Cervol Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca atrodas Andoras la Veljas centrā. Viesnīca tika uzcelta 1985. gadā un atjaunota 2001. gadā. Maršrutu L2, L3, L4 (Grandvalira slēpošanas zona) un L5, L6 (Vallnord slēpošanas zona) autobusu pietura atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca ir piemērota jebkuras kategorijas tūristiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
ļ oti ilgi ar sievu domā jā m, kur doties atpū sties manā.30. dzimš anas dienā nolē ma pē c draugu ieteikuma doties uz Eiropu slē pot ļ oti brī niš ķ ī ga viesnī ca ar visā m funkcijā m Atraš anā s vieta ir laba, mē s ne par ko nedomā jā m, braucā m divas dienas ar to pietika pirmajai reizei paņ ē ma daudz naudas un izrā dī jā s pietiekami viesnī cas personā ls ir lielisks skaņ as izolā cija ir lieliska nav nepiecieš ams ledusskapis mē s paē dā m brokastis un vakariņ as, ar to pietika labi barots vakarā dzē rieni tiek apmaksā ti brī vs rī ts seifs noderē ja bez maksas Mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam, kurš vē las relaksē još as brī vdienas bez telefona un rū pē m. … Tomēr ▾ ļ oti ilgi ar sievu domā jā m, kur doties atpū sties manā.30. dzimš anas dienā
nolē ma pē c draugu ieteikuma doties uz Eiropu slē pot
ļ oti brī niš ķ ī ga viesnī ca ar visā m funkcijā m
Atraš anā s vieta ir laba, mē s ne par ko nedomā jā m, braucā m divas dienas ar to pietika pirmajai reizei
paņ ē ma daudz naudas un izrā dī jā s pietiekami
viesnī cas personā ls ir lielisks
skaņ as izolā cija ir lieliska
nav nepiecieš ams ledusskapis
mē s paē dā m brokastis un vakariņ as, ar to pietika
labi barots
vakarā dzē rieni tiek apmaksā ti
brī vs rī ts
seifs noderē ja bez maksas
Mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam, kurš vē las relaksē još as brī vdienas bez telefona un rū pē m
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē los padalī ties savos iespaidos par ziemas brī vdienā m Andorā , Grand Valirā . Tā bija dā vana no mana mī ļ ā . Mē s izvē lē jā mies periodu - janvā ra beigas. Aģ entū ra ilgu laiku izvē lē jā s kū rortu, bet Natalie Tour menedž ere man ieteica pirmajā ceļ ojumā izvē lē ties tieš i š ī s valsts galveno pilsē tu. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties savos iespaidos par ziemas brī vdienā m Andorā , Grand Valirā . Tā bija dā vana no mana mī ļ ā . Mē s izvē lē jā mies periodu - janvā ra beigas. Aģ entū ra ilgu laiku izvē lē jā s kū rortu, bet Natalie Tour menedž ere man ieteica pirmajā ceļ ojumā izvē lē ties tieš i š ī s valsts galveno pilsē tu. Un mē s rezervē jā m numuriņ u viesnī cā Cervol, kas klases ziņ ā ir visas č etras zvaigznes. Viesnī ca atrodas izdevī gā vietā , tā atrodas Andoras la Veljas nomalē , š ķ iet, ka tā ir galvaspilsē ta, bet patiesī bā tā ir dubultpilsē ta, jo galvaspilsē ta pā riet uz Eskaldes pilsē tu, kur atrodas supercentrs ar termā lo ū deni, mē s tur devā mies. Kaimiņ i no Pē terburgas bija neapmierinā ti, ka viesnī ca atrodas 15 minū š u attā lumā no tirdzniecī bas centra, tik nesportiski cilvē ki. Un priecā jā mies, ka, no vienas puses, svaigā gaisā , un no otras puses civilizā cija ir rokas stiepiena attā lumā , noderī ga iesildī š anā s. Galu galā mē s š eit ieradā mies galvenokā rt slidoš anas dē ļ ! Un pilsē tu var apskatī t pā ris reizes, bez sporta bojā jumiem. Viesnī cas darbinieku vidū ir krieviski runā još ie, tā pē c ar sapratni problē mu nebija, un kopumā viņ i visi ir jauki. Istaba bija jauka, mā jī ga, bet man ir aizdomas, ka viņ i visi tā di ir, ja neesi snobs. Viss svaigs, nav nolietots un duš a ar hidromasā ž u. Liela gulta ar brī niš ķ ī gu matraci, gribas gar miegu, bet gribas š ķ ī bi. Kalpones rū pī gi un taktiski tī rī ja, izvē lē jā s tad, kad telpa bija bez ī rniekiem. Protams, bija televizors un telefons, bet tas nebija atkarī gs no viņ iem. Ē dieni tiek organizē ti skaidri, bez simpā tijā m, bufetē viss ir garš ī gs, un vienmē r ir augļ i un saldumi. Autobuss uz pacē lā jiem vienmē r ieradā s, laicī gi un vienmē r bez maksas, kas, atceroties mū su transportu, ir ļ oti jauki. Par slidoš anu nerakstī š u, tā ir atseviš ķ a tē ma, bet maģ iska un pasakaina. Tā das takas ir forš as! ))) Noteikti atvaļ inā jums izdevā s un manā pasaules kartē bija norā dī ta vē l viena vieta! )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Casa de la Vall cietoksnis
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Tēlniecība Laika muižniecība
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Pieminekļi un pieminekļi

Отель расположен в центре города Андорра-ла-Велья. Построен отель в 1985 году, реновация была проведена в 2001 году. Автобусная остановка для маршрутов L2, L3, L4 (зона катания Grandvalira) и L5, L6 (зона катания Vallnord) находится в 15 минутах ходьбы. Отель подойдёт для любой категории туристов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 203 км от аэропорта Барселоны, 5 км от подъемника Ла-Массана, 9 км от подъемника Funicamp.
Viesnīcā

Факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации. ТВ-зал, читальный зал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 95 номера в 8-этажном здании отеля.

Istabās

Спутниковое телевидение, центральное кондиционирование, сейф (бесплатно), ванна или душ, фен, телефон, балкон (не во всех номерах), подключение к интернету (бесплатно).

Adrese Avd. Santa Coloma, 46, Андорра-ла-Велья (Андорра) - Андорра
Tālruņi: Телефон: +376 803 111
Tīmekļa vietne: Cervol Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).