InterContinental Abu Dhabi 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№4 viesnīcas reitingā Abu dabī
8.0 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piekrastē, 10 minūšu attālumā no Abū Dabī centra. Tas sastāv no 19 stāvu ēkas ar lielu labiekārtotu teritoriju. Pretī viesnīcai atrodas neliela palmām klāta sala ar zaļu zonu un skaistu garu smilšu pludmali, kas aprīkota ar sauļošanās krēsliem un klāja krēsliem. InterContinental Abu Dhabi ir sava jahtu piestātne. Viesnīca tika uzcelta 1980. gadā. Pēdējais atjauninājums tika veikts 2007. gadā.Vairāk →
аватар AnturagTour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas 1.5 stundas brauciena attā lumā no Dubaijas lidostas un gandrī z Abū Dabī centrā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no centra un slavenā s viesnī cas Emirates Palace. Viesnī ca ir 16 stā vu ē ka ar labiekā rtotu teritoriju un savu pludmali un jahtu piestā tni. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 1.5 stundas brauciena attā lumā no Dubaijas lidostas un gandrī z Abū Dabī centrā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no centra un slavenā s viesnī cas Emirates Palace. Viesnī ca ir 16 stā vu ē ka ar labiekā rtotu teritoriju un savu pludmali un jahtu piestā tni.
Viesnī cā ir nevainojams serviss, sā kot no reģ istratū ras un viesmī ļ iem lī dz istabu apkopē jā m. Apkalpoš ana mū s neizsakā mi pā rsteidza un iepriecinā ja: nesanā ca pa telefonu pasū tī t gludekli un gludinā mo dē li no istabas, kad pē c 2 minū tē m mā jkalpotā ja (apkopē ja) jau bija uz sliekš ņ a un pat piedā vā ja izgludinā t nepiecieš amā s lietas, bet mē s pareizi atteicā mies. Ierodoties numurā , tiek nodroš inā tas augļ u š ķ ē les. Istabas ir neliela izmē ra, bet diezgan ē rtas, tumš ā s krā sā s, istabā s nav balkonu. Skats no numuriem uz pilsē tu, jahtu piestā tni vai pludmali. Maz kanā lu krievu valodā .
Ļ oti skaista viesnī ca, vestibilu rotā dzī vas baltas orhidejas. Vestibilā ir bā rs, kur var pasū tī t alkoholu un smē ķ ē š anu ikvienam, kas vecā ks par 18 gadiem. Ģ imenes ar bē rniem viesnī cā nebija.
Viesnī ca strā dā arī pie sistē mas "Viss iekļ auts", kas Emirā tos nav izplatī ta. Restorā ns brokastī m ar skatu uz jahtu jahtu piestā tni, brokastī s milzī gs ē dienu, uzkodu un augļ u klā sts, Starp uzkodā m bija zilais siers, sarkanā s zivis. Augļ us nomizo un sagriež kā rtī gos gabaliņ os viesu ē rtī bā m. Dzē rienu pasniegš ana pie galda. Bezvadu internets viesnī cā ir bezmaksas. Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tas, ka vakaros ir diezgan mierī gi un garlaicī gi, katru vakaru nav interesanti apmeklē t vestibila bā ru, tā pē c labā k doties izklaidē ties uz Abū Dabī vai Dubaijas centru.
Ресторан на завтрак с видом на яхт-пристань Вид на город вечером Вид на город днем Вид из номера на яхт-пристань и бассейн Deluxe city view room Ресепшен Вид из номера на въезд в отель
аватар nmc57004
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
VIESNĪ CA LABA, VIRTUVĒ TE BRĪ NIŠ Ķ Ī GA, TERITORIJA Ļ OTI MAZA, VAKARĀ NAV KO DARĪ T, IZŅ EMOT KAFEJNĪ CĪ BĀ , UN CENAS AUGSTAS. Pludmale KĀ EZERS, BET CLE Ū DENS. KĀ TURCIJĀ NAV JĀ UN VISPĀ R NAV IZKLAIDE, GARLAICĪ GI. … Tomēr ▾ VIESNĪ CA LABA, VIRTUVĒ TE BRĪ NIŠ Ķ Ī GA, TERITORIJA Ļ OTI MAZA, VAKARĀ NAV KO DARĪ T, IZŅ EMOT KAFEJNĪ CĪ BĀ , UN CENAS AUGSTAS. Pludmale KĀ EZERS, BET CLE Ū DENS. KĀ TURCIJĀ NAV JĀ UN VISPĀ R NAV IZKLAIDE, GARLAICĪ GI...VIENS RTR KANĀ LS UN VISS TROKSNIS NO CELTNIECĪ BAS, UN BŪ VNIECĪ BA IR VISUR UN AURU DIENU
аватар karaush
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca, pē c rekonstrukcijas, teritorija maza, atkal katram savs, man personī gi ī paš i nepatī k staigā t pa teritoriju un tas netraucē ja, virtuve lieliska, garlaicī gi nebija nedē ļ a, atkā rtojumu nebija, izvē le milzī ga, personā ls labi apmā cī ts, naidī gums pret krievu nav, un viesnī cā satiku ne vairā k kā duci krievu, vispā r mums nebija laika sū dī ties tur tā pat kā Ē ģ iptē un Turcijā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca, pē c rekonstrukcijas, teritorija maza, atkal katram savs, man personī gi ī paš i nepatī k staigā t pa teritoriju un tas netraucē ja, virtuve lieliska, garlaicī gi nebija nedē ļ a, atkā rtojumu nebija, izvē le milzī ga, personā ls labi apmā cī ts, naidī gums pret krievu nav, un viesnī cā satiku ne vairā k kā duci krievu, vispā r mums nebija laika sū dī ties tur tā pat kā Ē ģ iptē un Turcijā . istabiņ a bija standarta, plaš a, bez problē mā m papildinā ta tē ja, kafija, ū dens, uzkopš ana un veļ as maiņ a regulā ri. bet uz bū vlaukuma rē ķ ina teikš u, ka nav tik trokš ņ ains, nu, raka baseinu pie pludmales, nu traktors nedaudz dā rdē ja, bet neviens pret pā ļ iem netrā pī ja, ā mururbis t buzz, un visu diennakti nebija trokš ņ a, tie ir meli, es tur biju no 2012. gada 12. lī dz 19. maijam. ir vairā ki bā ri, diezgan pieklā jī gi, ne lē ti, glā ze beļ ģ u Hougaarden ir 10 dolā ri, Maskavā , Sanktpē terburgā un jebkur tā pati glā ze Hougaarden maksā no 220 lī dz 300 rubļ iem, tā pē c tas ir atkarī gs no jums, vai maksā t vai nē . samaksa, divreiz dzē rā m alu, nav sosobo sagrauta, vestibilā stiprais alkohols ir dā rgs. zinot, ka AAE ir problē mas ar alkoholu, viņ i beznodokļ u rež ī mā paņ ē ma lī dzi 2 litrus uz cilvē ku un neņ ē ma tvaika pirti. . Pludmale nav slikts zivju restorā ns, laba izvē le, var labi pasē dē t. Vispā r var ilgi rakstī t, viesnī ca lieliska, personā ls adekvā ts, cenas nu AAE nav Ē ģ ipte un ne Turcija un Bulgā rija, jā padomā ! JUMS GRIBI STULBI, TIKAI ATPŪ TAS NO VISI, JŪ S Š EIT!
аватар Zanzibar
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka svaiga viesnī ca (pirmā sezona pē c remonta)! Ļ oti eleganti un š iki interjeri, visur dabī gi materiā li (skaista akmens un koks). Viss ir izgatavots pē c augstā kajiem standartiem. Viss spī d (nekas nav pļ aukā , nav skrā pē ts, nav noslaucī ts). … Tomēr ▾ Jauka svaiga viesnī ca (pirmā sezona pē c remonta)!

Ļ oti eleganti un š iki interjeri, visur dabī gi materiā li (skaista akmens un koks). Viss ir izgatavots pē c augstā kajiem standartiem. Viss spī d (nekas nav pļ aukā , nav skrā pē ts, nav noslaucī ts). Viss no adatas!

Viesnī cā ir elegantas zā les svinī bā m, tostarp balles zā le (tajā mē s svinē jā m Jauno gadu).

Lielisks serviss! Reģ istratū rā un restorā nos ir krieviski runā još i darbinieki. Istabā s var atstā t jebko, neviens nepaņ ems pat nieku. Padomi netiek prasī ti. Neuzkrī toš a apkalpoš ana.

Lieliski restorā ni (ī paš i galvenie un itā ļ u). Viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gs. Visu veidu ē dieni (gaļ a, zivis, jū ras veltes, neatkarī gi). Kū kas ar izsmalcinā tu garš u (bez krē juma, siera utt. ). Milzī ga daž ā du veidu sieru izvē le. Labi augļ i.
Viesnī cas restorā nos varat pasū tī t vī nu un stipros alkoholiskos dzē rienus. Un pilsē tas veikalos nav pat alus.
Un brī niš ķ ī gi (vismaz atpū š aties no visuresoš ā s krievu dzē rā jjaunī bas, mež onī gā s ķ iķ inā š anas utt. )!

Zā les lī menī - Piano Bar. Vakaros tiek spē lē ts un dziedā ts dž ezs. Jū s klausī sities. Un kafijas aromā ts...Redzams, ka vietē jie biež i apmeklē viesnī cas tikai pie kafijas tases, lai paš ķ irstī tu avī zes, satiktos. Ļ oti patī kama atmosfē ra!

Apsildā ms baseins. Tī ras un ē rtas ģ ē rbtuves (plus duš as un tualetes blakus telpā s). Trenaž ieru zā le + dž akuzi + sauna + tvaika kamera. Pludmale + svaigas zā les futbola laukums + labā kais zivju restorā ns pilsē tā . Pludmale ar skatu uz beramkravu š ahtu, bet tā da ir visur Emirā tos (pirmkā rt, lai no jū ras nenestu atkritumus, otrkā rt, bū vniecī bas bums - visur paplaš ina krasta lī niju un lej salas, treš kā rt, ar jū ru tev pietiek). Ū dens tī rs, smiltis mī kstas.

Skaists rajons. Viesnī ca atrodas kalnā . No logiem var redzē t š iko President Hotel, jū ra - no divā m pusē m. Jū ras virzienā - jahtklubs (prestiž s).
Jū s dodaties uz pludmali tieš i caur laivu staciju.

Viesnī ca atrodas nelielā attā lumā no pilsē tas (10 minū š u gā jiena attā lumā ). Tas ir lieliski. Un pilsē ta ir redzama, un tajā paš ā laikā klusa un mierī ga. Blakus (uz salas) - liels tirdzniecī bas centrs Marina Mall + atrakciju parks ar panorā mas ratu.

Uzbē rums (kas tika paplaš inā ts jū ras virzienā ) ir ē rti sasniedzams. Visā krastmalā ir lielisks veloceliņ š . Lieliska ī re, iesaku!

Vietē jie cilvē ki ir ļ oti atsaucī gi un laipni. Tiklī dz iepirkš anā s centrā tika atvē rta karte, uzreiz kā ds jautā ja: "Tu esi apmaldī jies? Vai varu palī dzē t? ". Bankomā ts karti "apē da" - ar banku palī dzē ja sazinā ties jauns precē ts pā ris - bankomā ta ī paš nieks, jautā ja: "Kad tu ej projā m? Vai tev bija pē dē jā nauda uz kartes? " patiesī ba nebija pē dē jā ) . Š ī attieksme mani aizkustinā ja lī dz sirds dziļ umiem.
Taksometri ir ļ oti pieņ emami ar fiksē tu maksu par kilometru. Pa pilsē tu - 2-3 dolā ri (taksisti arī ņ em dolā rus, bet nedod).

Tī rs ne tikai viesnī cā un tā s teritorijā , bet vispā r pilsē tā . Auto riepas ir tik melnas (tī ras) kā pie auto dī lera. Nav netī rumu vai putekļ u.

Apū deņ oš anas iekā rtas, ziedi, zaļ umi visur. Un š eit agrā k atradā s tuksnesis. (Bet tas ir tikai Abū Dabī emirā tā ! Dubaijā emī ram visvairā k patī k debesskrā pji un jauni pasaules brī numi, bet zaļ umi - tur vī ģ es. )

Pā rē jais bija lieliski, un Vecgada vakars bija pasaka!
аватар fhg_djgl
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas klusā , mierī gā vietā , bet tajā paš ā laikā netā lu no centra, no tirdzniecī bas centra "Marina Mule", no Š aha rezidences. Teritorija liela, kopta: strū klakas u. c. Istaba liela, labi mē belē ts: liels TV, internets, svaigi ziedi, seifs istabā : halā ts, č ī bas, svaigi augļ i ieraš anā s dienā , katru vakaru, istabā. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā , mierī gā vietā , bet tajā paš ā laikā netā lu no centra, no tirdzniecī bas centra "Marina Mule", no Š aha rezidences.
Teritorija liela, kopta: strū klakas u. c.
Istaba liela, labi mē belē ts: liels TV, internets, svaigi ziedi, seifs istabā : halā ts, č ī bas, svaigi augļ i ieraš anā s dienā , katru vakaru, istabā.2 mazas š okolā des, sī kums, bet jauki. Avī zes , ž urnā li, katru rī tu. . Ž urnā li istabā pē c ieraš anā s.
Apkalpoš ana numurā : brokastis, pusdienas, vakariņ as - veicat pasū tī jumu un viss tiks atvests noteiktajā laikā . Apkalpoš ana augstā lī menī
Ē dieni: brokastis-sulas (4 veidi), sarkanā s zivis, aukstie gaļ as gabali, augļ i sortimentā (5-6 veidi), var pasū tī t jebkuru kafiju (expresso u. c. ), viss pā rē jais kā parasti (jogurti, omletes, desiņ as, skā bais krē jums utt. ) Pusdienu bufete kafejnī cā.3. stā vā : neslavē jams: jū ras veltes: omā ri, garneles utt (ne katru dienu viss komplekts) augļ i, daudz. Vakariņ as ir daudz sliktā kas.
Ir daudz sporta inventā ra, 3 saunas, dž akuzi, ledus ū dens baseins un aukstā ū dens baseins (iekš telpā s) Ā ra baseins ar apsildā mu ū deni.
Jū ra nebija silta, 21 Gr. , Tī ra smilš u balta
Pludmale nav slavē jama: ir viss nepiecieš amais un pat vairā k.


iemiesojums AllaKAS
Mēs ar vīru dodamies ziemā uz AAE uz 2 nedēļām! Vai ir iespējams apvienot brīvdienas? Kurš atpūtās Intercontinental Abu Dhabi 5 *, kā jums patīk viesnīca? Un kādas ir cenas?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
šeiha Zajeda mošeja
Novērtējums 9.4
AAE, Abu dabī
Arhitektūra, Reliģija
Tematiskais parks Warner Bros. Pasaule
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Atpūta, Izklaide
Luvra Abū Dabī
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Muzeji

Отель расположен на побережье, в 10 минутах от центра Абу-Даби. Состоит из 19-этажного корпуса с большой благоустроенной территорией. Напротив отеля находится маленький островок, усеянный пальмами, с зеленой территорией и прекрасным протяженным песчаным пляжем, оборудованным лежаками и шезлонгами. Отель InterContinental Abu Dhabi располагает собственной пристанью для яхт.

Отель был построен в 1980 году. Последнее обновление производилось в 2007 году.

Atrašanās vieta Отель InterContinental Abu Dhabi расположен в самом центре столицы, непосредственно на пляже, в 10 минутах езды от оживленного делового района и в 20 минутах езды от международного выставочного центра Абу-Даби. Гости могут посетить Золотой рынок, историко-этнографическую деревню и Фонд культуры.Из отеля легко добраться до крупнейших торгово-развлекательных центров.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории 10 ресторанов (5 а’ля карт) и баров, 25 конференц-залов (до 1200 персон), 2 бассейна (1 крытый), терраса для загара, магазины. Доступны услуги консьержа, гладильные услуги (платно), чистка обуви (платно), доставка прессы, еды и напитков в номер. Есть пресс для брюк (платно), камера хранения багажа, специальные диетические меню (по запросу), факс/ксерокс (платно), кондиционер, места для курения. Круглосуточно: стойка регистрации, бизнес-центр. У бассейна полотенца, шезлонги и зонты. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть 2 бассейна, детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports На территории отеля 2 теннисных корта (с тартановым покрытием), ночной клуб, игровая комната, библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 390 номеров. Есть люкс для новобрачных.

Istabās

отделанная мрамором ванная комната, фен, сейф, мини-бар, ежедневная уборка, мини-бар, бесплатный Wi-fi, кондиционер, принадлежности для приготовления чая или кофе, телефон, телевизор со спутниковыми каналами

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese King Abdullah bin Abdul Aziz, Al Saud Street, Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tālruņi: +971-2-6666888
Tīmekļa vietne: InterContinental Abu Dhabi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).