties. Viesmī ļ i no Indijas vispā r neko nesaprot, bē rniem nes alkoholiskos kokteiļ us. A la carte restorā nos ē diens ir slikts, atnesa desertu, kas izskatā s, ka pirms mums kā ds ar dakš iņ u pabā zis. Jū ra tī ra un skaista, bet viļ ņ i izskaloti. Pludmalē pie jū ras nav aprī kots bā rs ar ū deni un duš u, visi ar paciņ ā m skrien pē c dzē riena uz baseinu ??? ? .
Ja zini, kas ir komfortablas brī vdienas Emirā tos, neiesaku domā t par š o viesnī cu!
Пляж, постоянно волны и водоросли Десерт в Итальянском ресторане До моря идти прилично У бассейна сильно орет музыка
аватар Vadrunet
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i apmetas nesagatavotā s, netī rā s telpā s. Divas dienas telpas nemaz netī ra. Darbinieki uz pieprasī jumiem un komentā riem neatbild. Vadī ba visu vaino "jaunajā viesnī cā " un arī nereaģ ē . Restorā ns, pludmale, istabas ir pilnī gs haoss. … Tomēr ▾ Viņ i apmetas nesagatavotā s, netī rā s telpā s. Divas dienas telpas nemaz netī ra. Darbinieki uz pieprasī jumiem un komentā riem neatbild. Vadī ba visu vaino "jaunajā viesnī cā " un arī nereaģ ē . Restorā ns, pludmale, istabas ir pilnī gs haoss
аватар maranaparhomec
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pilnī gi jauna viesnī ca Rixos Saadiyat Island 5 *, kuru mums palaimē jā s apmeklē t pionieru vidū . Viesnī cu atradā m paš i pē c bildes internetā . . Viesnī ca visur ir eleganta un grezna. Katrs teritorijas milimetrs ir bagā tī bas piesā tinā ts. … Tomēr ▾ Pilnī gi jauna viesnī ca Rixos Saadiyat Island 5 *, kuru mums palaimē jā s apmeklē t pionieru vidū . Viesnī cu atradā m paš i pē c bildes internetā . . Viesnī ca visur ir eleganta un grezna. Katrs teritorijas milimetrs ir bagā tī bas piesā tinā ts. Personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs, viņ i patieš ā m vē las palī dzē t. Numurs ar modernu remontu, modernā m iekā rtā m un vannas istabu. Ē dieni restorā nā ir tikai labā kie ē dieni, dā rga gaļ a, jū ras veltes, saldumi. Ja godī gi, es gribē ju izmē ģ inā t visu, bet tas ir fiziski neiespē jami. Man tik ļ oti patika restorā na apkalpoš ana, ka nevarē ju nenofotografē t visus ē dienus. Blakus viesnī cai ir ideā la pludmale. Pludmalē ir arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi un dvieļ i. Smiltis ir tik smalkas, ka bija kā staigā t pa mā koņ iem. Arī pludmales pakalpojumi ir augstā lī menī . Vienmē r bija viesmī lis, kas piedā vā ja dzē rienus un uzkodas, atnesa aukstu ū deni. Man patika, ka uzturē š anā s viesnī cā bija mierī ga un pē c iespē jas labā ka. Neskatoties uz to, ka pabeigš ana notiek, bet tas mums nemaz netraucē ja. Viesnī ca sevi pasludinā ja ļ oti labi, ceram, ka tā bū s vienmē r. Un nā kamgad mē s to izvē lē simies vē lreiz.


iemiesojums oxanalu
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums l_6818
Labdien, vai jūs varētu uzrakstīt kontaktpersonu e-pasta tālruņu numurus viesnīcā un ierakstīt sevi rezervētu un apmaksātu. Paldies par atsauksmi
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
šeiha Zajeda mošeja
Novērtējums 9.4
AAE, Abu dabī
Arhitektūra, Reliģija
Tematiskais parks Warner Bros. Pasaule
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Atpūta, Izklaide
Luvra Abū Dabī
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Muzeji

Отель с частной пляжной зоной расположен в районе острова Саадият, в 3,7 км от Лувра Абу-Даби. Он находится рядом с собственным пляжем в 20 минутах ходьбы от центра Абу Даби, в 20 минутах езды от торгового центра Yas Mall, в 7 км от торгового центра Abu Dhabi Mall. Построен в 2018 году. Отель предлагает множество развлечений для взрослых и детей.

Atrašanās vieta 34 км от аэропорта Abu-Dhabi-AUH. 25 км от Abu Dhabi.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 300 м. Павильон на пляже, душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан, обслуживающий в течение всего дня, 6 ресторанов A’La Carte, 1 лобби-лаунж, 2 бара. Банкетный зал, 3 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет). Детская коляска (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки для взрослых.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 378 номеров и люксов, а также 12 вилл.

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер с индивидуальным управлением, сейф (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе, телефон, мини-бар (заполненный, пополнение ежедневно, бесплатно), душ и ванна.

Adrese Al Sa'Diyat - Abu Dhabi - Объединенные Арабские Эмираты
Tālruņi: +971 2 492 2222
Tīmekļa vietne: Rixos Premium Saadiyat Island
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть аквапарк или горки. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.