Catalunya Ski Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.410
№1 viesnīcas reitingā Pas de la casa
Viesnīca Catalunya atrodas Andoras augstākā slēpošanas kūrorta Pas de la Casa centrā, tikai 50 metru attālumā no pacēlāja.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums ļ oti patika, tā ir trī s rubļ u banknote. Par savā m trim zvaigznē m viss ir kā rtī bā . Normā la viesnī ca. Braucā m slē pot, netā lu ir pacē lā js, ir kur braukt. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika, tā ir trī s rubļ u banknote. Par savā m trim zvaigznē m viss ir kā rtī bā . Normā la viesnī ca. Braucā m slē pot, netā lu ir pacē lā js, ir kur braukt.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aizbraucu ar meiteni atpū sties un kopumā abas bija apmierinā tas. No viesnī cas lī dz nogā zē m tikai 50 metri, kas meiteni iepriecinā ja. Starp citu, ja biji kopā ar dvē seles radinieku, kurš neprot braukt, vari to uzticē t profesionā ļ a rokā s, apgū stot pamatus vien pā ris minū š u laikā . … Tomēr ▾ Aizbraucu ar meiteni atpū sties un kopumā abas bija apmierinā tas. No viesnī cas lī dz nogā zē m tikai 50 metri, kas meiteni iepriecinā ja. Starp citu, ja biji kopā ar dvē seles radinieku, kurš neprot braukt, vari to uzticē t profesionā ļ a rokā s, apgū stot pamatus vien pā ris minū š u laikā . Un, ja jums ir nepiecieš ams aprī kojums ī rē š anai, paš i eksperti jums pateiks, ko labā k izvē lē ties. Vairā k nekā vienu reizi devos atpū sties slē poš anas kū rortos un gribu teikt, ka iesā cē jiem vajadzē tu izvē lē ties š o iespē ju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota ā ra entuziastiem. Mē s tur palikā m Vecgada vakarā . Ekskursija tika organizē ta caur Tui. Atrodas pilsē tas centrā lajā daļ ā , savukā rt pacē lā js ir tikai 50 m attā lumā , dienas pavadī jā m slē poš anas trasē s, bet vakarus vietē jā s izklaides vietā s. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota ā ra entuziastiem. Mē s tur palikā m Vecgada vakarā . Ekskursija tika organizē ta caur Tui. Atrodas pilsē tas centrā lajā daļ ā , savukā rt pacē lā js ir tikai 50 m attā lumā , dienas pavadī jā m slē poš anas trasē s, bet vakarus vietē jā s izklaides vietā s.
Uz pacē lā ju labā k ierasties agri, lai nestā vē tu rindā . Trases sagatavotas perfekti, prieks braukt. Ir iespē ja iznomā t aprī kojumu. Ja esat iesā cē js, tad iesaku meklē t instruktoru, tas palī dzē s izvairī ties no daudziem nepatī kamiem brī ž iem. Kopumā mē s lieliski atpū tā mies, iesaku š o viesnī cu visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija Pas de la Cas. Brī vdienas pavadī tas uz slē pē m. Braucā m lieliski, tikai laiks bija sniegots. Nogā zes bija klā tas ar svaigu sniegu. Dodieties uz pacē lā ju - 5 minū tes, ja ļ oti lē ni un 3 minū tes, ja ļ oti ā tri (jokoju). … Tomēr ▾ Bija Pas de la Cas. Brī vdienas pavadī tas uz slē pē m. Braucā m lieliski, tikai laiks bija sniegots. Nogā zes bija klā tas ar svaigu sniegu. Dodieties uz pacē lā ju - 5 minū tes, ja ļ oti lē ni un 3 minū tes, ja ļ oti ā tri (jokoju). Blakus mums bija visi veikali un restorā ni. Mē s pamodā mies vakariņ ā s un devā mies braukt. Droš i vien, ja viņ i celtos agrā k, cilvē ku bū tu mazā k. Bet es biju tik noguris, ka nokritu no kā jā m. Bet septiņ u dienu laikā es zaudē ju 7 kg. Tik slaveni es nekad neesmu zaudē jis svaru. Un pā rtikas bija daudz, visur un lē ti. Trases skaistas, cilvē ki draudzī gi. Ļ oti labi atpū tā mies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms Jaungada brī vdienā m atpū tos kopā ar vī ru viesnī cā Catalunya, Pas de la Cas. Ekskursija rezervē ta Tui. Sā kotnē ji meklē jā m ne pā rā k dā rgu slē poš anas kū rortu ar labā m nogā zē m, izvē le krita uz š o viesnī cu un principā mū su cerī bas attaisnojā s. … Tomēr ▾ Pirms Jaungada brī vdienā m atpū tos kopā ar vī ru viesnī cā Catalunya, Pas de la Cas. Ekskursija rezervē ta Tui. Sā kotnē ji meklē jā m ne pā rā k dā rgu slē poš anas kū rortu ar labā m nogā zē m, izvē le krita uz š o viesnī cu un principā mū su cerī bas attaisnojā s. Lieliska vieta brī vdabas cienī tā jiem - viesnī ca atrodas gleznainā vietā , pā ris minū š u gā jienā lī dz pacē lā jam, trases ir labi sagatavotas. No mū su uzturē š anā s 7 dienā m pā ris dienas sniga, tad laikapstā kļ i normalizē jā s, un mē s varē jā m pilnī bā izbaudī t atpū tu. Trases ir teicamā stā voklī , bet uz nogā zi labā k ierasties no rī ta, jo cilvē ku bū s mazā k un trase netiek izmantota. Tuvā k vakariņ ā m, protams, ir steiga, ļ auž u daudz, reizē m pie pacē lā ja izveidojā s pieklā jī ga rinda.
Viesnī cas numuriņ i ir normā li, ne ī paš i lieli, bet diezgan mā jī gi un silti, uzkopš ana tiek veikta katru dienu, kas nevarē ja, lū dzu. Ē diens bija garš ī gs, bet ne pā rā k vienmuļ š , tā pē c biež i pusdienojā m/vakariņ ojā m restorā nā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas burtiski piecdesmit metru attā lumā no pacē lā ja, un tajā paš ā laikā paš ā pilsē tas centrā , kas ir vienkā rš i ļ oti ē rti. Un principā , manuprā t, š ī vieta ir vienkā rš i ideā la jaunieš iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas burtiski piecdesmit metru attā lumā no pacē lā ja, un tajā paš ā laikā paš ā pilsē tas centrā , kas ir vienkā rš i ļ oti ē rti. Un principā , manuprā t, š ī vieta ir vienkā rš i ideā la jaunieš iem. Viesnī ca ir ļ oti ē rta, apkalpoš ana diezgan pieklā jī ga, bet nekas vairā k, bet tajā paš ā laikā visa infrastruktū ra ir pie rokas. Tas ir, kur doties vakarā , noteikti nav problē ma.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska vieta, tikko lieliski atpū tos, š ī ir viena no tā m lē tajā m viesnī cā m, kur ir lē ti nevis tā pē c, ka ietaupa uz visu un nav servisa, bet gan tā pē c, ka vienkā rš i nepā rkā pj cenas. Viņ i ē d tikai brokastis un vakariņ as, bet tas ir labi, un, ņ emot vē rā to, ka viesnī ca atrodas paš ā centrā , atrast, kur paē st un vienkā rš i pastaigā ties, principā nav problē ma. … Tomēr ▾ Lieliska vieta, tikko lieliski atpū tos, š ī ir viena no tā m lē tajā m viesnī cā m, kur ir lē ti nevis tā pē c, ka ietaupa uz visu un nav servisa, bet gan tā pē c, ka vienkā rš i nepā rkā pj cenas. Viņ i ē d tikai brokastis un vakariņ as, bet tas ir labi, un, ņ emot vē rā to, ka viesnī ca atrodas paš ā centrā , atrast, kur paē st un vienkā rš i pastaigā ties, principā nav problē ma
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu ko lai saka, ļ oti laba viesnī ca. Istabas tī ras, kā rtī gas, viss ļ oti pieklā jī gi un pieklā jī gi. Istabā ir fē ns, televizors, vienmē r silts, ir apkure, katru dienu tiek tī rī ti, tiek mainī ta arī veļ a un dvieļ i, proti, š ajā sakarā nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Nu ko lai saka, ļ oti laba viesnī ca. Istabas tī ras, kā rtī gas, viss ļ oti pieklā jī gi un pieklā jī gi. Istabā ir fē ns, televizors, vienmē r silts, ir apkure, katru dienu tiek tī rī ti, tiek mainī ta arī veļ a un dvieļ i, proti, š ajā sakarā nav sū dzī bu. Ē diens arī labs, mums garš oja, garš ī gi, neviens nesaindē jā s pat tuvu. Kopumā vieta ir lieliska)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Catalunya находится в центре самого высокого горнолыжного курорта Андорры, Пас де ла Каса, всего в 50 метрах от подъемника.

Atrašanās vieta Отель Catalunya расположен всего в 100 метрах от французской границы. Также поблизости находится дорога CG-2, которая ведет во Францию и Испанию.
Viesnīcā

Отопление, звукоизолированные номера, камера хранения багажа, 24-часовая стойка регистрации, услуги по продаже билетов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Дартс, настольный футбол и видеоигры.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • biljards
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 48.

Istabās

Во всех номерах есть отопление и ванная комната с душем и ванной.

Adrese C/ Catalunya 4 Pas de la Casa Encamp, Andorra
Tālruņi: Tel: (+376) 75 57 10
Tīmekļa vietne: Catalunya Ski Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.