Atkal? Ar lielāko prieku!

Rakstīts: 5 februāris 2009
Ceļošanas laiks: 1 — 7 janvārī 2009
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Tā tad, Andora . . Ko lai saka, mē s ar brā li biež i braucam, un Maskavā mē s devā mies uz kū rortiem, š oreiz mē s devā mies uz Andoru ar Natalie Tours.
mē s jau iepriekš bijā m Magic Andorra un š oreiz Deplomatic. Abas ir č etras zvaigznes, un abas ir lieliskas. Diplomā ts ir vienkā rš ā ks, es teiktu, bet labi iekā rtots, ļ oti mā jī gs, pā rsteidzoš a virtuve, lai gan bufete ir ļ oti daudzveidī ga, daudz augļ u, saldē jums, gaļ as ē dieni, un pusdienā m krā jā m tuvā kajos veikalos. un visu paņ ē ma lī dzi. Tas ir ļ oti ē rti, starp citu, es braucu, iekodos, atkal braucu, un tad jū s varat staigā t vakariņ ā s). Un vakariņ as - mmm...Chef merci ir milzī gs. , Pazemes garā ž ā slē pju novietne. Tas ir atseviš ķ s milzī gs pluss, jo nav nepiecieš ams visus atkritumus uzglabā t telpā . Jau no paš a sā kuma nolē mā m, ka ņ emsim maš ī nu, jo tu neesi atkarī gs no laika, vari ilgā k pagulē t un ilgā k pakavē ties kalnā . Ļ oti ē rti, galvenais neaizmirst tiesī bas mā jā s)))
Trases paš as ir lieliskas! Sniega ir daudz, grū tī bas daž ā das, bet pā rsvarā braucā m pa sarkanajiem. Treneri ļ oti kompetenti: brā lis apguva sniegu, ceturtajā dienā mē ģ inā ja mani apdzī t, Š ū maher, sasodī ts =) Vā rdu sakot, personā ls un serviss teicami. Tehnika viss ir savs, bet tie, kas to ī rē ja, nesū dzē jā s, tieš i otrā di). Ir daudz krievvalodī go.

Iepirkš anā s. . . Eh. . . Nu, kā gan bez tā , ja ir daudz atlaiž u) Andora š ajā ziņ ā ir forš i forš a un atkal forš a. Cenas zemas, izpā rdoš anas janvā rī ir pasaka. Starp citu, iekā rtas labā k pirkt tur, tas maksā s trī sreiz lē tā k nekā pē rkot pie mums. Visvairā k mani iepriecinā ja atmosfē ra: cilvē ki bez nepamatotas izrā dī š anā s, pozitī vi, lī dzjū tī gi, visi priecī gi un atmosfē ra uzreiz kļ ū st ļ oti pretimnā koš a un nepiespiesta. Liels paldies Natalie Tours par kvalitatī vo darbu, ar prieku dosimies, esmu pā rliecinā ts, ne vienu reizi vien.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu