Al Raha Beach Hotel 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.010
№3 viesnīcas reitingā Abu dabī
9.4 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Klusa un mierīga viesnīca ar mājīgu zaļo zonu. Viesnīcu savieno iekšēja eja ar iepirkšanās un izklaides kompleksu Al Raha Mall (lielveikals, veikali, kafejnīcas, restorāni, 2 kinoteātri). Netālu no viesnīcas atrodas golfa laukumi. Reģistrējoties tiek ieturēts depozīts. Atvērts 2005. gadā. Atrodas Persijas līča piekrastē, 10 minūšu brauciena attālumā no Yas Marina trases, kurā notiek Formula 1 sacīkstes.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī devā mies atpū sties uz Al Raha Beach Hotel, Abū Dabī , AAE. Viesnī ca ir 8 no 10. Viss bija labi izņ emot jū ru. Precī zā k var teikt, ka š ī nav jū ra, bet upe ar jū ras ū deni. Ja vē laties ceļ ojumu uz jū ru, tad jū s š eit neesat. … Tomēr ▾ Septembrī devā mies atpū sties uz Al Raha Beach Hotel, Abū Dabī , AAE. Viesnī ca ir 8 no 10. Viss bija labi izņ emot jū ru. Precī zā k var teikt, ka š ī nav jū ra, bet upe ar jū ras ū deni. Ja vē laties ceļ ojumu uz jū ru, tad jū s š eit neesat. Personā ls ļ oti draudzī gs. Istabas lielas, uzkopš ana kvalitatī va. Svaiga pā rtika.
аватар yana.plo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos laiskā m brī vdienā m, kritē riji bija, lai tā bū tu pirmā rinda, laba virtuve un apkalpoš ana. Saskaņ ā ar daudzā m labā m atsauksmē m izvē le krita uz š o. Man patika viss, gan pati viesnī ca, gan virtuve, ī paš i virtuve, es teiktu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos laiskā m brī vdienā m, kritē riji bija, lai tā bū tu pirmā rinda, laba virtuve un apkalpoš ana. Saskaņ ā ar daudzā m labā m atsauksmē m izvē le krita uz š o.
Man patika viss, gan pati viesnī ca, gan virtuve, ī paš i virtuve, es teiktu. Viss ir ļ oti garš ī gs, un katru dienu tas ir savā dā k. Bija daudz gaļ as, zivju, garneļ u utt.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta, nav ļ oti liela, bet mā jī ga un ē rta. No istabas lī dz jū rai 3 minū tes. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r cenš as jū s iepriecinā t. Viesnī ca ir ļ oti uzraudzī ta, katram stū rim nav atņ emta uzmanī ba. Un skaidrs, ka vadī ba ļ oti dzenā savus darbiniekus. Un jums jā atzī st, ka ir patī kami, kad viņ i cenš as padarī t jū su atvaļ inā jumu kvalitatī vu. Mū s pat reģ istrē ja agrā k, nekā vajadzē ja. Mū su lidojums bija agrs, un mums tika pieš ķ irta istabiņ a atpū tai pē c ceļ ojuma.
Pati istaba bija liela (superior, skats uz pilsē tu). Tajā viss bija labi. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Gulta ik pē c 2 dienā m. Ziedi uz gultas un rož u ziedlapiņ as, ū dens pudelē s 3 pudeles vienai personai dienā . Ī sā k sakot, viss ir lieliski.
Noteikti atgriezī š os š eit vē l ar savu vī ru, esmu ļ oti apmierinā ta ar apkalpoš anu un paš u viesnī cu. ES iesaku
аватар Alfina_G
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciens 27.07. 2018 - 08.06. 2018, Abū Dabī , Al Raha Beach Resort 5 * viesnī ca. LIDOJUMS. Lidojiet Dubaijas aviokompā niju, Zhuliany lidostu, Kijevu. Izbraukš ana uz Dubaiju laicī gi (izlidoš ana 15.20), atpakaļ uz Kijevu (plkst. 9.20) ar 25 minū š u kavē š anos (sē dē jā m kajī tē un gaidī jā m pacelš anos, jo no rī ta no Dubaijas lidostas izlido ļ oti daudz lidmaš ī nu). … Tomēr ▾ Brauciens 27.07. 2018 - 08.06. 2018, Abū Dabī , Al Raha Beach Resort 5 * viesnī ca.
LIDOJUMS. Lidojiet Dubaijas aviokompā niju, Zhuliany lidostu, Kijevu. Izbraukš ana uz Dubaiju laicī gi (izlidoš ana 15.20), atpakaļ uz Kijevu (plkst. 9.20) ar 25 minū š u kavē š anos (sē dē jā m kajī tē un gaidī jā m pacelš anos, jo no rī ta no Dubaijas lidostas izlido ļ oti daudz lidmaš ī nu). Lidmaš ī nā par dirhamiem/dolā riem var paņ emt lī dzi pā rtiku (uzkodas, ū deni, alkoholu) un Duty Free preces (katalogs ir katras sē dvietas kabatā , pasaž iera priekš ā ). Varat arī skatī ties filmu par naudu. Ja biļ etei ir Emirates logotips, ē diens un ū dens tiek nodroš inā ti bez maksas.
HOST PARTY Rustar Tourism. Transfē rs (dž ips 7 personā m) uz viesnī cu un atpakaļ uz lidostu tiek nodroš inā ts laikā , bez kavē š anā s. Mē s divatā braucā m uz viesnī cu un atpakaļ vieni maš ī nā .
VIESNĪ CAS ATRAŠ ANĀ S VIETA. Viesnī ca atrodas pusotras stundas brauciena attā lumā no Dubaijas, Al Raha Creek krastā . Viesnī cā ir pakavveida ē ka trī s stā vos, G un B stā vos, baseins, trenaž ieru zā le un spa (3. stā vs, pirmajai masā ž ai 50% atlaide ar flaieri, kas atrodas uz jū su istabas galda), ar daž ā da izmē ra numuriem un divdesmit divas savrupas villas ar savu teritoriju un baseinu. Pirmajā stā vā kreisajā pusē ir arī naktsklubs ar dzī vo mū ziku. Viesnī cas noslogojums bija 60 procenti, no tiem - arā bi (daudz vietē jie ar ģ imenē m), vā cieš i, amerikā ņ i, bija vairā kas krievvalodī gā s ģ imenes ar bē rniem. Netā lu no viesnī cas atrodas skola, š oseja un aktī vi tiek bū vē ts dzī vojamais rajons. Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, pasū tī jā m Superior room view ar divā m vienvietī gā m gultā m. Jo tā da istaba nebija pieejama, mums piedā vā ja Superior room sea view 3 stā vā bez maksas (paldies, Shancar). Ieeja viesnī cas liftos pē c numura kartes.
DEPOZĪ TS. Rezervē jot ceļ ojumu, ceļ ojumu aģ ents paziņ oja summu 500 dirhami / dienā plus tū risma nodoklis 10 dirhami / dienā . Arī lī dzī ga informā cija ir atrodama daudzā s tū ristu atsauksmē s par š o viesnī cu. Ar pilnu samaksu par ekskursiju, ja numurā nebija mini bā ra un norē ķ inoties par viesnī cas pakalpojumiem ar karti vai skaidrā naudā , mē s vispā r neiemaksā jā m depozī tu, bet maksā jā m tikai tū risma nodokli par visā m 10 dienā m. par uzturē š anos viesnī cā skaidrā naudā (dirhamos). Nelielu summu samainī jā m uzreiz pē c ieraš anā s Dubaijas lidostā (kurss 1 dolā rs / 3.60 dirhami), viesnī cā kurss bija 1 dolā rs / 3.47 dirhami. Dienas maiņ ā reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki, ar mums sarunā jā s Diā na, liels paldies par palī dzī bu!
ISTABAS FONDS. Mē s ieguvā m istabu ar skatu uz lī ci un biroja centra "š ķ ī vi". Istaba virs 40m2, ar balkonu (ar diviem atzveltnes krē sliem un galdu). Istabā : divas atseviš ķ as gultas, galds, 2 naktsgaldiņ i, plazmas TV (vairā k nekā.150 kanā li, no kuriem 2 ir krieviski runā još i), minibā rs, 2 atzveltnes krē sli, grā matu skapis, seifs, tē jkanna ar tē ju / kafijas komplekti, fē ns, 2 peldmē teļ i, 6 dvieļ i, č ī bas, skapis, milzī ga vannas istaba un tualete. Adapteris tiek izsniegts reģ istratū rā . Istabā pie galda ir arī viena Eiropas kontaktligzda. Katru dienu tika papildinā ti duš as ž elejas, š ampū nu, ziepju, ķ ermeņ a losjonu komplekti, uz dvieļ iem likti svaigi ziedi un rož u ziedlapiņ as. Bija arī duš as cepures un vates kociņ i ar diskiem. Nebija vienreizē jā s zobu pastas un birstes, asmeņ i. Numuru uzkopš ana ir "izcila", katru dienu nospiež ot pogu pie ā rdurvī m.
Katrā numurā ir bezmaksas Wi-Fi, parole nav nepiecieš ama. Strā dā ja bez problē mā m, pat pludmalē .
Ē DIENS. Mums bija rezervē ts BB ē diens. Katrs cilvē ks, kas ienā k restorā nā , tiek pavadī ts lī dz brī vam galdiņ am un lū gts norā dī t telpas numuru. Brokastis tiek pasniegtas G stā vā , restorā nā , no 7.30 lī dz 10.30. Visas 10 dienas trauku komplekts bija vienā ds (vairā ku veidu desas un sieri, olu kultenis ar pildī jumu, daž ā di musli ar riekstiem un rozī nē m, sarkanā s zivis un zivs ar garš vielā m, rī si vai nū deles ar dā rzeņ iem, bekons, desiņ as, tomā ti , gurķ i, Pekinas kā posti, vairā ku veidu augļ i un sulas, konditorejas izstrā dā jumi un ž ā vē ti augļ i, tē ja, kafija). Viss garš ī gs un tī rs.
Varat arī pasū tī t ē dienu uz istabu no restorā na visu diennakti (pielikumā ē dienkartes foto). Arī vestibilā ir brī niš ķ ī ga kafejnī ca "Mocart", iesaku apmeklē t.
Ar vē lu transfē ru (izbraucā m no viesnī cas 4.40 no rī ta), iepriekš ē jā dienā restorā nā pasū tī jā m Brokastu kastes, kuras mums iedeva izrakstoties (viņ iem bija ū dens pudele un apelsī nu sula, š ķ ī vis augļ i, konditorejas izstrā dā jumi).
VIESNĪ CAS TERITORIJA. B stā vā ir izeja uz pludmali (izsniedz dvieļ us pē c numura numura), trenaž ieru zā le, ģ ē rbtuve ar duš u, drē bju skapī š i un skvoš a zā les. Pludmale ir maza (atvē rta lī dz 20.00), vienmē r ir pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Ir baseins ar atdzesē tu ū deni, tas ir sadalī ts arī bē rnu zonā . Ir pieejams arī bē rnu mini akvaparks un bē rnu klubs. Ir daudz glā bē ju, kas uztur kā rtī bu, viņ iem ir arī pirmā s palī dzī bas aptieciņ a. Pludmalē ir bā rs, kur var pasū tī t picas (piemē ram, "Margarita" par 75 dirhamiem), jū ras veltes (178 dirhamu š ķ ī vis), gaļ as ē dienus, kokteiļ us, desertus, sulas, saldē jumu.
Ja dodaties pa kreisi no pludmales, jū s redzē siet zonu ar 22 š ī s viesnī cas villā m ar privā tu pludmali un peldbaseinu, kurā varē siet arī peldē ties un sauļ oties. Izstaigā jā m arī apkā rtni. Var redzē t, ka viesnī ca ir pieskatī ta, bet visur var redzē t, ka viņ š zinā ja labā kus laikus.
Jū s varat arī tieš i iziet no viesnī cas vestibila pa koridoru uz tirdzniecī bas centru Al Raha. Tas ir mazs un tajā ir trī s stā vi. Pirmajā stā vā atrodas Lulū lielveikals, vairā kas ā trā s ē dinā š anas vietas, tā pē c tur var paē st un iegā dā ties suvenī rus lī dzņ emš anai. Arī pirmajā stā vā kreisajā pusē pie ieejas tirdzniecī bas centrā no viesnī cas ir valū tas maiņ as punkts (1 dolā rs / 3.67 dirhami, 1 eiro / 4.10 dirhami). Punkts strā dā no 11.00 lī dz 23.00, piektdien - no 15.00 lī dz 23.00.
EKSKURSIJAS. Mū su gide bija Anna. Viņ a mums piezvanī ja, ieteica vairā kas ekskursijas (Ferrari parks un akvaparks). Bet kopš mē s neesam pirmo reizi Emirā tos, mē s atteicā mies. Neatkarī gi atradā s Luvrā , Emirā tu pilī , vairā kos tirdzniecī bas centros, krastmalā un Mangrovju parkā . Mē s braucā m ar taksometru, kas tiek apkalpots tieš i pie ieejas viesnī cā .
TAKSI. Nolaiž oties taksometrā , tiek ņ emti 5 dirhami. Kilometri 1.82 dirhami. Minimā lais tarifs ir 12 dirhami (pielikumā cenu foto). Katra automaš ī na ir aprī kota ar jaudī gu gaisa kondicionieri un Wi-Fi sistē mu. Vairā kas reizes saskā ros ar taksometru vadī tā jiem, kuri uzvija kā rtī gu metru, brauca pa apli. Pē c tam mē s vienkā rš i sā kā m uzņ emt ekrā nuzņ ē mumu no ceļ a lī dz objektam, kur mums vajadzē ja, un parā dī jā m to vadī tā jam. Tū lī t apļ i apstā jā s un mū s aizveda pareizajā virzienā pa taisnu ceļ u.
ABUDABI ATRAKCIJAS. Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , lī dz visiem apskates objektiem, lielie tirdzniecī bas centri ir diezgan lielos attā lumos. Tā pē c, ja jū s nomā jat automaš ī nu, tas bū s lē tā k nekā taksometrs.
LUVR. Brauciens ar taksometru no viesnī cas aizņ em 25 minū tes. Muzejs atrodas uz salas, ko ar š oseju savieno atseviš ķ s ceļ š . Maksa par taksometru ir aptuveni 70 dirhami vienā virzienā . Pirmdiena muzejā ir brī vdiena. Pā rē jā s nedē ļ as dienā s tas atvē rts lī dz 20.00 vai 22.00. Mē s devā mies sestdien pē c pulksten 16:00. Muzejs bija atvē rts lī dz pulksten 20.00. Ieeja sadā rdzinā jusies - 63 dirhami (vietnē s un biļ etē s norā dī ta vecā cena 60 dirhami). Muzejā ir 12 tematiskas civilizā cijas vē stures zā les ar 3D tabulā m, kurā s var sī kā k iepazī ties ar zā les eksponā tiem projekcijā angļ u, arā bu un franč u valodā . Pie daž iem eksponā tiem ir arī skaņ u celiņ š austiņ ā s, kas tiek ņ emti, pē rkot biļ etes. Muzejs bija š okē još s, labi izvē lē tas zā ļ u tē mas, brī niš ķ ī gi eksponā ti, to izvietojums. Apsargi visur ir labi izvietoti, lai zā lē uzturē tu kā rtī bu. Ir vē rts apmeklē t, iesaku visiem. Fotografē š ana atļ auta. Katrā istabā ir dī vā ni, var apsē sties un atpū sties. Jums nav atļ auts ņ emt lī dzi pā rtiku un ū deni. Ja tomē r paņ ē mā t vismaz ū deni, varat atstā t to apsargam un paņ emt pie izejas. Uzreiz jā saka, ka visu zā ļ u apskate aizņ em no divā m stundā m. Mē s bijā m pirms slē gš anas. Pē c 20.00 apsargi apskata izeju, kur atrodas taksometru pietura, kam jā brauc prom un jā sauc maš ī nas. Sala naktī ir pilnī bā slē gta.
Tirdzniecī bas centri. Bijā m divos tirdzniecī bas centros - Marina Mall un Dalma Mall. Tie atrodas 25 un 15 kilometru attā lumā no viesnī cas. Tie ir standarta tirdzniecī bas centri ar milzī giem pā rtikas lielveikali. Cilvē ku ir ļ oti maz, zī molu preč u veikali tukš i no apmeklē tā jiem. Mē s nevarē jā m pieslē gt Wi-Fi tirdzniecī bas centros, bija nepiecieš ams kaut kā ds apstiprinā jums, kā mē s sapratā m, no vietē jā numura. Cenas tā das paš as kā pie mums. Tirdzniecī bas centrā Dalma taupī jā mies ar suvenī riem. Dateles un kafija pirkta turpat Carifur hipermā rketā . Ir arī labs suvenī ru veikals Al Raha Mall (pa labi pie ieejas no viesnī cas, kreisajā pusē ). Tur nopirkā m magnē tus, eļ ļ as un daž as krū zes. Kaulē ties! Pā rdevē js izsolē dod labu atlaidi.
KOPSAVILKUMS. Tā kā plā nojā m klusu nomaļ u brī vdienu bez iepirkš anā s, dabū jā m to, ko gribē jā m. Viesnī ca un tā s darbinieki raisī ja pozitī vas emocijas. Ja plā nojat noslē gtu klusu atvaļ inā jumu, tad tas ir tas.
Ja runā jam par mī nusiem, tad es redzu tikai divus no tiem.
Pirmkā rt. Š ī ir viesnī cas TĀ LĀ TĀ no paš as pilsē tas (tā s nomalē m), ir neē rti nokļ ū t lī dz galvenajā m Abū Dabī apskates vietā m. Ja ir interese apskatī t pilsē tu un apvienot to ar atpū tu pludmalē , tad iesaku ņ emt piekrastes viesnī cas Yas salā , tač u cena tur bū s daudz augstā ka.
Otrkā rt. Tā biež i raksta komentā ros - BŪ VNIECĪ BA pretē jā pludmales pusē . Reģ enerē ta smilš u josla ar topoš ā s viesnī cas trī sstā vu ē kā m (pievienota foto) un troksnis no š ī bū vlaukuma naktī . Strā dnieki aktī vi strā dā , kamē r mē s nakts maiņ ā dzenā m kaudzes. Bija tas sapnis, dzirdamī ba telpā ir lieliska.
Bet mē s vienmē r atpū š amies ar pozitī vu noskaņ ojumu! Labi atpū tā mies, sauļ ojā mies. Paldies mū su pastā vī gajai ceļ ojumu aģ entei Annai ("Helios tour", Kijeva) par perfekti saskaņ oto ceļ ojumu un cenu!
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u uz visiem! Ceļ ojiet pozitī vi!
Вид из номера Superior Sea view Лобби отеля Номер Superior Sea view Номер Superior Sea view Стройка Стройка Лувр Абу Даби, центральный вход Дувр Абу Даби
аватар ksenia.verbjn
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2017. gada pavasarī atpū tā mies ar puisi AAE. Teritorija netā lu no Al Raha Beach Hotel 5 * ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Turklā t tas atrodas netā lu no lidostas, ū dens atrakciju parka un Ferrari parka. Personā ls ļ oti izpalī dzī gs un patī kams, pā rsvarā runā angliski. … Tomēr ▾ 2017. gada pavasarī atpū tā mies ar puisi AAE. Teritorija netā lu no Al Raha Beach Hotel 5 * ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Turklā t tas atrodas netā lu no lidostas, ū dens atrakciju parka un Ferrari parka. Personā ls ļ oti izpalī dzī gs un patī kams, pā rsvarā runā angliski. Viņ i mū s ļ oti ā tri iekā rtoja istabā ar skatu uz lī ci. Vienmē r bija svaigi ziedi, dzē rieni, dateles š okolā dē + vannas un vannas lietas. Ē diens bija lielisks, katru dienu bija sarkanā s zivis, garneles, brie siers un daudz kas cits. Pludmale skaista, labi aprī kota, sauļ oš anā s krē sli zem palmā m. Viesnī cā ir pienā cī gs spa un trenaž ieru zā le. Vē los pateikt paldies Tez Tour par lielisko atpū tu Emirā tos!
аватар AnturagTour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista viesnī ca, interjera detaļ as arā bu stilā , atrodas lī cī , tā lu no Abū Dabī centra, 20 minū š u braucienā no centra un 2 stundu brauciena attā lumā no Dubaijas lidostas. Viesnī ca sastā v no 4 stā vu ē kas un 2 stā vu villā m. … Tomēr ▾ Skaista viesnī ca, interjera detaļ as arā bu stilā , atrodas lī cī , tā lu no Abū Dabī centra, 20 minū š u braucienā no centra un 2 stundu brauciena attā lumā no Dubaijas lidostas. Viesnī ca sastā v no 4 stā vu ē kas un 2 stā vu villā m. Viesnī cā viss tiek darī ts plaš ā mē rogā , plaš i gaiteņ i, milzī gas telpas. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenes atpū tai prom no pilsē tas burzmas. Viesnī cas tuvumā nav ī paš u atrakciju, izņ emot Al Raha Mall un skatu uz sā kotnē jo ē ku biznesa centra apļ a formā . Teritorija zaļ a un kopta, pludmale diezgan gara.
Ē dinā š ana viesnī cā - bufete, uzkodu izvē le, salā ti, zupas ir apmierinoš a, tač u neattaisnoja uz sevi liktā s cerī bas, un esam pilnī bā sajū smā par desertu daudzveidī bu - milzī gu garš ī gu saldumu, kū ku un bezē izvē li. Apkalpoš ana viesnī cā ir virs vidē jā lī meņ a. Viesnī cā biež i uzturas arā bu ģ imenes un sportisti. Krievu viesu nav tik daudz.
Вид на бассейн и главное здание с пляжа Детские горки Вид на бассейн и залив Вид на пляж Вид с балкона на оригинальное здание бизнес-центра Superior room без балкона Ресепшен
аватар s982kbp7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pieklā jī ga viesnī ca, plaš i numuri un vannas istabas. Ļ oti pieklā jī gs ē diens, kas vē las ietaupī t, var paē st netā lu esoš ajā tirdzniecī bas centrā . Lielisks spa komplekss. Pludmale ir maza, bet nekas š ai daļ ai. … Tomēr ▾ Pieklā jī ga viesnī ca, plaš i numuri un vannas istabas. Ļ oti pieklā jī gs ē diens, kas vē las ietaupī t, var paē st netā lu esoš ajā tirdzniecī bas centrā . Lielisks spa komplekss. Pludmale ir maza, bet nekas š ai daļ ai. Tī ri. Ļ oti draudzī ga attieksme. Mums patika viss, izņ emot bū vdarbus, bet tie mū s pā rā k netraucē ja.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru ceļ oju 2011. gada aprī lī . Par viesnī cu pretenziju nav, solī ds 5, bet.....viesnī ca paplaš inā s, t. i. Ņ emiet vē rā , ka atpū tī sieties bū vlaukumā , no pludmales palikuš i 100 metri un lī ci pā ri piepilda betona platforma. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru ceļ oju 2011. gada aprī lī . Par viesnī cu pretenziju nav, solī ds 5, bet.....viesnī ca paplaš inā s, t. i. Ņ emiet vē rā , ka atpū tī sieties bū vlaukumā , no pludmales palikuš i 100 metri un lī ci pā ri piepilda betona platforma. nav pludmales!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viss, ko varu teikt, ir neejiet š eit. Pati viesnī ca nav slikta, bet, no vienas puses, 30 metru attā lumā š oseja trokš ņ o dienu un nakti, no otras, 50 metri ū dens ir atstā ti, un aiz tā dienu un nakti dā rd bū vniecī ba. Un pilns ar arā biem ar saviem kliedzoš ajiem bē rniem un sievā m, kas peldas koplietoš anas baseinā visā s savā s netī rajā s lupatā s. … Tomēr ▾ Viss, ko varu teikt, ir neejiet š eit.
Pati viesnī ca nav slikta, bet, no vienas puses, 30 metru attā lumā š oseja trokš ņ o dienu un nakti, no otras, 50 metri ū dens ir atstā ti, un aiz tā dienu un nakti dā rd bū vniecī ba.
Un pilns ar arā biem ar saviem kliedzoš ajiem bē rniem un sievā m, kas peldas koplietoš anas baseinā visā s savā s netī rajā s lupatā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums olena.klad
Sveiki! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai viesnīca nodrošina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dubaiju?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums xanboy
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Bamburu
Un tad es lasīju angļu valodas recenzijās, ka pat apsargi izņēma ūdeni no bērnu mugursomām ...
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums lyutaya
Un cik tas maksā! Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Pusya_1
Vai tiek organizētas ekskursijas no viesnīcas uz Abū Dabī un Dubaiju? Kādas ir to izmaksas? Kā nokļūt Abū Dabī divstāvu apskates autobusā un cik tas maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
šeiha Zajeda mošeja
Novērtējums 9.4
AAE, Abu dabī
Arhitektūra, Reliģija
Tematiskais parks Warner Bros. Pasaule
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Atpūta, Izklaide
Luvra Abū Dabī
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Muzeji

Тихий спокойный отель с уютной зеленой территорией. Отель соединен внутренним проходом с торгово-развлекательным комплексом Al Raha Mall (супермаркет, магазины, кафе, рестораны, 2 кинотеатра). Недалеко от отеля находятся поля для гольфа. При заселении берется депозит. Открыт в 2005 году. Расположен на берегу Персидского залива, в 10 минутах езды от автодрома «Яс Марина», на котором проходят гонки Формулы-1.

Atrašanās vieta В 20 минутах езды от центра Абу-Даби и в 80 минутах езды от аэропорта Дубая. Отель находится в 10 минутах езды от Национального выставочного центра и Международного аэропорта Абу-Даби и в 15 минутах от тематического парка «Феррари Уорлд».
Pludmales apraksts Есть камни, протяженность 900 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточно работают стойка регистрации, обслуживание номеров, консьерж-сервис и бизнес-центр. На территории 4 ресторана (2 a la carte), 6 конференц-залов и большой бальный зал (вмещает до 800 гостей), магазины, 3 бара, терраса для загара, 2 открытых бассейна, 2 крытых бассейна (один платный и один бесплатный), 2 детских бассейна. Есть услуга глажения одежды (платно), чистки обуви (платно), пресс для брюк (платно), заказ билетов на шоу (за отдельную плату), специальные диетические меню (по запросу), кондиционер, доставка прессы, еды и напитков в номер, места для некурящих. Есть русскоязычный персонал. Предлагается бесплатный автобус к торговым центрам (по расписанию). У бассейна зонтики, шезлонги и полотенца бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб: возраст 4-10 лет. Няня и детские кроватки по запросу. Есть детские телеканалы и игровая зона в помещении.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Есть 2 корта для сквоша, 2 тренажерных зала, дартс, пляжный волейбол.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • skvošs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 278 номеров. Есть смежные номера, люкс для новобрачных. Отель состоит из основного четырехэтажного корпуса с новым крылом, построенным в 2012 году, и 24 вилл на побережье.

Istabās

бесплатный Wi-fi, ЖК-телевизор, набор для приготовления чая или кофе, электронный сейф, мини-бар (платно), ежедневная уборка и смена белья, звукоизоляция, ванная комната, туалетные принадлежности, фен, центральный кондиционер, утюг и гладильная доска по запросу, CD/DVD-плеер, телефон, халаты и тапочки

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese PO Box 38616, Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: + 971 2 508 0555 Fax: +971 2 508 0444
Tīmekļa vietne: Al Raha Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.