Viesnīca ir brīnišķīga

Rakstīts: 16 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 14 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jos laiskā m brī vdienā m, kritē riji bija, lai tā bū tu pirmā rinda, laba virtuve un apkalpoš ana. Saskaņ ā ar daudzā m labā m atsauksmē m izvē le krita uz š o.
Man patika viss, gan pati viesnī ca, gan virtuve, ī paš i virtuve, es teiktu. Viss ir ļ oti garš ī gs, un katru dienu tas ir savā dā k. Bija daudz gaļ as, zivju, garneļ u utt.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta, nav ļ oti liela, bet mā jī ga un ē rta. No istabas lī dz jū rai 3 minū tes. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r cenš as jū s iepriecinā t. Viesnī ca ir ļ oti uzraudzī ta, katram stū rim nav atņ emta uzmanī ba. Un skaidrs, ka vadī ba ļ oti dzenā savus darbiniekus. Un jums jā atzī st, ka ir patī kami, kad viņ i cenš as padarī t jū su atvaļ inā jumu kvalitatī vu. Mū s pat reģ istrē ja agrā k, nekā vajadzē ja. Mū su lidojums bija agrs, un mums tika pieš ķ irta istabiņ a atpū tai pē c ceļ ojuma.

Pati istaba bija liela (superior, skats uz pilsē tu). Tajā viss bija labi. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Gulta ik pē c 2 dienā m. Ziedi uz gultas un rož u ziedlapiņ as, ū dens pudelē s 3 pudeles vienai personai dienā . Ī sā k sakot, viss ir lieliski.
Noteikti atgriezī š os š eit vē l ar savu vī ru, esmu ļ oti apmierinā ta ar apkalpoš anu un paš u viesnī cu. ES iesaku
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu