Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Abu dabī
9.0 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca ir bezalkoholiska, orientēta uz ģimenēm ar bērniem. Reģistrējoties tiek ieturēts depozīts. Viesnīca tika atvērta 2010. gadā. Sastāv no 21 stāva ēkas, ir 4 lifti. Viesnīca pieder Rotana viesnīcu ķēdei. Pludmales kūrorts pilsētā atrodas prestižajā Abū Dabī rajonā, līča krastā, netālu no lielākajiem iepirkšanās un biznesa centriem, galvenajiem pilsētas apskates objektiem. Viesnīca atrodas blakus apburošajai prezidenta pilij, tirkīzzilā Persijas līča krastā.Vairāk →
аватар Viktorija374737
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba atraš anā s vieta, ē dinā š ana, draudzī gs personā ls. Jū s nevarat doties ekskursijā s, braukt ar taksometru (tas ir lē ti) viens pats un braukt, lai visu apskatī tu, viss ir blakus. Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, ļ oti ē rti, nav jā brauc. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, ē dinā š ana, draudzī gs personā ls. Jū s nevarat doties ekskursijā s, braukt ar taksometru (tas ir lē ti) viens pats un braukt, lai visu apskatī tu, viss ir blakus. Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, ļ oti ē rti, nav jā brauc.
аватар Egor795730
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par š o naudu viss ir kā rtī bā , protams, ē diens man ļ oti negarš oja, bet nevarē tu teikt, ka galī gi slikts. Mē s tikai brokastojā m katru dienu vienā di. Tī rī š ana ir laba visai Rotanai tī rī bai, serviss labs. Istaba ir standarta ar balkonu, zinu, ka ir istabas ar virtuvi, bet mums nepaveicā s, dzī vojā m istabā bez virtuves. … Tomēr ▾ Par š o naudu viss ir kā rtī bā , protams, ē diens man ļ oti negarš oja, bet nevarē tu teikt, ka galī gi slikts. Mē s tikai brokastojā m katru dienu vienā di. Tī rī š ana ir laba visai Rotanai tī rī bai, serviss labs. Istaba ir standarta ar balkonu, zinu, ka ir istabas ar virtuvi, bet mums nepaveicā s, dzī vojā m istabā bez virtuves. Atraš anā s vieta laba, ar taksi nav dā rgi braukt uz jebkuru vietu Abū Dabī , blakus ir pludmale, viss blakus.
аватар AnturagTour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas piekrastē , neskatoties uz to, ka tā atrodas gandrī z Abū Dabī centrā un ir ideā li piemē rota pastaigai pa mā jī go un zaļ o Abū Dabī , iepirkš anā s un apskates vietā m. Viesnī ca ir daudzstā vu, 18 stā vu ē ka, maza izmē ra, bet ļ oti mā jī ga, tajā gribas apmesties un izbaudī t pludmales brī vdienas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas piekrastē , neskatoties uz to, ka tā atrodas gandrī z Abū Dabī centrā un ir ideā li piemē rota pastaigai pa mā jī go un zaļ o Abū Dabī , iepirkš anā s un apskates vietā m. Viesnī ca ir daudzstā vu, 18 stā vu ē ka, maza izmē ra, bet ļ oti mā jī ga, tajā gribas apmesties un izbaudī t pludmales brī vdienas. Personā ls pā rvalda vairā kas valodas, ir krieviski runā još s. Nevainojams serviss. Jauks vestibils. Labi kopta baseina zona. Pludmale ir pietiekami plaš a. Numuri ir maksimā li ē rti un plaš i, sā kot no 50 m2. Ne visiem numuriem ir balkoni. Skats no numuriem uz lī ci, viesnī cas parka zonu vai pilsē tu. Viena no labā kajā m cenas un kvalitā tes attiecī bu viesnī cā m Abū Dabī . Viesnī ca ir bezalkoholiska.
Бассейн и парковая зона отеля У бассейна Вид из номера на бассейн Вид с балкона номера на бассейн и залив Classic room with balcony Атриум отеля Лобби у ресепшена Лобби
аватар sistematour
Pretī viesnī cai Emirates Palace Abu Dhabi 5 *. Daudzstā vu viesnī ca, 1. lī nijā . Plaš i standarta numuri. Pastaiga lī dz tirdzniecī bas centram 20 minū tes. Pludmale ir atvē rta lī dz saulrietam, baseins ir atvē rts lī dz 20:00, baseins ir liels. … Tomēr ▾ Pretī viesnī cai Emirates Palace Abu Dhabi 5 *.
Daudzstā vu viesnī ca, 1. lī nijā .
Plaš i standarta numuri.
Pastaiga lī dz tirdzniecī bas centram 20 minū tes.
Pludmale ir atvē rta lī dz saulrietam, baseins ir atvē rts lī dz 20:00, baseins ir liels. Restorā ni lī dz 23.00.
Brokastu izvē le ir daudzveidī ga, viss ļ oti garš ī gs (daudz augļ u).
Ir numuru savienojums.
Internets visur par maksu 1 stunda - 25 AED.
Blakus ir bū vlaukumi.
427. numurs ar skatu uz lī ci, pilsē tu, viesnī cu.
412. telpa ar skatu uz bū vlaukumu.
вид с 1 этажа в стандартном номере в стандартном номере стандарт стандарт
аватар Andy555
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Jauns, tī rs, labi uzturē ts. Depozī tu neatstā ja. Ja jū s neizmantojat internetu, mini bā ru, tad viņ i stingri un nevē las to ņ emt. Pludmale ir ok, baseins lielisks. Ē diens ir pienā cī gs, garneles, gliemenes, vistas liellopu gaļ a. … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Jauns, tī rs, labi uzturē ts. Depozī tu neatstā ja. Ja jū s neizmantojat internetu, mini bā ru, tad viņ i stingri un nevē las to ņ emt. Pludmale ir ok, baseins lielisks. Ē diens ir pienā cī gs, garneles, gliemenes, vistas liellopu gaļ a. Alkohols, tikai savē jais. Marina Mall 8 dirhams ar taksometru. Lī dz Emirates Palace, tikai ar taksometru. staigā t nebū s atļ auts. Brauciens maksā.6 dirhamus. Coffee Gold 24 karā ti Emirates Palace 60 dirhams. Apkaisa to ar zelta pulveri. Kafija tā -tā , nekas labs. Ar taksometru uz Sheikh Zayed Grand Mosque 40 dirhams, ieeja ir bez maksas. Taksometrs uz Yas Marin, Formula 1 trase - 70 dirhami. Interesanta ekskursija Dubaijā -110 Baku. Ja uzkā pjat Burj Khalifa, pievienojiet vē l 50. Š ķ iet, ka tū risti slavē arī ekskursijas uz Indijas okeā nu (uz Fudž eiru) un safari (dž ipu sacī kstes pa smiltī m). Vā rdu sakot, aiziet, jū s to nenož ē losit. Iegū stiet HB. Vakariņ as var mainī t uz pusdienā m. Ē dienu bufete, kā arī ir restorā ns.
трасса Формулы 1 каменные джунгли Дубайская Венеция остров Яс Марин Парус Атлантис бассейн
аватар Danilova57
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska! Pilnī gi jauns, gaiš s, mazs, bet ļ oti mā jī gs, tī rs. Personā ls ir draudzī gs, meitene Olga reģ istratū rā ir labi padarī ta! Vienmē r noderē s, ja ir jautā jumi! Milzī gs paldies viņ ai! Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! Skats no istabas uz lī ci, prezidenta darba rezidenci un Emerates Palace - tas ir brī niš ķ ī gs no rī ta, pē cpusdienā un naktī ! Pludmale, protams, nav Dž umeiras, bet diezgan pieklā jī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Pilnī gi jauns, gaiš s, mazs, bet ļ oti mā jī gs, tī rs. Personā ls ir draudzī gs, meitene Olga reģ istratū rā ir labi padarī ta! Vienmē r noderē s, ja ir jautā jumi! Milzī gs paldies viņ ai!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! Skats no istabas uz lī ci, prezidenta darba rezidenci un Emerates Palace - tas ir brī niš ķ ī gs no rī ta, pē cpusdienā un naktī !
Pludmale, protams, nav Dž umeiras, bet diezgan pieklā jī ga.
Netā lu no Marina Mall, viss nepiecieš amais iepirkš anā s, 2 $ attā lumā ar taksometru no viesnī cas un 30 minū š u gā jiena attā lumā pa skaisto jau pieminē to Emerates Palace.
Mē s devā mies uz Ferrari World. Nav jē gas aprakstī t, visa informā cija ir oficiā lajā mā jaslapā , viss bez pā rspī lē jumiem SUPER! Ja neesat vienaldzī gi pret š ī m maš ī nā m, tad jums tas patiks par 100%!
Kopumā mums viss patika, ceram tur atgriezties vē l ne reizi. Un kas attiecas uz mums, tad noteikti Abū Dabī .
Отличный отпуск Пляж отеля вид из номера ночью Отличный отпуск Emerates Palace с/у в номере с/у в номере Номер


iemiesojums sjg1203
mēs esam peldēšanas cienītāji, kuri atpūtās, lūdzu, pastāstiet man, kādi ir pludmales izmēri, peldvietas un dziļums
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Liiz
Ja es neplānoju izmantot mini bāru, vai es varu atteikties no depozīta, reģistrējoties? Vai arī depozīts tomēr ir vajadzīgs? Un, ja tas ir obligāti, vai ir iespējams vienoties par mazāku depozīta summu? Paldies par atbildēm!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Tanaevak
Lūdzu, paskaidrojiet, kur viesnīcā var novietot velosipēdu, jo es to vienmēr ņemu līdzi atvaļinājumā un katru dienu nobraucu vidēji 50-70 km. Ēģiptē drīkstēja novietot uz balkona, bet šajā viesnīcā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums svet_64
ēdiens - kas ir labāk tikai brokastis, vai viss tas pats pilna pansija, kas ir depozīts, vai tas tiek atgriezts, istabas ar balkonu vai nē, krieviski runājošs personāls, vispār viss dzīvē
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
šeiha Zajeda mošeja
Novērtējums 9.4
AAE, Abu dabī
Arhitektūra, Reliģija
Tematiskais parks Warner Bros. Pasaule
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Atpūta, Izklaide
Luvra Abū Dabī
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Muzeji

Отель безалкогольный, ориентирован на семейный отдых с детьми. При заселении берется депозит. Отель был открыт в 2010 году. Состоит из 21-этажного здания, есть 4 лифта. Отель принадлежит цепочке отелей Rotana. Пляжный курорт в черте города расположен в престижном районе Абу-Даби, на берегу залива, в непосредственной близости от крупнейших торговых и бизнес-центров, основных достопримечательностей города. Отель расположен рядом с восхитительным президентским дворцом, на берегу бирюзового Персидского залива.

Atrašanās vieta Отель Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana находится в 10 минутах езды от международного выставочного центра Абу-Даби. Поездка до исполнительного аэропорта Аль-Батин займет 25 минут, а до международного аэропорта Абу-Даби — 30 минут.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, первая береговая линия, протяженностью 200 м. Зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана (1 а’ля карт), 2 конференц-зала (до 130 персон), открытый бассейн с температурным контролем, терраса для загара, магазины. Гости смогут отправиться в настоящее кулинарное путешествие, посетив рестораны отеля. В ресторане Kamoon с видом на бассейн подают блюда традиционной арабской кухни. В современном и элегантном ресторане Horizon, который работает весь день, можно попробовать блюда интернациональной кухни. Ресторан The Lounge, из окон которого открывается прекрасный вид на бассейн, расположен в лобби и специализируется на легких закусках, лакомых десертах, разных видах кофе и полезных напитках.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports У замечательного бассейна отеля и на его частном пляже гостям не придется скучать, поскольку квалифицированный персонал организует для них различные мероприятия. А команда профессионалов фитнес-центра Bodylines поможет гостям оставаться в форме и поддерживать здоровье во время всего пребывания. В новом оздоровительном и массажном центре отеля гостям предложат различные расслабляющие фирменные процедуры по уходу за лицом и телом. Шесть залов для проведения совещаний оборудованы всем необходимым для успешного проведения мероприятий и конференций.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 443 номера. Их дизайн отвечает нынешним тенденциям, дополняя ценности современной арабской культуры.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 4010, Abu Dhabi, UAE
Tālruņi: +971 2 6570000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.