Himalaia Soldeu 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Grandvaliras centrā, 50 metru attālumā no Soldeu vagoniņa, kas ved uz slēpošanas trasēm. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā un atjaunota 2000. gadā. Lieliski piemērota atpūtai vai aktīvai atpūtai jebkurā gadalaikā.Vairāk →
аватар happy51
Maza, mā jī ga viesnī ca, ideā la vieta ģ imenes atpū tai. Pacē lā js uz nogā zi 5 minū š u gā jienā , apkā rtne ļ oti gleznaina, atvaļ inā juma dienā s laiks izrā dī jā s brī niš ķ ī gs, braucā m sava prieka pē c. … Tomēr ▾ Maza, mā jī ga viesnī ca, ideā la vieta ģ imenes atpū tai. Pacē lā js uz nogā zi 5 minū š u gā jienā , apkā rtne ļ oti gleznaina, atvaļ inā juma dienā s laiks izrā dī jā s brī niš ķ ī gs, braucā m sava prieka pē c. Pusaudzis bē rns uz kū rortu tika nogā dā ts pirmo reizi, viņ š ir sajū smā gan par slē poš anu, gan vietē jā m izklaidē m. Paš ā viesnī cā ir biljards un neliels bā rs, netā lu no viesnī cas ir vairā ki bā ri ar dzī vo mū ziku un garš ī giem ē dieniem.
Numuri ir diezgan plaš i, mū sē jiem bija neliels balkons ar satriecoš u skatu uz kalniem. Katrā numurā ir seifs, minibā rs, TV, slē pju glabā tuve hallē , 1. stā vā (uzglabā š ana bū tī bā bez maksas, bet par atslē gu tiek ņ emta depozī ts 20 eiro). Tā pat mani iepriecinā ja dž akuzi un saunas klā tbū tne viesnī cā , ar ieeju bez maksas.
аватар Alex-72
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2012. gada martā . Laba atraš anā s vieta, 100 metri lī dz pacē lā jiem no viesnī cas slē pju noliktavas. Diezgan daudzveidī ga ē dienkarte. Pietura blakus viesnī cai. No mī nusiem: trokš ņ ains naktī , kas principā netraucē miegu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2012. gada martā . Laba atraš anā s vieta, 100 metri lī dz pacē lā jiem no viesnī cas slē pju noliktavas. Diezgan daudzveidī ga ē dienkarte. Pietura blakus viesnī cai. No mī nusiem: trokš ņ ains naktī , kas principā netraucē miegu.
аватар Svet-Lana72
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ziemas brī vdienā s atpū tā mies Himalaya Soldeu 4 *. Man ļ oti patika! Galvenie plusi: 50 m lī dz pacē lā jam; skapī š i -1 stā vā (depozī ts 20 eiro); draudzī gs viesnī cas personā ls, numuri tika rezervē ti pē c uzvā rda, nevis pē c pieejamī bas; kā rtī gs ē diens: bufete brokastī s un vakariņ ā s (dzē rieni vakariņ ā s par maksu), viss svaigs un garš ī gs; mā jī ga atpū tas telpa ar kamī nu pirmajā stā vā (Wi-Fi tikai vestibilā ). … Tomēr ▾ Ziemas brī vdienā s atpū tā mies Himalaya Soldeu 4 *. Man ļ oti patika! Galvenie plusi: 50 m lī dz pacē lā jam; skapī š i -1 stā vā (depozī ts 20 eiro); draudzī gs viesnī cas personā ls, numuri tika rezervē ti pē c uzvā rda, nevis pē c pieejamī bas; kā rtī gs ē diens: bufete brokastī s un vakariņ ā s (dzē rieni vakariņ ā s par maksu), viss svaigs un garš ī gs; mā jī ga atpū tas telpa ar kamī nu pirmajā stā vā (Wi-Fi tikai vestibilā ). Piezī mes: ī sti nepatika dž akuzi (maza ar vē su ū deni) un sauna (40'C). Mums bija sezonas maksimums, un cilvē ku bija daudz; blakus bā rs (trokš ņ ains naktī ). Kopē jais iespaids ļ oti pozitī vs! Ja atkal dosimies uz Andoru, tad varbū t uz to paš u viesnī cu. Ļ oti patika arī slē poš anas vieta - Soldeu. Daudz daž ā du taku gan iesā cē jiem, gan profesionā ļ iem. Vispā r par kū rortu: Andora la Velja ir centrs, daudzas viesnī cas, restorā ni, veikali, termā lais komplekss (brī niš ķ ī gi !! ! ), uz kalniem brauc ar autobusu; Encampā nav kalnu, ar funikulieri (12 cilvē kiem) jā brauc 40 minū tes lī dz virsotnei; El Tartre pie funikuliera ir milzī ga autostā vvieta automaš ī nā m (kurš dzī vo netā lu esoš ajā viesnī cā , lai tiktu lī dz funikulierim, vairs nav 50 m, bet daudz vairā k); Pas de la Cassa ir ļ oti stā vi kalni, un Sorldeu ir daudzas viesnī cas netā lu no pacē lā ja (nav stā vvietas) un visdaž ā dā kie kalni.
аватар z-lar
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2008. gada martā mans vī rs un es kopā ar diviem bē rniem devā mies slē pot uz Andoru. Apstā jā mies Soldeu ciematā Himalayas Hotel. Man patika viesnī ca ar labu daudzveidī gu virtuvi ar draudzī gu un veiklu personā lu, diezgan lielu zā li ar kamī nu, kur var pasē dē t vakarā un iedzert alu. … Tomēr ▾ 2008. gada martā mans vī rs un es kopā ar diviem bē rniem devā mies slē pot uz Andoru. Apstā jā mies Soldeu ciematā Himalayas Hotel. Man patika viesnī ca ar labu daudzveidī gu virtuvi ar draudzī gu un veiklu personā lu, diezgan lielu zā li ar kamī nu, kur var pasē dē t vakarā un iedzert alu. Ir biljards (amerikā ņ u), 3 interneta kafejnī cas, bē rnu istaba (mū su manekeni - vienam ir 14, bet otram 8 - pavadī ja daudz laika pē c vakariņ ā m), pirts ar divā m vannā m, dž akuzi un trenaž ieru zā le. Viss strā dā ja : ). Pats labā kais š ajā viesnī cā bija tas, ka tā atradā s 50 metrus no gondolas pacē lā ja. Bet jaunieš u bā ra klā tbū tne aizmugurē bija kaitinoš a un ļ oti spē cī ga. Jaunieš i pulksten 2.3, 4 no rī ta, izejot no bā ra, turpinā ja bļ aut un izklaidē ties, kas absolū ti neveicinā ja veselī gu miegu.
Mums patī k gurnijs Andorā - Grandvalera (esam jau otro reizi). Trases visdaž ā dā kā s - katrai gaumei, mū sdienī gu pacē lā ju klā tbū tne, labi attī stī tas trases, pietiekams skaits kafejnī cu (vienī gā neē rtī ba, ka visiem ir vienā da ē dienkarte). Daudz skaistu skatu. Starp citu, martā bija pietiekami daudz sniega, lai gan tas nosniga tieš i mū su ieraš anā s dienā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в центре Грандвалира, в 50 метрах от канатной дороги Сольдеу, ведущей к лыжным склонам. Отель построен в 1992 году, обновлен в 2000 году. Прекрасно подойдёт для релаксации или активного отдыха в любое время года.

Atrašanās vieta Расположен в 50 м от кабинного подъемника Сольдеу. Аэропорт Каркассон-Сальваза находится в 88,2 км.
Viesnīcā

Камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, доставка прессы. Гости могут арендовать лыжное оборудование или купить абонементы на территории отеля.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports В отеле для гостей организуют разнообразные летние и зимние развлечения, включая рафтинг, катание на санях, строительство иглу и верховую езду.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 106 номеров и апартаментов.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, мини-бар, отопление, кондиционер, сейф, банные принадлежности, спутниковое телевидение, ванная комната с ванной, фен.

Adrese Crta.Canillo s.n - Soldeu, Сольдеу (Андорра) - Андорра
Tālruņi: Tel: +376 878 515
Tīmekļa vietne: Himalaia Soldeu
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.