Zenit Diplomatic 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
Viesnīca atrodas Andora la Veljas centrā. Tā atrodas blakus automaģistrālei CS-100, kas ved uz Spānijas robežu. Šai viesnīcai ir spa, āra baseins un sauļošanās terase ar panorāmas skatu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diemž ē l viesnī cu neizvē lē jā mies - pirmo reizi mū ž ā nolē mā m izmantot "Fortune" sistē mu - laime pagriezā s ne no tā s labā kā s puses. Bet. . . es centī š os bū t godī gs un objektī vs. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir diezgan labs. … Tomēr ▾ Diemž ē l viesnī cu neizvē lē jā mies - pirmo reizi mū ž ā nolē mā m izmantot "Fortune" sistē mu - laime pagriezā s ne no tā s labā kā s puses. Bet. . . es centī š os bū t godī gs un objektī vs.
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir diezgan labs. Draudzī gs personā ls reģ istratū rā . Izmitinā š ana: istabiņ a kā rtī ga, tī ra. Tač u, ieskatoties tuvā k, sā ka nā kt gaismā viesnī cas mī nusi. Mantu ž ā vē š anai nav nevienas baterijas (arī speciā las telpas vismaz apavu ž ā vē š anai nav) - pē c nogā zes tomē r vajag! Istaba ir ļ oti, Ļ OTI auksta. no loga puses vē jš burtiski staigā , centrā lapkure bija uz maksimumu, bet tas nelī dzē ja. Brī ž iem no turienes pū ta ledus auksts. naktī pamodos no tā , ka sā p plecs, no kura bija noslī dē jusi sega. . . Turklā t vannasistabā kaimiņ i no augš as mū s nemitī gi slī cinā ja. Mū su istaba tika mainī ta bez problē mā m pē c pieprasī juma.
Viesnī cā ir spa, viens apmeklē jums ir bez maksas. Pirts - turku hammam - ir auksta, bet jū s varat lieliski sasildī ties karstajā dž akuzi.
Apkalpoš ana un personā ls: par istabenē m sū dzī bu nav, telpa iztī rī ta laicī gi un godprā tī gi; viesmī ļ iem, iespē jams, nekā du pretenziju nav, izņ emot vienu - par to vē lā k!
Par virtuvi - atseviš ķ s vā rds! Bufete, mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Viņ i baroja tā pat. Vakaros pasniedza kaltē tu (palicis no pē dē jā s reizes) sieru, ī paš i gatavotus ē dienus. Pē dē jā vakarā bija kulminā cija - mums pasniedza sapuvuš as vistu kā jas. Kad par to stā stī jā m “ē dnī cas vadī tā jam” (nezinu, kā ds amats viņ am tur), viņ š teica, ka vista ir normā la un nemaz nesmird, un paš i esam muļ ķ i. Bez pā rspī lē juma - viņ š pret mums bija rupjš un krievvalodī gā jaunkundze no uzņ emš anas nespē ja atrisinā t š o konfliktu. Neviens nenostā jā s viesnī cas viesu pusē – tā ds serviss! mums arī bija viens stā sts - gribē ju ienest istabā tasi siltas tē jas brokastī s. Es to nedrī kstē ju darī t - godī gi sakot, tas pats "ē dnī cas vadī tā js" aizš ķ ē rsoja ceļ u! Es mē ģ inā ju paskaidrot, ka š ī ir tē ja aukstam cilvē kam, kurš nevar ierasties brokastī s. To mē ģ inā ja skaidrot arī krievvalodī gā jaunkundze no uzņ emš anas. bezjē dzī gi! Viss tas pats vecais rū ķ is pamā ja ar rokā m un bakstī ja ar pirkstu! Lieliska personā la audzinā š ana un kultū ra!! !
Bet, ja jū s nebaidā ties no rupjī bā m, sapuvuš iem ē dieniem un aukstuma istabā - š ī ir lieliska viesnī ca)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmā lieta, kas mani pā rsteidza viesnī cā , bija vienkā rš i lieliskā virtuve; š efpavā ri tur strā dā kā nā kas, tas ir skaidrs. Bet apkalpoš anas ziņ ā viss ir lieliski. Tas ir lieliski piemē rots gan atpū tas, gan biznesa braucieniem. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, kas mani pā rsteidza viesnī cā , bija vienkā rš i lieliskā virtuve; š efpavā ri tur strā dā kā nā kas, tas ir skaidrs. Bet apkalpoš anas ziņ ā viss ir lieliski. Tas ir lieliski piemē rots gan atpū tas, gan biznesa braucieniem. Bet tajā paš ā laikā marš ruta autobuss regulā ri kursē tieš i uz pacē lā ju, tas ir, braukš ana tur ir vienkā rš a. Ak, un pats labā kais ir tas, ka viesnī cā ir pat solā rijs!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad, Andora . . Ko lai saka, mē s ar brā li biež i braucam, un Maskavā mē s devā mies uz kū rortiem, š oreiz mē s devā mies uz Andoru ar Natalie Tours. mē s jau iepriekš bijā m Magic Andorra un š oreiz Deplomatic. Abas ir č etras zvaigznes, un abas ir lieliskas. … Tomēr ▾ Tā tad, Andora . . Ko lai saka, mē s ar brā li biež i braucam, un Maskavā mē s devā mies uz kū rortiem, š oreiz mē s devā mies uz Andoru ar Natalie Tours.
mē s jau iepriekš bijā m Magic Andorra un š oreiz Deplomatic. Abas ir č etras zvaigznes, un abas ir lieliskas. Diplomā ts ir vienkā rš ā ks, es teiktu, bet labi iekā rtots, ļ oti mā jī gs, pā rsteidzoš a virtuve, lai gan bufete ir ļ oti daudzveidī ga, daudz augļ u, saldē jums, gaļ as ē dieni, un pusdienā m krā jā m tuvā kajos veikalos. un visu paņ ē ma lī dzi. Tas ir ļ oti ē rti, starp citu, es braucu, iekodos, atkal braucu, un tad jū s varat staigā t vakariņ ā s). Un vakariņ as - mmm...Chef merci ir milzī gs. , Pazemes garā ž ā slē pju novietne. Tas ir atseviš ķ s milzī gs pluss, jo nav nepiecieš ams visus atkritumus uzglabā t telpā . Jau no paš a sā kuma nolē mā m, ka ņ emsim maš ī nu, jo tu neesi atkarī gs no laika, vari ilgā k pagulē t un ilgā k pakavē ties kalnā . Ļ oti ē rti, galvenais neaizmirst tiesī bas mā jā s)))
Trases paš as ir lieliskas! Sniega ir daudz, grū tī bas daž ā das, bet pā rsvarā braucā m pa sarkanajiem. Treneri ļ oti kompetenti: brā lis apguva sniegu, ceturtajā dienā mē ģ inā ja mani apdzī t, Š ū maher, sasodī ts =) Vā rdu sakot, personā ls un serviss teicami. Tehnika viss ir savs, bet tie, kas to ī rē ja, nesū dzē jā s, tieš i otrā di). Ir daudz krievvalodī go.
Iepirkš anā s. . . Eh. . . Nu, kā gan bez tā , ja ir daudz atlaiž u) Andora š ajā ziņ ā ir forš i forš a un atkal forš a. Cenas zemas, izpā rdoš anas janvā rī ir pasaka. Starp citu, iekā rtas labā k pirkt tur, tas maksā s trī sreiz lē tā k nekā pē rkot pie mums. Visvairā k mani iepriecinā ja atmosfē ra: cilvē ki bez nepamatotas izrā dī š anā s, pozitī vi, lī dzjū tī gi, visi priecī gi un atmosfē ra uzreiz kļ ū st ļ oti pretimnā koš a un nepiespiesta. Liels paldies Natalie Tours par kvalitatī vo darbu, ar prieku dosimies, esmu pā rliecinā ts, ne vienu reizi vien.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Casa de la Vall cietoksnis
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Tēlniecība Laika muižniecība
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Pieminekļi un pieminekļi

Отель расположен в самом сердце города Андорра-ла-Велья. Он находится рядом с магистралью CS-100, по которой можно добраться до испанской границы. К услугам гостей отеля спа-центр, открытый бассейн и солнечная терраса с панорамным видом.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1,2 км от Кальдеа, 6 км от подъёмников Funicamp.
Viesnīcā

В ресторане подают блюда местной и международной кухни, а также завтрак "шведский стол". Современный кафетерий выходит окнами на бассейн и располагает интернет-уголком. Камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, места для курения, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Читальный зал, ТВ-зал, настольные игры.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 85 номеров.

Istabās

На первом этаже отеля Zenit Diplomatic расположен читальный зал. Также вас ждет ТВ-зал, оснащенный телевизором с большим экраном. В лаундже Casamanya вам предлагаются различные настольные игры.

Adrese Avd. Tarragona, s/n, 500 Andorra la Vella, Andorra
Tālruņi: Tel: +376 802 780
Tīmekļa vietne: Zenit Diplomatic
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).