Ekonomiskā viesnīca. Trīs zvaigznes, tuvāk divām

Rakstīts: 19 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 19 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Istabas, spriež ot pē c ugunsgrē ka plā na, ir gandrī z vienā das. Apmē ram 20 kv. m pē c sajū tā m (ar vannas istabu). Remonts un mē beles ir svaigas, bet diezgan pelē kas un nož ē lojamas. Š ķ iet, ka gulta ar spilveniem ir ē rta (ja gulē jat vienatnē , tad negulē jā t kopā ). Televizors mazs, 2 zvaigž ņ u izmē rs, cietais disks nevelkas.

Ledusskapis tik tikko atdziest, spriež ot pē c atsauksmē m, š ī ir tā da Emirā tu funkcija. Svaiga sula tajā ieskā bst dienas laikā , eļ ļ a pat nesacietē.


Vē l viena Emirā tu iezī me ir tualetes birstes trū kums. Atnesa uz istabu atseviš ķ i, kopā ar uzkopš anas iekā rtā m (karantī nā esoš ie paš i tī rā s, darbinieki istabā neienā k). Lai gan tualetes poda dizains bija tik veiksmī gs, ka es nekad neizmantoju š o rī ku.

Ir baseins - negā ju, jo viesnī ca atradā s karantī nā.

Ē diens. Visu izmē ģ inā ju 4 nedē ļ u laikā . Viss, kas satur mē rci (to nevar saukt par mē rci), ir grē mas un kū sā kuņ ģ ī . Brokastis ir labas. Kruasā ni un konditorejas izstrā dā jumi (dā ņ u valodā ) ir garš ī gi.
Atraš anā s vieta – kaut kur Abū Dabī nomalē . Bet netā lu no slavenā s moš ejas.

Bezvadu internets. Filmas tiek lejupielā dē tas ļ oti labi (lī dz 4 mb/s), tač u sē rfoš ana biež i ir garlaicī ga un spē cī ga. Visi kurjeri - ziņ as bez problē mā m, sarunas tikai caur VPN. Arā bu cenzū ra.

Skatieties, nejauciet - kompleksā ir divi torņ i, viens ir 3 zvaigž ņ u IBIS, otrs ir 4 zvaigž ņ u NOVOTEL.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар