Jauna un grezna slavenās viesnīcu ķēdes Hyatt viesnīca Saadiyat salā

Rakstīts: 18 jūnijs 2014
Ceļošanas laiks: 24 — 26 septembris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Park Hyatt Abu Dhabi ir lielā kā viesnī ca Park Hyatt ķ ē dē un pirmā viesnī ca, kas uzcelta Saadiyat salā.2011.  gadā .
Viesnī cai ir sava 9 km gara balto smilš u pludmale. Netā lu atrodas Saadiyat Beach Golf Club un tikai daž u minū š u attā lumā no pilsē tas biznesa rajona un Corniche. Viesnī ca ir piemē rota gan biznesa cilvē kiem konferencē m un atpū tniekiem prom no pilsē tas burzmas, gan viesiem, kuri dod priekš roku ģ imenes atpū tai. No restorā nu un numuru logiem paveras skaists skats uz labiekā rtoto viesnī cas teritoriju, Persijas lī ci un Saadiyat Beach Golf Club.
Istabas ir plaš as – visos ir moderns interjers arā bu motī vos un tumš ā s krā su shē mā s, kā arī balkoni. Viesnī ca piedā vā arī izmitinā š anu dzī vokļ os un privā tā s villā s. Visā s villā s un "suite" numuros ir ā ra dž akuzi baseini. Numuros ir mū sdienī gs un arā bu stila interjers, Hans Grohe lietus duš as, 42 collu televizori un Nespresso kafijas automā ti.

Papildus greznā m naktsmī tnē m viesnī ca piedā vā arī augstā kā s klases ē dinā š anu ar plaš u virtuves ē dienu izvē li no visas pasaules: The Park Bar & Grill, The Caf? , Beach House un The Library. Ir 4 lieli sā lsū dens baseini, lieliskais Atarmia Spa ar deviņ ā m plaš ā m procedū ru telpā m, privā tas ā ra terases, tenisa korts un Camp Hyatt bē rnu klubs.
Personā ls apkalpo augstā ko klasi, reģ istratū rā ir krieviski runā još s pā rstā vis.
Netā lu no viesnī cas atrodas Emirates Historic Village, Ferrari World Abu Dhabi un Sheikh Zayed Lielā moš eja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu