Vall Ski Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
2.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
8.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no Canaro slēpošanas trases iesācējiem. Atvērts 1995. gadā, renovēts 2007. gadā. Viesnīcas platība ir 4000 kvadrātmetri. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар matiola
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi devos uz Andoru ar 2 bē rniem uz Jauno gadu. Tū risma aģ entū ra ilgu laiku nevarē ja rezervē t viesnī cu, jo. bija problē mas ar sē dekļ iem. Beidzot atrada. . . Nekā du informā ciju par viesnī cu nevarē ja iegū t no tū risma aģ entū ras (neviens nezinā ja par š o viesnī cu). … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos uz Andoru ar 2 bē rniem uz Jauno gadu. Tū risma aģ entū ra ilgu laiku nevarē ja rezervē t viesnī cu, jo. bija problē mas ar sē dekļ iem. Beidzot atrada. . . Nekā du informā ciju par viesnī cu nevarē ja iegū t no tū risma aģ entū ras (neviens nezinā ja par š o viesnī cu). Lai gan viesnī ca ir 3 zvaigznes, bet maksimums tā velk ir 2. Personā ls reģ istratū rā nav profesionā ls un slikti runā angliski. Biež i viņ i ī paš i neatbildē ja uz jautā jumiem, slē pa informā ciju. Piemē ram, ka viesnī ca piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz pacē lā jiem un atpakaļ . Par to nejauš i uzzinā ju tikai 3. uzturē š anā s dienā . Un reģ istratū rā man teica, ka lī dz pacē lā jiem var nokļ ū t tikai ar paš valdī bas ski-busu, kas kursē , kad grib (vairā kas dienas var nestrā dā t vispā r) absolū ti neatbilstoš i grafikam. Vairā kas dienas staigā jā m ar slē pē m un zā bakiem! ! ! Kopumā tā s bija patiesas sā pes!
Bet pats slē poš anas kū rorts bija lielisks! ! ! Un galu galā bijā m apmierinā ti!
Iesaku rezervē t viesnī cu netā lu no pacē lā ja, lai nebū tu atkarī gs no transporta un nesabojā tu nervus un garastā vokli!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 50 метрах от горнолыжного спуска для начинающих Канаро. Открыт в 1995 году, реновирован в 2007 году. Площадь территории отеля составляет 4000 квадратных метров. Подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 1 км от подъёмника. 1,5 км от Сольдеу. 200 км от аэропорта.
Viesnīcā

Камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, доставка прессы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • disko klubs
Telpu apraksts

Всего в отеле 50 номеров.

Istabās

Ванна/душ, фен, отопление, ТВ (1 русский канала, музыкальные каналы), телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), холодильник (пустой)

- пол керамическая плитка, уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю), сервис в номер.

Adrese Carretera General de Francia Km 17,8, AD100 Инклес, Андорра
Tālruņi: +376 851 546
Tīmekļa vietne: Vall Ski Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.