Espel Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.410
№1 viesnīcas reitingā Eskaldesa - Engordany
Viesnīca Espel atrodas Eskaldesas centrā, 3 minūšu pastaigas attālumā no Andoras tirdzniecības centra un Kaldejas. Slēpošanas kūrorts un atpūtas zona pie upes ar automašīnu sasniedzama aptuveni 20 minūšu laikā. Viesnīca uzcelta 1970. gadā, renovēta 2006. gadā. Piemērots gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Brokastī s nesaprotama galdu numerā cijas sistē ma. Katram galdiņ am ir savs numurs, un, ja gribē siet sē sties blakus atpū tniekiem no blakus istabas, saimniece atnā ks skriet, kliedz spā niski un pā rvedī s uz vietu, kur ir jū su numurs. Jū s nevarat apmainī t skaitļ us ((Acī mredzot tas ir saistī ts ar to cilvē ku kontroli, kuri vē las izņ emt ē dienu no ē damistabas. … Tomēr ▾ Brokastī s nesaprotama galdu numerā cijas sistē ma. Katram galdiņ am ir savs numurs, un, ja gribē siet sē sties blakus atpū tniekiem no blakus istabas, saimniece atnā ks skriet, kliedz spā niski un pā rvedī s uz vietu, kur ir jū su numurs. Jū s nevarat apmainī t skaitļ us ((Acī mredzot tas ir saistī ts ar to cilvē ku kontroli, kuri vē las izņ emt ē dienu no ē damistabas.
Reģ istratū rā nerunā angliski. Pavisam! Lai gan viesnī ca pā rsvarā ir krievu valoda.
Vestibilā nav pilsē tas kartes, ir tikai reklā ma.
Ceļ vedis tur nekad nav.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mā m doties ar lī gavaini atpū sties pē c saderinā š anā s. Mē s meklē jā m ekskursiju pē c "budž eta" kritē rija, tā pē c TUI mums izvē lē jā s š o viesnī cu. Viesnī ca nav slikta, istabiņ as mazas, bet ļ oti ē rtas, istabenes pastā vī gi uzkopj, tā pē c visu laiku bija tī rs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Nolē mā m doties ar lī gavaini atpū sties pē c saderinā š anā s. Mē s meklē jā m ekskursiju pē c "budž eta" kritē rija, tā pē c TUI mums izvē lē jā s š o viesnī cu. Viesnī ca nav slikta, istabiņ as mazas, bet ļ oti ē rtas, istabenes pastā vī gi uzkopj, tā pē c visu laiku bija tī rs un kā rtī gs. Cenā iekļ autas brokastis un vakariņ as. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Un tad pē c tā diem fiziskiem vingrinā jumiem trasē s, bet svaigā gaisā , vienmē r gribē jā s ē st. Viesnī ca atrodas paš ā kū rorta centrā un lī dz pacē lā jam ir tā ls ceļ š , tač u jau pirmajā dienā visu ekipē jumu atstā jā m augš ā par mē renu samaksu un braucā m viegli bez problē mā m. Ap viesnī cu ir daudz kafejnī cu un veikalu, cenas saprā tī gas, ja kaulē jas, tad arī atlaidī s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 23.02 lī dz 02.03. 2011. Rets gadī jums, kad nav sū dzī bu. Tī rs svaigs remonts, super uzmanī gs un draudzī gs personā ls, laba baroš ana. ē rta atraš anā s vieta. Mā jī guma un komforta sajū ta mani nepameta visu uzturē š anā s laiku. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 23.02 lī dz 02.03. 2011.
Rets gadī jums, kad nav sū dzī bu.
Tī rs svaigs remonts, super uzmanī gs un draudzī gs personā ls, laba baroš ana. ē rta atraš anā s vieta. Mā jī guma un komforta sajū ta mani nepameta visu uzturē š anā s laiku. Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Iesaku ekonomiskai, bet kvalitatī vai atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Principā kū rorts ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, tā pat kā pati viesnī ca, neskatoties uz nelielo zvaigž ņ u skaitu, viss ir vienkā rš i ideā ls. Izcili komfortabli numuriņ i ar labā m mē belē m, vismaz apkalpoš ana ir, vismaz neviena konflikta ne ar personā lu, ne administrā ciju. … Tomēr ▾ Principā kū rorts ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, tā pat kā pati viesnī ca, neskatoties uz nelielo zvaigž ņ u skaitu, viss ir vienkā rš i ideā ls. Izcili komfortabli numuriņ i ar labā m mē belē m, vismaz apkalpoš ana ir, vismaz neviena konflikta ne ar personā lu, ne administrā ciju. Ē diens - puspansija, ir restorā ns un bā rs-kafejnī ca, viss ļ oti pieklā jī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā kū rorts pats par sevi ir ļ oti labs, proti, tur ir tikai viss slē poš anas ziņ ā , un pati viesnī ca ir diezgan laba, diezgan svaigs remonts, labs dizains un lielisks serviss, tas notiek reti, bet nekad nav bijis vienreizē js pā rpratums ar personā lu un administrā ciju Tā bija. … Tomēr ▾ Kopumā kū rorts pats par sevi ir ļ oti labs, proti, tur ir tikai viss slē poš anas ziņ ā , un pati viesnī ca ir diezgan laba, diezgan svaigs remonts, labs dizains un lielisks serviss, tas notiek reti, bet nekad nav bijis vienreizē js pā rpratums ar personā lu un administrā ciju Tā bija. Ē diens - brokastis un vakariņ as, garš ī gi, ir restorā ns un bā rs-kafejnī ca. Un, protams, bezmaksas marš ruta autobuss uz pacē lā ju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas paš ā centrā , kas ir ļ oti ē rti, jū su rī cī bā ir visa infrastruktū ra, ir kur aiziet, kur pastaigā ties, proti, var ne tikai braukt. Bet slē pot š eit ir pilnī gs plaš ums, no viesnī cas kursē autobuss, kas ved tieš i uz paš u pacē lā ju, un iekš ā ļ oti jauki un smuki, izcils serviss, un ē diens garš ī gs, mums noteikti patika, kopumā ). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā centrā , kas ir ļ oti ē rti, jū su rī cī bā ir visa infrastruktū ra, ir kur aiziet, kur pastaigā ties, proti, var ne tikai braukt. Bet slē pot š eit ir pilnī gs plaš ums, no viesnī cas kursē autobuss, kas ved tieš i uz paš u pacē lā ju, un iekš ā ļ oti jauki un smuki, izcils serviss, un ē diens garš ī gs, mums noteikti patika, kopumā )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā da sajū ta, ka viesnī ca ir daudzus gadus veca, lai gan viss ir diezgan jauns un remonts ideā lā kā rtī bā , bet tomē r. Pakalpojums ir vienkā rš i lielisks, neskatoties uz tikai trī s zvaigznē m, ir bezmaksas transports uz pacē lā ju. … Tomēr ▾ Tā da sajū ta, ka viesnī ca ir daudzus gadus veca, lai gan viss ir diezgan jauns un remonts ideā lā kā rtī bā , bet tomē r. Pakalpojums ir vienkā rš i lielisks, neskatoties uz tikai trī s zvaigznē m, ir bezmaksas transports uz pacē lā ju. Pati viesnī ca atrodas paš ā pilsē tas centrā , un netā lu no termā lā kompleksa, tomē r nekad tur neieskatī jā mies, bet domā ju, ka nā kamreiz tas bū s obligā ti. Vā rdu sakot, ļ oti laba vieta, mums ar sievu ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Espel Hotel расположен в самом сердце Эскальдес в 3 минутах пешком от коммерческого центра Андорры и Калдеа. До горнолыжного курорта и зоны отдыха у реки можно добраться на машине примерно за 20 минут. Отель был построен 1970, реновирован в 2006 году. Подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Барселоны составляет 200 км.
Viesnīcā

Ресторан испанской и местной кухни, кафетерий, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, доставка прессы, семейные номера.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Общий лаунж с телевизором.
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 84 номера категории Sandart и Family room.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, спутниковое ТВ с русскоязычным каналом, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), ежедневная уборка номеров.

Adrese Plaça Creu Blanca, 1 Escaldes-Engordany, AD700 Андорра-ла-Велья, Андорра.
Tālruņi: +376 820 855
Tīmekļa vietne: Espel Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.